Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل سرمایه‌گذاری خارجی استانداری سمنان از شناسایی و عرضه ۹۶ قابلیت سرمایه‌گذاری این استان به سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی خبر داد .

به گزارش ایسنا، «صادقی» در پنل اختصاصی استان سمنان اظهار کرد: سرمایه‌گذاران خارجی می‌توانند در صورت تمایل از این ظرفیت‌ها و فرصت‌ها بهره‌مند شوند.

وی از وجود سه منطقه ویژه اقتصادی در استان سمنان خبر داد و گفت: این سه منطقه اقتصادی ویژه می‌تواند پذیرای سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل سرمایه‌گذاری خارجی استانداری سمنان با بیان این‌که  سمنان رتبه اول کشور از حیث شمار دانشجویان را دارد، ادامه داد: از نظر معدنی نیز رتبه نخست کشور از نظر ۵ ماده معدنی در اختیار استان سمنان است.‌

صادقی حجم ذخیره شناخته شده زمین شناختی در استان سمنان را دو نیم میلیارد تن دانست و گفت: گج، سلستین، زئولیت ، نمک و... از جمله معادن بسیار غنی در استان سمنان است به طوری که 60 درصد نمک، 40 درصد گچ و 95 درصد زئولیت ایران در سمنان تولید می‌شود. ضمن این‌که فرآوری پتاس در شرق استان فرصت بسیار مطلوب سرمایه‌گذاری برای شرکای خارجی محسوب می‌شود.

وی با اشاره به شرایط مساعد کشاورزی در این استان افزود: وجود اقلیم‌های متنوع جهت کشت انواع اقلام زراعی و باغی در بیش از 193 هزار هکتار اراضی استان از امتیازات این استان است.

مدیرکل سرمایه‌گذاری خارجی استانداری سمنان با بیان این‌که سرمایه‌گذاری در بخش داروهای گیاهی به‌عنوان یک فرصت عالی سرمایه‌گذاری در استان محسوب می‌شود از استان سمنان به عنوان یک استان صنعتی نام برد و افزود: ۱۲۰ واحد قطعه‌سازی در استان سمنان فعال است.

صادقی هم‌چنین مناطق گردشگری فراوان استان سمنان، اکو کمپ گردشگری توران، مجموعه‌های گردشگری سلامت و ... را از دیگر قابلیت‌های استان برای سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی برشمرد و افزود: ۴۲۰۰ هکتار منطقه آزاد اقتصادی در استان پذیرای سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۲۸۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث ترمینال بار هوایی در دستور کار در فرودگاه گناباد قرار گرفت

تین نیوز

مدیرکل فرودگاه های استان خراسان رضوی با بیان اینکه فعالیت های اقتصادی در فرودگاه گناباد آغاز شده است، گفت: احداث ترمینال بار هوایی نیز به منظور توسعه صادرات شهرستان در دستور کار قرار گیرد.

به گزارش تین نیوز از روابط عمومی اداره کل فرودگاه های استان خراسان رضوی، محمود امانی بنی در نشستی با نمایندگان و فرماندار گناباد و جمعی از سرمایه گذاران این شهرستان، فرصت های سرمایه گذاری در فرودگاه شهدای گناباد را بررسی کرد.

مدیرکل فرودگاه های استان خراسان رضوی با بیان اینکه فعالیت های اقتصادی در فرودگاه گناباد آغاز شده است، اظهار داشت: به منظور بررسی راهکارهای اقتصادی سازی فرودگاه این شهرستان نیازمند تصمیمات کارشناسی از ناحیه سرمایه گذاران و کارشناسان حوزه اقتصادی و بازرگانی هستیم.

امانی بنی با بیان اینکه با توجه به امکانات و زیرساخت های لازم می تواند آموزش هوانوردی عمومی در این فرودگاه در دستور کار قرار گیرد، افزود: در همین راستا نیاز است ضمن بررسی دیگر فرصت های سرمایه گذاری جدید در این فرودگاه؛

به گفته مدیرکل فرودگاه های استان خراسان رضوی نشست با سرمایه گذاران فرصت مناسبی به منظور بررسی نقاط قوت و ضعف، منطقه جغرافیایی، چشم انداز آینده و همچنین سیاست گذاری های تعیین شده در حوزه آموزش هوانوردی، گردشگری سلامت و ظرفیت های فرودگاه شهدای گناباد است، تا در آینده سبب افزایش پروازهای داخلی و خارجی فرودگاه و توسعه مراودات تجاری این شهرستان شود.

گفتنی است؛ فرودگاه شهدای گناباد با هزینه ای بالغ بر ۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال و با مساحتی در حدود ۳۸۰ هکتار ساخته شده که ۲۷۰۰ متر باند و دارای عرض ۶۰ متری است و تا فرودگاه مشهد ۲۷۰ کیلومتر، تا فرودگاه سبزوار ۳۰۰ کیلومتر و تا فرودگاه بیرجند در استان خراسان جنوبی ۲۱۸ کیلومتر فاصله دارد.

به گفته مسئولان، راه اندازی فرودگاه شهدای گناباد، موجب توسعه کمی و کیفی همه بخش های این شهرستان اعم از اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی شده و علاوه بر آن، بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از جمعیت شهرستان های بجستان، تربت حیدریه، مه ولات، فیض آباد و دیگر شهرهای نزدیک به آن در خراسان رضوی و نیز شهرستان های فردوس، سرایان، خضری و دشت بیاض در شمال استان خراسان جنوبی از ظرفیت این فرودگاه برخوردار می شوند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • راهکاری برای تشویق و انگیزه سرمایه‌گذاران تدوین شود
  • احداث ترمینال بار هوایی در دستور کار در فرودگاه گناباد قرار گرفت
  • بازار آبزیان در بندر صیادی جلالی بوشهر احداث می‌شود
  • احتمال عرضه داروی ایرانی SMA در خرداد
  • بررسی عوامل تاثیرگذار بر قیمت‌های ارز دیجیتال
  • ثبت‌نام و رسیدگی به تقاضای سرمایه‌گذاران در طرح‌های پایداری تأمین گاز طبیعی آغاز شد
  • ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تسریع شود
  • رشد ۵۹ درصدی تجارت خارجی استان سمنان
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی