Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیراز- معاون اداره کل میراث فرهنگی فارس بر لزوم شناسایی و تعریف مسیرهای جدید گردشگری در این استان تاکید کرد.

 سیدموید محسن نژاد در گفتگو  با مهر با اشاره به اینکه توجه به تنوع اقلیمی و آثار کمتر شناخته شده در فارس،ضروری است، گفت: در حال حاضر ۴۶ روستای هدف گردشگری در فارس معرفی شده و نباید تعریف و تهیه بسته های سفر محدود به چند روستای هدف گردشگری و یا مکان طبیعی و تاریخی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این راستا باید دفاتر خدمات مسافرتی و آژانس های گردشگری در این عرصه فعال تر عمل کنند.

محسن نژاد ادامه داد: محدودیتی برای معرفی جاذبه ها و مسیرهای گردشگری وجود ندارد و نباید بسته های سفر محدود به روستاهای هدف گردشگری باشد زیرا هنوز هم برخی از اماکن طبیعی و یا روستاها در استان فارس هستند که در فهرست جاذبه های هدف نیستند اما همواره پذیرای گردشگران داخلی و خارجی اند.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس ادامه داد: فارس یکی از مناطقی است که می تواند در حوزه گردشگری روستایی و طبیعی به قطب گردشگری تبدیل شود زیرا این استان از تنوع اقلیمی خاصی برخوردار است و در تمامی فصول سال می تواند پذیرای گردشگران باشد.

محسن نژاد ادامه داد: صدور مجوز اقامتگاه های بوم گردی و یا ایجاد تاسیسات رفاهی گردشگری معطوف به روستاهای هدف گردشگری نمی شود و باید چنین اماکنی که برای تسهیل و ارائه خدمات به گردشگران است در استان فارس توسعه بیشتری یابد.

وی با اشاره به اینکه توسعه گردشگری در فارس یک ضرورت است، افزود: اجرای تورهای تخصصی به مقاصد خاص و مورد توجه گردشگران در استان باید در اولویت قرار گیرد تا شاهد رونق بیشتر گردشگری در فارس باشیم.

محسن نژاد ادامه داد: یکی از روش های توسعه گردشگری در مقاصد خاص، برگزاری تورهای آشناسازی به مقاصد کمتر شناخته شده می باشد که در واقع در این تورها، افراد تاثیرگذار و مجری ارائه بسته های سفر می توانند با مسیرها و مناطق کمتر شناخته شده اما جذاب، آشنا شوند.

معاون اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در برخی از جاذبه های گردشگری که عموما طبیعی هم هستند، زیرساخت های مناسبی برای حضور گردشگران وجود ندارد، افزود: ایجاد این زیرساخت ها و خدمات اولیه می تواند با جذب سرمایه گذاران در مناطق صورت گیرد که این موضوع با همکاری و همیاری شهرداری ها و دهیاری ها میسر است.

وی همچنین با تاکید بر اینکه باید جوامع محلی از رونق و توسعه گردشگری منتفع شوند، گفت: حضور سرمایه گذاران در چنین مناطقی یک ضرورت است و باید زیرساخت های لازم در این عرصه ها به نحوی که به محیط های طبیعی و روستایی هم آسیب رسانی نشود، ایجاد و توسعه یابد.

وی اظهار داشت: هنوز هم مناطق بکر طبیعی و کمتر شناخته شده در استان فارس به ویژه روستاهای هدف گردشگری وجود دارد که باید هرچه سریع تر شناسایی و به گردشگران معرفی شود چرا که در حال حاضر توریست های خارجی به دنبال تنوع و جذابیت های بیشتری هستند و بی شک استان فارس می تواند مقصد اصلی این نوع گردشگران باشد.

true برچسب ها : گردشگری موید محسن نژاد میراث فرهنگی فارس true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۴۰۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال

مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس از تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان فارس، محمد ثابت اقلیدی امروز _ سه شنبه یازدهم اردیبهشت_در حاشیه بازدید از نمایشگاه ایران اکسپو با اشاره به قول مساعد وزیر محترم میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و حمایت‌های معاون صنایع‌دستی کشور مبنی بر حمایت از هنرمندان صنایع‌دستی، اظهار کرد: با همکاری دولت سیزدهم، حمایت‌های دکتر ایمانیه استاندار فارس، بیمه ۵۶۱ نفر از هنرمندان صنایع‌دستی استان فارس تائید شده است.

وی افزود: طی روزهای آینده این هنرمندان برای تکمیل مدارک به اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس مراجعه خواهند کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس با بیان اینکه ملاک تائید بیمه تأمین اجتماعی هنرمندان، دارا بودن مدرک مرتبط با رشته فعالیت و مجوز فنی‌وحرفه‌ای است، اضافه کرد: با تلاش‌های انجام‌شده پس از ۱۵ سال بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس به نتیجه رسید.

ثابت اقلیدی با بیان اینکه اقدامات اولیه این مهم از سال گذشته در معاونت صنایع‌دستی استان فارس انجام شده بود، ابراز امیدواری کرد: این موضوع نوید بخش روزهای خوب هنرهای سنتی و صنایع‌دستی این مرز و بوم باشد.

وی تاکید کرد: فارس بیشترین تعداد شهرها و روستاهای جهانی و ملی صنایع‌دستی در سطح کشور را به خود اختصاص داده است و هم اکنون صنایع دستی شهرهای ملی و جهانی صنایع دستی آباده، شیراز و فیروزآباد در نمایشگاه ایران اکسپو در معرض دید عموم علاقه مندان قرارگرفته است و در این نمایشگاه ۲۶ هنرمند بیش از ۳۰ رشته صنایع‌دستی را در این معرفی و عرضه می کنند.

کد خبر 749496

دیگر خبرها

  • تمایل گردشگران عمانی به حضور در مازندران
  • ثبت ۵ اثر طبیعی شهرستان سپیدان در فهرست آثار طبیعی ملی
  • آزادسازی بیش از ۲۰ هکتار از اراضی ملی حومه قیروکارزین
  • شورای راهبردی توسعه گردشگری در ساری شکل گرفت
  • منطقه جهانی اورامان میزبان آیین سنتی کومسای می‌شود
  • تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال
  • نصب بیش از ٥٠ تابلوی دو زبانه راهنمای گردشگری در روستای پالنگان
  • رفع مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی
  • مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی رفع شد
  • حل مشکل تردد و ورود موقت وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران