Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-26@13:54:17 GMT

در دانشگاه صنعت نفت چه می‌گذرد؟

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۱۹۹۰۴

دانشجویان دانشگاه صنعت نفت که مدتی است دست به اعتراض صنفی زده، بر سر کلاسهای خود حاضر نمی شوند و به دنبال استعفای دسته جمعی هیات رئیسه این دانشگاه هستند برای چندمین بار بیانیه ای را تهیه و تنظیم کرده و در اختیار خبرگزاری فارس قراردادند.

متن بیانیه دانشجویان صنعت نفت به شرح زیر است:

«در دانشگاه صنعت نفت چه میگذرد؟»

ماجرای دانشگاه صنعت نفت دارد به تدریج به طولانی ترین نهضت دانشجویی در مطالبات صنفی مبدل میگردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داستانی که از یک بخشنامه وزارتی توسط زنگنه وزیر نفت در خرداد ماه 94 شعله می‌گیرد و تا امروز ادامه دارد.

شاید اگر بخواهیم چند چالش بزرگ وزارت نفت را در پنج سال اخیر نام ببریم حتما بحث دانشگاه صنعت نفت یکی از آنهاست. چالشی که یک بار در سال 94 با پا در میانی هامانه قائم مقام وقت وزیر نفت به نحوی به سوی حل شدن پیش رفت تا آنجا که زنگنه پای استخدام به روال سابق ( که در خرداد 94 و توسط بخشنامه اش کن فیکون شده بود ) برای تمام گروه الف را امضا می‌کند.

هرچند که بعدها ثابت شد این امضا تنها ترفندی بود برای ختم ظاهریِ ماجرای تحصن دانشجویان در سال 94. امضایی که هاشمی رئیس دانشگاه را هم در خوش خیالی محض فرو برد و با استناد به آن پای تمام هیات رئیسه دانشگاه را به عرصه کشاند و آبرو و جایگاه اساتید و نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ،حاج آقای علوی کیا، را وجه المصالحه ای برای بقای مدیریت و به زعم خود آرامش دانشگاه قرار داد.

حالا دو سال است از قسم ها و وعده های هیات رئیسه دانشگاه مبنی بر استعفای دسته جمعی در صورت بهبود نیافتن وضعیت استخدامی و مطالبات صنفی می‌گذرد و دانشجویان دانشگاه بار دیگر چند هفته پیش طی نامه ای به رئیس دانشگاه خواستار پاسخگویی در این رابطه شدند،اما چون جوابی نشنیدند تنها مسیر را بر آن دیدند که بار دیگر به مسولان دانشگاه و وزارت نفت پیام مطالبه گری خود را برسانند. مسولانی که با مدیریت ضعیف خود در این مدت وضعیت صنفی و استخدامی را نه تنها بهبود ندادند بلکه به اسفبار ترین حالت ممکن در آورده‌اند.

 حال تنها صحبت دانشجویان خطاب به هیات رئیسه و نماینده نهاد رهبری این است اگر مدیر و مدبر نیستید لا اقل آزاده باشید و به قول شرافتی که داده اید پایبند باشید و با استعفا و جریان سازی خود فکری به حال مظلومان تاریخِ دانشگاه صنعت نفت کنید! اما مع الاسف پاسخ این مطالبه چیزی جز احضاریه های انضباطی و برخوردهای کودکانه‌ای همچون تهدید والدین(!) دانشجویان نیست.

چند سخن کوتاه با مسولین دانشگاه و مسولین ذی ربط کشوری:

آقای دکتر هاشمی ریاست محترم دانشگاه به راستی شما در این مدت که سکان دار دانشگاه بوده اید چه ارمغانی به غیر از عدم تحقق وعده های صنفی،عمرانی و علمی برای مجموعه دانشگاه داشته اید که اینگونه هنوز خود را مستحق چسبندگی به آن صندلی ریاست میدانید؟ به کدام یک از بخش های کارنامه تاریک خود افتخار می کنید؟ به افول علمی و اعتباری دانشگاه در سطح اساتید و غیره؟ و یا به درجه دوم خطاب شدن دانشگاه توسط وزارت نفت؟؟؟به راستی چگونه راضی شدید که افول وحشتناک دانشگاه معظم صنعت نفت در تمام زمینه های علمی و صنفی به نام شما در تاریخ ثبت شود؟ به چه قیمتی؟

بیایید و بفرمایید چگونه و بر اساس چه تحلیل و اصول مدیریتی به این نتیجه رسیده اید دانشجویانی که تنها قول و قرار گذشته شما را یاداوری می‌کنند جزایشان نامه کمیته انضباطی است؟؟ لطفا درک کنید که نمره ی انضباط دانشجویانی که این چنین شجاعانه فریاد حق طلبی فریاد میزنند در کلاسِ "هیهات من الذله"ای که امام شان حسین (ع) یاد داده اند چیزی جز نمره 20 نیست و حال آنکه متاسفانه این بار شما اید که مردود این کلاس درسید!

آقای مهندس زنگنه ای که مدیریت داهیانه شما در امور نیرو انسانی زبانزد عام و خاص گردیده است(!!) لطفا بعد از اینکه هر دوسال یک بار در دانشگاه صنعت نفت مدیریت تان موجب بحران آفرینی شده است و بر اعتماد عده ی کثیری از جوانان این مملکت با خودمحوری شخص شخیص تان ضربه های مهلکی زده اید؛ یک بار فقط یک بار قدم رنجه فرمایید به اهواز و آبادان بیایید و ببینید چه بلایی بر سر این جوانان مستعد مملکت آورده اید که یک هفته است کلاس های درس را به نشانه اعتراض رها کرده اند. بیایید و بگویید که چرا یک شبه همه قوانین را به میل خود تغییر دادید و 30 ماه است برای این تغییرات آسمان ریسمان می بافید! بیایید بفرمایید که چرا حتی در مقابل رای دیوان عدالت اداری به نفع جوانانی که بهشان ظلم کردید مقاومت می‌کنید و به هر طریقی سعی در فرار از این قضیه دارید؟

لطفا بیایید و خودتان ببینید که بین آنچه به شما القا کرده و گفته اند و می‌پندارید با آنچه که در واقع هست زمین تا آسمان تفاوت وجود دارد!

آقای روحانی رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران هیچ آگاه هستید که در این مملکت یک هفته است که قدیمی ترین دانشگاه تخصصی آن تعطیل است؟ آیا شما که گاهی روی کوچکترین مسائل مربوط به حقوق شهروندی حساسیت ویژه ای دارید جای آن ندارد که به این امر که به طولانی ترین مطالبه صنفی دانشجویی بعد از انقلاب مبدل شده است نگاه دقیق تری داشته باشید؟

دقیقا باید چه اتفاقی در یک دانشگاه بیفتد که رئیس جمهور کشورمان نسبت به آن حساس شوند ؟ کاش نزد فرزندان خود در دانشگاه صنعت نفت می آمدید و می‌فرمودید که احضاریه کمیته انضباطی و انواع ارعاب و ترساندن جوانان حقجوی مملکت آنهم بخاطر فریاد بر حق شان؛ در کدامین بند حقوق شروندی می گنجد؟

 

آقای لاریجانی ریاست محترم مجلس شورای اسلامی شما که بر مسند قوه قانون گذاری و در خانه ملت هستید به راستی چرا تا کنون بعد از یک هفته از جوانانی که قانونا موکل شما در این دیار هستند خبری ندارید؟ آیا هیچ می‌دانید ما روزگاری با وعده های استخدامی وزارت و دانشگاه نفت پا در این دانشگاه نهادیم آنهم به امید آنکه روزی شاهد تحقق وعده های داده شده باشیم اما حیرت زده اکنون شاهد استخدام نماینده های ادوار مجلس شورای اسلامی در وزارت نفت و چشمان برق زده برخی نمایندگان کنونی برای استخدام های آتی در وزارت نفت هستیم؟ هیچ می‌دانید که تمام پیگیری های ما از طریق نمایندگان مجلس به دلیل عدم میل و یا توانایی مقابله با آقای زنگنه ( مطابق گفته خود نمایندگان) همه به در بسته خورده است؟ ای کاش یک بار به عنوان عالی ترین مقام قانون گذاری از خود و در وهله بعد از ما بپرسید در دانشگاه صنعت نفت چه خبر است؟

به راستی که حجم این آلام در چند کلام کوتاهی که گذشت نمی‌گنجد اما غرض به خط کردن الفبای درد برای ثبت در تاریخ و احتراز از سکوت بی معنایی بود که گویا این روزها شیوه متداولی شده است. در پایان باید بگویم که آقایان روحانی ، لاریجانی، زنگنه و هاشمی این همه گفته شد اما حقیقت آن است که :

اگر در خانه کَس است یک حرف بَس است !

والسلام.

انتهای پیام/

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۱۹۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۷ درصدی قراردادهای ارتباط با صنعت دانشگاه شاهد در ۲ سال

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، احمد چلداوی رئیس دانشگاه شاهد در نشست خبری این دانشگاه که ۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه شاهد در سال ۱۳۶۹ با دستور امام خمینی تاسیس شد. این دانشگاه در ابتدا در چند رشته محدود فعالیت خود را آغاز کرد. قبلا دانشکده‌ها در سطح شهر پراکنده بودند و سپس همه تجمیع شده و در مجاورت مرقد امام خمینی مستقر شدند.

بیشتر بخوانید: دانشگاه‌های تحقیقاتی چگونه اقتصادهای منطقه‌ای را تقویت می‌کنند؟

وی افزود: این دانشگاه هم‌اکنون ۱۰ دانشکده دارد که ۴ دانشکده در حوزه پزشکی و ۶ دانشکده در حوزه‌های هنر، علوم انسانی، علوم پایه، کشاورزی، فنی-مهندسی و ... فعالیت می‌کنند. همچنین دانشکده داروسازی در حال تاسیس است. این دانشگاه هم‌اکنون ۳۸ رشته کارشناسی، ۴۰ رشته دکتری و ۲ رشته دکتری عمومی در پزشکی و دندانپزشکی دارد.

چلداوی خاطرنشان کرد: دانشگاه شاهد هم‌اکنون ۶ هزار دانشجو دارد. ۲ سال از فعالیت ما در دانشگاه شاهد می‌گذرد. اقدامات مهمی در این ۲ سال انجام شده است. برای مثال بودجه پژوهشی دانشگاه ۱۰ برابر شده است. پژوهش در اغلب دانشگاه‌ها به شدت مظلوم است. پژوهانه استادان هم ۱۰ برابر شده است‌. همچنین آزمایشگاهی با هزینه ۵ میلیارد راه‌اندازی شده است که دانشگاهیان می‌توانند از ابرکامپیوتر این آزمایشگاه استفاده کنند.

رئیس دانشگاه شاهد گفت: فرآیندهای مالی گرنت تسریع شده است. ۲۰ میلیون کمک هزینه خرید لپ تاپ به استادان اعطا کردیم. قراردادهای ارتباط صنعت در ۲ سال، ۱۷ برابر شده و مبلغ آن‌ها هم ۱۴ برابر شده است.از نظر پژوهشی رشد ۲ برابری داشته‌ایم. همچنین هزار متر مربع مرکز نوآوری راه‌اندازی کرده‌ایم.

وی تصریح کرد: در زمینه فرهنگی دوره‌های مختلفی برای دانشجویان، استادان و کارکنان برگزار کرده‌ایم. برای مثال اردوهای راهیان نور و مشهد مقدس برکزار شده است. تحولاتی که در حوزه فرهنگی داشتیمدر ۲ شاخص فرهنگی بوده است که شامل سرانه فرهنگی و بودجه فرهنگی می‌شود، رتبه اول دانشگاه‌های گروه ب وزارت علوم را کسب کردیم. پذیرش دانشجو در این دانشگاه به صورت غیرمتمرکز است، به این معنا که ۴ برابر ظرفیت دانشگاه‌ برای مصاحبه به ما معرفی می‌شود. دو مرحله مصاحبه در این دانشگاه انجام می‌شود. ولایتمداری از مهم‌ترین فاکتورهای مصاحبه است. دانشگاه شاهد ملجأ و ماوای خانواده‌های ارزشی است که تمایل دارند فرزندانشان در دانشگاهی با سطح علمی خوب و محیط ارزشی پرورش داده شوند. در این سال‌ها فقط پذیرای دخترانی بوده‌ایم که به انتخاب خودشان حجاب برتر را انتخاب کرده‌اند.

وی تاکید کرد: سرانه مقالات بین‌المللی به ازای هر استاد، ۱.۵ است‌. ۳۴۴ عضو هیئت علمی در این دانشگاه مشغول به کار هستند. سرانه مقالات ISC، عدد ۱۵.۱ است که حدود ۵ هزار و ۳۰۰ مقاله می‌شود. تا پیش از این دوره دانشگاه شاهد خوابگاه متاهلی نداشت. در این زمینه برنامه‌ریزی کرده و مراحل نقشه‌برداری خوابگاه متاهلی در محوطه این دانشگاه در حال انجام است. دانشگاه شاهد سیاست‌زده نیست؛ اما منفعل هم نیست. این که دانشجویان دانشگاه شاهد در اغتشاشات شرکت نکردند به معنی انفعال نیست.

وی افزود: تا پیش از این دوره دانشگاه شاهد هیچ فعالیتی در سطح بین‌المللی نداشت؛ اما هم‌اکنون ۶۰ دانشجوی بین‌المللی داریم که از افعانستان، نیجریه و پاکستان آمده‌اند. همه این دانشجویان بورسیه شده‌اند. سال آینده از ۱۲ کشور شامل استرالیا، پاکستان، سوریه، عراق و افغانستان دانشجو خواهیم داشت که ۲۰۰ نفر خواهند شد. رویکرد دانشگاه شاهد در حوزه بین‌الملل درآمدزایی نیست بلکه هدف ما تربیت نیرو برای امام زمان است. بنیاد شهید هزینه بورسیه این دانشجویان را برعهده گرفته است.

چلداوی یادآور شد: قصد داریم ۲۰ هزار متر فضای آموزشی برای رشته پزشکی‌ در پردیس مرکزی دانشگاه اختصاص دهیم. همچنین دانشکده کشاورزی از محل فعلی جا به جا خواهد شد و در زمین‌های کشاورزی ساختمانی برای این دانشکده ساخته می‌شود. ساختمان فعلی دانشکده کشاورزی به دانشکده حکمرانی اختصاص داده خواهد شد.

رئیس دانشگاه شاهد خاطرنشان کرد: افزایش بودجه دانشگاه شاهد پارسال ۲۵ درصد بود و امسال حدود ۳۰ درصد افزایش یافته است. با توجه به افزایش ۲۰ درصدی حقوق اساتید، این افزایش باید به حقوق اساتید اختصاص داده شود.

انتهای پیام/

عاطفه نظارتی‌زاده کد خبر: 1228275 برچسب‌ها دانشگاه شاهد

دیگر خبرها

  • مسیر و راه نسل توانمند از مدارس دخترانه می‌گذرد
  • معرفی برگزیدگان رویداد مدیریت مصرف آب در صنعت نساجی
  • ریل پیشرفت استان سمنان از مسیر تدوین پیوست فرهنگی می‌گذرد
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • کشتار ورزشکاران، تخریب اماکن ورزشی و فدراسیون‌ها
  • رشد ۱۷ درصدی قراردادهای ارتباط با صنعت دانشگاه شاهد در ۲ سال
  • ۱۷ برابر شدن قرار داد‌های دانشگاه شاهد با صنعت
  • این مرد با چنگ و دندان شغلش را حفظ کرده است | در کوچه درختی چه می گذرد؟
  • ایرانول با دانشگاه شریف هم پیمان شد