Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجرایی سپاه استان قزوین با بیان اینکه امدادرسانی جهادگران قزوین در مناطق زلزله‌زده ادامه دارد گفت: روستاهای بابا اسکندر و قره‌بلاغ به صورت ۱۰۰ درصد تخریب شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ محرمعلی والدی معاون اجرایی سپاه استان قزوین در گفت‌وگو با  شاخص، اظهار کرد: از روز دوم زلزله در کرمانشاه، براساس مسئولیتی که واگذار شد، با ۶ گروه جهادی در منطقه مستقر شدیم و نسبت به موضوع آواربرداری، بیرون کشیدن اجساد باقی مانده در زیر آوار، تدفین، امدادرسانی و غیره کمک‌های لازم انجام گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول امدادرسانی سپاه قزوین در دهستان قره‌بلاغ با اشاره به تعداد جمعیت و تلفات روستاهای تحت پوشش سپاه استان قزوین افزود: روستاهای بابا اسکندر و قره‌بلاغ دارای ۲۷۳ خانوار هستند که ۲۰۳ خانواده در روستای قره‌بلاغ مالک و ۵۱ خانوار مستاجرند و جمعاً ۲۵۴ خانوار حضور فیزیکی دارند.

وی با بیان اینکه ۷۰ خانوار در روستای بابااسکندر زندگی می‌کنند ابراز کرد: مجموع جمعیت این ۲ روستا به ۱۰۵۷ نفر می‌رسد که این آمار متغیر بوده و دلیل آن عدم حضور برخی از این خانواده‌ها در زمان زلزله و نبود آمار دقیق از سوی دهیاری است.

والدی گفت: این آمار در روزهای آتی به تغییر ۵ الی ۶ درصدی قطعی خواهد شد و در این بین ۱۷ نفر متوفی و ۷ نفر مصدوم وجود داشت که ۶ نفر به صورت سرپایی درمان شدند و یک نفر باقی مانده همسر دهیار است که در کما به سر می‌برد.

این مسوول درخصوص خسارات وارد شده به این دو روستا گفت: روستاهای بابا اسکندر و قره‌بلاغ به صورت ۱۰۰ درصد تخریب شده است.

وی با اشاره به کمک‌های بی‌شائبه مردمی گفت: تا این لحظه بیش از ۷۰ کامیون، تریلی و نیسان برای امدادرسانی به مردم زلزله‌زده و به خصوص مردم دهستان قره‌بلاغ اعزام شده‌اند.

معاون اجرایی سپاه استان قزوین گفت: با توجه به مشکلاتی که در این روستا وجود داشت، هر ۲۰ خانوار به یک گروه تقسیم‌بندی شدند و برای هرکدام از این گروه‌ها یک سرگروه برای رسیدگی به امور مختلف در نظر گرفته شد.

معاون اجرایی سپاه استان قزوین بیان کرد: اقلام کمکی به این سرگروه‌ها جهت رسیدگی به مردم ارجاع می‌شود که این کار هم از اسراف و هم از عقب افتادگی کمک‌رسانی جلوگیری می‌کند و همچنین مردم در چادرها اسکان پیدا کردند.

والدی افزود: در موضوع آب آشامیدنی و برق مردم این روستا دچار مشکلاتی بودند که در این راستا از استان درخواست کمک کردیم و  مشکلات مرتفع شدند.

مسئول امدادرسانی سپاه قزوین در حادثه زلزله غرب کشور افزود: در اثنای این امدادرسانی‌ها، ۴ گروه امدادی و درمانی با ۲ دستگاه مینی‌بوس جهت راه اندازی درمانگاه سیار در منطقه مستقر شدند و در ادامه یک گروه ۱۶ نفره متشکل از متخصصین ارتوپد، زنان، چشم و پزشک عمومی در این منطقه حضور پیدا کردند.

والدی با اشاره به حضور مقام معظم رهبری در مناطق زلزله زده و توصیه ایشان به کمک‌رسانی سپاه در این مناطق گفت: بر اساس تقسیم‌بندی‌های انجام شده ما در این مناطق حضور پیدا کردیم و مجدانه به مردم آسیب‌دیده امدادرسانی کردیم و هم‌اکنون مردم از این امدادرسانی‌های سپاه راضی و به این موضوع اذعان دارند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۴۵۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از مناطق سیل‌زده جنوب چه خبر ؟

به گزارش پارس نیوز ، بابک محمودی در گفت‌وگو با ایسنا درباره آخرین وضعیت اقدامات امدادی جمعیت هلال احمر برای سیل‌زدگان در سه استان سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان گفت:‌ عملیات امدادرسانی به سیل‌زدگان مناطق جنوب شرقی کشور همچان ادامه دارد. این ماموریت از ۲۷ فروردین ماه و همزمان با موج جدید بارش های شدید در جنوب شرق کشور آغاز شده است و نیروهای جمعیت هلال احمر در همان لحظات اولیه در محل حاضر شده و اقدامات خود را آغاز کردند.

وی با بیان اینکه مجموعا تا صبح امروز به ۶۵ هزار و ۵۲۳ نفر در استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان امدادرسانی شده‌است، گفت:‌بیشترین ماموریت مربوط به استان سیستان و بلوچستان بوده است. در این ماموریت در گام نخست سه اردوگاه اضطراری در مناطق سیل‌زده ایجاد و در مجموع نیز برای ۴۵۰۹ نفر شرایط اسکان اضطراری فراهم شد.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به این که ناوگان هوایی هلال احمر در امدادرسانی به سیل‌زدگان مشارکت داشتند، گفت: با  بهره‌گیری از توان بالگردها، ۱۲۰۰ نفر از متاثرین حوادث جوی به مناطق امن منتقل شده و ۹ نفر از مصدومین سیل نیز به مراکز درمانی منتقل شدند. در مجموع ۱۴۰۰ نیروی هلال احمر در ماموریت امدادرسانی به سیل‌زدگان جنوب شرق کشور مشارکت داشتند که علاوه بر امدادرسانی، از ۳۵۰ واحد مسکونی آب را تخلیه کردند.

وی تصریح کرد: از تاریخ ۲۷ فرویدن ماه لغایت سوم اردیبهشت ماه ۴۶ سورتی پرواز برای کمک رسانی به متاثرین از حوادث جوی در جنوب شرقی کشور انجام و ۳۴ تن اقلام امدادی و زیستی برای آن‌ها ارسال شد.

محمودی ادامه داد:‌ بر همین اساس ۸۹۷ دستگاه چادر، ۸۳۹۹ تخته پتو، ۴۴۲۹ تخته موکت، ۱۰ هزار کیلوگرم نایلون پوششی، ۴۲۶ ست شستشو، ۳۹۵ ست بهداشتی، ۱۱ هزار و ۲۷۶ بسته غذایی، ۱۱ هزار و ۳۸۶ بطری آب معدنی و ۱۱ هزار و ۱۰۰ کیلوگرم برنج در میان سیل‌زدگان توزیع شده است.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به وضعیت مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان گفت: سیل اخیر بیشترین آسیب را به سیستان و بلوچستان و مناطق جنوبی آن وارد کرده و به همین علت امدادگران جمعیت هلال احمر تا حل مشکلات مناطق سیل زده در کنار مردم حاضر خواهد بود و کمک رسانی را ادامه می دهد.

دیگر خبرها

  • تمجید رئیسی از عملکرد دولت
  • رئیسی: مطلقا به فساد و مفسد رحم نخواهد شد/ هر چه به نفع مردم و اقتصاد کشور باشد را انجام می‌دهیم حتی اگر عده‌ای مخالفت کنند
  • بررسی روند بازسازی زیرساختهای آب وفاضلاب مناطق زلزله زده خوی
  • توجه به ظرفیت‌های مناطق روستایی گامی بلند در تحقق شعار سال است
  • ویدیو/ امدادرسانی نیروهای هلال‌احمر خراسان‌ جنوبی به مناطق متأثر ‌از سیل و آب‌گرفتگی
  • آخرین جزییات امدادرسانی در استان‌های سیل زده کشور
  • مشکلات باقیمانده مناطق زلزله‌زده خوی حل شوند
  • از مراجعه به مناطق سیل‌خیز خوروبیابانک خودداری کنید
  • مردم از مراجعه به مناطق سیل‌خیز خوروبیابانک خودداری کنند
  • از مناطق سیل‌زده جنوب چه خبر ؟