Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز به نقل ازفارس، سردار محمدرضا مقیمی رئیس پلیس آگاهی ناجا در همایش روسای ادارات مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی سراسر کشور، اظهار داشت: وقوع جرائم جنایی زائیده کم‌کاری برخی سازمان‌ها و سایر ارگان‌های دخیل و اثرگذار است.

وی با اشاره به اهمیت مبارزه با جرائم جنایی، گفت: کشف پرونده‌های جرائم جنایی در کمترین زمان و کیفیت کشف این پرونده‌ها از شاخصه‌های مهم این حوزه است و توانمندی کارآگاهان، گواه آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پلیس آگاهی ناجا با بیان اینکه ملاک ما در حوزه جرائم جنایی کیفیت کشف است، تصریح کرد: ارزیابی جرائم دیگر بیشتر عددی و کمی است اما جرائم جنایی متکی بر هوش، استعداد و توانمندی افسران مجرب است و قدرت تجزیه و تحلیل کارآگاهان در این رابطه نقش تأثیرگذاری دارد.

وی از افزایش 90 درصدی کشف مجموع جرائم جنایی در سال جاری و سال‌های گذشته خبر داد و تصریح کرد: یکی از موضوعات مهم، بهره‌برداری از توانمندی‌ها و امکانات است، با توجه به حساسیت این حوزه اعتبارات زیادی به جرائم جنایی اختصاص داده می‌شود.

این مقام بلندپایه انتظامی به آسیب‌شناسی پرونده‌های جنایی تأکید و بیان کرد: استفاده از روانشناسان، جامعه شناسان و متفکران دانشگاهی به عنوان مسئول آگاه در زمینه جرم برای آسیب‌شناسی رفتار مجرمانه و جلوگیری از تکرار جرم، بسیار مهم و ضروری است.

وی به بازتاب واقعی یا غیرواقعی وقایع در شبکه‌های اجتماعی اشاره و تصریح کرد: انتشار جنایات در جراید، فضای مجازی و... ضمن تشویش اذهان عمومی موجب انعکاس سریع این جنایات و افزایش خشونت در جامعه می‌شود.

سردار مقیمی بر اهمیت پیشگیری از وقوع جرائم جنایی و تأثیر آن در کاهش وقوع تأکید و تصریح کرد: این‌گونه جرائم همانند جرم سرقت کمتر قابل‌پیشگیری است اما وظیفه کارآگاهان جنایی در صورت وقوع، پیگیری جدی آن است که باید صادقانه و بدون وقفه دنبال شود.

پیگیری مستمر پرونده‌های جاری و معوقه جهت کشف

وی با اشاره به راه‌اندازی کمیسیون پرونده‌های مهم جنایی، تأکید کرد: هیچ پرونده‌ای از حوزه جنایی نباید از روی میز تا هنگام کشف کنار گذاشته شود .

رئیس پلیس آگاهی کشور خطاب به روسای ادارات مبارزه با جرائم جنایی گفت: پیگیری مستمر پرونده‌های جاری و معوقه از موضوعات مهمی است که هر یک از شما بایستی جزئیات اطلاعات هر پرونده را بدانید.

وی به افزایش سهم تحقیقات کارآگاهان در کشف پرونده‌های جنایی اشاره و بیان کرد: اقدامات فنی، اطلاعات جنایی، اشراف اطلاعاتی و تحقیقات میدانی در کشف پرونده‌ها از اهمیت بسزایی برخوردار است که به‌طور قطع افسران جرائم جنایی آن را سرلوحه کاری خود قرار می‌دهند.

سردار مقیمی خاطرنشان کرد: همه موضوعات در این حوزه، دارای حساسیت است که باید این‌گونه پرونده‌ها با اولویت آنی، حداکثر توان و با بهره‌گیری از کلیه امکانات به آن پرداخته شود.

مسئول سازی سازمان‌های تأثیرگذار در وقوع جرائم

رئیس پلیس آگاهی کشور در خاتمه بر مسئول سازی سازمان‌های مؤثر در وقوع جرائم جنایی تأکید و تصریح کرد: توقع مرکز از استان‌ها در رسیدگی و کشف پرونده‌ها، بسیار زیاد است؛ همکاران ما در استان‌ها باید نهایت سعی و تلاش خود را به‌کارگیرند تا بتوانیم موقعیت مناسبی را امسال و سال‌های آینده داشته باشیم که به‌طور قطع هر آنچه‌که در مجموعه جرائم جنایی انجام می‌شود یک سابقه مهم و تاریخی برای پلیس آگاهی است.

گفتنی است، در خاتمه این همایش از سوی رئیس پلیس آگاهی ناجا به 6 استان برتر به دلیل موفقیت در کشف جرائم جنایی، لوح تقدیر اهداء شد.
706

رئیس پلیس آگاهی ناجا سردار محمدرضا مقیمی جرائم جنایی کارآگاهان آسیب‌شناسی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۶۰۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۲.۹۳ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری

با اهتمام به اجرایی کردن  اسناد بالادستی و برنامه ریزی در راستای تحقق اهداف سند تحول قضایی اقداماتی در حوزه پیشگیری در دو سال اخیر برای اولین بار صورت گرفت که شاهد کاهش ۲.۹۳ درصدی طرح دعاوی در دیوان عدالت اداری بوده ایم.

به گزارش ایسنا، عملکرد دیوان عدالت اداری در سال ۱۴۰۲ در حوزه های مختلف همراه با اهتمام در راستای تحقق اهداف پیشگیرانه بوده است که معاونت حقوقی، پیشگیری و پژوهش در جهت کاهش شکل‌گیری دعاوی و در نتیجه کاهش اطاله دارسی، سلامت اداری در دستگاه‌های اجرایی کشور و اصلاح فرآیندهای اداری که در نهایت منجر به تسهیل و برقراری سلامت اداری می‌گردد اقداماتی را برنامه‌ریزی و اجرا نموده است.  

طبق اعلام روابط عمومی دیوان عدالت اداری، برگزاری ۶۵ جلسه در ۲۱ کارگروه تخصصی با دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌های پرشکایت، تبیین و معرفی تبصره ۴ ماده ۱۶ قانون دیوان، رصد پرونده‌های کثیر الشاکی، پربسامد و پرتکرار، انتقال دانش قضایی دیوان به دستگاه‌های اجرایی، برگزاری نشست‌های تحلیل و آسیب شناسی با مراجع علمی و دانشگاهی برخی از اقدامات این معاونت می‌باشد.  

طبق داده‌های آماری در سال ۱۴۰۰ در مجموع ۱۷۵ هزار و ۱۱۲ پرونده در دیوان طرح گردیده بود که در سال ۱۴۰۱ این عدد به ۱۷۰ هزار و ۷۷۶ پرونده رسیده و با ادامه تلاش مدیران و کارکنان خدوم دیوان این عدد در سال ۱۴۰۲ به ۱۶۵ هزار و ۷۷۴ پرونده رسیده است که نشان می‌دهد در سال ۱۴۰۱ کاهش ۲.۴۸ درصدی و در سال ۱۴۰۲ شاهد کاهش ۲.۹۳ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری بوده‌ایم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رشد ۷۰ درصدی بودجه منطقه ۷ اصفهان در ۱۴۰۳‏
  • جنایت هولناک در ویلای زیبا!
  • افزایش ۳۰ درصدی مستمری مددجویان ایلام در سال جاری
  • کشف جسد خون‌آلود مرد جوان در غرب تهران/ قتل بی‌رحمانه فاش شد
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • تشکیل ۱۰۶۷ پرونده تعزیراتی در فروردین سال جاری
  • افزایش ۳۰ درصدی خرید تضمینی برگ سبز چای در سال جاری
  • افزایش ۲۶ درصدی بارش در اردستان نسبت به سال آبی جاری
  • کاهش ۲.۹۳ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری
  • کاهش ۳۰ درصدی پرونده‌های معوق قضایی استان