Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-27@19:40:23 GMT

افزایش ۹۰ درصدی کشف مجموع جرائم جنایی

تاریخ انتشار: ۸ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۵۸۸۰۴

افزایش ۹۰ درصدی کشف مجموع جرائم جنایی

رئیس پلیس آگاهی ناجا از افزایش 90 درصدی کشف مجموع جرائم جنایی در سال جاری و سال‌های گذشته خبر داد و گفت: هیچ پرونده‌ای از حوزه جنایی نباید از روی میز تا هنگام کشف، کنار گذاشته شود.

خبرگزاری فارس: سردار محمدرضا مقیمی رئیس پلیس آگاهی ناجا در همایش روسای ادارات مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی سراسر کشور، اظهار داشت: وقوع جرائم جنایی زائیده کم‌کاری برخی سازمان‌ها و سایر ارگان‌های دخیل و اثرگذار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اهمیت مبارزه با جرائم جنایی، گفت: کشف پرونده‌های جرائم جنایی در کمترین زمان و کیفیت کشف این پرونده‌ها از شاخصه‌های مهم این حوزه است و توانمندی کارآگاهان، گواه آن است.

رئیس پلیس آگاهی ناجا با بیان اینکه ملاک ما در حوزه جرائم جنایی کیفیت کشف است، تصریح کرد: ارزیابی جرائم دیگر بیشتر عددی و کمی است اما جرائم جنایی متکی بر هوش، استعداد و توانمندی افسران مجرب است و قدرت تجزیه و تحلیل کارآگاهان در این رابطه نقش تأثیرگذاری دارد.

وی از افزایش 90 درصدی کشف مجموع جرائم جنایی در سال جاری و سال‌های گذشته خبر داد و تصریح کرد: یکی از موضوعات مهم، بهره‌برداری از توانمندی‌ها و امکانات است، با توجه به حساسیت این حوزه اعتبارات زیادی به جرائم جنایی اختصاص داده می‌شود.

این مقام بلندپایه انتظامی به آسیب‌شناسی پرونده‌های جنایی تأکید و بیان کرد: استفاده از روانشناسان، جامعه شناسان و متفکران دانشگاهی به عنوان مسئول آگاه در زمینه جرم برای آسیب‌شناسی رفتار مجرمانه و جلوگیری از تکرار جرم، بسیار مهم و ضروری است.

وی به بازتاب واقعی یا غیرواقعی وقایع در شبکه‌های اجتماعی اشاره و تصریح کرد: انتشار جنایات در جراید، فضای مجازی و... ضمن تشویش اذهان عمومی موجب انعکاس سریع این جنایات و افزایش خشونت در جامعه می‌شود.

سردار مقیمی بر اهمیت پیشگیری از وقوع جرائم جنایی و تأثیر آن در کاهش وقوع تأکید و تصریح کرد: این‌گونه جرائم همانند جرم سرقت کمتر قابل‌پیشگیری است اما وظیفه کارآگاهان جنایی در صورت وقوع، پیگیری جدی آن است که باید صادقانه و بدون وقفه دنبال شود.

پیگیری مستمر پرونده‌های جاری و معوقه جهت کشف

وی با اشاره به راه‌اندازی کمیسیون پرونده‌های مهم جنایی، تأکید کرد: هیچ پرونده‌ای از حوزه جنایی نباید از روی میز تا هنگام کشف کنار گذاشته شود .

رئیس پلیس آگاهی کشور خطاب به روسای ادارات مبارزه با جرائم جنایی گفت: پیگیری مستمر پرونده‌های جاری و معوقه از موضوعات مهمی است که هر یک از شما بایستی جزئیات اطلاعات هر پرونده را بدانید.

وی به افزایش سهم تحقیقات کارآگاهان در کشف پرونده‌های جنایی اشاره و بیان کرد: اقدامات فنی، اطلاعات جنایی، اشراف اطلاعاتی و تحقیقات میدانی در کشف پرونده‌ها از اهمیت بسزایی برخوردار است که به‌طور قطع افسران جرائم جنایی آن را سرلوحه کاری خود قرار می‌دهند.

سردار مقیمی خاطرنشان کرد: همه موضوعات در این حوزه، دارای حساسیت است که باید این‌گونه پرونده‌ها با اولویت آنی، حداکثر توان و با بهره‌گیری از کلیه امکانات به آن پرداخته شود.

مسئول سازی سازمان‌های تأثیرگذار در وقوع جرائم

رئیس پلیس آگاهی کشور در خاتمه بر مسئول سازی سازمان‌های مؤثر در وقوع جرائم جنایی تأکید و تصریح کرد: توقع مرکز از استان‌ها در رسیدگی و کشف پرونده‌ها، بسیار زیاد است؛ همکاران ما در استان‌ها باید نهایت سعی و تلاش خود را به‌کارگیرند تا بتوانیم موقعیت مناسبی را امسال و سال‌های آینده داشته باشیم که به‌طور قطع هر آنچه‌که در مجموعه جرائم جنایی انجام می‌شود یک سابقه مهم و تاریخی برای پلیس آگاهی است.

گفتنی است، در خاتمه این همایش از سوی رئیس پلیس آگاهی ناجا به 6 استان برتر به دلیل موفقیت در کشف جرائم جنایی، لوح تقدیر اهداء شد.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۵۸۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده ۷۸ درصدی از سامانه ارجاع پرونده به کارشناسان در کرمانشاه

به گزارش خبرنگار مهر، شهرام کرمی شامگاه پنجشنبه در نشست کمیته برنامه‌ریزی دادگستری کل استان کرمانشاه که با حضور معاونین، رؤسا و دادستان‌های حوزه‌های قضائی این استان به منظور بررسی سند تحول قضائی و چگونگی اجرایی شدن برنامه‌های عملیاتی سال ۱۴۰۳ برگزار شد، اظهار کرد: نسخه سند تحول قوه قضائیه بروز رسانی شده است.

وی با اشاره بر ضرورت اجرایی شدن سند تحول قضائی، افزود: برنامه‌های عملیاتی سال جاری باید به صورت تفکیک شده برای هر یک از مجریان تعیین و مراحل مختلف اجرای آن به دقت پیگیری شود تا به نتیجه مطلوب برسیم.

رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه خطاب به کمیته برنامه‌ریزی دادگستری این استان با تاکید بر مطالعه کامل سند تحول قضائی، بیان کرد: این سند مانند قانون اساسی برای قوه قضائیه است، لذا مطالعه آن الزامی است و ضرورت دارد علاوه بر اجرایی کردن و عمل به مفاد آن، ایده‌ها و پیشنهادهای خود را در جهت بهبود عملکرد دستگاه قضائی ارائه دهید.

کرمی به تاکید رئیس قوه قضائیه در خصوص انتخاب عادلانه کارشناسان بر اساس قرعه کشی اشاره کرد و گفت: ارجاع پرونده‌ها به صورت سنتی بستری فسادزا بود، لذا قرعه کشی میان کارشناسان از طریق سامانه ارجاع راهی عادلانه برای انتخاب کارشناسان جهت کارشناسی پرونده‌های قضائی است.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه دادگستری استان کرمانشاه تا پایان فروردین سال جاری با استفاده ۷۸ درصدی از سامانه ارجاع پرونده به کارشناسان آمار شایسته‌ای در این زمینه کسب کرده است.

کرمی بر رعایت نظم و انضباط اداری تاکید کرد و ادامه داد: تمام کارکنان قضائی و اداری این استان باید ضمن رعایت دقیق نظم و انضباط اداری جهت ترویج و رونق بخشی آن تلاش کنند، چرا که یکی از عوامل رضایت‌مندی مراجعین داشتن نظم، انضباط اداری و تسریع در رسیدگی به پرونده‌ها است.

وی با اشاره به اقدامات دادگستری استان در راستای تحقق شعار سال تحت عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم»، گفت: از هر ایده‌ای در این استان که قابلیت اجرایی داشته باشد استقبال می‌کنیم.

کرمی به تاکید چندین ساله مقام معظم رهبری بر رونق تولید و اقتصاد اشاره کرد و افزود: دادگستری استان در جلسات ستاد اقتصاد مقاومتی همواره به دنبال ارائه راهکار و کمک جهت رفع موانع و مشکلات واحدهای تولیدی، جلوگیری از تعطیلی کارخانه‌ها و بیکاری کارگران است.

رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه در بخش دیگری از سخنانش با اعلام حمایت قاطع دستگاه قضائی استان از طرح نور فراجا، گفت: این طرح یک تکلیف قانونی، شرعی و مورد تأکید ولی امر مسلمین است که بایستی با رویکرد پیشگیرانه، مدیریت شایسته، صبر و بردباری انجام شود.

وی تاکید کرد: به طور یقین حمایت قضائی از اقدامات اجرایی فراجا در اجرای این طرح وظیفه قانونی دستگاه قضا است.

کد خبر 6088833

دیگر خبرها

  • جنایت هولناک در ویلای زیبا!
  • کشف جسد خون‌آلود مرد جوان در غرب تهران/ قتل بی‌رحمانه فاش شد
  • کاهش ۲.۹۳ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری
  • کاهش ۲.۹ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری
  • استفاده ۷۸ درصدی از سامانه ارجاع پرونده به کارشناسان
  • استفاده ۷۸ درصدی از سامانه ارجاع پرونده به کارشناسان در کرمانشاه
  • کاهش ۳۰ درصدی پرونده‌های معوق قضایی استان
  • ۷ فیلم‌ که مثل «بیبدن» بر اساس پرونده‌ای واقعی ساخته شده‌اند
  • کاهش پرونده‌های رسوبی در سازمان قضایی نیروهای مسلح
  • بازسازی صحنه جنایت در شب نشینی مستانه!