Web Analytics Made Easy - Statcounter

دهلی نو - ایرنا - جرایم سیبری در بخش دولتی هند در سال 2016-2017 بیش از 136 درصد افزایش داشته است. این درحالیست که این رقم در مورد بخش خصوصی 119 درصد افزایش را نشان می دهد.

به گزارش ایرنا به نقل از روزنامه آشین ایج در روز سه شنبه، بر اساس گزارش منتشر شده در کنفرانس امنیت و قوانین سایبری هند ، میزان جرائم سایبری در این کشور در تمام حوزه ها بیش از دو برابر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس این گزارش، کارشناسان بر این نکته تاکید کرده اند که هند نیاز دارد که در راستای پیشرفت های فضای سایبری، قوانین خود را جهت مقابله با جرایم اینترنتی به روز کند.
کارشناسان معقتدند هند باید راه حلی برای مشکلات روز افزون در دنیای سایبری پیدا کند چون این کشور از نظر قوانین مربوط به مقابله با دزدی سایبری و همچنین حفظ حریم خصوصی در فضای مجازی از سایر جهان بسیار عقب تر است.
پیش از این ، تیم واکنش اضطراری کامپیوتر هند با انتشار گزارشی اعلام کرد در شش ماه اول سال 2017 در هر 10 دقیقه یک جرم سایبری در هند اتفاق افتاده است.
این جرایم اینترنتی شامل کلاهبرداری اینترنتی، اسکن و کاوش، هک وبسایت ها، اقدامات مخرب و خلاف عرف، ویروس یا کد مخرب، باج افزار و خود داری از ارائه خدمات می شود.
هر چند جرایم معمول سایبری در هند رواج دارند اما حملات باج افزارها به رایانه های سازمان ها و اداره ها در این کشور سابقه چندانی ندارد.
با این حال، در ماه جولای حمله سایبری باج افزار موسوم به 'پتیا' Petya که در سطح جهانی انجام شد، فعالیت بندر جواهر لعل نهرو به عنوان بزرگ ترین بندر کانتینر هند در بمبئی را متوقف کرد.
این باج افزار با استفاده از کد (Eternal Blue) که به عقیده کارشناسان از سازمان امنیت امریکا به سرقت رفته است خود را در شبکه گسترش داد.
این حمله سایبری یک ماه پس از آلوده شدن هزاران رایانه در سرتاسر جهان به باج افزار 'وانا کرای' که با قفل کردن اطلاعات حساس برای باز گردانی آنها باج درخواست می کرد اتفاق افتاد.
در نتیجه این حمله، 102 سیستم رایانه ای پلیس یکی از ایالت های هند آلوده شد و همچنین تولید خودرو در کارخانه مشترک نیسان و رنو در چنای واقع در جنوب هند برای مدتی متوقف شد.
پس از این حمله ، دولت هند از مقامات دولتی که در مراکز حساس مشغول به کار هستند درخواست کرد برای جلوگیری از سرقت اطلاعات حساس از رایانه هایی استفاده کنند که به شبکه اینترنت متصل نشوند.
کارشناسان معتقدند هند به رغم توانمندی بالای خود در زمینه تولید نرم افزار، آمادگی لازم برای مبارزه با حمله های سایبری را ندارد و بدافزارها به راحتی می توانند به زیرساخت ها، بانک ها وحتی دستگاههای سیاسی و اطلاعاتی این کشور حمله کنند.
در یکی از بزرگترین موارد سرقت اطلاعات حساس اینترنتی در هند که سال گذشته اتفاق افتاد ، اطلاعات مربوط به سه میلیون و 200 هزار کارت اعتباری در این کشور هک شد.
همچنین در ماه اکتبر سال 2016 یک گروه هکر پاکستانی به نام هکسور ادعا کرد که حدود هفت هزار و 70 وبسایت هندی را هک کرده است.
یکی از جدی ترین حمله های سایبری به سیستم دیجیتال هند در سال 2013 اتفاق افتاد که در طی آن ، وبسایت شرکت دولتی الکترونیک هند توسط گروه هکر موسوم به فروزن میست هک شد.
این گروه اقدام به سرقت اطلاعات حساس سازمان تحقیقات هوا و فضا و مرکز هسته ای بهابهای هند کرد.
آساق**267**1663**وحیده دینداری**1663**انتشار دهنده: خسرو حسینی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۴۳۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشای اطلاعات جدید درباره آیفون 16

ایتنا - کارشناسان می‌گویند که طراحی مجدد موقعیت‌یابی دوربین آیفون 16، قابلیت‌های «ضبط ویدیوی فضایی» را افزایش می‌دهد، گامی که می‌تواند جذابیت این نسخه جدید را افزایش دهد.
شرکت آمریکایی اپل قصد دارد در سپتامبر آینده از گوشی جدید خود با نام آیفون 16 رونمایی کند، در حالی که برخی اطلاعات به بیرون درز کرده شکل و اندازه دستگاه را فاش می کند.

به گزارش ایتنا، سانی دیکسون که به دلیل افشای اطلاعات مکرر خود در رابطه با دستگاه‌های اپل شناخته می‌شود، روز یکشنبه در حساب کاربری خود در پلتفرم ایکس  تصویری را به اشتراک گذاشت که اندازه صفحه نمایش گوشی‌های آیفون 16  را به همراه جزئیاتی در مورد دوربین نشان می‌دهد.

طبق تصویر، آیفون 16 معمولی اندازه صفحه نمایش 6.1 اینچی را حفظ خواهد کرد، در حالی که مدل Pro دارای صفحه نمایش 6.3 اینچی خواهد بود.

 

مدل پلاس نیز مجهز به صفحه نمایش سنتی 6.7 اینچی خواهد بود، اما آیفون 16 پرو مکس دارای صفحه نمایش 6.9 اینچی بزرگتر خواهد بود و همچنین تصویر حالت دوربین متفاوتی را برای نسخه معمولی و نسخه پلاس آیفون 16 نشان می دهد.

کارشناسان می‌گویند که طراحی مجدد موقعیت‌یابی دوربین آیفون 16، قابلیت‌های «ضبط ویدیوی فضایی» را افزایش می‌دهد، گامی که می‌تواند جذابیت این نسخه جدید را افزایش دهد.

دیگر خبرها

  • ۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار
  • افزایش نرخ فقر در غزه به ۹۰ درصد/ خسارت ۳۳ میلیارد دلاری جنگ غزه
  • ترددهای جاده‌ای بین استانی ۱۱درصد افزایش یافت
  • چطور از دسترسی هوش مصنوعی به اطلاعات حساس جلوگیری کنیم؟
  • شکایت از جرایم اداری به کمک وکیل کیفری
  • ۲۳ درصد درآمد بودجه از سودِ سهام روی دوش بانک مرکزی
  • افشای اطلاعات جدید درباره آیفون 16
  • ۹۰ درصد از جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد
  • برگزاری میز خدمت پلیس فتا خوزستان در اهواز
  • اطلاعات و تصاویر تلویزیون قطر از حمله ایران به اسرائیل