Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه قدس گیلان، گفت: میرزا کوچک جنگلی یک‌نمونه بارز و اسطوره مبارزه با استعمار است و مردم گیلان پرچم دار مبارزه با استعمار و استبداد هستند که میرزاکوچک خان جنگلی نمونه بارز آن است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از «دیارباران»، حجت الاسلام غلامحسین تسخیری  امروز نشست خبری به مناسبت یادواره شهید میرزا کوچک جنگلی و 150 شهید روحانی و طلبه استان گیلان در سالن جلسات نمایندگی ولی فقیه در سپاه قدس گیلان با تبریک آغاز ایام‌ولایت امام زمان(عج) و با اشاره به دلاوری های طلبه شهید میرزا کوچک اظهار کرد: استان گیلان نماد شجاعت و مجاهدت است و در این نماد شخصیت برجسته میرزا کوچک خان جنگلی تبلور بیشتری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: امروز مردم کشور ما چهره استان گیلان را با جهره این شهید والامقام می شناسند و با نام گیلان ذهن انسان به یاد طلبه ایثارگر و مبارزی می افتد که در مقابل استکبار آن روز با شجاعت تمام ولو با اندک تجهیزات مقاومت کرد و شجاعت خود را به یادگار گذاشت.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه قدس گیلان با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری درباره شهید میرزاکوچک‌جنگلی بیان کرد: میرزا کوچک جنگلی یک‌نمونه بارز و اسطوره مبارزه با استعمار است و مردم گیلان پرچم دار مبارزه با استعمار و استبداد هستند که میرزاکوچک خان جنگلی نمونه بارز آن است.

تسخیری ادامه داد: میرزا کوچک جنگلی از شخصیت و هویت خود خرج کرد و غریبانه مقاومت کرد در شرایطی که برخی یاران وی به او خیانت کردند و در نهایت غریبانه به شهادت رسید.

وی با بیان اینکه استان گیلان افتخار داشته است که۱۵۰شهید طلبه و روحانی را تقدیم تظام‌مقدس اسلامی کند، گفت: علاوه بر شهدای طلبه تعدادکثیری رزمنده روحانی نیز داشتیم که بخشی از این‌شهدا قبل از انقلاب و تعداد کثیری در دوران دفاع مقدس و تعدادی هم‌توسط منافقین کوردل و خائنین به نظام مقدس اسلامی به درجه شهادت نائل آمدند.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه قدس گیلان با اشاره به عدم آمار دقیق از تعداد رزمندگان و شهدای طلبه و روحانی استان گیلان، گفت: تاکنون حدود۲۵۲ رزمنده شناسایی و اسم این افراد در بسیج طلاب ثبت شده است و ۷ رزمنده گیلانی در دفاع از حریم عصمت و طهارت به عنوان رزمنده مدافع حرم نقش آفرین بودند و بر اساس آمار ۳۴ روحانی شهید پس از سالها تفحص پیدا و تشیع، ۱۱ روحانی شهید در اثر ترور و ۱۱۲ شهید دوران دفاع مقدس داریم.

وی درخصوص برنامه کنگره شهدای روحانی اذعان کرد: تعدادی از نویسندگان گیلان در خصوص برخی شهدای استان کتاب هایی را به رشته تحریر درآوردند، و از طرفی درصددیم یک‌دایر المعارف شهدای روحانی، آلبوم عکسی از شهدای طلاب و روحانی تهییه نماییم.

وی با بیان اینکه زمان برگزاری یادواره شهدای طلبه و روحانی گیلان شنبه ۱۱آذر ۹۶ ساعت ۸ونیم صبح، در جوار مزار شریف شهید میرزا کوچک در مسجد سلیمانداراب است، افزود: سخنران این مراسم نماینده مردم شریف قم در مجلس شورای اسلامی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی و رئیس کنگره شهدای طلبه و روحانی کشور حجت الاسلام و المسلمین مجتبی ذوالنور است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۶۹۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیکر پاک شهید جاویدالاثر ایلامی بعد از ۴۱ سال گمنامی شناسایی شد

فولادی اظهار کرد: پیکر پاک شهید "محمدشفیع فیضی‌زاده" از شهدای جاویدالاثر استان ایلام پس از ۴۱ سال گمنامی شناسایی شد.

وی افزود: پیکر مطهر این شهید گرانقدر در مناطق عملیاتی زرباطیه عراق در آن سوی مرز مهران تفحص شده است.

فولادی یادآور شد: این شهید سال ۱۳۶۲ و در عملیات والفجر سه به درج رفیع شهادت نائل آمد.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان ایلام ادامه داد: پیکر این شهید در پی تفحص‌های انجام گرفته در منطقه کشف و برای تعیین هویت به معراج شهدای تهران انتقال یافت.

وی تاکید کرد: "دی. ان. ای" و آزمایش‌های ژنتیکی و هویتی بستگان نزدیک همه شهدای گمنام استان ایلام استخراج و ذخیره سازی شده است.

فولادی یادآور شد: مراسم تشییع پیکر این شهید گرانقدر متعاقبا از طریق‌ رسانه‌ها اعلام می شود.

پیکر پاک و مطهر شهید والامقام "محمدشفیع فیضی زاده" از شهدای ایلام بعد از ۴۱ سال غربت و دوری تفحص شد.

این شهید دوران هشت سال دفاع مقدس، سال ۱۳۲۷ در روستای "چشمه پهن" بخش کارزان شهرستان سیروان متولد شد.

پیش از این ایلام دارای ۶۹ شهید جاویدالاثر بود.

شهیدان مرادحاصلی، زرگوش، محمدیان، چناری و غیوری زاده نیز از شهدای گمنامی بودند که پیکر پاک آنان تفحص و شناسایی شد.

سال ۱۴۰۰ هویت ۲ تن از شهدای گمنام مدفون در استان ایلام شامل شهید "سیدابوالفضل حسنی" ساکن استان تهران و مدفون در شهرستان بدره و شهید "قاسم شاه ولدی" از استان مرکزی و مدفون در دانشگاه آزاد ایلام نیز شناسایی شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • یادواره‌ای به نام شهدای دانشجومعلم در لرستان
  • بازگشت پدر به خانه
  • پیکر شهید جاویدالاثر ایلامی پس از ۴۱ سال شناسایی شد
  • پیکر پاک شهید جاویدالاثر ایلامی بعد از ۴۱ سال گمنامی شناسایی شد
  • ثبت تصویر گوزن قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار + فیلم
  • رخ نمایی مرال قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار
  • گرامیداشت یاد و خاطره شهدای روحانی در مدرسه علمیه رضویه قم
  • زندگی شهدای «تیم فوتبال آزادی سمنان» سریال می‌شود
  • یادواره شهدای حسین آباد دورود
  • قدردانی از معلمان و مدیران نمونه شهرستان فامنین