Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@16:14:19 GMT

کاهش 50 درصدی تصادفات رانندگی در لاهیجان

تاریخ انتشار: ۸ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۵۷۱۴۸

کاهش 50 درصدی تصادفات رانندگی در لاهیجان

لاهیجان-فرماندار شهرستان لاهیجان گفت: تصادفات رانندگی در هشت ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل در حوزه شهرستان لاهیجان 50درصد کاهش یافت.

به گزارش ایرنا، سیدمحمد احمدی عصر سه شنبه در جلسه شورای ترافیک شهرستان لاهیجان با تاکید بر لزوم ساماندهی مشکلات ترافیکی شهری و رفع موانع ایجاد تصادف در این شهرستان افزود: باید با اجرای مقررات جدید راهنمایی و رانندگی درشهر لاهیجان نسبت به روان سازی ترافیکی در سطح این شهر گردشگر پذیر جدیت بیشتری صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد: درهشت ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته تصادفات درون شهری و برون شهری در حوزه شهرستان لاهیجان 50درصد کاهش داشته که این نشانگر توجه بیشتر شهروندان به مقررات راهنمایی و رانندگی و اعمال بیشتر قوانین و مقررات توسط پلیس است.
در این جلسه فرمانده انتظامی شهرستان لاهیجان نیز طی گزارشی گفت: تصادفات هشت ماه اول سال گذشته در شهرستان لاهیجان منجر به فوت شش نفر شد که امسال این تعداد به سه مورد کاهش یافته است .
سرهنگ محمود قاسمی افزود: در مجموع تصادفات خسارتی هشت ماه امسال نسبت به سال گذشته 65درصد کاهش و تصادفات جرحی 34درصد افزایش نشان می دهند.
در جلسه شورای ترافیک شهرستان لاهیجان به ریاست فرماندار ،مشکلات ترافیکی شهر لاهیحان توسط کارشناسان مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در این جلسه مقرر شد به منظور روان سازی ترافیک داخل شهر بعضی از خیابان های لاهیجان یکطرفه اعلام شود.
همچنین مقررشد در یک فرصت 10 روزه طرح ساماندهی ترافیک داخل شهر و اعمال جدید مقررات ترافیکی مورد بحث و بررسی کارشناسی قرار گیرد و پس از تصویب نهایی در شورای ترافیک شهرستان، برخی خیابان های لاهیجان یک طرفه شود.
***
جلسه شورای ورزش همگانی شهرستان لاهیجان بعد از ظهر روز سه شنبه به ریاست فرماندار این شهرستان تشکیل و در این جلسه لزوم توجه بیشتری نسبت به ورزش صورت تاکید شد.
فرماندار لاهیجان دراین جلسه اظهارداشت :ظرفیت های خوبی در شهرستان لاهیجان وجود دارد که باید از این ظرفیت ها در جهت ترویج ورزش همگانی حداکثر استفاده صورت گیرد.
سیدمحمد احمدی بر توسعه ورزش همگانی به عنوان یکی از مهمترین عوامل مؤثر بر سلامت جامعه تاکید و تصریح کرد:حاشیه های استخر لاهیجان به یکی از مهمترین مکان های ورزش همگانی تبدیل شده است و مردم زیادی برای ورزش و توجه به سلامت خود در این مکان بویژه صبحگاهان به ورزش می پردازند.
وی با اشاره به برخی کاستی ها در بخش ورزش شهرستان یادآورشد: باید به رفع این کاستی ها از طریق آموزش عمومی تلاش کرد و خدمات و امکانات بیشتری برای تشویق خانوارها و اقشار مختلف مردم برای حضور در ورزش همگانی فراهم شود و در ضمن با آموزش توسط موسسات حرفه ای نسبت به کاهش ضعف ها و هدایت این ورزش در مسیر درست اقدام شود.
وی ورزش همگانی را مورد تایید مقام معظم رهبری دانست و استفاده از همه ظرفیت های جامعه در جهت فراگیر کردن آن تاکید کرد و یادآورشد:براساس اصل 3 قانون اساسی توسعه ورزش همگانی به عنوان یک راهبرد اصلی، وظیفه حاکمیتی دولت در جهت ارتقاء سلامت جسمانی، روانی و ایجاد نشاط و شادابی اجتماعی به شمار می رود.
احمدی خاطرنشان کرد: آموزش در ورزش همگانی بسیار مهم وضروری است و باید ارگان های رسمی ورزشی از امکانات بسیج و سایر نهادها در این زمینه درخدمت جامعه قرار گیرد و از ظرفیت مدارس بیشتر استفاده شود .
وی اظهارداشت: اعتبارات سال جاری ورزش شهرستان لاهیجان حدود دو و نیم برابر افزایش یافته است و از 672میلیون تومان سال گذشته به یک میلیارد و 740میلیون تومان رسیده است.
فرماندار لاهیجان گفت: تمام تلاش ما این است که ساختمان ورزشگاه تختی تا پایان سال تکمیل و به بهره برداری برسد.
فرماندار لاهیجان به برگزاری جشنواره های بومی محلی درحوزه ورزش تاکید کرد و افزود: دولت دوازدهم برنامه‌های بسیار مهمی در راستای افزایش نشاط و شادابی در جامعه دارد که نقش ورزش در این زمینه مهم است و باید در کنار آن به احیای ورزش همگانی و ورزش های بومی محلی نیز توجه شود.
خبرنگار: نظرپور**انتشار دهنده: بابایی
6029 /6030

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۵۷۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس علت اکثرتصادف‌های رانندگان ایرانی را فاش کرد

به گزارش همشهری آنلاین، پشت چراغ قرمز و یا ترافیک‌های طولانی دیگر نگاه‌ها به سمت خودروی کناری نیست و بیشتر سرنشینان سرشان توی گوشی همراه است، اما همیشه اوضاع به همین آرامی پیش نمی‌رود و گاهی زمانی که نگاهت به جای جاده به صفحه گوشی همراهت است، یک عابر شتابان جلوی ماشین سبز می‌شود و آن وقت است که کنترل خودرو مشکل می‌شود.

آنطور که پلیس راهور گفته، بیشتر تصادفات به‌خاطر بی‌توجهی به جلوست و استفاده از هر چیزی که باعث حواس‌پرتی راننده شود ممنوع است. حالا آن چیز می‌خواهد خوردن و آشامیدن باشد یا استعمال دخانیات و استفاده از تلفن همراه. اما در این بین تلفن‌های همراه سهم بیشتری در حواس‌پرتی راننده‌ها دارند.

طبق آمار پلیس، یکی از دلایل اصلی افزایش تصادفات استفاده از تلفن همراه و مکالمه با آن حین رانندگی است؛ چیزی در حدود ۴۶درصد و این موضوع حتی بدون استفاده از هندزفری نیز اتفاق می‌افتد. همچنین ارسال پیامک توسط رانندگان نیز به میزان ۳۷درصد در بروز تصادفات نقش دارد. مکالمه با هندزفری ۲۷ درصد، استفاده از نوشیدنی‌های غیرمجاز و مصرف روانگردان‌ها ۱۳ درصد و مصرف موادمخدر نیز ۲۱ درصد در میزان و دلیل تصادفات مؤثرند.

تحقیقات نشان داده که خطر تصادف موقع استفاده از تلفن همراه، ۴ برابر خطر تصادف در حالت عادی است. این خطر با افزایش سن راننده بیشتر هم می‌شود و متأسفانه به میزان تجربه راننده در کنترل وسیله نقلیه هم ارتباطی ندارد. خطر تصادف در فاصله کوتاهی پس از برقراری تماس (مثلا ۵ دقیقه اول) به‌مراتب بیشتر است، این در حالی است که پس از گذشت ۱۵ دقیقه از پایان مکالمه به یک چهارم می‌رسد. علاوه بر این، خطر تصادف در هنگام مکالمه در بزرگراه‌ها به‌مراتب بیشتر از جاده‌های شهری و سرعت کم است.

بیشتر بخوانید: مرگبارترین اتوبان‌های تهران را بشناسید خودروها ایمن می‌شوند؟ تهرانی‌ها در این ساعات رانندگی نکنند چون...

جالب است بدانید که در سایر کشورهای دنیا محدودیت‌های مختلفی در مورد استفاده از تلفن همراه حین رانندگی اعمال می‌شود. در این کشورها رانندگان حتی موقع ایستادن پشت چراغ قرمز هم حق استفاده از تلفن همراه را ندارند. با وجود اینکه در ایران هم صحبت کردن با تلفن همراه حین رانندگی به‌کلی ممنوع است ولی به‌دلیل مشکلات موجود در نحوه اعمال قانون و نیز مزایای استفاده از تلفن همراه، کنترل دقیقی بر آن وجود ندارد.

آمارها نشان می‌دهد نیمی از رانندگان حداقل یک‌بار در وضعی قرار گرفته‌اند که کنترل وسیله نقلیه خود را از دست داده‌اند و مرتکب اشتباهاتی مثل عبور از چراغ قرمز، تغییر مسیر بدون توجه به دیگران، انحراف به سمت حاشیه جاده و سرعت بیشتر یا کمتر از حد مجاز شده‌اند که تلفن همراه به‌عنوان یکی از پدیده‌هایی که به‌ویژه در یک دهه اخیر به نحو گسترده‌ای وارد زندگی مردم شده است، سهم زیادی در این تخلفات داشته است. در ترافیک یا در فاصله چندثانیه‌ای که رانندگان پشت چراغ قرمز متوقف هستند، آنقدر سرگرم تلفن همراه خود و فضای مجازی می‌شوند که حتی کشیدن ترمز دستی را موقع توقف فراموش و با خودروی جلویی برخورد می‌کنند.

در نهایت اینکه باید با آموزش‌های لازم و فرهنگسازی‌ در زمینه خطرات استفاده از این وسیله و همچنین تدابیر سختگیرانه‌تر توسط دستگاه‌های متولی، جلوی این حرکت خطرساز را گرفت، چرا که گاهی نخستین اشتباه در رانندگی آخرین اشتباه خواهد بود.

کد خبر 848110 برچسب‌ها خبر مهم خودرو موبایل تصادف

دیگر خبرها

  • کاهش ۱۰ درصدی تصادفات سالانه با رفع نقاط حادثه خیز از امسال اجرایی می‌شود
  • شهرداری همدان در جذب شهروندان به ورزش خلاقانه عمل کند
  • اجرای طرح ملی ورزش با مردم در خراسان جنوبی
  • جنوب کرمان ظرفیت افتخارآفرینی بیشتر در زمینه ورزش دارد
  • پلیس راهور : ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است
  • ۹۰ درصد از جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد
  • پلیس علت اکثرتصادف‌های رانندگان ایرانی را فاش کرد
  • رونق ورزش کارگری نیاز به سرمایه‌گذاری کارخانه‌ها و مجموعه‌های صنعتی دارد
  • توسعه ورزش های همگانی با اجرای برنامه آزاد سازی اماکن ورزشی
  • مرگبارترین اتوبان‌های تهران را بشناسید