Web Analytics Made Easy - Statcounter

قرار گرفتن استان مازندران در انتهای خط لوله اصلی گاز و فاصله زیاد و ظرفیت پایین خطوط لوله گرگان و گیلان منتهی به این استان از یک طرف و افزایش تعداد مشترکان خانگی و صنعتی از طرف دیگر موجب شد تا تناسب و توازن بین ظرفیت خط لوله انتقال گاز و مقدار مورد نیاز مصرف این استان بخصوص در روزهای سرد فصل زمستان به هم بخورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتیجه اینکه در 10 سال گذشته به طور مستمر اهالی این استان با کاهش و افت فشار و در برخی مواقع قطعی گاز مواجه شوند. حشمت‌الله رضایی

ایران آنلاین / دستور و درایت دولت یازدهم و مدیران نفتی آن زمینه تکمیل و بهره‌برداری خط لوله 42 اینچ گاز‌رسانی دامغان-کیاسر-ساری و افزایش روزانه 30 میلیون مترمکعب ظرفیت انتقال گاز را فراهم ساخت که علاوه بر توقف واردات گاز ترکمنستان، پایداری گاز مشترکان خانگی و صنعتی، حذف شدن مصرف سوخت فسیلی و برداشت چوب از جنگل توسط روستانشینان حاشیه جنگل‌ها و تأمین نیاز مصرف روزانه 13میلیون متر مکعب سه واحد اصلی صنعتی استان شامل کارخانه‌های سیمان، صنایع چوب و کاغذ و نیروگاه نکا برای همیشه، گاز مورد نیاز برای یک واحد پتروشیمی را نیز تأمین می‌کند.اما یکی از نشانه‌های توسعه‌یافتگی جوامع، توجه به یکپارچگی مسائل فنی و اقتصادی است.

یکپارچگی مسائل فنی و اقتصادی موجب ایجاد هم‌افزایی و توسعه هرچه سریع‌تر جوامع می‌شود. به وضوح پیداست که هر فعالیت اقتصادی مستلزم مصرف انرژی است؛ ازاین رو انرژی به منزله عامل محرک توسعه اقتصادی، اجتماعی و بهبود کیفیت زندگی انسانی تلقی می‌شود.البته توجه به این مسأله که عمده درآمد مردم و بخش خصوصی استان بر مبنای محیط زیست زیبا و جاذبه‌های گردشگری و توریستی استان شامل دو پدیده زیبای دریا و جنگل در کنار هم و جذب میلیون‌ها توریست و گردشگر داخلی - خارجی می‌شود بر ضرورت این امر می‌افزاید.

لزوم حفظ و حراست این محیط زیست و در پیش گرفتن استراتژی مناسبی برای رشد صنعت، تجارت، اقتصاد در کنار تولید حداقل آلاینده‌های زیست محیطی و نابودی جنگل‌ها و مراتع استان یک اصل ضروری است.حرکت به سمت صنعتی شدن بدون توجه به ارتقای کارایی و بهره‌وری انرژی و بی توجهی به مسائل زیست محیطی ناشی از مصرف انرژی‌های صنعتی، پیامدهایی را با خود به همراه داشت که اصلی‌ترین آن تولید آلاینده‌های زیست محیطی و انتشار گازهای گلخانه‌ای و به‌دنبال آن ایجاد تغییرات آب و هوایی جهانی است. هر فعالیت اقتصادی مستلزم مصرف انرژی است؛ ازاین رو از یک طرف انرژی به منزله عامل محرک توسعه اقتصادی، اجتماعی و بهبود کیفیت زندگی انسانی تلقی می‌شود و از سوی دیگر موجب تولید آلاینده‌های زیست محیطی می‌شود. طی سه دهه اخیر احتراق سوخت‌‌های فسیلی بزر‌گ‌ترین عامل تولید‌کننده و انتشار گازهای گلخانه‌ای بوده است.

پس در این‌گذار تاریخی توجه جدی به مدیران و حلقه‌های تخصصی و مدیریتی تخصیص و به کارگیری انرژی‌های متعدد دربخش‌های مختلف صنعتی و اقتصادی استان بسیار مهم است؛ مدیریتی که اســتراتژی انــرژی شــامل تحلیــل، برنامــه‌ریزی، تصــمیم‌گیری و گام‌هــای عملــی برای رساندن سیسـتم انـرژی فعلـی بـه سیسـتم انـرژی آتـی را بخوبی تجزیه و تحلیل کند. مدیریتی که بتواند ترکیبــی از تکنولــوژی، اصــول تجــارت، اقتصــاد و سیاست را برای تدوین استراتژی انرژی به‌کار گیرد و همزمان به دامنــه‌ای از قیــود و محــدودیت‌هــا؛ مســائل اقتصــادی، منــابع موجــود و تکنولوژی‌های قابــل دسترس و کاهش اثرات مخرب زیست محیطی بیندیشد.اسـتفاده از نبـوغ و خلاقیـت انسـانی بـرای توسـعه و راه‌اندازی ایـن مـدل ها یـک نیـاز ضـروری اسـت. همچنـین، استفاده از اطلاعـات گذشـته و تصـمیمات و انتخاب‌هـای انجـام شـده در گذشـته می‌توانـد اصـول و مبنای قابل اطمینانی برای فرموله کردن استراتژی انرژی در آینده باشد.

/رئیس ترابری نفت مناطق مرکزی ایران

/ایران

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۵۷۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده

ایسنا/لرستان مدیرعامل شرکت‌شهرک‌های صنعتی لرستان گفت: پروژه فروسیلیس منگنز ازنا پیشرفت بسیار خوبی دارد و ظرف دوسه ماه آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

فرزاد محمدی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: توسعه فناوری یکی از زیرپروژه‌های اصلی شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان است.

وی با بیان اینکه یکی از چالش‌هایی که در کشور و به تبع آن در استان وجود دارد موضوع فناوری است، گفت: در این راستا به منظور رفع موانع تکنولوژی و فنی واحدهای صنعتی احیا شده که ماموریت و رسالت آن شناسایی نیازهای فناورانه است فن‌بازار در استان تشکیل شد.

مدیرعامل شرکت‌ شهرک‌های صنعتی لرستان گفت: در حال حاضر نیازهای فناوری چندین واحد صنعتی در استان شناسایی و مرتفع شدند.

محمدی بیان کرد: در استان چندین واحد صنعتی را دانش‌بنیان کردیم؛ همچنین با حمایت‌های مالی واحدهای تحقیق و توسعه مورد حمایت قرار گرفته شده‌اند.

وی در ادامه اظهار کرد: در منطقه ویژه اقتصادی ازنا، اولین سرمایه‌گذاری خارجی جذب شد و این موضوعی بود که در سال‌های گذشته شاهد آن نبودیم.

مدیرعامل شرکت‌شهرک‌های صنعتی لرستان با بیان اینکه این سرمایه‌گذار چینی پروژه فروسیلیس منگنز را در ازنا در حال احداث دارد، یادآور شد: خوشبختانه این واحد پیشرفت بسیار خوبی دارد و ظرف دوسه ماه آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • مرکز آموزشی دارالفنون اردبیل در آستانه بهره برداری
  • بهره‌برداری از طرح فروسیلیس منگنز ازنا تا چند ماه آینده
  • فاز اول نیروگاه بادی درح به زودی به بهره‌برداری می‌رسد
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • رایزنی با محیط زیست برای فعالیت کارخانه آسفالت در شرق تهران
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • تعریف دولتمردان برجام از خود به خاطر نابودی یک دهه فرصت رشد اقتصادی!
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه ایران در جهت فعال شدن بند جریمه در صورت عدم اتصال کامل خط لوله صلح در پاکستان
  • محصولات مرتعی نیشابور، سرمایه‌ای رو به نابودی