Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت گفت: سامانه آیداتیس با رای دیوان عدالت اداری به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

به گزارش ایسنا و بنابر اعلام وبدا، دکتر ابراهیم گلمکانی با اعلام این خبر، افزود: ساماندهی توزیع داروهای آگونیست - که جزء داروهای تحت کنترل طبقه بندی می‌شود-  و اتخاذ تدابیر مناسب به منظور جلوگیری از توزیع آن در بازار غیرقانونی مصرف، همواره از مطالبات وزارت بهداشت و دستگاه‌های اجرایی و نظارتی مربوطه ازجمله کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و ستاد مبارزه با مواد مخدر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در راستای تحقق این مهم، راه‌اندازی سامانه الکترونیک اطلاعات درمان اختلالات مصرف مواد کشور (آیداتیس) از سال ۹۴ در دستور کار وزارت بهداشت قرار گرفت.

به گفته وی، اهدافی که با این سامانه محقق می‌شوند شامل شناسایی مراکز غیرفعال و غیرواقعی، جلوگیری از ثبت مکرر بیمار در مراکز متعدد، رهگیری داروهای تحت کنترل، امکان برنامه‌ریزی برای تنظیم دقیق نیازهای مصرف دارویی و تولید متناسب با نیاز، پایش شاخص‌های درمانی و تحلیل آن‌ها و تهیه گزارشات بخصوص در مورد بیماران پرخطر از جمله مصرف‌کنندگان تزریقی مواد و تشکیل پرونده الکترونیک سلامت است.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت افزود: این سامانه از پشتوانه قوی‌ قانونی از جمله، مصوبه جلسه ۱۲۵ ستاد مبارزه با مواد مخدر، ماده ۷۴ قانون برنامه ششم توسعه، ماده ۱۵ سیاست‌های کلی نظام اداری ابلاغی مقام معظم رهبری و مواد ۳۶ و ۳۷ قانون خدمات کشوری است.

گلمکانی در پایان تصریح کرد: به منظور ایجاد وحدت رویه در حسن اجرای این سامانه، معاون درمان وزارت بهداشت و همچنین رییس سازمان غذا و دارو اقدام به صدور بخشنامه‌ای در سطح معاونت‌های درمان و غذا و داروی دانشگاه‌ها  کردند؛ لیکن برخی افراد و تشکل‌ها با هدف توقف این روند با طرح موضوع در دیوان عدالت اداری اقدام به طرح دعوی کرده و پیگیر صدور «دستور موقت» برای توقف فعالیت سامانه آیداتیس شدند که با توجه به دفاع فنی و حقوقی وزارت بهداشت، شعبه ۴۴ دیوان عدالت اداری، درخواست وارده را قویا مردود اعلام کرد و شعبه ۴۰ این دیوان نیز با رفع اثر از تصمیم قبلی خود، در تاریخ ۵ آذرماه ۹۶ نسبت به رد درخواست دستور موقت خواهان‌های مزبور اقدام کرد و بر این اساس فعالیت سامانه الکترونیک آیداتیس کماکان ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۳۲۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله حبیب الله شعبانی صبح امروز در جمع خبرنگاران بیان کرد: در بحث جمعیت ابتدا تشکر می‌کنم از مجموعه‌های فعال فرهنگی و حلقه‌های میانی، مدیر کل امور بانوان استانداری همدان که زحمات زیادی در حوزه جمعیت در استان کشیدند.

وی ادامه داد: ریشه اصلی جمعیت به فرهنگی که به صورت تاریخی در جامعه ریشه دار شده بر می‌گرد و با توجه به شعارهایی که در دهه هفتاد مطرح شده و حتی قبل از انقلاب در فضاهای شهری بین اقشار مختلف مطرح بوده که فرزند کمتر را نماد روشنفکری نماد امروزی بودن می‌دانستن و متأسفانه این فرهنگ همچنان حاکم است مشکل اصلی جمعیت در جامعه را فرهنگی دانستند.

شعبانی با اشاره به اینکه بعضی‌ها مسائل اقتصادی را در بحث مسئله جمعیت بیان می‌کنند، افزود: شاید برای بعضی خانواده‌ها اقتصاد مهم باشد اما یک نکته وجود دارد که ضعف اقتصاد بر این نگاه فرهنگی تأثیر گذاراست اما ریشه اصلی همان مسئله فرهنگی است که به اندیشه و جهان بینی جامعه برمیگردد که شاید نیازمند اصلاح باشد.

امام جمعه همدان تصریح کرد: نکته حائز اهمیت توجه به عملکرد خانه های بهداشت و مراکزی که در علوم پزشکی به صورت مستقیم با خانم های باردار در ارتباط هستند این مجموعه‌ها در اصلاح فرهنگ بسیار تأثیرگذار هستند و وزارت بهداشت و درمان یکی از مهمترین ارکانی است که می‌تواند در اصلاح این شرایط کمک کند.

وی اظهار کرد: هر چقدر حلقه های میانی تلاش بکنند خانه‌های بهداشت و پزشکان که جامعه به آنها مراجعه می‌کنند در این موضوع مؤثرتر هستند.

شعبانی در پایان گفت: باید دقت کرد که ما در حوزه جمعیت از کجا ضربه خورده ایم از همانجا درصدد اصلاح شرایط باشیم.

کد خبر 6090771

دیگر خبرها

  • جلوگیری از توزیع مواد غذایی فاسد در مهریز
  • وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • پدیده جدید و مشکوک « پاکدم » در مراکز تفریحی شهر
  • پدیده جدید و مشکوک «پاکدم» در مراکز تفریحی شهر
  • معدوم سازی سه تن انواع موادغذایی تاریخ مصرف گذشته در زاهدان
  • پدیده جدید و مشکوک در مراکز تفریحی شهر