Web Analytics Made Easy - Statcounter

قزوین_ مدیر توسعه بازرگانی محصولات و نهاده های کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: از آغاز اجرای طرح پلاک گذاری تاکنون ۷۴۹ دستگاه تراکتور با سن زیر ۱۳ سال در استان پلاک گذاری شده است.

به گزارش قدس آنلاین، شهرام رحمانی با اعلام این خبر افزود: در مرحله اول طرح پلاک گذاری اداوات کشاورزی بیش از ۳ هزار و هفتصد دستگاه با سن زیر ۱۳ سال مشمول شماره گذاری شده که از این میزان تاکنون  ۷۴۹ دستگاه تراکتور پلاک گذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: همچنین  برای  یک هزارو ۶۰۰ دستگاه تراکتور نیز برای طرح پلاک گذاری پرونده تشکیل شده است.

به گفته ی  مدیر توسعه بازرگانی محصولات و نهاده های کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، بیش از ۶۹ درصد تراکتور های کشاورزی مورد استفاده درمزارع کشاورزی و باغات  استان زیر ۲۵ سال سن دارند.

رحمانی یکی از معضلات در امر توزیع سوخت  ماشین آلات کشاورزی را عدم پلاک گذاری ادوات کشاورزی ذکر کرد و گفت:  در حال حاضر ۸ هزار و ۱۴۲ دستگاه تراکتور و  ۱۳۰ دستگاه کمباین غلات و برنج در  مزارع کشاورزی و باغات استان قزوین مورد استفاده قرار می گیرد.

وی در ادامه با بیان اینکه ۶۹ درصد تراکتورهای کشاورزی استان قزوین دارای قدمت بین  یک  تا ۲۵ سال و ۳۱ درصد هم بالای ۲۵ سال است، یاد آور شد: در حال حاضر  برای ۴۱ درصد باقیمانده تراکتورهای بالای ۲۵ سال در بخش کشاورزی نیز  سوخت  توزیع  می شود.

مدیر توسعه بازرگانی محصولات و نهاده های کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین خاطرنشان کرد: در راستای اجرای طرح پلاک گذاری ماشین آلات و ادوات کشاورزی، هماهنگی لازم با پلیس راهور این استان برای پلاک گذاری این ادوات در سطح شهرستانهای استان انجام شده است.

رحمانی یادآور شد:  با توجه به هماهنگی انجام شده تمام ماشین  آلات کشاورزی باید پلاک گذاری شوند در غیر اینصورت  سوخت به  آنها تعلق نمی گیرد.

این مسؤول گفت: با توجه به مصوبات جلسه ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در مورخ ۱۷/۸/۹۶ مقرر شده تمام مالکان و صاحبان ادوات و ماشینهای کشاورزی بدون پلاک حداکثر تا اول اسفند ماه سالجاری  نسبت به انجام پلاک گذاری اقدام کنند و از اول اسفند ماه سالجاری هیچگونه سوخت مایع به ماشینهای کشاورزی فاقد پلاک ارائه نمی شود.

وی مشکل کندی روند کار اجرای طرح پلاک گذاری ماشین آلات کشاورزی در استان را متمرکز و استانی بودن بازدیدهای کارشناس فنی، وجود برودت و  سرما در فصل زمستان و همچنین ترافیک کاری کشاورزان در ایام ۹ ماهه کاری ذکر کرد.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۷۹۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید مازاد بر نیاز مرغ در استان قزوین

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: وضعیت تولید مرغ در استان و کشور نسبت به سال گذشته وضعیت خوبی دارد و انتظار می‌رود در این برهه مازاد تولید داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، محمدحسین عطایی امروز -شنبه هشتم اردیبهشت- در نشست بررسی وضعیت تولید مرغ که با حضور معاونان، مدیران، تشکل‌های بخش طیور و کشتارگاه مرغ برگزار شد، اظهار کرد: اصلی‌ترین هدف وزارت جهاد کشاورزی کمک به تولیدکننده و حمایت از مصرف‌کنندگان است و هیچ محدودیتی در خرید مرغ مازاد تولیدی استان توسط شرکت پشتیبانی امور دام نداریم.

وی افزود: تولید مرغ با سیاست‌های سال گذشته با افزایش جوجه‌ریزی و تولید گوشت مرغ و آرامش بازار همراه بود، اما نباید افزایش تولید و کاهش قیمت باعث متضرر شدن تولیدکنندگان شود. همه زنجیره تولید به نحوی به هم متصل هستند و نبایستی در چرخه تولید و اقتصاد جامعه تولید کننده و مصرف کننده متضرر شوند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با بیان اینکه ظرفیت تولید مرغ منجمد صادراتی را باید افزایش داد تا تولید کنندگان و مرغداران دچار ضرر نشوند، خاطرنشان کرد: وضعیت تولید مرغ در استان و کشور نسبت به سال گذشته وضعیت خوبی دارد و انتظار می‌رود در این برهه مازاد تولید داشته باشیم که با انجماد و صادرات از تولیدکنندگان می‌توان حمایت کرد.

عطایی ادامه داد: بایستی ظرفیت عمل‌آوری و فروش مرغ به پشتیبانی امور دام را افزایش داد تا مرغ مازاد تولیدی منجمد و صادر شود. تولیدکنندگان و کشتارگاه‌ها می‌توانند با صادرات مرغ در امر تولید مشارکت کنند تا بازار تنظیم شود.

توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی تنظیم بازاری

جمشید زمانی، مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین نیز در این نشست از توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در این استان خبر داد و گفت: این میزان گوشت منجمد با قیمت هر کیلوگرم ران ۲۸۵ هزار تومان، سردست ۲۷۵ هزار تومان، راسته ۲۷۰ هزار تومان، گردن ۲۶۵ هزار تومان و قلوه‌گاه ۲۴۰ هزار تومان عرضه می‌شود.

وی ادامه داد: این میزان گوشت منجمد گوسفندی با هماهنگی انجمن واردکنندگان فراورده‌های خام دامی و از طریق شرکت تعاونی مصرف جهاد کشاورزی استان خریداری و عرضه می‌شود.

مدیر توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه عرضه این میزان گوشت منجمد گوسفندی وارداتی از ابتدای اردیبهشت‌ماه سال جاری آغاز و ادامه خواهد داشت، تاکید کرد: این طرح با هدف تنظیم بازار، حمایت و دسترسی آسان و به صرفه شهروندان و تعادل بخشی به توازن عرضه و تقاضا توزیع شده است.

کد خبر 748364

دیگر خبرها

  • تصادف زنجیره‌ای ۵ دستگاه خودرو در آزادراه قزوین به زنجان 
  • دستگاه قضایی آخرین ملجأ و پناهگاه مردم است
  • تصادف زنجیره ای ۵ دستگاه خودرو در آزادراه قزوین به زنجان 
  • لزوم توجه به موضوع پیشگیری از جرم در سطح استان
  • پیش بینی مبارزه با ملخ در سطح ۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی قزوین
  • مشکلات امروز قزوین به دلیل بی توجهی به پیشگیری از جرم است
  • ۷۶ درصد اراضی کشاورزی استان بوشهر سنددار شده است
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی در استان قزوین 
  • تولید مازاد بر نیاز مرغ در استان قزوین
  • ۵ مصدوم در سه حادثه ترافیکی در قزوین