Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نشست خبری سومين المپياد تكنيسين های ايران با همكاری سازمان آموزش فنی و حرفه ای كشور و مشارکت یکی از شرکت های خصوصی امروز هشتم آذر ماه سال جاری در سالن مهارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای برگزار شد.

حميد رضا ثابت نژاد معاونت پژوهشی و برنامه ریزی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در این نشست خبری، اظهار کرد: مسابقات آزاد مهارت پلی بين شناسايی افراد توانمند و به كارگيری آن‌ها در اشتغال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این المپیاد سال گذشته در حوزه لوازم خانگی، قالیبافی، جوشکاری و جواهرشناسی در استان های مختلف کشور برگزار شد.

معاونت پژوهشی و برنامه ریزی سازمان آموزش فنی و حرفه ای كشور تصریح کرد: برگزاری چنین نشست هایی موجب قوت بخشیدن مسئولیت اجتماعی با حضور و مشارکت بنگاه های اقتصادی شده است و از طرفی منجر به اشتغال به کار نخبگان دارای مهارت می‌شود.

ثابت نژاد خاطرنشان کرد: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، در گام نخست نسبت به شناسایی و معرفی نخبگان دارای مهارت به شرکت های خصوصی اقدام می‌کند و پس از آن این شرکت های خصوصی هستند که باید در بکارگیری و استخدام نخبگان مذکور اقدامات مورد نیاز را لحاظ کند.

وی تاکید کرد: در واقع شرط اصلی معرفی نخبگان به شرکت‌های خصوصی، استخدام و بکارگیری آن‌ها پس از معرفی است و برگزیدگان المپیاد باید توسط صنف مرتبط با مهارت و توانایی خود استخدام و مشغول به کار شوند.

معاونت پژوهشی و برنامه ریزی سازمان آموزش فنی و حرفه ای كشور یادآور شد: هر یک از نمایندگان شرکت‌های خصوصی می‌توانند برای برگزاری المپیاد مرتبط با صنف مورد فعالیت خود، به سازمان آموزش فنی و حرفه ای در سایر استان ها مراجعه کرده و درخواست برگزاری چنین المپیادهایی را مطرح و پیگیری کنند.

ثابت نژاد اظهار کرد: پس از ثبت و تایید درخواست شرکت‌های خصوصی جهت برگزاری المپیاد، سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به عنوان ناظر و راهنما در برگزاری المپیاد مربوطه حضور دارد و سایر هزینه‌های برگزاری المپیاد با شرکت درخواست دهنده خواهد بود.

وی با بیان اینکه به کار بردن واژه های فنی و حرفه‌ای به تنهایی هیچ معنای خاصی ندارد، تصریح کرد: اغلب افراد در بازگویی فعالیت و عملکرد سازمان آموزش فنی و حرفه ای از «آموزش» و نقش مهم این امر غفلت می‌کنند و این در حالی است که مهارت‌های مختلف از طریق آموزش در دو بخش خصوصی و دولتی پیگیری و نهایی می‌شود و پس از آن افراد ماهر و نخبه را شناسایی و معرفی می‌کنند.

معاونت پژوهشی و برنامه ریزی سازمان آموزش فنی و حرفه ای كشور یادآور شد: آموزش ماهیت اصلی فعالیت سازمان است و غفلت از نقش آن آسیب زننده خواهد بود و باید در انعکاس عملکرد سازمان آموزش فنی و حرفه ای به رویکرد آموزش توجه شود.

انتهای پیام/

معرفی نخبگان از سوی سازمان فنی و حرفه‌ای به شرکت‌های خصوصی به شرط استخدام

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۶۴۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از بین رفتن یا تغییر در ۸۰ میلیون شغل طی چند سال آینده

 

 

 

 

 

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نیروی انسانی یکی از مهم‌ترین ارکان هر جامعه پویا است که اگر این نیروی انسانی ماهر و توانمند باشد به جهش تولیدی کشور می‌تواند کمک چشم گیری داشته باشد.

موضوعی که امسال به نام شعار سال برگزیده شده و برای تحقق جهش تولیدی باید نیروی کار در جامعه ماهر و توانمند شوند که این موضوع جز با آموزش‌های فنی و حرفه‌ای امکان پذیر نیست.

هر چند با توجه به سرعت پیشرفت تکنولوژی و فناوری‌های نوین در دنیا باید این آموزش‌ها به روز و مطابق با سرعت پیشرفت علم و تکنولوژی در جهان باشد.

بر اساس بررسی‌های انجام شده توسط دانشگاه‌های معتبر جهان تا چند سال آینده میلیون‌ها شغل از بین خواهد رفت و شغل‌های جدید جای آن‌ها را خواهد گرفت.

مهرداد عظیمی رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: تعداد مجوز‌هایی که برای تأسیس آموزشگاه فنی و حرفه‌ای در سال گذشته صادر شده ۱۷ هزار و ۶۵۰ مجوز است و تعداد مجوز‌های صادره یا تمدید شده برای تأسیس آموزشگاه در دولت سیزدهم تا کنون به ۴۱ هزار و ۷۹۳ مجوز رسیده است که این آمار‌ها نشان دهنده رشد ۱۱۹۴ درصدی صدور مجوز تأسیس آموزشگاه فنی و حرفه‌ای در دولت سیزدهم است.

وی در ادامه با اشاره به تأکیدات رهبر انقلاب در واگذاری امور به بخش خصوصی گفت: ارائه آموزش‌های مهارتی متناسب با نیاز بازار، مأموریت اصلی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور است که رشد ۱۱۹۴ درصدی صدور مجوز آموزشگاه آزاد و ارائه بیش از ۶۰ درصد از آموزش‌های مهارتی توسط بخش خصوصی نشان از مشارکت مردم در امر مهارت آموزی و واگذاری حقیقی مأموریت اصلی این مجموعه به مردم دارد. 

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با بیان اینکه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای عضو سازمان بین المللی کار (ILO) می‌باشد اظهار کرد: حدود ۸۰ میلیون شغل از مشاغل و مهارت‌های موجود در چند سال آینده دچار تغییر شده و یا از بین خواهند رفت و بیش از ۹۰ میلیون حرفه در حوزه فناوری‌های نو جایگزین مشاغل گذشته خواهند شد.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای با اشاره به عصر پیشرفت شتابان تکنولوژی و فناوری اطلاعات، گفت: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای با داشتن ۶۵۸ مرکز، ۴۸۰۰ کارگاه، بیش از ۴۰ هزار مربی دولتی و غیر دولتی، ۲۲ هزار آموزشگاه آزاد فعال، بیش از ۴ هزار مرکز جوارکارگاهی، سهم زیادی در توانمندسازی مردم و مطالبات آنان در حل مسأله اشتغال دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره نخبگان قرآنی مدارس خوزستان
  • تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است / قرارداد با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم
  • تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است/قرارداد اتوبوسرانی با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم
  • مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت در البرز پایان یافت
  • راه‌اندازی آموزش نیروگاه برق خورشیدی در بوشهر
  • برگزاری آزمون استخدام ۱۹ هزار معلم | زمان آغاز به کار معلمان جدید مشخص شد
  • از بین رفتن یا تغییر در ۸۰ میلیون شغل طی چند سال آینده
  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید
  • ◄ معرفی شرکت های کشتیرانی در ایران
  • تشریح‌ جزئیات برگزاری شصت و دومین جایزه نخبگانی البرز