Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز |  اردکانیان گفت: مجموعه وزارت نیرو نیز منتظر است تا به محض تعیین محل استقرار اسکان موقت زلزله زدگان مسئله برق رسانی به این مناطق را نیز سازمان دهی کند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران،  رضا اردکانیان وزیر نیروامروز در حاشیه بازدید از روند بازسازی مناطق زلزله‌زده درشهر تازه آباد از توابع شهرستان ثلاث باباجانی با تاکید بر اینکه آب و برق نقاط غرب کشور دارای وضعیت پایداری است، اظهار داشت: امروز هیئتی با حضور وزرای آموزش و پرورش، بهداشت و درمان، صنعت و معدن، راه و شهرسازی به سرپرستی معاون اول رئیس جمهور در منطقه حضور یافته‌اند تا هر چه سریعتر برنامه اسکان موقت زلزله زدگان سامان داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجموعه وزارت نیرو نیز منتظر است تا به محض تعیین محل استقرار اسکان موقت مسئله برق رسانی به این مناطق را نیز سازمان دهی کند.

وی با تاکید بر اینکه از نظر تولید برق مشکلی در منطقه وجود ندارد، ادامه داد: در زمینه گرمایش چادرهای نصب شده با بخاری‌های برقی نیز با توجه به استفاده از شبکه فشار ضعیف طبیعتا محدودیت‌های وجود دارد ولی با اولویت سعی خواهیم کرد ضمن رعایت جنبه‌های ایمنی موضوع گرمایش چادرها در این شرایط اضطراری نیز برطرف شود.

وزیر نیرو تصریح کرد: در زمینه موضوع آب نیز از ساعات ابتدایی زلزله تاکنون با همکاری تمامی شرکت‌های استان کرمانشاه و همچنین استان‌های معین شرایط خوبی در منطقه برقرار و آب نقاط زلزله زده دارای کیفیت مناسب و در دسترس است؛ در حال حاضر نیز آمادگی داریم تا مردم برای اسکان موقت نیز دغدغه و مشکلی نداشته باشند.


اردکانیان به خسارت‌های وارده به تاسیسات آب و برق بر اثر زلزله غرب کشور اشاره کرد و افزود: در فاصله 125 کیلومتری کانون زلزله 22 سد بزرگ وجود دارد که 20 سد در دست بهره برداری و دو سد بزرگ نیز در دست ساخت است.

وی تاکید کرد: مهم ترین دغدغه ما پس از نخستین لحظات وقوع زلزله مسئله ایمنی و پایداری سدها بود که با بررسی‌های صورت گرفته توسط تیم‌های فنی وزارت نیرو در ساعت سه نیمه شب پس از بروز زلزله مشخص شد که هیچ جای نگرانی وجود ندارد و این مهم نقطه دلگرم کننده و روشنی در کارنامه مهندسی کشور بود چرا که این سدها توسط مهندسان و مشاوران ایرانی و به همت پیمانکاران داخلی طراحی و ساخته شده است.

وزیر نیرو در تکمیل این بخش از سخنان خود، گفت: به هر حال کشور ما خشک و کم آب است و مسئله آب جزو مهم ترین چالش های اصلی کشور است ولی بنده به عنوان وزیر نیرو عرض می‌کنم مهم تر از مسئله آب و بزرگترین تهدید جدی برای کشور موضوع زلزله است.

اردکانیان افزود: با توجه و تکیه بر دانش روز، استفاده از تجربیات داخلی و خارجی، همکاری و مفاهمه بین دستگاه‌های مسئول و پشتیبانی مردم و مصرف کنندگان می‌توان در جهت غلبه بر چالش کم آبی حرکت کرد اما بحث زلزله موضوع جدی است. زلزله یعنی تکان و خسارت و تکان به معنای هوشیاری است بنابراین ما بایستی پس از هر زلزله برای زلزله بعدی آماده شویم.

وی تصریح کرد: بنابراین بایستی سیستم‌های خود را ایمن‌تر، ساختمان‌ها را مقاومت‌تر و سازهای زیربنایی همچون تاسیسات آب و برق را بازبینی کنیم و این مهم عملی نیست مگر اینکه ما درس‌های گران قیمتی که از زلزله می‌گیریم را فراموش نکنیم.

وزیر نیرو دست یابی به این مهم را مستلزم مستندسازی و بررسی دقیق فنی دانست و گفت: باید همکاران ما نیز در وزارت نیرو و سایر دستگاه‌ها به این مسئله توجه کنند و به سمتی برویم که زلزله مسئله خسارت بار جدی برای کشور ما نباشد.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۳۱۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بانک اطلاعات خلیج فارس در سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ امیر سرتیپ فخری در همایش بزرگداشت روز ملی خلیج فارس اظهار داشت: در طول تاریخ ایران، نام خلیج فارس ثبت شده و نیازی به جست‌وجوی مجدد برای نام تاریخی خلیج فارس نیست.

رئیس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح افزود: یک سری «واحد‌های سیاسی نوپدید» در دهه‌های اخیر مسایلی را در مورد خلیج فارس مطرح کرده‌اند و لذا از سال ۱۳۸۴ همراه با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی، این روز در تاریخ جمهوری اسلامی ثبت شد.

امیر سرتیپ فخری با اشاره به لزوم گرامیداشت روز خلیج فارس گفت: وزارت دفاع در راستای دیپلماسی دفاعی، این موضوع را در زمره اهداف خود قرار داده و وزیر دفاع هم این موضوع را به سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح واگذار و این سازمان هرساله برنامه‌های متنوعی در خصوص بزرگداشت روز ملی خلیج فارس برگزار کرده است.

رئیس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح با تاکید بر اینکه روز ملی خلیج فارس باید بزرگ‌تر و در سطح ملی برگزار شود، عنوان کرد: با هماهنگی سازمان‌های مختلف، تصمیم گرفتیم این روز را به صورت ملی برگزار کنیم تا به گوش همه جهانیان برسد و لذا امروز که این برنامه برگزار شده است، ۲۵ نهاد و دستگاه حضور و مشارکت داشته‌اند.

امیر سرتیپ فخری ادامه داد: در حوزه دیپلماسی حقوقی، وزارت امور خارجه و در حوزه دیپلماسی علمی، مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان هواشناسی و مرکز ملی مطالعات راهبردی کشاورزی و اتاق ایران و… همکاری داشته‌اند.

رئیس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح بیان کرد: در حوزه دیپلماسی فرهنگی، پژوهشکده حج و زیارت، شهرداری تهران، فرهنگسرای اندیشه و… پای کار آمدند و این وفاق رقم خورد.

امیر سرتیپ فخری اضافه کرد: این مساله کمک کرده است تا بتوانیم نشست‌های تخصصی مختلف در سازمان و دانشگاه‌ها برگزار کنیم تا از این طریق، نام خلیج فارس برای جهانیان آشکار شود.

رئیس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح گفت: در سازمان ملل، گروهی جغرافیایی وجود دارد که نام‌های جغرافیایی را برای کشور‌های جهان تبیین می‌کند که در بیست و سومین جلسه‌ای که برگزار شد، دقیقاً به نام خلیج فارس اشاره شده است که در دنیا جای شکی را باقی نمی‌گذارد که این نام، برازنده‌ترین برای این پیکره آبی است.

امیر سرتیپ فخری با بیان اینکه بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ سال در اسناد تجاری، تاریخی، کتیبه‌ها و نوشته‌ها نام خلیج فارس تکرار شده است، خاطرنشان کرد: این وفاق و همدلی در بین تمامی ایرانیان وجود دارد و با این انسجام، اقتدار و هماهنگی هرگز کسی نخواهد توانست از امروز تا آینده تاریخ، نام خلیج فارس را جعل و نام دیگری بر این پیکره قرار دهد.

رئیس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح همچنین در پایان اظهارات خود گفت: این سازمان در طول سال‌های فعالیت خود کلیه مدارک، نقشه‌ها و اسناد مربوط به خلیج فارس در ایران و سایر نقاط دنیا از دوران باستان تاکنون گردآوری کرده و توانسته بانک اطلاعات خلیج فارس را ایجاد کند.

دیگر خبرها

  • مدعیان آزادی بیان استاد دانشگاه را به زمین می‌اندازند!
  • اورژانس قزوین ‌۱۲۰ نیرو کم دارد
  • خبر جدید مجلس برای دارندگان دسته‌چک/ شرایط دریافت دسته چک تغییر کرد
  • چالش کمبود معلم و نیرو در مازندران رفع شده است
  • مبلغ شهریه مدارس غیردولتی را آموزش و پرورش تعیین نمی‌کند
  • ۵۷۰ هزار اخطار مالیاتی به مالکان خانه‌های خالی ارسال شده است
  • «بمب‌های شهری» را برای کاهش ریسک زلزله شناسایی کنیم
  • پژمان‌فر: بانک مرکزی صدور چک را منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک کند
  • تولید بانک اطلاعات خلیج فارس در سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح
  • امیر فخری: کسی نمی‌تواند نام «خلیج فارس» را جعل کند