Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان گنبدکاووس با بیان اینکه آموزش‌های امداد و نجات تا پایان هفته آینده به دانش‌آموزان شهرستان گنبدکاووس ارائه می‌شود، گفت: نوزدهمین مانور زلزله در ۳۰ دبیرستان و هنرستان پسرانه و دخترانه شهرستان گنبدکاووس برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گنبدکاووس, اصغر نودهی, ظهر امروز در مراسم متمرکز زنگ مانور زلزله در هنرستان دخترانه فاطمه زهرا شهرستان گنبدکاووس اظهار داشت: با توجه به حادثه اخیر زلزله در استان‌های غرب کشور, به ویژه کرمانشاه, اجرای مانور زلزله از حساسیت و توجه خاصی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان گنبدکاووس افزود: شعار امسال مانور زلزله در 8 آذرماه, ( محله محور)  است و تفاوت این مانور با مانورهای گذشته در این است که کارهای امدادرسانی این مانور به عهده مدیر, مربیان, دانش آموزان و حتی خانواده های دانش آموزان است و هر فرد با توجه به ظرفیتی که دارا است کار نجات, جستجو, فوریت ها و امداد رسانی را انجام می دهد.

نودهی تصریح کرد: از ابتدای هفته جاری آموزش‌های لازم در خصوص چگونگی امدادرسانی در زمان‌های بحرانی به مدیر و کارکنان مدرسه, دانش آموزان و والدین علاقمند داده شده و این آموزش‌ها تا پایان هفته آینده ادامه خواهد داشت.

عبدالقدیر کریمی فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس هم در حاشیه این مانور اظهار داشت: اگر مردم جامعه در حوزه های مختلف اقدامات و آموزش های لازم را در زمان  وقوع حوادث طبیعی ببینند, آسیب‌های ناشی از این حوادث کاهش خواهد یافت.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس افزود: این مانورها باید جدی گرفته شود و پس از اجرای مانور, نقاط مثبت تقویت و نقاط ضعف برطرف شود و دستگاه های مرتبط عملکرد خود را آسیب‌شناسی کنند.

کریمی تصریح کرد: در این مانور مشخص شد, برخی از کتبیه‌های سر درب مدارس, مانع از  ورود دستگاه‌های خدمات‌رسان برای امدادرسانی می‌شوند که نیاز است, آموزش و پرورش تدابیر لازم را در این راستا بیندیشد.

فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس تاکید کرد: با توجه به شرایط اقلیمی و جغرافیایی کشور در بروز حوادث طبیعی, جدی گرفتن این مانورها, می‌تواند در شرایط خاص, ضمن کاهش آسیب ها, در امدادرسانی به موقع نیز, کمک شایانی به هموطنان صورت گیرد.

انتهای پیام/

R41471/P1336/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۶۳۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش‌آموزان گیلانی همیار و سفیر نجات غریق می‌شوند

ایسنا/گیلان رئیس هیئت نجات غریق و غواصی گیلان در حاشیه برگزاری دوره آشنایی با اصول پیشگیری از غرق شدگی گفت: هدف نهایی از این طرح آموزش دانش آموزان به عنوان همیار و سفیر نجات غریق است تا بخش زیادی از هم استانی ها با ابتدایی‌ترین موضوعات مربوط به پیشگیری از غرق شدگی آشنایی پیدا کنند.

هاشم اسماعیلی در حاشیه دوره آشنایی با اصول پیشگیری از غرق شدگی استان گیلان در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: این طرح مشترک بین هیئت نجات غریق و غواصی گیلان با معاونت تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش در جهت کاهش آمار غریق در سطح استان به عنوان استان ساحلی در حال انجام است.

وی افزود: با توجه به وجود ۳۴ منطقه آموزش و پرورش در استان، مسئولین انجمن شنا و سرگروه‌های آموزشی از هر یک از مناطق در کارگاه پیشگیری از غرق شدگی حضور دارند.

اسماعیلی تصریح کرد: مطالب این دوره توسط اساتید و مدرسین حوزه نجات غریق و غواصی استان تولید و ارائه می شود.

رئیس هیئت نجات غریق و غواصی استان گیلان تاکید کرد: شرکت کنندگان در این طرح به عنوان سفیران و مدرسین دوره‌های پیشگیری از غرق شدگی در مدارس سطح استان مخصوصاً مدارس متوسطه اول و دوم دانش آموزان را تحت آموزش قرار می‌دهند.

اسماعیلی در خصوص هدف اجرای این طرح گفت: با توجه به حضور گردشگران در سواحل گیلان همچنین عدم آشنایی و اطلاع برخی از هم استانی های خودمان با مسائل حوزه نجات غریق و پیشگیری از غرق شدگی و اینکه هر ساله بخشی از مغروقین سواحل گیلان از بومیان استان اعم از کودکان، جوانان و حتی بزرگسالان هستند لذا سعی کردیم این طرح را به عنوان یک طرح پیشگیری در گیلان عملیاتی کنیم.

وی با اشاره به طرح دانش آموزی همیار پلیس تصریح کرد: در این طرح دانش آموزان به عنوان همیار و سفیر نجات غریق، موارد فرا گرفته در این دوره‌ها را به خانواده‌هایشان انتقال دهند تا با ابتدایی‌ترین موضوعات مربوط به پیشگیری از غرق شدگی آشنایی پیدا کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • کسب مدال طلای المپیاد کشوری ریاضی توسط دانش‌آموز بابلی
  • تاکید بر برنامه ریزی مدون در حوزه های فرهنگی و اعتقادی دانش آموزان فیروزکوه
  • دانش‌آموزان گیلانی همیار و سفیر نجات غریق می‌شوند
  • اجرای طرح تابستانه ویژه مهارت آموزی دانش آموزان سنین 7 تا 18 سال
  • تأکید بر آگاه سازی دانش آموزان از نحوه برگزاری امتحانات نهایی
  • ۲۲۴۱ دانش آموز قشمی به طرح مسطورا پیوستند
  • تلاش برای ارتقای رتبه علمی آموزش در خوزستان