Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-02@03:20:45 GMT

تدابیر حمایتی پوتین برای افزایش جمعیت روسیه

تاریخ انتشار: ۸ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۶۰۴۱۶

تدابیر حمایتی پوتین برای افزایش جمعیت روسیه

رئیس جمهور روسیه به منظور جلوگیری از روند کاهش رشد جمعیت کشورش، از اتخاذ تدابیر تشویقی برای کمک به افزایش میزان زاد و ولد در روسیه خبر داد.

باشگاه خبرنگاران: رئیس جمهور روسیه به منظور جلوگیری از روند کاهش رشد جمعیت در پهناورترین کشور جهان، از اتخاذ تدابیر تشویقی برای کمک به افزایش میزان زاد و ولد در روسیه خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ولادیمیر پوتین با اشاره به اهمیت تثبیت وضعیت جمعیتی کشورش و همچنین جلوگیری از ادامه کاهش روند رشد جمعیت روسیه در ده سال آینده بر ارائه کمک مالی و بسته‌های تشویقی تاکید کرد.

پوتین ضمن هشدار درباره وخامت آمار زاد و ولد در روسیه، خسارات سنگین ناشی از جنگ دوم جهانی و مشکلات اقتصادی در دهه ۹۰ میلادی و سقوط اتحاد جماهیر شوروری را مهمترین عوامل کاهش رشد جمعیت این کشور توصیف کرد.

وی با هدف تقویت رشد جمعیت روسیه از ارائه بسته حمایت‌های مالی برای خانواده‌های پرجمعیت و کم درآمد به ویژه جوانان و همچنین ایجاد بسته‌های تشویقی اضافی برای تولد دومین یا سومین فرزند خبر داد.

رئیس جمهور روسیه همچنین با اشاره به آغاز پرداخت کمک درآمد ماهانه از سال آینده به خانوار‌های مورد نظر گفت: «کمک‌های مالی پس از تولد اولین کودک آغاز و تا زمان ۱۸ ماهگی این کودک ادامه خواهد داشت.»

وی همچنین در چارچوب ارائه برنامه مدون حمایت مالی خاطر نشان کرد، برای خانوار‌هایی که دارای دومین فرزند یا کودکان بیشتری شوند اینگونه حمایت‌های مالی تا پایان سال ۲۰۲۱ ادامه خواهد یافت.

براساس گزارش ها، سیاست ها، اقدامات و طرح‌های حمایت مالی رئیس جمهور روسیه در سال آینده میلادی پایان می‌یابد.

همچنین برنامه‌های کمک پرداخت ودیعه مسکن برای خانواده‌های دارای دو یا بیش از دو کودک، مهد کودک‌های بهتر و مجهزتر، مراقبت‌های پزشکی و پرستاری و تجهیزات ویژه برای کودکان از دیگر بسته‌های تشویقی رئیس جمهور روسیه برای افزایش جمعیت این کشور به شمار می‌رود.

براساس سرشماری اداره خدمات آماری دولت فدرال که تنها آژانس رسمی آمار نفوس روسیه است، جمعیت ۱۴۶ میلیون و ۸۰۰ هزار نفری این کشور تا نوامبر ۲۰۱۷، در مقایسه با جمعیت ۱۴۶ میلیون و ۵۰۰ هزار نفری سال گذشته میلادی اندکی افزایش یافته است.

براساس گزارش اداره آمار روسیه، ورود مهاجران آن هم در زمانی که شمار جمعیت این کشور رو به کاهش بود دلیل اصلی افزایش اندک جمعیت این کشور است.

براساس پیش بینی‌های آژانس آمار روسیه، در صورت ادامه اوضاع جمعیتی کنونی، جمعیت این کشور چه بسا ممکن است تا سال ۲۰۳۶ بدون تغییر باقی بماند یا در بدترین شرایط ممکن، با کاهش رشد به ۱۳۸ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر کاهش یابد.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۶۰۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاوره فرزندآوری دریافت کردند

به گزارش خبرگزاری مهر، شهلا نوری، با بیان اینکه نرخ باروری در سال‌های اخیر به میزان قابل‌توجهی کاهش‌یافته است، اظهار کرد: میزان فرزندآوری از هفت فرزند در سال ۱۳۵۸ به ۱.۸ فرزند در سال ۱۳۹۰ رسیده است.

وی با بیان اینکه به‌صورت مقطعی تا سال ۱۳۹۵ میزان نرخ باروری افزایش یافت، مطرح کرد: طی سال‌های اخیر مجدداً روند فرزندآوری کاهش یافت، تا جایی‌که نرخ باروری در استان همدان به ۱.۵۷ رسید.

مدیر سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: نرخ باروری در درازمدت بر نرخ رشد جمعیت تأثیر می‌گذارد و یا حتی موجب منفی‌شدن رشد جمعیت و پدیده سالخوردگی و پیری جمعیت می‌شود.

وی با بیان اینکه در سال‌های اخیر به علت کاهش نرخ باروری شاهد پدیده پیری جمعیت در کشور هستیم، خاطرنشان کرد: متأسفانه همدان چهارمین استان سالمند در کشور است که درصد سالمندان و جمعیت بالای ۶۰ سال در آن زیاد است.

نوری افزود: در صورت ادامه‌دار بودن روند کاهشی نرخ باروری و فرزندآوری پیش‌بینی می‌شود که تا ۳۰ سال آینده یک‌چهارم جمعیت کشور سالمند و پیر باشند.

وی یادآور شد: یکی از عوامل مؤثر در کاهش فرزندآوری افزایش سن ازدواج و تأخیر در زمان بارداری است به‌گونه‌ای‌که تأخیر در بارداری نخست موجب افزایش ناباروری شده و می‌تواند مشکلات متعددی را به دنبال داشته باشد.

نوری با بیان اینکه فاصله زیاد بین ازدواج تا تولد نخستین فرزند را از عوامل مهم تأثیرگذار کاهش نرخ باروری در کشور دانست و گفت: عوامل مختلفی همچون فاصله‌گذاری بین تولد فرزندان، افزایش سن ازدواج، تک‌فرزندی، افزایش میزان ناباروری و … بر کاهش نرخ باروری و افزایش پدیده پیری جمعیت در کشور تأثیر می‌گذارند.

مدیر سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه برخی مطالعات حاکی از آن است که ۲۰ درصد خانواده‌ها تک‌فرزند هستند، تصریح کرد: نرخ ناباوری طی سال‌های اخیر در استان همدان ۱۵ درصد گزارش شده است.

وی با اشاره به سقط‌جنین عمدی و یا غیرعمدی، افزایش میزان طلاق، تغییرات سبک زندگی، روند روبه‌رشد شهرنشینی و … هم بر پدیده پیری جمعیت و کاهش فرزندآوری تأثیر گذاشته است، گفت: شرایط اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جزو عوامل تأثیرگذار بر کاهش نرخ باروری هستند، اگرچه بیشتر میزان عدم تمایل به فرزندآوری در طبقات بالای اجتماعی و درآمدی به ثبت رسیده است.

نوری با بیان اینکه مرکز بهداشت مهمترین مکان برای ارائه آموزش‌های عمومی در زمینه فرزندآوری و جوانی جمعیت است، گفت: مشاوره قبل ازدواج، آموزش‌های حین ازدواج در راستای رضایتمندی از زندگی زناشویی، آموزش مهارت روان‌شناختی در راستای افزایش مهارت‌های زندگی و فرهنگ‌سازی در رابطه با ازدواج به‌موقع از مجموعه اقدامات معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در حوزه جوانی جمعیت است.

وی با اشاره به مشاوره فرزندآوری در مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی همدان اذعان کرد: سال گذشته ۱۸۷ هزار و ۴۳۰ مشاوره فرزندآوری در راستای بارداری سالم، فرزندآوری طی دو سال اول ازدواج و… برای مادران گروه هدف به ثبت رسیده است.

کد خبر 6092444

دیگر خبرها

  • زنگ خطر جمعیت در کاشان به صدا درآمد
  • تحلیلگر سابق سیا: غرب نفوذ پوتین را دست کم می‌گیرد
  • واردات نفت هند از روسیه افزایش و از عربستان کاهش یافت
  • ساقط کردن ۶ موشک «اتکمز» آمریکا توسط ارتش روسیه/ «مغز متفکر پوتین»: اوکراین نباید وجود داشته باشد
  • تغییر مجدد معادلات جنگ اوکراین
  • دوگین: اوکراین نباید وجود داشته باشد!
  • دویچه‌وله: تحریم‌ها ناکارآمد است اما غرب ناچار است تحریم کند!
  • «دوگین»: اوکراین نباید وجود داشته باشد
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • پشت‌ پرده مذاکرات مسکو و کی یف / توافق روسیه و اوکراین چطور از دست رفت؟