Web Analytics Made Easy - Statcounter

جهان > اروپا - همشهری آنلاین:
اسلوبودان پرالیاک فرمانده سابق نیروهای کرواسی در زمان جنگ در بوسنی که در دادگاه لاهه به ۲۰ سال زندان محکوم شد با نوشیدن سم موجب به تعویق افتادن جلسه تحدید نظر دادگاه بین المللی جنایات جنگی در لاهه شد.

به گزارش ایرنا از تلویزیون صربستان، پرالیاک هنگامیکه حکم دادگاه مبنی بر شناختن وی به عنوان یک جنایتکار جنگی در جنگ بوسنی اعلام شد از جای خود بلند و با گفتن اینکه جنایتکار جنگی نیست و این حکم را قبول ندارد یک بطری سم را نوشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دادگاه در ابتدا دستپاچه شد ولی به کار خود ادامه داد و چند ثانیه بعد وکیل مدافع پرالیاک به حکم اعلام شده توسط قاضی دادگاه شکایت وارد کرد و گفت که موکلش سم خورده است.

کارمل آگیوس قاضی دادگاه پس از شنیدن استفاده سم در دادگاه بلافاصله جلسه را برای فرستادن متهم به جنایت جنگی به نزد دکتر قطع و به تعویق انداخت

رسانه های خبری کرواسی گزارش دادند که فورا آمبولانس فوریت های پزشکی از طرف دادگاه خواسته شد و در همین حال یک بالگرد در جلوی دادگاه لاهه نیز در حال پرواز بود.

هیات قضات در جلسه تجدید نظر دادگاه بین المللی جنایات جنگی در لاهه قبل از به تعویق افتادن کار دادگاه اعلام کرد که اسلوبودان پرالیاک در یک اقدام جنایی گروهی با هدف پاک سازی قومی در برخی از بخش های بوسنی و هرزگوین شرکت داشته است.

گفته شد که پرالیاک در مورد جنایت انجام شده پس از 9 نوامبر 1993 مسئول شناخته نشده است.

همچنین گفته شد که خیابان های جلوی دادگاه بلافاصله از طرف پلیس برای تردد خودرو بسته و تعداد زیادی اتومبیل پلیس دیده شده است.

بر اساس گزارش رسانه های چاپ زاگرب، هیچ اطلاعی از وضعیت سلامتی پرالیاک در دست نیست.

در همین زمینه: عکس روز: یادبود قربانیان جنایات جنگ یوگسلاوی جنایتکار جنگ بوسنی به حبس ابد محکوم شد فرمانده سابق نیروهای مسلمان بوسنی از اتهام ارتکاب جنایت جنگی تبرئه شد

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۷۱۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسرائیل با استفاده از «مهمات ساخت آمریکا» مرتکب «جنایات جنگی» می‌شود

عفو بین‌الملل اعلام کرد تحقیقات این سازمان نشان می‌دهد که نظامیان صهیونیست «با استفاده از مهمات ساخت آمریکا» علیه مردم فلسطین در نوار غزه مرتکب جنایات جنگی می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، پل اوبراین، مدیر عفو بین‌الملل در پستی در ایکس نوشت: به همین دلیل ما از آمریکا می‌خواهیم که ارسال سلاح برای جنایات جنگی را متوقف کند.

اوبراین از ۳۷ عضو کنگره که به لایحه ارسال تسلیحات به رژیم صهیونیستی رای منفی دادند تشکر کرد.

در گزارش آناتولی آمده است: سنای آمریکا روز سه شنبه بسته کمک خارجی ۹۵ میلیارد دلاری به اوکراین، رژیم صهیونیستی و تایوان را تصویب کرد. مجلس این لایحه را با ۸۰ رای موافق در مقابل ۱۹ رای مثبت به تصویب رساند و آن را برای امضای رئیس جمهور جو بایدن فرستاد.

عفو بین‌الملل در گزارش خود اعلام کرده است که گزارش‌ها نشان می‌دهد «شواهد جنایات جنگی همچنان در حال افزایش است، زیرا دولت اسرائیل قوانین بین‌المللی در غزه را به سخره می‌گیرد».

این گزارش به استفاده «گستاخانه» واشنگتن از وتوی خود برای فلج کردن شورای امنیت سازمان ملل در صدور قطعنامه ضروری برای آتش‌بس و ارسال مهمات به رژیم صهیونیستی که برای ارتکاب جنایات جنگی استفاده شده، اشاره کرده است.

در این گزارش آمده است: کشورهای اروپایی مانند انگلیس و آلمان با توجه به اعتراضات آنها نسبت به اقدامات روسیه در اوکراین، در حالی که به طور همزمان اقدامات مقامات اسرائیلی و آمریکایی را در این درگیری تایید می‌کنند، استاندارد دوگانه‌ای را بکار گرفته‌اند.

انی‌یس کالامار، دبیرکل این سازمان، گفت: شکست گیج‌کننده جامعه بین‌المللی در حفاظت از هزاران غیرنظامی - که درصد وحشتناکی از آنها کودک هستند - در نوار غزه اشغالی، به وضوح نشان می‌دهد که همان نهادهایی که خودشان برای حمایت از غیرنظامیان و حقوق بشر بنا نهاده‌اند دیگر برای این هدف مناسب نیستند.

کالامار تأکید کرد: آنچه در سال ۲۰۲۳ دیدیم تأیید می‌کند که بسیاری از دولت‌های قدرتمند ارزش‌های بنیادین انسانیت و جهان‌شمولی مندرج در اعلامیه جهانی حقوق بشر را کنار می‌گذارند.

بر اساس آمار وزارت بهداشت غزه، در جریان نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه، ۳۴۲۶۲ فلسطینی شهید و ۷۷۲۲۹ نفر زخمی شدند. علاوه بر این، حداقل ۷۰۰۰ نفر گمنام هستند که گمان می‌رود در زیر آوار خانه‌هایشان در سراسر نوار مانده‌اند. سازمان‌های فلسطینی و بین‌المللی می‌گویند که اکثر کشته‌شدگان و زخمی‌ها زنان و کودکان هستند.

حملات رژیم صهیونیستی منجر به قحطی در شمال غزه شده که منجر به کشته شدن بسیاری از فلسطینی‌ها، عمدتاً کودکان، شده است. تجاوز اسرائیل همچنین منجر به آوارگی اجباری نزدیک به دو میلیون نفر از سراسر نوار غزه شده است و اکثریت قریب به اتفاق آوارگان مجبور به ورود به شهر متراکم رفح در نزدیکی مرز با مصر شده است.

کد خبر 747845

دیگر خبرها

  • امروز حکومت اسرائیل منفورتر از همیشه است
  • دهن‌کجی نتانیاهو به احکام دادگاه لاهه/ تأثیری ندارد
  • چرا نسل کشی و جنایات جنگی صهیونیست‌ها، جرم تلقی نمی‌شود؟ + فیلم
  • نتانیاهو: احکام دادگاه لاهه بر اقدامات ما تأثیری نخواهد داشت
  • عربده کشی نتانیاهو برای دادگاه لاهه
  • اقدامات آمریکا در دهه‌های اخیر نمایشگاهی از جنایات جنگی است
  • واکنش انگلیس به کشف گورهای دسته‌جمعی در نوار غزه
  • اسرائیل با استفاده از «مهمات ساخت آمریکا» مرتکب «جنایات جنگی» می‌شود
  • افکار عمومی جهان مصمم به متوقف کردن جنایات جنگی در نوار ‎غزه است
  • بررسی مخفیانه قرار بازداشت تتانیاهو توسط دادگاه لاهه