Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-01@23:12:01 GMT

قطعی یک هفته‌ای آب در ۲ روستای پلدختر

تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۴۳۰۸۴

قطعی یک هفته‌ای آب در ۲ روستای پلدختر

قطعی یک‌هفته‌ای آب آشامیدنی در روستاهای بابا بهرام و در اشگفت پلدختر سبب نارضایتی اهالی این روستاها شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از پلدختر، قطعی آب آشامیدنی روستاهای بابا بهرام و دراشگفت پلدختر که در 25 کیلومتری این شهرستان قرار دارند  اهالی این روستاها را سخت در مضیقه و تنگنا قرارداده و سبب بروز مشکلات متعددی در حوزه بهداشت و سلامت، کار وزندگی روزمره مردم  این روستاها شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نبود آب در این دو روستای 42 خانواری، مردم را به ستوه آورده به‌طوری‌که تماس‌های مکرر مردم روستا به خبرگزاری تسنیم گواهی بر سختی این وضعیت اهالی این روستاها است که با توجه به این شرایط  خبرنگار تسنیم برای اطلاع از کم و کیف ماجرا بررسی موضوع را در دستور کار قرارداد.

قطعی آب شرب در روستاهای بابا بهرام و دراشگفت پلدختر

امین قربانی  یکی از اهالی روستای دراشگفت  شهرستان پلدختر به خبرنگار تسنیم در پلدخترمی‌گوید: قطعی یک‌هفته‌ای  آب روستاهای بابا بهرام و دراشگفت  اهالی این روستا را با بحران بی‌آبی مواجه کرده و سبب رنج و درد مردم شده است.

وی با ابراز گلایه از قطعی  یک‌هفته‌ای  آب  می‌افزاید: قطعی آب آشامیدنی درروستای  دراشگفت  سبب شده که ما برای تأمین آب روزانه به شهر پلدختر مراجعه کنیم و در حال حاضر با ترک کردن روستا در منزل بستگان خود در شهر پلدختر  هستیم  امیدوارم مسئولان زودتر این مشکل را حل کنند تا مابه سرخانه‌های خود برگردیم چون زندگی ما دچار مشکل شده است.

قرانی عنوان می‌کند: کسانی که تانکر ذخیره آب در خانه  داشتند تا دیروز از آب آشامیدنی ذخیره‌شده استفاده کردند ولی آب تانکرها هم تمام‌شده و مردم در سختی به سر می‌برند. 

وی بیان می‌کند: قطعی و تأمین آب آشامیدنی این مایه حیات در روستا به مدت  یک هفته سبب شده ما برای تأمین آب روزانه به شهر پلدختر مراجعه کنیم که با توجه به اینکه شغل اصلی مردم کشاورزی است و وسیله نقلیه نداریم این کار برای ما دشوار است.

تامین آب شرب از شهر پلدختر

شیر مراد شهسواری عضو شورای روستای بابا بهرام نیز  در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم می‌گوید: بیشتر مردم روستا برای تهیه آب شرب و استحمام به خانه‌های بستگان خود درپلدختر می‌روند که این سبب مشکلاتی برای مردم روستا شده است.

وی می‌افزود: از مسئولان تقاضا داریم که آب روستا را وصل کنند و تنها آب مشترکانی  که آب‌بها پرداخت نمی‌کنند را قطع کنند. 

عضو شورای روستای بابا بهرام عنوان می‌کند: مردم روستا برای تأمین آب آشامیدنی خود با گالن‌ها و دبه به اطراف روستا می‌روند و آب موردنیاز خود را با مشقت فراوان تأمین می‌کنند که از مسئولان انتظار داریم این مشکل را هر چه سریع‌تر حل کنند.

علی شهسواری یکی دیگر از اهالی روستای بابا بهرام به خبرنگار تسنیم می‌گوید: پدر و مادر من پیر هستند و با نبود آب در منزل با مشکل مواجه هستیم که از مسئولان انتظار داریم هرچه سریع‌تر این مشکل را حل کنند.

پرداخت نکردن آب‌بها دلیل اصلی قطع آب

مرتضی کاییدی رئیس آبفار پلدختر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در پلدختر نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم می‌افزاید: مردم باید پول آب‌بها را بدهند تا دولت خدمت‌رسانی انجام دهد ولی مردم حاضر نیستند آب‌بهای خود را پرداخت نمی‌کنند با این وضع ما باید چه‌کار کنیم.

وی عنوان می‌کند: مردم هرچه در توانشان است پول آب‌بهای خود را پرداخت کنند ما حاضریم با آن‌ها همکاری کنیم وعلی رغم اعزام نیرو به  مردم حاضر نیستند همکاری کنند.‌ 

هزینه 16 میلیونی برای تهیه پمپ جدید

رئیس آبفار پلدختر  بیان می‌کند: پمپ آب این روستا سوخته و با توجه به اینکه پمپ 22کیلووات است و 16میلیون هزینه خرید پمپ دارد  و ازآنجاکه شرکت آب و فاضلاب خودگردان است باید بر اساس آب‌بهای مردم خدمات ارائه دهیم چون دولت هیچ هزینه‌ای پرداخت  نمی‌کند.

 وی می‌گوید: 90 درصد از مردم این روستاها  بدهکار هستند و فقط ده درصد آب‌بهای  خود را پرداخت کردند؛ ما باید پول پرداخت کنیم تا پمپ را تحویل بگیریم  بنابراین تا مردم پول آب‌بهای  خود را پرداخت نکنند ما توان خرید نداریم که امیدوارم  با مشارکت مردم این مشکل سریع‌تر برطرف شود.

کاییدی با تأکید بر پرداخت به‌موقع مشترکان آبفار می‌افزاید: تأخیر و عدم پرداخت آب‌بها در مناطق روستایی یکی از مشکلاتی است که سبب کندی خدمات‌رسانی می‌شود.

گزارش: فیروزه حاتمی

انتهای پیام/

R41450/P1486/S6,72/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۴۳۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکلات ارتباطی روستای گنجگان با نصب سایت جدید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، سرپرست مخابرات استان به منظور بررسی مشکلات ارتباطی منطقه گنجگان به همراه تعدادی از مدیران از روستا‌های چشمه پهن، میرآباد، جنگیر آباد ودره ماهینی بازدید کرد.
خدادادخالق پناه با اشاره به اینکه در این بازدید مشخص شد روستای گردشگری گنجگان، به ویژه محدوده رستوران‌های بین راهی چشمه پهن دارای ضعف پوشش ارتباطی است افزود: بخشی از مسیر جاده این روستا نیز به عنوان نقطه کور ارتباطی استان محسوب می‌شود. وی ادامه داد: برای پوشش مطلوب این روستا مقرر شد، سایت موبایل واقع در روستای گنجگان مرکزی جابه جا، و دکل ارتباطی این روستا نیز افزایش یابد.
سرپرست مخابرات استان افزود: برای دسترسی مطلوب اهالی چشمه پهن، دره ماهینی و رستوران‌های بین راهی نیز سایت جدید احداث می شود.
خالق پناه اضافه کرد: جانمایی سایت جدید مشخص شد و به زودی فرایند آن انجام می شود.

دیگر خبرها

  • طرح جهاد آبرسانی برای ۱۹۸ روستای استان مرکزی
  • غرق شدن ۲ کودک در رودخانه مهران بندرلنگه
  • بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی در ۳۱ روستای استان یزد
  • رفع مشکلات ارتباطی روستای گنجگان با نصب سایت جدید
  • زندگی لک‌لک‌ها در کنار مردم روستا +عکس
  • روستاهای آبپخش نیازمند توجه بیشتر مسؤولان هستند
  • گذر از میانه تاریخ با سفر به روستای انجدان اراک
  • توسعه خط انتقال آب روستای آبخورده شهرستان پیرانشهر
  • روستایی که سهم لک‌لک‌ها شد
  • میراث فرهنگی اجازه انتقال آب از روستای تاریخی گیسک را نمی‌دهد