Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه دیلی استار در مطلبی به معرفی گزینه‌های احتمالی و مورد تایید ولادیمیر پوتین برای سِمت ریاست جمهوری روسیه پرداخت. به گزارش گروه بین المللی خبرگزاری دانشجو؛ به نقل از پایگاه اینترنتی دیلی استار؛ شایعاتی وجود دارد مبنی بر اینکه «ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور روسیه پس از انتخابات سال ۲۰۱۸ برای همیشه از سیاست کنار خواهد رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که «مرد سخت» روسیه به رغم شایعات منتشر شده، تا کنون حضورش در رقابت‌های انتخاباتی سال آینده این کشور را نه تایید و نه رد کرده است.

او از اوت ۱۹۹۹ تاکنون همواره پست ریاست‌جمهوری یا نخست‌وزیری روسیه را در اختیار داشته و تا به امروز در عرصه سیاست این کشور فعال بوده است.

روزنامه دیلی استار که یکی از رسانه‌های اصلی در انتشار شایعه احتمال کناره گیری ولادیمیر پوتین از عرصه سیاست است، با بررسی گزارش بنیاد سیاست سن پترزبورگ، به معرفی گزینه‌های احتمالی و مورد تایید پوتین برای سِمت ریاست جمهوری روسیه پرداخت.

دیمیتری مدودف
او یک انتخاب مسلم است. بر اساس گزارش بنیاد سیاست سن پترزبورگ، احتمال زیادی وجود دارد که او جایگزین ولادیمیر پوتین شود. او از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۲ در سمت ریاست جمهوری روسیه قرار داشت و پس از آن دست راست پوتین محسوب می‌شود.
مدودف ۵۲ ساله یک سیاستمدار حرفه‌ای است و در حال حاضر، نخست وزیر روسیه و از متحدان قدرتمند پوتین به شمار می‌آید.


سرگئی سابیانین
سرگئی سابیانین سیاستمداری است که به تنهایی از صفر شروع کرد. او در دهکده‌ای واقع در شمال روسیه متولد شد و جوانی خود را به کارگری در کارخانه تولید کفش گذراند. او پله‌های ترقی را به مرور زمان بالا رفت و در سال ۲۰۱۰ به عنوان شهردار مسکو انتخاب شد.
او نیز همانند پوتین از حامیان قانون ممنوعیت ازدواج همجنسگراهاست. رادیو مسکو، یکی از رسانه‌های تحت نظارت سابیانین است که در راستای حمایت از سیاست‌های پوتین فعالیت دارد. بنیاد سیاست سن پترزبورگ او را دومین گزینه برای کسب کرسی ریاست جمهوری روسیه معرفی کرده است.


الکسی دیومین
شخصی سخت‌تر از الکسی دیومین در میان اطرافیان پوتین وجود ندارد. او یک سرباز حرفه‌ای و محافظ سابق پوتین است که در حال حاضر به عنوان معاون وزیر دفاع فعالیت دارد. دیومین همچنین از اشخاص بسیار مورد اعتماد ولادیمیر پوتین است.
برخی رسانه‌ها مدعی هستند پوتین پیش از این درباره دیومین ۴۴ ساله اظهارنظر کرده و او را بهترین گزینه برای ریاست جمهوری روسیه معرفی کرده است.

دیومین فرمانده نیروهای ویژه روسیه بود که موفق شد «ویکتور یانوکوویچ»، رئیس جمهور سابق اوکراین بازداشت کند. او همچنین عنوان افتخاری «قهرمان روسیه» را برای نقش حساسش در جریان الحاق کریمه از آن خود کرد و به مقام ژنرال ارتقا یافت.

مردم روسیه در برخی نظرسنجی‌ها اعلام کردند پوتین آماده است قدرت را به دیومین واگذار کند.


سرگئی شویگو
اگرچه دیومین برای کسب تجربه در عرصه سیاست به زمان احتیاج دارد، ولی پوتین می‌تواند بدون هیچ تعللی سرنوشت روسیه را به سرگئی شویگو، وزیر دفاع فعلی این کشور واگذار کند.
شویگو در خلال سال‌های پایانی اتحاد جماهیر شوروی سابق، به عنوان یک مقام عادی در ارتش روسیه خدمت کرد. او پیش از آنکه در سال ۲۰۱۲ از سوی پوتین به سِمَت وزیر دفاع روسیه منصوب شود، فرماندار مسکو بود. هدایت ارتش روسیه در سوریه و نابودی تروریست‌های داعش یکی از اقدامات موفقیت آمیز وزیر دفاع روسیه بوده است که با نظارت ولادیمیر پوتین انجام شد.


والنتینا ماتوینکو
بر اساس گزارش شورای فدراسیون روسیه، والنتینا ماتوینکو، سخنگوی پارلمان روسیه، در حال حاضر قدرتمندترین زن در این کشور است.
او با فرمانداری سن پترزبورگ وارد عرصه سیاست شد و به سرعت پله‌های ترقی را پیمود. این بانوی ۶۸ ساله سومین مقام کلیدی در روسیه را دارد.


وُلدین ویاچسلاو
ویاچسلاو ۵۳ ساله یکی از مشاوران سابق پوتین و از حامیان حزب متحد روسیه است. پس از پیروزی پوتین در انتخابات سال ۲۰۱۲، ویاچسلاو به سمت مدیر کارکنان کرملین منصوب شد. او رئیس مجلس علیای شورای فدرال روسیه است.
برخی مدعی هستند پوتین، او را به عنوان جانشین فرانسیس کلینتسویچ، از متحدان سیاسی خود، در نظر گرفته است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۳۱۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوتین: پاسخ متقارن به تحریم‌های غرب به نفع روسیه نیست

رئیس جمهور روسیه با تاکید بر اینکه همیشه پاسخ متقارن به تحریم‌های غرب برای روسیه سودمند نخواهد بود، گفت: موفقیت ارتش در میدان نبرد به سرعت حل مشکلات تکنولوژیکی در پشت جبهه بستگی دارد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه شب گذشته در کنگره اتحادیه صنعتگران و کارآفرینان این کشور تاکید کرد که موفقیت نیروهای مسلح روسیه در جبهه جنگ به سرعت حل مشکلات تکنولوژیکی بستگی دارد.

پوتین گفت: «در شرایط کنونی موفقیت در خط تماس میدان نبرد در اوکراین به این بستگی دارد که در پشت جبهه مشکلات فنی چقدر کارآمد و سریع حل و فصل شوند و طرف‌های درگیر این اقدام را تا چه اندازه فعالانه انجام دهند و این کار باید در زمان واقعی انجام شود و ما در این راستا موفق عمل کرده‌ایم.»

رئیس جمهور در خصوص تعداد پیشرفت‌های جدید در این زمینه، گفت که وزارت دفاع روسیه حتی زمان لازم برای پیگیری پیشنهادات مجتمع صنایع نظامی ملی را ندارد. او گفت: «مجتمع صنایع نظامی مردمی» هم‌اکنون با تمام توان کار می‌کند. وزارت دفاع حتی وقت ندارد پیشنهاداتی که هر روز از سوی دست اندرکاران این حوزه ارائه می‌شود را پیگیری کند. پیشنهادهای جدید هر روز تولد یافته و ارائه می‌شوند.

به گفته او، فناوری‌های هوش مصنوعی، به ویژه در تولید تجهیزات بدون سرنشین، یکی از مهمترین صنایع در حال توسعه در کشور را نشان می دهد.

پوتین: پاسخ متقارن به تحریم‌های غرب همیشه به نفع ما نیست

ولادیمیر پوتین در کنگره اتحادیه صنعتگران و کارآفرینان روسیه همچنین تاکید کرد که  پاسخ متقارن دادن به تحریم‌های کشورهای غربی، یعنی «پاسخ دادن به ممنوعیت با اعمال ممنوعیت متقابل» همیشه برای روسیه سودمند نیست.

او گفت: «ما باید ببینیم چه کاری به نفع کشور ماست و چه کاری برای کل اقتصاد مضر خواهد بود. ممنوعیت‌ها گاهی اوقات برای بر جای خود نشاندن کسانی که ما را منع می‌کنند مفید است، ولی گاهی اوقات اگر بخواهیم چیزی را برای بازار خود فراهم کنیم، چنین ممنوعیتی صلاح نیست. بنابراین با دقت در این زمینه باید تصمیم گرفت.»

رئیس جمهور روسیه همچنین از پیشنهاد ایجاد یک مرکز هماهنگی برای توسعه روابط تجاری روسیه در بازارهای جدید حمایت کرده و یادآور شد که ایجاد یک مرکز تجاری از جمله در کشورهای آفریقا، آمریکای جنوبی و آسیای جنوب شرقی منطقی است.

ولادیمیر پوتین در نشست شب گذشته خود تایید کرد که در ماه مه سال جاری میلادی به چین سفر خواهد کرد. چند روز قبل دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین از فراهم سازی اقدامات برای سفر پوتین به چین خبر داده بود. 

روز چهارشنبه جفری پیات، معاون وزیر انرژی ایالات متحده از اعمال تحریم های جدیدی علیه بخش انرژی روسیه خبر داد و یادآور شد که هدف آنها ارائه دهندگان خدمات و شرکت‌هایی است که در تهیه مواد و فناوری برای پروژه‌های انرژی آینده روسیه مشارکت دارند.

آمریکا آشکارا دارایی‌های روسیه را سرقت می‌کنددعوت پوتین از همه کشورها برای گسترش کریدور شمال-جنوبپوتین: غرب در صدد انتقام‌گیری از روسیه است

انتهای پیام/ 

 

دیگر خبرها

  • پولیتیکو : مرد شماره دو روسیه از ولادیمیر پوتین هم ترسناک تر است/ نیکلای پاتروشف استفاده از سلاح هسته ای را تبلیغ می کند
  • پوتین: شاخص‌های کلان اقتصادی روسیه بالاتر از پیش‌بینی هاست
  • وال استریت ژورنال: سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا پوتین را در مرگ ناوالنی دخیل ندانستند
  • هیچ بستری برای مذاکره بین اوکراین و روسیه وجود ندارد
  • ادعای پلوسی درباره پوتین، توهین به آمریکایی‌ها و دموکراسی است
  • پوتین: پاسخ متقارن به تحریم‌های غرب به نفع روسیه نیست
  • پوتین به چین سفر می‌کند
  • «پوتین» ماه می به چین سفر می کند
  • «پوتین» ماه می به چین سفر می‌کند
  • قبض برق کسانی که کولر گازی دارند، چقدر افزایش می‌یابد؟/ رقم احتمالی قبوض برق اعلام شد