Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ کیوان جعفری‌فشارکی از محققان این طرح، در نشست خبری امروز در معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری، با اشاره به اهمیت بازارگاه‌های اینترنتی در حوزه‌های حمل و نقل گفت: این سامانه‌ها با تشکیل ستاد حمل و نقل از سال 88 مطرح شد و بر این اساس دولت تصمیم گرفت تا در بدنه خود اقدام به راه‌اندازی خدمات الکترونیکی حمل‌ونقل بار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه دولت در این زمینه موفق نبوده است، ادامه داد: سال گذشته با تعامل سازمان راهداری و معاونت علمی آئین‌نامه بازارگاه‌ الکترونیکی حمل و نقل کشور تدوین و بر اساس آن ضوابط این حوزه تعریف شد.

جعفری با تاکید بر اینکه این ضوابط مورد تایید دولت قرار گرفته است، اضافه کرد: بر این اساس اولین مجوز بازار الکترونیکی حمل و نقل بار و کالا به ما اعطا شد و ما فعالیت‌های خود را در این زمینه آغاز کردیم.

این محقق با اشاره به جزئیات شبکه اینترنتی حمل و نقل کالا، توضیح داد: در این طرح هدف ما حمل و نقل کالا به صورت عمده یا خرده‌بار برای تجار، بازرگانان، ترخیص‌کاران، کارخانجات و واحدهای تولید،‌ معادن و تمام شرکت‌ها بوده است که بر این اساس بستری شفاف و تعامل با سرویس‌های ارزش افزوده ایجاد شد.

وی با تاکید بر اینکه این طرح در بستر فناوری اطلاعات عرضه شده است، خاطر نشان کرد: سرعت عمل و تحویل به موقع، دغدغه بسیاری از صاحبان بار و کالا است که در این طرح با کمک زیرساخت‌های طراحی نوین امکان ارائه خدمات به موقع و سریع را فراهم کردیم تا از این طریق توانایی برنامه‌ریزی دقیق و منظم برای کاربران فراهم شود.

جعفری، ردیابی محموله بار با استفاده از گوشی همراه را از ویژگی‌های این شبکه نام برد و یادآور شد: تمامی ناوگان مورد استفاده در این سامانه مجهز به سیستم رهگیری در لحظه هستند. از این رو صاحبان محموله با استفاده از سامانه اینترنتی و نرم‌افزارهای مربوط قادر به دریافت موقعیت مکانی محموله خود در تمام ساعات شبانه روز و به صورت لحظه‌ای و تصویری بر روی نقشه هستند.

این محقق، امنیت بالا و استاندارد را از دیگر مزایای این شبکه نام برد و گفت: با توجه به اهمیت تضمین و تایید امنیت محصولات در این طرح تمامی محموله‌های ارسالی دارای پوشش بیمه مسئولیت کالا (حوادث) هستند تا در صورت هرگونه اتفاق، تمامی خسارات صاحبان کالا از طرف بیمه پرداخت خواهد شد.

وی یکی از چالش‌های موجود در این طرح را عدم دسترسی به نقشه ترافیک جاده‌ها دانست و افزود: برخلاف تهران که به اینترنت پر سرعت دسترسی دارد، جاده‌های کشور به اینترنت پر سرعت مجهز نیست که ما برای این امر در صدد توسعه فناوری‌ها در این عرصه هستیم.

این محقق از آغاز فعالیت این سامانه خبر داد و گفت: در حال حاضر این طرح در شهرهای بزرگ تهران، اصفهان، شیراز و مشهد راه‌اندازی شده است.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۴۵۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت ۱۵ روزه مشاوران املاک برای دریافت شناسه یکتا

مشاور معاونت مسکن و ساختمان گفت: از ۲۵ اردیبهشت امسال صرفا مشاوران املاک دارای مجوز امکان استفاده از سامانه خودنویس را دارند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مهدی ساسانی اظهار کرد: با هدف ساماندهی مشاوران املاک و اجرا قانون از 25 اردیبهشت امسال فقط مشاوران املاک دارای شناسه یکتا از درگاه ملی مجوزها امکان ثبت قرارداد در سامانه خودنویس را خواهند داشت.

وی افزود: سامانه خودنویس به‌صورت برخط با درگاه ملی مجوزها در ارتباط است و اعتبار جواز کسب مشاوران املاک با هر بار ورود به سامانه خودنویس بررسی می‌شود. بر این اساس فقط مشاوران املاک دارای جواز کسب فعال امکان استفاده از خودنویس را خواهند داشت.

وی اضافه کرد: از خردادماه خرید و فروش واحدهای مسکونی نیز در سامانه خودنویس امکان ثبت خواهند یافت.

به گزارش تسنیم، در حالی وزارت راه و شهرسازی از عدم امکان استفاده مشاوران املاک بدون مجوز از سامانه خودنویس خبر داده که فعالان این بخش مدعی هستند به‌دلیل مشکلات فنی، سامانه مذکور اکثرا برای ثبت قراردادهای اجاره در دسترس نیست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تجهیز ماشین‌آلات دهیاری‌های بوشهر به سیستم ردیابی
  • آخرین وضعیت محموله ترانزیتی افغانستانی در گمرک
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه
  • جهش در اقتصاد کشور نیازمند نوآوری و فناوری‌های جدید است
  • فرصت ۱۵ روزه مشاوران املاک برای دریافت شناسه یکتا
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی
  • تدوین سند هوش مصنوعی باید مبتنی‌بر تمدن نوین اسلامی باشد/ پیش بینی بودجه ۵ همتی برای هزینه در هوش مصنوعی
  • صنعت حمل و نقل بین المللی: مروری جامع با نگاهی عمیق به نقش هوش مصنوعی
  • وزیر صنعت: از کشور‌هایی کالا می‌خریم که از ما کالا بخرند