Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» حجت نظری گفت: بابت اینکه شهردار تهران در انتصابات اخیر خود از جوانان بهره‌ای نبرده است، نقد وارد است، چرا که شهرداری تاکنون کمتر به این موضوع پرداخته است.  

وی ادامه داد: با توجه به صحبت‌هایی که در خصوص به کارگیری جوانان و زنان  با شهردار تهران انجام شده، این وعده را گرفته‌ایم که در انتصابات بعدی و در سطوح مدیریتی دیگر بتوانیم از جوانان و زنان بهره بگیریم و این حق برای آنها رعایت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

عضو شورای شهر تهران گفت: بسیاری از سطوح هنوز تغییری نکرده، سازمان‌ها، شرکت‌ها و برخی مناطق و نواحی در شهرداری تهران بدون تغییر باقی مانده که می‌تواند شهردار تهران در این انتصابات باقی‌مانده از جوانان و زنان استفاده کند.  

وی در پاسخ به اینکه صحبت از به کارگیری جوانان و زنان در شهرداری فقط در زمان انتخاب شهردار انجام شده و اقدام مؤثری تاکنون صورت نگرفته، گفت: این خیلی طبیعی است کسانی که در دوره‌ای از زندگی فعالیتی داشته‌اند و در دوره‌ای با هم کار کرده، نوع فعالیت همدیگر را بهتر می‌شناسند، سلیقه‌شان به هم نزدیک بوده و حرف همدیگر را بهتر می‌فهمند، کار کردن با نسل‌های بعدی برایشان دشوار است و این به نظرم عجیب نیست.  

نظری گفت: زمانی که بنده به آقای نجفی پیشنهاد دادم که از جوانان به عنوان معاونان خود استفاده کند، دلیلم این بود که این معاونان جوان از گروه سنی جوانان در زیرمجموعه خود استفاده می‌کند در نتیجه ترکیب مدیران جوانتر خواهد شد، اما به هر ترتیب اتفاقی که به دنبالش بودیم نیفتاده و امیدواریم در آینده، شهردار تهران به وعده‌هایی که داده عمل کند.  

به گزارش فارس، اخیراً گزارشی از سوی شهرداری منتشر و در آن اعلام شد در مجموعه‌ شهرداری با بیش از ۶۳ هزار کارمند، تنها نام ۹ هزار کارمند زن به چشم می‌خورد و سهم زنان در همین سازمان عریض و طویل، در پست‌های معاونت سازمان‌ها و شرکت‌های زیرمجموعه تقریبا صفر درصد است(فقط ۳پست سازمانی به زنان داده شده است) و ۳۰ درصد پست های مدیریتی در اختیار جوانان ۳۰ تا ۴۰ سال قرار گرفته است.

منبع: نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۶۵۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادق خان برای سومین دور شهردار لندن شد

«صادق خان» موفق شد تا در انتخابات شهرداری لندن بر رقیب خود از حزب محافظه‌کار غلبه و کرسی شهرداری پایتخت انگلیس را برای سومین دور متوالی حفظ کند.

خان که از سال ۲۰۱۶ کرسی شهرداری لندن را بر عهده دارد، توانست با کسب ۴۳ درصد آراء سوزان هال از حزب محافظه‌کار را شکست داده و برای چهار سال دیگر بر مسند شهرداری لندن تکیه بزند.

این برای نخستین بار است که یک شهردار لندن برای سه دوره متوالی انتخاب می‌شود. گفتنی است که این سمت در سال ۲۰۰۰ ایجاد شد و نخستین کرسی آن به «کن لیوینگستون» از حزب کارگر رسید. هشت سال بعد یعنی سال ۲۰۰۸ بوریس جانسون بر مسند شهرداری لندن تکیه زد و سپس صادق خان انتخاب شد.

خان به دلیل مسلمان بودن در میان جوامع اسلامی طرفدارانی دارد؛ مواضع ضد امپریالیستی وی نیز به ویژه در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ هوادارانی را برای او در میان گروه‌های حقوق بشری دست و پا کرده است.

اما سیاست‌های سختگیرانه او در حوزه مقابله با تغییرات اقلیمی، با اعتراضات گسترده‌ای مواجه شده است. او تابستان سال گذشته طرح حذف خودرو‌های قدیمی از خیابان‌های شهر را به اجرا گذاشت و با این کار ده‌ها هزار راننده را به اصطلاح پیاده و یا با جریمه‌های سنگین مواجه کرد.

بر اساس طرح موسوم به یولز، روزانه ۱۲.۵ پوند (حدود ۱۶ دلار) برای اکثر خودرو‌های بنزینی و ون‌های تولید شده پیش از سال ۲۰۰۶ میلادی و خودرو‌های دیزلی قبل از ۲۰۱۵ میلادی جریمه تعیین شده است.

این طرح ابتدا در سال ۲۰۱۹ در مرکز لندن پیاده شد؛ در سال ۲۰۲۱ به حومه‌های داخلی شهر گسترش یافت و از تابستان سال گذشته کل لندن از جمله حومه‌های بیرونی آن که بیش از نیمی از جمعیت ۹ میلیون نفری شهر در آن زندگی می‌کنند را در بر گرفت.

بر اساس گزارش‌ها، حدود ۷۰۰ هزار خودرو با استاندار‌های طرح یولز سازگار نبودند و رانندگان این خودروها، در شرایط بغرنج اقتصادی و بحران هزینه‌های زندگی در انگلیس، ناگزیر به تعویض خودرو‌های خود شدند.

«خان» دو سال پیش گسترش طرح یولز در سراسر لندن را به رای گذاشت و ۶۰ درصد از مردم مخالفت کردند. او، اما با ادعای دستکاری شدن آرا، اعلام کرد این طرح را مطابق با آنچه وظیفه خود برای مقابله با تغییرات اقلیمی نامید و به رغم مخالفت دولت، پیش خواهد برد.

آمار‌ها نشان می‌دهد که اجرای طرح یولز در مناطق مرکزی لندن طی سال‌های گذشته، میلیون‌ها پوند برای شهرداری لندن منفعت مالی به همراه داشته و این مساله حسن نیت طرح «صادق خان» را در شرایطی که سیستم حمل و نقل لندن با کمبود بودجه و اعتراض گسترده کارکنان آن مواجه است، زیر سوال برده است.

آمار‌های رسمی نشان می‌دهد که شهرداری لندن فقط در سال گذشته میلادی ۲۲۴ میلیون پوند درآمد از اجرای این طرح به جیب زده است. حدود یک سوم از این مبلغ از طریق جریمه و مابقی آن به واسطه شارژ روزانه تردد رانندگان حاصل شده است.

سوزان هال رقیب خان گفته بود که طرح یولز منصفانه نیست و از نخستین روزی که بر کرسی شهرداری لندن تکیه بزند، این طرح را ملغی و سایر سیاست‌های سختگیرانه علیه رانندگان را کاهش خواهد کرد. او، اما سومین نماینده حزب محافظه‌کار است که طی ۸ سال گذشته دربرابر خان شکست خورد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • بزرگداشت آیت الله ضیاءالدین نجفی(ره) در قم برگزار شد
  • زندگی و زمانه آیت‌الله حاج آقا مجتبی تهرانی در «شمع محفل»
  • صادق خان شهردار لندن شد
  • صادق خان برای سومین دور شهردار لندن شد
  • ۲۰۰۰ تاکسی برقی بزودی به ناوگان حمل و نقل تهران می‌پیوندد
  • زاکانی: تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • ۵۸ درصد از مراجعه کنندگان به مرکز مشاوره شهرداری خمین زنان هستند
  • روایت مرحوم آیت‌الله نجفی تهرانی از زندگی اش
  • لزوم ورود دستگاه قضایی به خریدهای خارجی زاکانی
  • مهر تأیید وزارت کشور بر قانونی بودن ورود واگن‌های چینی