Web Analytics Made Easy - Statcounter

جانشین سازمان وظیفه عمومی جزئیات جدیدی از کسانی که مشمول قانون کسرخدمت فرزندان ایثارگر می شوند را تشریح کرد و به برخی سوالات درباره این قانون پاسخ داد.

به گزارش مشرق، سردار ابراهیم کریمی با اشاره به آغاز ثبت نام متقاضیان کسرخدمت فرزندان ایثارگر از روز شنبه آینده (یازدهم آذر) اظهار کرد: با توجه به ابلاغ ستادکل نیروهای مسلح مبنی بر نحوه اجرای قانون کسر خدمت فرزندان ایثارگر که در بند «د» ماده 88 قانون برنامه ششم توسعه آمده، سازمان وظیفه عمومی برای تعیین اولویت استفاده از این تسهیلات، از روز شنبه آینده ثبت نام تمام ایثارگران که شامل رزمندگان، جانبازان و آزادگان می شود را آغاز خواهد کرد تا بر اساس اطلاعات ثبت شده، 20 هزار نفری که دارای بالاترین اولویت بر اساس میزان ایثارگری را دارا هستند مشخص شوند و بدیهی است که انتخاب این 20 هزار نفر بر اساس اطلاعات ثبت شده آن ها خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جانشین سازمان وظیفه عمومی با بیان اینکه تمام ایثارگران می بایست در مهلت یک ماهه مقرر، اطلاعات خود را در دفاتر پلیس +10 ثبت کنند، افزود: ثبت اطلاعات جانبازان و آزادگان از روز شنبه به مدت 10 روز انجام می شود و در 20 روز پس از آن، رزمندگانی که سابقه حضور در مناطق عملیاتی را دارند می توانند اطلاعات خود را در این دفاتر ثبت کنند.

هزینه 6 هزار تومانی برای ثبت اطلاعات ایثارگران در پلیس +10

وی با اشاره به هزینه 6 هزار تومانی برای ثبت اطلاعات ایثارگران، تاکید کرد: ثبت اطلاعات اولیه تنها بر اساس خوداظهاری ایثارگران انجام می شود و نیازی به تاییدیه و مدارک دستگاه های مسئول نیست و این  مدارک پس از تعیین اولویت این عزیزان از آن ها اخذ خواهد شد.

کریمی با اشاره به قانون اخیر و نحوه کسر خدمت تصریح شده در این قانون گفت: در این قانون به ازای هر ماه سابقه رزمندگی، یک ماه از خدمت سربازی فرزندان ایثارگر کسر خواهد شد؛ همچنین به ازای هر یک درصد جانبازی (مورد تایید بنیاد شهید) و هر یک ماه اسارات آزادگان نیز به مدت یک ماه از خدمت فرزندان این عزیزان کسر می شود.

معافیت یک فرزند با سابقه 30 ماه رزمندگی به قوت خود باقی است

جانشین سازمان وظیفه عمومی با تاکید بر اینکه قانون معافیت فرزند رزمندگانی که 30 ماه و بالاتر دارای سابقه ایثارگری هستند به قوت خود باقی است افزود: به عبارت دیگر قانون جدید کسرخدمت فرزندان ایثارگر، شامل فرزندان رزمندگانی می شود که 29 ماه سابقه حضور در مناطق عملیاتی یا کمتر از آن را دارند و بر اساس ابلاغیه ستاد کل نیروهای مسلح، سالانه 20 هزار نفر از فرزندان این عزیزان می توانند از کسر خدمت در نظر گرفته شده استفاده کنند و قطعاً کسانی در اولویت بهره مندی از این قانون خواهند بود که سابقه ایثارگری آن ها بیشتر باشد.

وی ادامه داد: همچنین طبیعی است که  سربازان در حال خدمت، مشمولان خدمت سربازی و مشمولان دارای معافیت تحصیلی، در اولویت استفاده از کسر خدمت تصریح  شده در این قانون هستند و سربازان غایب و فراری مشمول این کسر خدمت ها نخواهند بود.

حذف دوره آموزشی برای کسر خدمت بالاتر از 24 ماه

کریمی در پاسخ  به برخی سوالات مطرح شده در خصوص اجرای این قانون گفت: کسانی که بالاترین امتیاز ایثارگری را داشته و جزو 20 هزار نفر مشمول کسر خدمت سالانه باشند، اگر میزان کسر خدمت آنها 24 ماه و یا بیشتر باشد، بدون گذراندن دوره آموزشی، کارت معافیت اخذ می کنند و در عین حال متعهد می شوند که تا 5 سال آینده در صورت درخواست نیروهای مسلح، خود را برای گذراندن دوره آموزشی معرفی کنند.

وی افزود: بدیهی است کسانی که در اولویت 20 هزار نفر مشمول کسر خدمت سالانه ایثارگری می شوند و میزان کسر خدمت آنها کمتر از 24 ماه باشد، می بایست دوره آموزشی را سپری کنند.

سابقه ایثارگری مادر و پدر برای فرزندان قابل تجمیع است

جانشین سازمان وظیفه عمومی در پاسخ به این پرسش که آیا مادرانی که سابقه ایثارگری دارند نیز می توانند از این قانون برای کسر خدمت فرزندان خود استفاده کنند گفت: در این قانون هیچ  فرقی میان سابقه ایثارگری والدین دیده نشده و حتی مشمولانی که پدر و مادرشان هر دو سابقه ایثارگری دارند، می توانند با تجمیع سابقه والدین، از کسر خدمت سربازی به شرط قرار گرفتن در 20 هزار نفر دارای بالاترین اولویت سالانه استفاده کنند.

کریمی همچنین در پاسخ  به این سوال که آیا امکان بهره مندی از این قانون برای چند فرزند نیز وجود دارد یا خیر گفت:  کسانی که قبلا از تسهیلات ایثارگری استفاده کرده اند، مابقی سابقه ایثارگری آنها برای فرزندان بعدی محاسبه خواهد شد.

احتساب سابقه ایثارگری برای برخی کارمندان دولت در زمان جنگ

وی با بیان اینکه در این قانون برخی از کارمندان دولت که در زمان جنگ در مناطق عملیاتی مشغول به کار بوده نیز به عنوان ایثارگر شناخته می شوند گفت: کارکنان برخی  دستگاه های دولتی که در طول 8 سال دفاع مقدس در مناطق عملیاتی مشغول به کار و انجام وظیفه بوده اند نیز در شمول ایثارگران قرار دارند و این عزیزان نیز می بایست  در مهلت مقرر اطلاعات خود را در دفاتر پلیس +10 ثبت کنند؛ به عنوان مثال کارمندانی که در وزارت نیرو در زمان دفاع مقدس مشغول به کار بوده و در آن زمان مدتی را برای انجام وظایف شغلی خود در مناطق عملیاتی گذرانده اند مشمول استفاده از این کسرخدمت قرار می گیرند.

فرزندان نیروهای مسلح در طرح امام حسن مجتبی (ع) نیز مشمول کسرخدمت می شوند 

جانشین سازمان وظیفه عمومی افزود: همچنین کارکنان نیروهای مسلح که در قالب طرح امام حسن مجتبی (ع) در برخی مناطق عملیاتی کشور در سنوات مختلف حضور داشتند در شمول این قانون قرار دارند.

کریمی در ادامه با تاکید بر اینکه این قوانین مشمول فرزندخوانده و یا کسانی که کفیل آن ها دارای سابقه ایثارگری است نخواهد شد افزود: نکته قابل توجه دیگر آن است که سربازانی که دارای امریه هستند، قادر به استفاده از کسرخدمت نیستند.

الزامی بودن ثبت نام رزمندگان، جانبازان و آزادگان تا 10 دی

وی در پایان با تاکید بر اینکه تمام جانبازان، رزمندگان و ایثارگران باید اطلاعات خود را در مهلت مقرر در دفاتر پلیس +10 ثبت کنند خاطرنشان  کرد: پس از اتمام فرصت یک ماهه ثبت نام، سازمان وظیفه عمومی به سرعت روند رسیدگی به اطلاعات ثبت شده را آغاز خواهد کرد و پس از تعیین امتیازات ایثارگری این عزیزان، 20 هزار نفری را که مشمول کسرخدمت امسال خواهند بود مشخص خواهد کرد و با اولویت سربازان در حال خدمت و مشمولان خدمت سربازی، کسرخدمت آن ها را اعمال خواهد کرد.

منبع: تسنیم ارسال به تلگرام

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۲۵۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لیست 6 نفره از وکلای خوب تهران به همراه سوابق

در ادامه به شما خواهیم گفت که چگونه خودتان برای شناخت و انتخاب بهترین وکیل دید کافی داشته باشید.

محمد جواد گوهریان

دکترای تخصصی حقوق خصوصی دانشگاه خوارزمی

تخصص در حوزه ملک و املاک، قراردادها و دعاوی کیفری با سال‌ها سابقه در انواع پرونده ها

سبحان فتح الهی

گواهینامه تخصصی دانشگاه ناگویا ژاپن

سابقه وکالت اقلیت ها، دعاوی بین المللی و مجلس، وکیل خانواده با سال‌ها سابقه در انواع پرونده ها

زینب جنیدی مقدم

دکترای دانشگاه مذاهب اسلامی تهران

وکیل حوزه خانواده، طلاق، پژوهشگر حوزه زن و خانواده

قادر شنیور

دکترای فقه و فقه خصوصی از دانشگاه خوارزمی

وکالت شرکت های بازرگانی

سید هادی دهقان

دکترای فقه خصوصی دانشگاه خوارزمی

سابقه وکالت شرکت های تولیدی و دیوان عالی

رضا عابد

تخصص حقوق بانکی و کیفری

حقوق کیفری و جرم شناسی، برگشت چک، پرونده های بانکی و دارایی

ما مختصری از 6 وکیل ارائه کردیم. اما به شما چند نکته مهم هنگام انتخاب وکیل را هم میگوییم تا انتخاب صحیحی داشته باشید.

برای ارتباط با وکلای فوق می توانید با شماره 09129426674 تماس بگیرید.

تجربه های موفق از پرونده های مشابه

هنگام انتخاب وکیل خوب تهران در ابتدا باید به سوابق کاری و میزان تجربه ی آن ها دقت داشته باشید. نمونه های موفق زیاد از پرونده های مرتبط در آن زمینه، احتمال موفقیت وکیل برای پرونده های آتی را افزایش می دهد. برای مثال، قادر شنیور رزومه‌ای اینچنین دارد: ارائه مشاورۀ حقوقی وکالت شرکت های تجاری و بازرگانی از قبیل شرکت پخش ربیع گستر شاد( گلاب ربیع)، شرکت پویش فارمد گستر(شرکت داروسازی)، شرکت رنگان فر(شرکت تولید رنگ)، شرکت مبارز و….

داشتن سوابق تجربیات این امکان را می دهد که بتوانید از نظرات موکلین قبلی، درباره وکیل اطلاعات کاملی کسب کنید که بسیار در انتخاب به شما کمک می کند.

اخلاق خوب و پاسخگویی

پاسخگویی یکی از درست ترین روش های ارتباط با موکل است. متاسفانه گاهی برخی وکلا ارتباط خوبی با موکل برقرار نمی کنند و اطلاعات کافی ارائه نمیدهند. موکل ممکن است حس خوبی از این جهت نداشته باشد. چرا که نمیداند وضعیت پرونده اش در چه حالتی است. ثانیا ممکن است در صورتی که وکیل اطلاعات کافی از روند پرونده بدهد و شرایط را بازگو کند، موکل اطلاعاتی کمک کننده ارائه بدهد. در اصل ارتباط خوب یک اصل مهم برای انتخاب وکیل خوب در تهران و سایر شهرستان ها است.

اختصاص زمان لازم برای موکل

یک موکل زمانی که پرونده اش را به وکیلی می سپارد، انتظار دارد که روال پرونده اش به خوبی به وی اطلاع رسانی شود و وکیل جریان های پرونده را با دقت بداند و در زمان لازم پیگیری کند. اطمینان وکیل به موکل از این روال، برای موکل آرامش خاطر ایجاد میکند. پاسخگویی در زمان های مناسب و برقراری جلسات انتقال اطلاعات یکی از راه های برقراری این اطمینان خاطر است.

حفظ اسرار موکل

یک وکیل باید متعهد به حفظ اسرار موکل باشد. در برخی پرونده ها به دلیل حیا و ترس از افشا و آبروریزی، افرادی که دارای مشکلاتی هستند، از ابراز و پیگیری حق و حقوق خود خودداری می کنند. اما با انتخاب وکیل متعهد و اخلاق‌مدار از این مورد خیالتان راحت خواهد بود و با آرامش می توانید مسیر صحیح را انتخاب کرده و به حق و حقوق خود برسید.

وکیل مطلع و به روز

وکلایی هستند که همواره در پی به روز رسانی اطلاعات خود و آگاهی از آخرین تبصره ها هستند. کسانی که می توانند از کوچکترین فرصتی برای دفاع از موکل خود و چرخش جریان پرونده به نفع موکل استفاده کنند. اگاهی از سابقه های تحقیقاتی وکلا، تالیف کتب؛ انتشار مقاله در نشریات معتبر نیز نمونه ای از جریان آگاهی وکیل است.

برای مثال محمد جواد گوهریان، تالیف و گردآوری بیش از ۸ مقاله در حوزه حقوق خصوصی در نشریات معتبر داخلی و گردآوری یک کتاب در حوزه آرای وحدت رویه قضایی را در کارنامه خود دارد که نشان دهنده سطح آگاهی و مشارکت وی در زمینه تخصصی خود است. زینب جنیدی مقدم نیز مقالات علمی پژوهشی متعددی به چاپ رسانده است. از سوابق قادر شنیور می توان سابقه تدریس، تالیف کتب متعدد از جمله «قرارداد سفارش ساخت» از انتشارات آوا و کتاب «عقود نامعین» از انتشارات کمالان و کتاب در دست چاپ بررسی فقهی حقوقی مفهوم مخالف از انتشارات چتر و دانش و مقالات متعدد علمی پژوهشی را نام برد. سید هادی دهقان نیز تاکنون چند مقاله حقوقی در نشریات علمی منتشر کرده است.

فعالیت های فرهنگی و اجتماعی

داشتن روابط اجتماعی بالا و فعالیت های فرهنگی مداوم در جامعه سبب افزایش اطلاعات وکلا و میزان آگاهی آنان خواهد بود. زینب جنیدی سال ها است پژوهشگر حوزه زن و خانواده است. وی مدرس دانشگاه و عضو مجمع زنان فرهیخته کشوری و نخبگان جامعه الزهرا نیز هست. او سابقه مشاوره های حقوقی و خانواده بسیاری داشته و علاوه بر آن در راستای ترویج فهم صحیح در این حوزه، سخنرانی ها و اتاق های فکر بسیاری را برگزار کرده است. جنیدی با شعار «شهروند آگاه» سعی در کمک و نشان دادن طریقه صحیح و قانونی به موکلین و مراجعین خود دارد. این ها می توانند دلیل برتری یک وکیل در حوزه خود باشند.

پیشنهاد ما به شما برای انتخاب بهترین وکیل تهران

قبل از انتخاب وکیل و بعد از کسب اطلاعات اولیه و خواندن مقالات و آشنایی با لیست اسامی، بهتر است یک جلسه مشاوره برگزار کنید تا به صورت تجربی با اخلاق و روحیات وکیل آشنا شوید و سپس برای جلسه ی صحبت های نهایی واگذاری پرونده وارد عمل شوید. هم چنین در جلسه درباره راه های ارتباطی با وکیل سوال کنید مثلا راه های ارتباطی مثل مشاوره های تلفنی، حضوری و آنلاین از قبل مشخص شود و بستر آن سوال شود. شاید بتوانید بهینه تر با وکیل ارتباط بگیرید و در زمان صرفه جویی کنید.

برای ارتباط با وکلای فوق می توانید با شماره 09129426674 تماس بگیرید. هم چنین اطلاعات بیشتر را در سایت haghvaran.com کسب کنید.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900261

دیگر خبرها

  • ایده‌های کسب و کار در دوران سربازی + با سرمایه زیر 10 میلیون
  • لیست 6 نفره از وکلای خوب تهران به همراه سوابق
  • اعلام جزئیات مشوق های سربازی
  • جزئیات مشوق‌های سربازی اعلام شد
  • جزئیات مشوق‌های سربازی اعلام شد | هر سرباز وظیفه از چند مشوق می‌تواند بهره‌مند شود؟
  • اعتصاب بی‌سابقه کارکنان فرودگاه‌های فرانسه/ صدها پرواز زمینگیر شدند
  • سربازی برای امام زمان (عج)بالاترین توفیق طلاب حوزه‌های علمیه است
  • یادی از شهید دفاع و حماسه مجتبی آگلی
  • سربازان همچنان در انتظار صدور بخشنامه برای جذب سرباز معلم
  • چگونه سربازی را به سوابق بیمه تبدیل کنیم ؟