Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر پروژه منطقه آزاد تجاری و صنعتی سیستان با تاکید براینکه سیستان حدود ۲۰ سال است که در خشکسالی به‌سر می‌برد،‌ گفت: تصویب لایحه ایجاد منطقه آزاد تجاری و صنعتی سیستان می‌تواند به‌عنوان نسخه نجات مردم سیستان از شرایط بحرانی فعلی باشد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، منصور حجازی‌نیا بعد از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه سیستان و بلوچستان اظهار داشت: سیستان حدود 20 سال است که در خشکسالی به سر می‌برد و با توجه به آنکه اشتغال اکثر مردم آن به آب وابسته بوده در حال حاضر کمبود اشتغال در این منطقه به یک معضل جدی تبدیل شده و به عقیده بسیاری کارشناسان تصویب لایحه ایجاد منطقه آزاد تجاری و صنعتی سیستان می‌تواند به عنوان نسخه نجات مردم سیستان از شرایط بحرانی فعلی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر پروژه منطقه آزاد تجاری و صنعتی سیستان گفت: پروژه ایجاد منطقه آزاد تجاری و صنعتی سیستان از حدود 3 سال پیش با فاز مطالعه آغاز شد و لایحه آن تاکنون در 2 مرحله در کنار چند منطقه آزاد دیگر به صحن علنی مجلس رفته که به دلایلی رأی نیاورده و تصویب نشده اما در حال حاضر بررسی لایحه آن در کنار کمیسیون‌های فرعی مجلس انجام شده و نظر مثبت آنها اعلام شده و باید در روزهای آینده به کمیسیون‌های اصلی برود تا پس از جمع‌بندی نهایی وارد صحن علنی شود.

وی ادامه داد: پیش‌بینی می شود لایحه ایجاد منطقه آزاد سیستان در کنار 7 منطقه آزاد دیگر نهایتاً ظرف مدت یک ماه آینده به صحن علنی مجلس برود و با توجه به نظر مثبت کمیسیون‌ها روی این لایحه و فضای مثبتی که در حال حاضر در مجلس نسبت به ایجاد این مناطق آزاد وجود دارد امیدواریم که رأی موافق نمایندگان را جذب کند.

حجازی‌نیا گفت: آخرین کمیسیونی که لایحه ایجاد 8 مناطقه آزاد از جمله منطقه آزاد سیستان را بررسی کرده، کمیسیون شوراها بوده که در روزهای اخیر نظر موافق خود را اعلام کرده است.

مدیر پروژه منطقه آزاد تجاری و صنعتی سیستان خاطرنشان کرد: طبق مطالعات و نقشه‌های در نظر گرفته شده برای ایجاد منطقه آزاد سیستان، این منطقه تنها منطقه‌ای در میان 8 منطقه آزاد در نظر گرفته شده است که در حال حاضر بخشی از زیرساخت‌های آن از جمله تعدادی مجتمع مسکونی، پاسگاه، پمپ بنزین، پایانه مرزی و یک پل مرزی در محدوده آن آماده است و به همین علت پیش از این تمام تلاش ما بر این بود که به عنوان لایحه جداگانه به مجلس برود که متأسفانه عملی نشد.

وی افزود: منطقه آزاد سیستان در 3 قطعه جداگانه با مجموع مساحت 28 هزار هکتار در نظر گرفته شده و با تجه به اینکه مجلس حداکثر مساحت 30 هزار هکتار را برای مناطق آزاد در نظر گرفته، از این قاعده پیروی می‌کند. 3 قطعه منطقه آزاد سیستان شامل یک قطعه از "شهر سوخته" تا "دشت لوتک"، یک قطعه در محدوده پایانه مرزی "میلک" و یک قطعه از میلک به طرف منطقه "نیاتک" است که اکثر زمین‌های این 3 قطعه از اراضی ملی است.

مدیر پروژه منطقه آزاد تجاری و صنعتی سیستان خاطرنشان کرد: تاکنون تمام توجیهات مربوط به اقتصادی بودن منطقه آزاد سیستان در کمیسیون‌های مختلف انجام شده و مورد قبول نمایندگان قرار گرفته است.

وی اظهار داشت: افغانستان در سال 95 حدود 25 میلیارد دلار واردات داشته که تنها 3 میلیارد دلار آن از طریق ایران تامین شده و 200 میلیون دلار از مجموع این میزان از طریق پایانه مرزی "میلک" در منطقه سیستان منتقل شده که اگر منطقه آزاد تصویب شود این رقم می‌تواند رشد قابل توجهی داشته باشد و به ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی در سیستان کمک بزرگی بکند.

انتهای پیام/

R7843/P41362/S6,65/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۴۸۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به نقش مهم آموزش در حفظ و توسعه صنایع دستی، گفت: آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری سازی در این حوزه است. - اخبار استانها -

مریم جلالی دهکردی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قشم، اظهار داشت: صنایع دستی علاوه بر آن که می‌تواند منتقل کننده فرهنگ یک منطقه باشد، نقش مهمی نیز در اشتغال‌زایی و تولید ثروت دارد.

وی ادامه داد: لازمه اشتغال‌زایی و تولید ثروت در این حوزه آموزش در جهت بازاریابی و تجاری‌سازی است که می‌توان با برنامه‌ریزی صحیح به آن دست یافت.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به اهمیت حفظ و احیای صنایع دستی و آشنایی بیشتر نسل جوان با فرهنگ و صنایع دستی مناطق خود، تصریح کرد: احیای این صنایع با هدف ایجاد ثروت و معرفی هر چه بیشتر آن از جمله وظایف ما است.

جلالی دهکری ایجاد خانه‌های صنایع دستی را راهکاری در جهت تحقق این موضوع عنوان کرد و گفت: امیدواریم با کمک بخش خصوصی و ظرفیت‌های مردمی بتوانیم خانه‌های صنایع دستی را ایجاد و توسعه دهیم و آنها را محلی به منظور آموزش، نمایش و عرضه محصولات صنایع دستی تبدیل کنیم.

وی تاکید کرد: نسل جوان با پیوند نسلی می‌تواند دانشی که سینه به سینه در دل اجداد و بزرگان ما وجود دارد را به عرصه دانش، محل تحصیل و آموزش و پرورش منتقل کند.

انتهای پیام/7558/

دیگر خبرها

  • تاکید استاندار بر ضرورت ایجاد تعاونی‌های گردشگری در سیستان و بلوچستان
  • تبادل فرهنگ گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تقویت شود
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • نام‌گذاری معبر ورودی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان به‌نام «استاد فروغی»
  • مردم سیستان و بلوچستان به احدی اجازه تفرقه‌اندازی نمی‌دهند
  • بررسی ایجاد پردیس صنایع فرهنگی و خلاق ماکو در نشست با وزیر ارشاد
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور
  • آبگیری بخشی از تالاب هامون و خوشحالی ‌مردم سیستان
  • احیای موقت گردشگری در تالاب بین‌المللی هامون
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور شد