Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: ۸۰۰۰ کانکس برای اسکان موقت روستائیان در نقاط زلزله‌زده کرمانشاه نصب و راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، علیرضا تابش در بازدید از مناطق زلزله‌زده شهرستان سرپل‌ذهاب در جمع خبرنگاران از نصب و راه‌اندازی 8 هزار اسکان موقت و کانکس برای روستاییان در مناطق زلزله‌زده استان کرمانشاه خبر داد و اظهار داشت: از یکی دو روز گذشته مرحله اسکان موقت برگزار شده و ما به شدت در حال ادامه این مرحله هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه 8000 واحد کانکس برای اسکان روستائیان در محل دائمی خانه‌هایشان نصب و راه‌اندازی می‌شود گفت: این کانکسها به سفارش بنیاد مسکن و توسط قرارگاه خاتم الانبیاء ساخته شده و سپاه با تمام امکاناتی که در اختیار دارند در حال آماده‌سازی این کانکسها هستند.

تابش با بیان اینکه تاکنون 1100 واحد سکوی استقرار این کانکسها ساخته شده و بقیه نیز در حال انجام است بیان کرد:1000 واحد کانکس برای اسکان موقت افراد توسط بنیاد مسکن به منطقه از امروز حمل می‌شود و 2000 واحد نیز توسط ارتش سفارش داده شده که ساخته می‌شود.

وی با اشاره به اینکخ بنا به قول و همکاری سپاه ظرف یک ماه و نیم آینده اسکان موقت زلزله‌زدگان حل خواهد شد عنوان کرد: 8 ستاد از استانهای مختلف در سرپل‌ذهاب مستقر شدند که با استان کرمانشاه مشغول آواربرداری هستند.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با بیان اینکه تاکنون از 1200 واحد مسکونی آواربرداری شده است افزود: آواربرداری و دسته‎بندی مصالح تا در این میان مصالح اسراف نشود نیز در دستور کار ما قرار دارد و تقاضا داریم که اجازه بدهند مصالح را خود مردم تفکیک کنند و بعد آواربرداری انجام شود.

وی با اشاره به اینکه در ستادهای ما حدود 930 کارشناس مستقر هستند که کار ارزیابی واحدهای مسکونی را انجام می‌دهند گفت: این کارشناسان واحد به واحد در حال ارزیابی خسارت هستند و تاکنون حدود 60 هزار واحد منزل را ارزیابی و برای خسارت دیدگان تشکیل پرونده و آنها را به بانک معرفی می‌کنند.

تابش با بیان اینکه حدود 350 ماشین‌آلات در منطقه مستقر است بیان کرد: این ماشینها جدا از ماشین‌آلاتی است که سپاه در منطقه آورده و500 دستگاه نیز تا آخر هفته به منطقه خواهد رسید.

وی با اشاره به اینکه اکنون در بخش بازسازی یک جنب و جوش خاصی در شهرستان سرپل‌ذهاب مشاهده می‌شود گفت: امیدواریم با کمک مردم این بازسازی به سرمنزل مقصود برسد.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با بیان اینکه در زمینه تسهیلات خوشبختانه روز گذشته در منطقه معاون اول رئیس جمهور و عده‌ای از وزرا در جلسه تصمیمات خوبی گرفتند و تسهیلات 25 میلیونی برای روستاییان به 30 میلیون تومان و 35 میلیون تومان شهری به 40 میلیون تومن افزایش یافت و این به غیر از 10 میلیون تومانی است که برای فرصتهای شغلی و کسب و کار داده می‌شود.

وی با بیان اینکه غیر از این تسهیلات برای واحدهای تجاری و مغازه مردم 12 میلیون تومان و برای تعمیرات هم 12 میلیون تومان دیگر وام داده می‌شود بیان کرد: برای وام بلاعوض در شهرها 6 میلیون تومان و در روستاها 5 میلیون تومان نیز در نظر گرفته شده است.

تابش با اشاره به اینکه 2 میلیون تومان برای خرید لوازم خانگی در اختیار زلزله‌زدگان به صورت بلاعوض داده می‌شود عنوان کرد: همچنین سیمان رایگان به زلزله‌زدگان داده می‌شود و مردم مطمئن باشند تا آخرین لحظه همراه آنها خواهیم بود.

وی با بیان اینکه بازسازی منازل مسکونی به همت مردم بستگی دارد و اگر مردم سرعت بیشتری به خرج بدهند ما حدس می‌زنیم یک سال طول می‌کشد این خانه‌ها ساخته شود بیان کرد: برای بازسازی زیرساخت‌ها، اماکن عمومی، مدارس و ساختمانهای دیگر نیز تعیین تکلیف شده و در ستاد مشخص شده قرار شد در دولت اعتبارات آن مصوب و ابلاغ شود.

انتهای پیام/

R41380/P1486/S6,68/CT47

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۴۰۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: مبلغ درخواستی از سوی مسئولان استان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست و باید برآورد دقیق و کارشناسی شده وجود داشته باشد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، محمدحسن نامی امروز در جمع خبرنگاران در استانداری کرمانشاه، با اشاره به اینکه استان کرمانشاه از نظر پیشگیری، آمادگی و مقابله با بحران نسبت به سایر استان‌ها وضعیت بهتری دارد، اظهار داشت: این وضعیت باز هم کافی نیست و باید پیشگیری در حوزه‌های مختلف که می‌تواند احتمال خطر در آن وجود داشته باشد، با استفاده از ظرفیت استان مورد توجه قرار گیرد و ما نیز وظیفه داریم بودجه مورد نیاز را به ویژه برای شهر کرمانشاه تهیه کنیم.

وی درباره تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده کرمانشاه گفت: در شهرستان سرپل‌ذهاب برخی از اماکن عمومی از جمله ساختمان‌های اداری، مساجد، کتابخانه‌ها و مراکز بهداشت هنوز ساخته نشده و نیاز به بودجه دارد و باید به نتیجه برسد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: برآورد دقیقی از میزان اعتبار مورد نیاز برای بازسازی این اماکن وجود ندارد و تعیین اعتبار و زمان تأمین آن نیاز به برآورد دارد و البته از این به بعد همچون سال گذشته بودجه براساس براورد تخصیص نمی‌یابد بلکه به صورت مرحله به مرحله با پیشرفت کار و دقت در محاسبه و استفاده از ظرفیت دستگاه‌های موجود پرداخت می‌شود. این ساختمان‌ها باید ساخته می‌شد، اما با کم‌دقتی رها شده و اکنون ما بنا داریم تا انتها همراهی کنیم و نیازی به اعلام اعتبار نیست. ساختمان‌های دولتی باید بیمه باشند و در صورت تخریب به هر دلیل، ما نباید یک ریال برای بازسازی آن کمک کنیم و کاری که اکنون قرار است انجام شود کاری اضافه بر وظیفه است.

نامی با اشاره به اینکه برای ساخت و بازسازی مساجد می‌توان از ظرفیت خیران استفاده کرد، گفت: ما تمام تلاش خود را به کار می‌گیریم که این وضعیت ساماندهی شود اما باید همراه با دقت باشد و با برآورد کارشناسی برآورد صحیحی انجام شود.

وی با اشاره به اینکه با توجه به شعار سال باید بیشتر از ظرفیت مردم استفاده شود، افزود: در رابطه با ساماندهی آبشوران نیاز به اقدامات اولیه دارد و در ابتدا باید نقشه دیجیتال شهر تهیه شود که بتوانیم تصمیم درستی بگیریم و اعتبار آن از منابع استانی و بخشی نیز از بودجه مدیریت بحران تأمین می‎‌شود.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: برای ساماندهی آبشوران نیز اطلاعات دقیقی از نحوه انجام عملیات، شیب رودخانه و نوع مصالح مورد استفاده وجود ندارد و نمی‌توان بدون داشتن این اطلاعات اعتباری برای آن برآورد کرد.

نامی با اشاره به استفاده از پساب شهر کرمانشاه برای صنایع افزود: در قانون بودجه 1402 قید شده که تمایم شرکت‌های صنعتی باید از پساب استفاده کنند و تمام دستگاه‌ها باید در حد توان برای تصفیه پساب و انتقال آن به شهرک‌های صنعتی کمک کنند.

وی با اشاره به اینکه توسعه فضای سبز در کرمانشاه به خوبی انجام شده است، گفت: براساس برنامه‌ریزی انجام شده باید در کشور 250 میلیون اصله درخت کاشته شود و بنابر تأکید مقام معظم رهبری باید این درختان مثمر باشند و تولید چوب نیز می‌تواند در این دسته قرار بگیرد، زیرا در کشور سالانه به حداقل پنج میلیون مترمربع چوب نیاز است که بخشی از آن وارد می‌شود و به هر میزان این تولید چوب افزایش یابد واردات کاهش می‌یابد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور بیان کرد: با این وجود تلاش می‌شود درختان کاشته شده مثمر باشد و نحوه عملکرد در این زمینه براساس تقسیمات وزارت جهاد کشاورزی و سازمان منابع طبیعی به دقت پیگیری می‌شود، زیرا توسعه فضای سبز یکی از اصول مهم دنیا برای ادامه حیات بشر است.

نامی با اشاره به اینکه در تمام ابعاد مدیریت بحران مردم حضور فعال دارند، گفت: این حضور نیاز به سازماندهی و آموزش دارد و به همین دلیل قرارگاه مردم یاری بحران در کشور به منظور آموزش مردم و استفاده از ظرفیت مردم در بحران‌ها راه‌اندازی شده است.

برآورد دقیق از خسارت در مناطق زلزله‌زده انجام شده است

محمدطیب صحرایی نیز در این نشست با تأکید بر همراهی مدیریت بحران کشور تا پایان ساماندهی مناطق زلزله‌زده کرمانشاه اظهار داشت: ممکن است اعتبار مورد نیاز بیشتر یا کمتر از برآورد و اعتبار درخواست شده باشد و مهم این است که از این وضعیت عبور کنیم. در صورت همراهی مدیریت بحران می‌توانیم در مدت زمان قابل قبولی تمام مناطق زلزله‌زده استان را از نابسامانی فعلی خارج کنیم.

صحرایی با بیان اینکه براساس برآورد انجام شده تا پایان سال گذشته 2700 میلیارد تومان برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده نیاز است گفت: برآورد دقیق از خسارت‌ها وجود دارد و تقدیم خواهد شد و در صورت نیاز برآورد تکمیلی و کارشناسی‌های جدید انجام می‌شود.

استاندار کرمانشاه افزود: متأسفانه ردیف بودجه بازسازی مناطق زلزله‌زده از قانون بودجه حذف شده و برای بازگشت این ردیف حمایت مدیریت بحران نیاز است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایمن‌سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • ایمن سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶