Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهرداد محمدپور معاون آب و ابنیه و محیط زیست شرکت مهندسی قدس نیرو در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ در پاسخ به این سوال که برای برون رفت از چالش‌ها در بخش آب چه باید کرد، اظهار کرد: امروز کشور ما در شرایطی قرار دارد بایستی در این زمینه تدابیری اندیشیده شود، چرا که تقریبا 609 دشتی که در کشور وجود دارند به دلیل برداشت بی‌رویه، کاهش بارندگی و افزایش متوسط دما در کل کشور دچار بیلان منفی شده است لذا این مسئله باعث شده است که امروزه تامین آب نسل آینده کشور با مخاطره مواجه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او تصریح کرد: چنانچه در این خصوص تصمیمات جسورانه، جدی و در قید فوریت گرفته نشود، تامین آب نسل آینده در کشور با مخاطره مواجه خواهد شد. ما امروزه در مهار آب‌های سطحی تقریبا کارمان به اتمام رسیده مطالعات قبل و بعد از انقلاب نشان می دهد که ما برای مهار آب‌های سطحی می بایست بین 50 تا 60 میلیارد متر مکعب مخزن ایجاد می کردیم که این مخازن ایجاد شده لذا ما در انتها و پایان عصر سدسازی و مدیریت سازه ای هستیم، از این به بعد می بایست رویکرد مدیریت آب رویکرد غیرسازه ای باشد.

معاون آب و ابنیه و محیط زیست شرکت مهندسی قدس نیرو ادامه داد: باید بپذیریم که مقوله آب در کشور ما یک موضوع فرابخشی است و وزارت نیرو به تنهایی قادر به اخذ تصمیمات استراتژیک در رابطه با مسایل آب نخواهد بود لذا وجود یک وحدت رویه در ارکان کشور( سه قوه مقننه ،مجریه و قضاییه) می بایست در ایجاد یک وحدت رویه پیرامون تصمیمات استراتژی آب وحدت نظر داشته باشند. این مهمترین موضوعی است که باید در رویکرد جدید وزارت نیرو لحاظ شود.

او تصریح کرد: سرمایه گذاری در بخش آب نسبت به سایر بخش های صنایع در شرایط پایین تری قراردارد ولی در چند سال گذشته جذابیت برای سرمایه گذاری داخلی وخارجی ایجاد شده است که در پروژه آب‌رسانی و استفاده از پساب فاضلاب‌ها در بخش های دیگر سرمایه گذاری انجام می‌شود که شروع خوبی در این مقوله رخ داده است، بنابراین چشم اندازی که برای این موضوع وجود دارد در آینده نزدیک این بخش ازفعالیت‌ها بسیار مناسب خواهد بود.

محمدپور در خصوص انتقال آب تاکید کرد: در خصوص مقوله انتقال آب این روزها مخالفان و موافقان زیادی صحبت می کنند بایستی به عنوان یک واقعیت بپذیریم که بدلیل پراکنش جعمیت و بارندگی در کشور ما کاملا متفاوت است لذا برای تامین آب شرب مردم در کشور هنوز پروژه های انتقال آب قابل تعریف است می بایست در مورد آنها برنامه ریزی کرد.

او ادامه داد: امروز پروژه‌های انتقال آب شاید برای پروژه‌های دیگر قابل توجیه و اجتماعی نباشد ولی این پروژه ها در رابطه با تامین آب در داخل کشور جای تامل و بررسی است. انتقال آب از خارج کشور به داخل در حد مطالعات صفر و فاز یک در حال انجام است. در این معادله مسائل متنوع سیاسی بین دو کشور و اقتصاد انتقال آب هنوز به جمع بندی مناسب نرسیدند، موضوعی است که در سال‌های گذشته به آن توجه شده است.

402

آب انرژی وزارت نیرو افزایش سدسازی تامین آب مدیریت دشت بارندگی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۲۶۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری دو هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق شهر تهران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، کامبیز ناظریان" همزمان با برگزاری ششمین نشست بزرگ فصلی مدیران این شرکت با بیان اینکه تمامی ظرفیت‌های ممکن به منظور بهبود روند خدمت رسانی در حوزه برق در پایتخت به کار گرفته شده است از سرمایه گذاری دو هزار میلیارد تومانی در بخش سرمایه‌ای با هدف توسعه و بهبود هرچه بیشتر وضعیت شبکه توزیع برق پایتخت خبر داد و گفت: با اجرای این طرح‌ها، شاخص‌های بهره برداری و ضرایب امنیت و پایداری شبکه برق شهر تهران به شکل قابل ملاحظه‌ای بهبود خواهد یافت.

ناظریان با اشاره به اینکه با تلاش‌های شبانه روزی کارکنان برق پایتخت و همکاری مردم تهران، طی دو سال گذشته، علیرغم برخی مشکلات ناشی از تغییرات اقلیمی و افزایش مصرف انرژی، شاهد هیچ گونه اختلالی در تأمین برق مورد نیاز هموطنان تهرانی نبوده‌ایم خاطرنشان کرد: در راستای اطمینان از پایداری شبکه در تابستان ۱۴۰۳ و حفظ آرامش و آسایش هموطنان تهرانی، همسو با برنامه‌های ابلاغی وزارت نیرو، این شرکت با همکاری کارشناسان و متخصصان، اقدام به تدوین ۱۵۰ برنامه تخصصی با تمرکز بر بخش‌های مختلف فنی، مهندسی و توزیع انرژی کرده و امید می‌رود با اجرای این طرح‌ها و تداوم همکاری تهرانی‌ها در تابستان پیش رو نیز شاهد هیچ گونه اختلالی در تأمین برق مصرفی مردم شریف پایتخت نباشیم.

کد خبر 6090672 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • ابتکار وزارت نیرو برای حل بحران خاموشی‌ها؛ راه‌اندازی پویش!
  • بانک مرکزی: گشایش‌های جدید ارزی در راه است
  • گشایش‌های جدید ارزی در راه است
  • آیت‌الله حسینی‌بوشهری: طلاب در مسکن و معیشت دچار مشکل هستند
  • افغانستان حقابه را می دهد؟
  • کار وزارت نیرو برای فرهنگ‌سازی مصرف برق به جایزه‌دادن کشید!
  • افتتاح مرکز پایش هوشمند انرژی برق در همدان
  • آخرین حلقه نیروگاه‌سازی کشور تکمیل شد
  • خبر خوش وزیر نیرو/ صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد
  • سرمایه گذاری دو هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق شهر تهران