Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-نرخ بیکاری در کشور ١١,٧‌درصد اعلام شده است.

به‌ طور تقریبی نیمی از جامعه ایران با وجود داشتن توانایی کار نمی‌کنند؛ این موضوع را مرکز آمار ایران اعلام کرده است.

از ٣٩‌میلیون و ٥٩٣‌ هزار و ٦٢٢ نفری که در جامعه غیر فعال بودند، بیشتر از ٢٠‌میلیون نفر به علت مسئولیت‌های شخصی و خانوادگی تمایلی به پذیرش شغل ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نتایج این سرشماری نشان می‌دهد که بیشتر از ١١‌میلیون نفر به علت اشتغال به تحصیل شاغل نیستند؛ بیشتر از ٣‌میلیون هم اعلام کرده‌اند بی‌نیاز از انجام کار هستند و بیشتر از ١١,٥‌میلیون نفر هم در حال تحصیل هستند که پس از مدتی وارد بازار کار می‌شوند.

نرخ بیکاری در کشور ١١,٧‌درصد اعلام شده است. براساس نتایج وضع بازار کار در نیمه نخست امسال، جمعیت بیکار کشور به ۳‌میلیون و ۱۵۶‌هزار نفر و جمعیت شاغل کشور هم به ۲۳‌میلیون و ۸۲۷‌هزار نفر رسید.

اما بررسی نتایج آمار نیروی کار تا پایان تابستان ۹۶ و مقایسه آن با شاخص‌های عمده بازار کار منتهی به تابستان ۹۵ نشان می‌دهد که جمعیت فعال اقتصادی کشور از ۲۶‌میلیون و ۳۶۹‌هزار نفر در نیمه نخست ‌سال ۹۵، به ۲۶‌میلیون و ۹۸۳‌هزار نفر در نیمه نخست امسال افزایش یافت و نرخ آن از ۴۰.۴‌درصد در تابستان‌ سال گذشته به ۴۱‌درصد رسید؛ به این معنا که ۴۱‌درصد از «جمعیت در سن کار کشور» در گروه شاغلان یا بیکاران قرار دارند.

جدیدترین جداول آماری مرکز آمار ایران از نتایج نیروی کار تا پایان تابستان ۹۶ هم نشان می‌دهد که از مجموع جمعیت فعال اقتصادی، ۳‌میلیون و ۱۵۶‌هزار و ۸۲ نفر را بیکاران و ۲۳‌میلیون و ۸۲۷‌هزار نفر را شاغلان تشکیل می‌دهند که بر این اساس، جمعیت بیکار کشور ۱۸۱‌هزار و ۳۳۳ نفر کاهش یافته است؛ در عین ‌حال به جمعیت شاغل کشور ۷۹۵‌هزار و ۵۲۲ نفر اضافه شده است.

در عین ‌حال مقایسه آمار شاخص‌های بازار کار نشان می‌دهند، همچنان میزان بیکاری در بین زنان نسبت به مردان بیشتر است؛ به‌ طوری که این میزان در تابستان امسال در مقایسه با تابستان‌ سال گذشته با یک‌درصد رشد مواجه بوده
است.

علاوه بر این، شاخص «نرخ بیکاری جوانان ۱۵ تا ۲۹‌سال کشور» منتهی به تابستان امسال معادل ۲۴.۴‌درصد اعلام شد که نشان می‌دهد این شاخص نسبت به تابستان‌ سال گذشته، ۲.۳‌درصد کاهش یافته است.

براساس این گزارش هر چند شاخص‌ها روند امیدوارکننده‌ای از وضع بازار کار را روایت می‌کنند، اما بحران بیکاری همچنان در صدر معضلات اقتصادی کشور قرار دارد.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۵۳۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان فارس تولیدکننده ۳۰ درصد هسته‌های اولیه بذر غلات کشور

به گفته رئیس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس، ۳۰ درصد هسته‌های اولیه بذر غلات مورد نیاز کشور توسط این استان تولید می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، ابوالفتح مرادی صبح امروز شنبه در یک نشست خبری اظهار داشت: سازمان تات مغز متفکر جهاد کشاورزی است و وظیفه پشتیبانی و حمایت علمی وفنی وزارتخانه برای افزایش تولید در کشور را برعهده دارد.

وی با بیان اینکه این حمایت و تولید دانش فنی و پشتیبانی علمی به چند طریق انجام می‌شود، افزود: یکی از آنها انجام طرح‌ها و پروژه‌های تحقیقاتی کشاورزی است که مشکلات بخش کشاورزی را احصاء و راه حل ارائه می‌کند.

رئیس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس تعداد پروژه‌های تحقیقاتی در دست اجرا در سال گذشته را 258 مورد اعلام کرد که 114 مورد آن طی سال گذشته پایان یافت.

مرادی عنوان کرد: در اویل انقلاب و قبل از آن ارقام گندم 2 تا 3 تن در هکتار بود، اما به لطف مراکز تحقیقاتی که 34 مرکز تحقیقات استانی را شامل می‌شود و همگی زیرمجموعه تات هستند، با اجرای پروژه‌های تحقیقاتی و معرفی ارقام گیاهی منتسب امروز تولید گندم در هکتار به بالای 10 تن رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: مرکز تحقیقات فارس بزرگترین مرکز استانی سازمان تات است که در بیش از 80 درصد معرفی ارقام گندم نقش و مشارکت فعال داشته است.

رئیس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس، تعداد مقالات علمی و پژوهشی چاپ شده در سال گذشته توسط این مرکز را 172 عنوان مقاله اعلام کرد که 85 مقاله یا تعداد نیمی از آن در مجلات کیو وان به چاپ رسیده‌اند.

مرادی با بیان این نکته که اصلاح و معرفی ارقام گیاهی فرآیند طولانی 12 تا 15 سال را طی می‌کند تا به جامعه هدف معرفی شود، گفت: از منظر طرح‌های تحقیقاتی برای حل مشکلات بخش کشاورزی، سال گذشته 19 رقم گیاهی معرفی شد که 6 رقم آن به گندم اختصاص یافت که 3 رقم گندم نان و 3 رقم گندم دوروم بود.

وی تصریح کرد: ارقام گیاهی موجود عمر مفید 5 تا 6 ساله دارند و بعد از طغیان نهادها، پتانسیل عملکرد را از دست می‌دهند و ارقام مقاوم‌تر باید جایگزین شود.

رئیس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه جمعیت دنیا دائم در حال افزایش است و نیاز به غذای بیشتری داریم، گفت: مجبوریم ارقام را به روز و همچنین ارقام مقاوم تری را معرفی کنیم.

مرادی ادامه داد: از نظر اقتصادی اگر فقط ارقام گندم آبی معرفی شده 500 کیلوگرم افزایش محصول نسبت به رقم قبلی داشته باشد، حدود یک میلیون تن گندم بیشتر تولید می‌شود و اگر قیمت گندم را هر کیلو 15 هزارتومان در نظر بگیریم (قیمت سال قبل) میزان 15 هزارمیلیارد تومان ارزش افزوده برای بخش کشاورزی کشور در هر سال ایجاد می‌شود.

به گفته وی؛ گندم آبی در استان فارس 143 هزارتن افزایش محصول دارد.

رئیس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس یکی دیگر از اقدامات این مرکز که اثر بخشی زیادی دارد را تولید هسته‌های اولیه بذری اعلام کرد و افزود: هسته‌های اولیه بذری غلات نسبت به سال 1401 تولید 2 برابری داشته‌اند. 

مرادی با بیان اینکه 30 درصد هسته‌های اولیه بذر غلات مورد نیاز کشور توسط استان فارس تولید می‌شود، عنوان کرد؛ در سال 1402 مرکز تحقیقات کشاورزی فارس 226 تن هسته اولیه بذری غلات تولید کرد که این تعداد تولید هسته اولیه بذری پتانسیل تولید 550 هزار تن بذر گواهی شده دارد و این تعداد بذر گواهی شده پتانسیل تولید 8 میلیون تن دانه گندم، جو و تریتیکاله را دارد. 

وی در خاتمه یادآور شد: از نظر اقتصادی تولید 226 تن هسته اولیه بذری علاوه بر نیاز 27 شرکت تولید کننده بذر فارس، نیاز شرکت‌های بذری 16 استان دیگر را هم تامین و از خروج سالانه 2 میلیارد دلار ارز جلوگیری می‌کند.

انتهای پیام/424.

دیگر خبرها

  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟ 
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارند؟ 
  • آمار قابل توجه حوادث کوهستان در کرمانشاه
  • آمار مرگ و میر در سال گذشته
  • در این شهر هیچ کولری روشن نمی‌شود!
  • موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند | واقعیت سفره مردم را هم منعکس نمی‌کنند
  • آمار مرگ و میر در ایران؛ فوت مردان بیشتر از زنان
  • آمار مرگ در ایران | افزایش تعداد فوتی‌ها | آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • استان فارس تولیدکننده ۳۰ درصد هسته‌های اولیه بذر غلات کشور
  • تجلیل از مادر ۲۷‌ ساله اناری با پنج فرزند