Web Analytics Made Easy - Statcounter

جامعه > شهری - ایسنا نوشت: عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران بر لزوم پایدار سازی گودهای رها شده در پایتخت تأکید کرد و گفت: براساس گزارش‌های سازمان‌های مختلف حدود 200 گود رها شده در سطح شهر تهران وجود دارد که نیازمند رسیدگی هستند.

علی اعطا صبح امروز در تذکر پیش از دستور خود در جلسه بیست و پنجم شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه با توجه به تعدد گودبرداری‌های عمیق رها شده در سطح شهر تهران و خطرات احتمالی آنها برای شهروندان از جمله امکان رانش زمین به علت پایان عمر مقاوم سازی جداره‌های آن‌ها بخصوص در فصل بارندگی و همچنین ایجاد آلودگی‌های اجتماعی و محیطی، لازم است شهرداری تهران هر چه سریعتر نسبت به مقاوم سازی این گودها اقدام کند، گفت: شهرداری باید هر چه سریعتر نسبت به ساماندهی گودهای رها شده اقدامات لازم را انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی شورای شهر تهران با بیان اینکه بسیاری از این گودها به علت صدور پیش پروانه توسط شهرداری به منظور درآمدزایی بیشتر شکل گرفته و به علت مشکلات متعدد مالی و حقوقی حالا در مرحله گودبرد اری متوقف شده اند، گفت: معمولا برای پایدار سازی گودها از روش نیلینگ استفاده می ‌شود که البته این یک روش کوتاه مدت برای پایدارسازی گودها که حداکثر عمر آن 18 ماه است، اما متاسفانه در حال حاضر براساس گزارش‌های سازمان‌های مختلف حدود 200 گود رها شده در سطح شهر تهران وجود دارد که نیازمند رسیدگی هستند.

وی با بیان اینکه براساس بند 14 ماده 55 قانون شهرداری‌ها، شهرداری‌ها می‌توانند پس از بی توجهی مالک، با همراهی مقام قضائی اقدام به پایدار سازی گودهای رها شده کنند، گفت: متاسفانه گودبرداری فاز دوم برج میلاد در معرض ایجاد حادثه است و در صورت وقوع حادثه، تبعات جبران ناپذیری خواهد داشت.

اعطا افزود: همچنین گود پارکینگ فرهنگ در ضلع شمالی ساختمان کتابخانه ملی ایران باعث آسیب و صدمه به این مجموعه شده است، به گونه‌ای که در بازدید اخیر متوجه نشست زمین در ضلع شمالی و ایجاد ترک در برخی دیواره‌های خارجی کتابخانه شدم که شهرداری تهران باید هر چه سریعتر با همکاری سازمان نظام مهندسی اقدام به پایدار سازی این گودها کن

 

 

 

۴۲۴۲

کلید واژه‌ها : طراحی شهری -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۴۱۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوجاقی:به سمت برگزاری مسابقات ورزشی پایتخت‌های آسیایی می رویم

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین اوجاقی مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران در پنجاه و یکمین نشست کمیسیون فرهنگی و اجتماعی مجمع شهرداران کلانشهر‌ها و مراکز استان‌های ایران از ورزش به عنوان عاملی منسجم کننده یاد کرد و از همت سازمان متبوعش برای فراهم آوردن امکانات تفریحی و ورزشی در این راستا سخن گفت.

وی افزود: رویکرد ما در سال جدید، مسجد محور و با نگاه به قرارگاه تعلیم و تربیت معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران تنظیم شده است و بر همین اساس حرکت می‌کنیم. اگر بتوانیم مدارس، مساجد و اماکن ورزشی را با یک‌دیگر پیوند دهیم کار به نحو احسن انجام خواهد شد. 

مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران تأکید کرد: با بهره‌مندی از تجربیات برگزاری ۲ دوره مسابقات قهرمان شهر، در سال جاری به سمت برگزاری مسابقات پایتخت‌های آسیایی خواهیم رفت.

اوجاقی در بخش دیگری از اظهارات خود به ارتباط بین ورزش شهروندی و جامعه قهرمانی نیز اشاره کرد و گفت: بخشی از رویداد‌هایی که تعریف می‌شود مرتبط با حوزه تفریحات است و مواردی مانند همایش‌های پیاده‌روی خانوادگی، کوهنوردی و... را با مخاطبین مختلف در رده‌های سنی متفاوت شامل می‌شود. بخشی دیگر نیز مانند قهرمان شهر و مسابقه محور است و ما در تلاشیم با برگزاری این مسابقات، شرایط قهرمانی را در یک رشته خاص ورزشی برای صد‌ها یا هزاران نفر در مناطق و محلات شهر تهران ایجاد کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اوضاع نظافت تهران از پاریس هم بهتر است؛ آمار هم داریم
  • وضعیت تهران به لحاظ نظافت بهتر از پاریس است
  • کاهش ۶۵ درصدی شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند/ تهران از پاریس تمیزتر است
  • اوجاقی:به سمت برگزاری مسابقات ورزشی پایتخت‌های آسیایی می رویم
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌‌های پایتخت
  • ایمن‌سازی بزرگراه‌ های پایتخت برای کاهش تصادفات؛ آغازطرح با بزرگراه آزادگان
  • ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت برای کاهش تصادفات/ آغازطرح با بزرگراه آزادگان
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت 
  • چرا رئیس‌جمهور به بازدید از تهران آمد؟