Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای شهر ساری گفت: مشکل اصلی شوراها، علاوه بر انتخاب ناهمگون مردم و سیاسی بودن منتخبان، عدم اعتقاد مجلس شورای اسلامی به شوراها و عدم رفع مشکلات قانونی شوراهای اسلامی شهر و روستا است. به گزارش بلاغ، فرامرز نقیبی عضو شورای شهر ساری مهمان دفتر خبری بلاغ بود.

نقیبی در ابتدای این نشست گفت: در سال دوم شورا در سال 1387 طی مصاحبه‌ای، ساری را عقب مانده‌ترین مرکز استان کشور اعلام کردم و امروز هم که شاهد رضایت نسبی مردم هستیم، بواسطه بیش‌از یک دهه‌ تجربه شورا است، در حال حاضر هم می‌توان گفت شهرهای استان مازندران قابل مقایسه با خیلی از استان‌ها است ولی هنوز جا برای کار در مازندران و شهر ساری فراوان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بخشی از کم‌کاری‌ها و مشکلات، متوجه شورا است

وی افزود: انتظار مردم از شوراها با سابقه 16 الی 17 ساله، انتظار بالایی است.

عضو شورای شهر ساری در خصوص برگزاری و انتخابات شوراهای فعلی شهر ساری، اظهار کرد: البته باید بگوییم نوع انتخاب مردم در انتخابات شوراها، جای بحث دارد و از سویی باید بگوییم ترکیبی که مردم انتخاب کرده‌اند تا در کنار هم قرار گیرند و کار کنند هم، جای اشکال است.

نقیبی ضمن انتقاد از سیاسی کردن شوراها، خاطرنشان کرد: متأسفانه شوراها را سیاسی کردند و در حالی‌که بنا بود شوراها، ناظر بر عملکرد شهرداری باشند، اما امروز شوراها شدند شورای شهرداری.

لزوم تغییر نگرش مردم در انتخاب شوراها

وی با بیان اینکه امروزه خیلی از مباحثی که در خصوص شهرداری ساری مطرح می‌شود، شاید بتوان به کم‌کاری شوراها نسبت داد، اضافه کرد: البته مردم ساری نیز باید نگرش‌شان در انتخابات را تغییر دهند و برای انتخاب‌شان، وقت بگذارند. آیا واقعاً برای 4 سال‌ فعالیت کاری یک عضو شورا، 4 ساعت هم وقت گذاشته‌ایم؟


عضو سابق شوراهای شهر مازندران با بیان اینکه اتفاقات خوبی در ساریرخ داده است، اما به اعتقاد بنده باید بهتر از این‌ها صورت می‌گرفت، عنوان کرد: مگر چند تا شهر در کشور است که رودخانه از میان آن می‌گذرد که می‌توان یک پارک 33 هکتاری در کنار آن، راه‌اندازی کرد؟

وحدت و همدلی مسئولان لازمه پیشرفت ساری

نقیبی با بیان اینکه ما جز در پناه وحدت و همدلی به پیشرفت نمی‌رسیم، بیان کرد: برخی ناملایمات موجب شده است تا شورا از مسیر اصلی خود خارج شود، متأسفانه عدم همدلی و هم‌سویی مسئولان، موجب شده است سازگاری میان دستگاه‌‌ها تضعیف شود و امکان کار کنار هم را از دست بدهیم.

وی اضافه کرد: پیشرفت ساری تنها کار شهرداری نیست و بلکه باید تمام دستگاه‌ها، در کنار هم همت کنند.

وجود خلأ قانونی عامل اصلی عدم نظارت بر شوراها

عضو سه دوره شورای شهر ساری به خبرنگار ما در خصوص دلایل خروج شوراها از ریل اصلی کاری خود پاسخ داد: یکی از دلایل اصلی، عدم نظارت بر کارکرد شوراها است و این خلأ قانونی به‌صورت کاملا مشهود وجود دارد. نظارت بر شوراها تنها در کمیته انطباق شهرستان‌ها مستقر در فرمانداری‌ها صورت می‌گیرد که مصوبات شورا را با قانون می‌سنجند و این هم ممکن است سیاسی باشد و مشکلات خاص خودش را دارد.

مجلسی‌ها هنوز شوراها را نپذیرفته‌اند

نقیبی مشکل دیگر را عدم پذیرش جایگاه شوراها از سوی نمایندگان مجلس در سطح کشور عنوان کرد و گفت: مجلسی‌ها هنوز شوراها را نپذیرفته‌اند، انگار آن‌ها از بزرگ‌شدن شوراها به‌دلیل حفظ جایگاه خود، هراس دارند. شوراها طی این سالیان با مشکلات کلان متعددی مواجه شده‌اند که علی‌رغم درخواست اصلاحیه برخی قوانین به مجلس، مورد موافقت مجلسی‌ها قرار نگرفت.


وی با بیان اینکه چه شوراها را بخواهیم و نخواهیم، شورا وجود دارد، تاکید کرد: باید نواقص شوراها را مرتفع کنیم، باید برخی قوانین را طوری مصوب کنیم که به حفظ و کارآمدی شوراها کمک کند.

عضو شورای شهر ساری در ادامه در خصوص مقایسه فعالیت شورا در بدو تشکیل با دوره‌های اخیر، متذکر شد: ما در شش سال ابتدایی شورا مطلقاً فرصت نداشتیم و کار بود و کار و با گذشت زمان، باید شوراها هم گسترش می‌یافت و شاهد توسعه روزافزون بودیم، اما در حال حاضر این روند رو به پایین است.

بودجه 460 میلیارد تومانی شهرداری ساری طی سال‌جاری

نقیبی در ادامه در خصوص عملکرد عمرانی در ساری اظهار کرد: در سال 85 بودجه ما 16 میلیارد تومان بود که با اشتغال 570 نیرو در شهرداری، 60 درصد از این بودجه به امور عمرانی و مابقی به امور جاری اختصاص داشت اما در سال‌جاری، با اشتغال بیش از 4 هزار نیرو در شهرداری ساری، بودجه ما به 460 میلیارد تومان رسیده است که 70 درصد آن عمرانی و مابقی هزینه‌های جاری است.

آغاز طرح عمرانی جنگل زارع و فاز دوم پارک ملل در آینده‌ای نزدیک

وی اضافه کرد: پروژه جنگل زارع که اخیراً به شهرداری ساری واگذار شده است، به یک سرمایه‌گذار جدید تحویل داده شده است که در آینده نزدیک، شاهد اتفاقات خوبی در آن خواهیم بود.

عضو شورای شهر ساری ادامه  داد: فاز دوم پارک ملل نیز در حال طی مراحل اجرایی است. فاز اول این پروژه با 20 میلیارد اعتبار اجرا شد که فاز دوم آن با اعتبار 100 میلیارد تومان در صورت مهیا شدن شرایط است که طی دو سال اجرا و به بهره‌برداری می‌رسد.

نقیبی خاطرنشان کرد: البته ایجاد معابر جدید، زیرگذر میدان هلال احمر، اتصال خیابان قارن به خیابان شیخ طبرسی و سامان‌دهی ترک محله ساری از اقدامات در صف اقدام بخش عمرانی است.

عدم موفقیت شهرداری ساری در سامان‌دهی بافت‌های فرسوده

وی در خصوص سامان‌دهی بافت‌های فرسوده در ساری، عنوان کرد: ما در این بخش به‌دلیل عدم حمایت مالی دولت، موفق نبوده‌ایم و امیدوارم با اختصاص اعتبار به این بخش، اقدامات شایسته صورت گیرد.


رئیس سابق شورای شهر ساری با بیان اینکه ما در سال‌جاری کار جدیدی تعریف نکردیم، بیان کرد: طی سال‌جاری به‌دنبال اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام هستیم و از این‌رو شاید مردم شاهد فعالیت گسترده در سطح شهر چون سالیان گذشته نباشند.

کمیسیون ماده 100، محل ظلم به مردم نیست

نقیبی که رئیس کمیسیون ماده 100 شهرداری ساری نیز است، در خصوص گلایه برخی مردم در باره جرایم این کمیسیون، گفت: ماده 100، محل ظلم به مردم نیست. این کمیسیون همچون دادگستری است، یعنی هر کسی تخلف کند به ماده 100 فراخوان می‌شود.

وی افزود: متخلفان دو دسته‌اند: عده‌ای که مجبورند خلاف کنند و عده‌ای که عامدانه خلاف می‌کنند. در هر صورت ماده 100، محل اجحاف به مردم نیست و روزی که کسی به ماده 100 نیاید، یعنی شهروندان ما، قانون‌مند هستند.

عضو شورای شهر ساری در پایان تأکید کرد: خدمتی که اداره راه‌آهن ساری به مرکز استان کرد، هیچ ارگانی نکرد. واقعاً همکاری قابل ستایش راه‌آهن، موجب محوطه‌سازی، فضای سبز و زیرگذرهای متعدد در سطح شهر شده است.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۳۵۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراهای اسلامی به‌منظور حکمرانی مردمی شکل گرفتند

رئیس شورای اسلامی استان قم با بیان اینکه به اینکه طبق فرمان امام راحل(ره)، شوراها به‌منظور حکمرانی مردمی شکل گرفتند، گفت: شوراها اولین خاک‌ریز مطالبات مردم هستند - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، احمد امیرآبادی‌فراهانی ظهر امروز در همایش اعضای شوراهای اسلامی استان قم که به مناسبت روز ملی شوراها در سالن همایش‌های رضوان شهرداری قم برگزار شد، اظهار داشت: نهادهایی که با نفس قدسی حضرت امام(ره) تأسیس شدند موجب خیر برکت هستند.

وی با اشاره به اینکه اراده مردم در شوراها نقش اساسی دارد، مطرح کرد: تشکیل شوراها یک پایه و اساس اعتقادی و دینی دارد و از زمان تشکیل اتفاقات بسیار مطلوبی در شوراها رقم خورده است.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در مقاطعی دولت‌ها همکاری لازم در واگذاری امور به شوراها را نداشته‌اند، عنوان کرد: گردش مسئولیت‌ها می‌تواند در شوراها محقق شود و این اتفاق زمانی رقم می‌خورد که به شوراها بها داده شود.

وی با تأکید بر اینکه مباحث شورایی جزو اعتقادات دینی ماست، خاطرنشان کرد: به همین منظور باید اقدامات بیشتری را به شوراها واگذار کنیم و نگرانی نسبت به بروز مشکلات نداشته باشیم.

امیرآبادی با بیان اینکه طی سال‌های اخیر هر دوره شوراها قدرتمندتر شده‌اند، تصریح کرد: البته برخی تخلفات سبب شده است که نگاه مردم به شوراها تغییر پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه استان قم همواره سالم‌ترین شوراها را داشته است، یادآور شد: این اتفاق موجب مباهات برای تمام مسئولان استان است.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه زحمات مسئولان نظام باید برای مردم تبیین شود، گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران با وجود تمام مشکلات، زحمات بسیاری کشیده است.

مسئولان با تصمیمات شوراها همراهی کنند

ماشاءالله سعادتمند ظهر امروز در همایش اعضای شوراهای اسلامی استان قم که به مناسبت روز ملی شوراها در سالن همایش‌های رضوان شهرداری قم، برگزار شد، اظهار داشت: طی سال‌های اخیر دو شهرستان جعفرآباد و کهک به استان قم اضافه شد.

وی با اشاره به اینکه طبق فرمان امام راحل(ره)، شوراها به‌منظور حکمرانی مردمی شکل گرفتند، مطرح کرد: 10 اصل قانون اساسی نیز مرتبط با شوراهاست.

رئیس شورای اسلامی استان قم با بیان اینکه تمام زیرساخت‌های یک منطقه باید توسط شوراها ریل‌گذاری شود، عنوان کرد: همچنین طبق قانون، نظارت نیز بر عهده شوراهاست.

وی با تأکید بر اینکه با تصمیمات شوراها نباید مخالفت شود و همه مسئولان باید با آن همراهی داشته باشند، خاطرنشان کرد: انحلال شوراها نیز خارج از اراده شخصی است و تنها طبق قانون می‌توان شوراها را منحل کرد.

سعادتمند با بیان اینکه در راستای آموزش دهیاران و شوراها سال گذشته اقدامات خوبی انجام شد، تصریح کرد: این آموزش‌ها موجب می‌شود که در مسیر خدمت‌رسانی خود کم‌تر دچار لغزش شویم. شوراها اولین خاک‌ریز مطالبات مردم هستند و مردم زمانی که مشکلی داشته باشند، ابتدا به شوراها مراجعه می‌کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شوراهای شهر تنها شورای شهرداری نباشند
  • سیاسی‌بازی در شوراها مانع خدمت‌رسانی می‌شود
  • بازداشت ۳۷ عضو شوراهای استان تهران در سال گذشته
  • تصویب قانون مدیریت واحد شهری بزرگ‌ترین خدمت به مردم و شورا/ قطار شهری، پروژه ملی است
  • بیمه و حقوق شوراهای اسلامی ازطرح‌های پیشنهادی به مجلس دوازدهم است
  • از تمامی ظرفیت‌های قانونی برای کمک به شوراها استفاده می‌کنیم
  • ۱۲۷ هزار شورا در کشور مشغول خدمت به مردم هستند
  • شوراهای اسلامی به‌منظور حکمرانی مردمی شکل گرفتند
  • شوراها در گره‌گشایی از مردم پیشتاز باشند
  • ۱۴۶۰ نفر عضو شوراهای شهر و روستای استان بوشهر هستند