Web Analytics Made Easy - Statcounter

عیسی کلانتری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اقدام های متعدد صورت گرفته در این مدت، گفت:نشست با مسئولان دستگاه های اجرایی و استانداری های کشور به منظور بر طرف شدن اختلاف نظرها و موانع اجرایی برنامه های توسعه ای و جاری کشور، همچنین بررسی و تعیین تکلیف 86 طرح از 163 طرح بلاتکلیف به جا مانده از سال های گذشته که به رغم پیشرفت فیزیکی، فاقد گزارش ارزیابی و مجوز سازمان بود، از جمله اقدام های صورت گرفته در طول یکصد روز فعالیت دولت دوازدهم در حوزه محیط زیست است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد:  از 86 طرح عمرانی توسعه ای بررسی شده 53 طرح مورد موافقت قرار گرفت، ارزیابی چهار طرح رد شد و گزارش 29 طرح نیاز به اصلاحات داشت.

29 مورد تفویض اختیار به استان ها/ تعیین 422 منابع آلاینده تهران

معاون رئیس جمهور اشاره ای هم به 29 مورد تفویض اختیار سازمان مرکزی به ادارات کل استان ها به منظور تمرکز زدایی، تسریع در انجام امور و تصمیم گیری ها داشت و افزود: ارائه برنامه های مقابله با ریزگردها با منشاء داخلی در 17 استان و تشکیل کارگروه های تخصصی، تشکیل ستاد آلودگی هوای کلانشهرها و تعیین وظایف هر دستگاه براساس قانون هوای پاک، همچنین تعیین 422 منابع آلاینده کلانشهر تهران از دیگر اقدام های محیط زیستی صورت گرفته در صد روز نخست دولت دوازدهم است.

پیگیری اجرای طرح جامع پارک پردیسان در تفاهم با شهرداری تهران

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، صدور مجوز ورود گردشگران و بازدیدکنندگان داخلی و خارجی به مناطق تحت مدیریت سازمان، انجام بررسی های اولیه واگذاری مدیریت مناطق چهارگانه سازمان به هیأت های امناء با حفظ قوانین و ضوابط زیست محیطی سازمان، تصمیم گیری و اتخاذ روش های اصولی در مورد اجرای خطوط آب، برق، گاز و تلفن در مناطق تحت مدیریت سازمان، انعقاد تفاهم نامه با شهرداری تهران، برای احیاء و ساماندهی پارک طبیعت پردیسان با هدف اجرای طرح جامع پارک طبیعت پردیسان را از دیگر اقدامات صورت گرفته در این صد روز عنوان کرد.

توسعه در مناطق آزاد با حفظ محیط زیست

کلانتری اشاره ای هم به تفاهم نامه منعقد شده میان سازمان حفاظت محیط زیست و مناطق آزاد و اقتصادی کشور داشت و اظهار کرد: این تفاهم نامه به منظور اجرای برنامه های ارزیابی زیست محیطی، حفاظت، بازسازی و احیاء زیستگاه ها، جلوگیری از ورود گونه های غیربومی، پایش و مطالعات مشترک، کمک به توانمندسازی جوامع بومی و انجام مطالعات علمی در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی امضاء شده است.

اخذ مجوز استخدام 200 نفر در محیط زیست

معاون رئیس جمهور با اعلام خبر اخذ مجوز استخدامی 200 نفر فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد و دکتری از سازمان برنامه و بودجه و امور اداری و استخدامی کشور، اظهار کرد: این اقدام در راستای تقویت توان تخصصی و کارشناسی پرسنل سازمان و در راستای سیاست های اصلی محیط زیست در چهار سال آتی ابلاغی رئیس جمهوری صورت پذیرفت.

چهار اولویت ملی محیط زیست

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست یادآوری کرد: مدیریت صحیح و پاکسازی پسماندهای کلانشهر و شهرهای اولویت دار شمال کشور، کاهش آلودگی هوای کلانشهرها، مهار و تثبیت ریزگردها با منشاء داخلی و تأمین و تخصیص حقابه های زیست محیطی تالاب ها، دریاچه ها و رودخانه های کشور چهار سیاست اصلی این سازمان در چهار سال فعالیت دولت دوازدهم است.

اجرای طرح جامع مدیریت سواحل و تالاب ها

وی همچنین انجام بررسی لازم به منظور احیاء تالاب های هامون، بختگان، شادگان، هورالعظیم، گاوخونی و همچنین پیگیری احیاء دریاچه ارومیه، پایش دائمی سوخت توزیعی در کلانشهر تهران و شهرستان کرج، انعقاد قرارداد همکاری با سازمان جایکا (کشور ژاپن) به منظور اجرای طرح مدیریت جامع محیط زیستی در سواحل استان هرمزگان، تهیه و تدوین برنامه پایش سموم در آب و خاک مناطق مختلف کشور، همکاری در تهیه و تدوین لایحه کمک به ساماندهی پسماندها، با اولویت استان های شمالی و کلانشهرها را از دیگر اقدام های صورت گرفته در صد روز نخست فعالیت دولت دوازدهم برشمرد.  

تاسیس رصدخانه اطلاعات ملی محیط زیست در دستور کار

به گفته کلانتری، تهیه و تدوین برنامه اقدام ملی حفاظت از پستانداران دریایی خلیج فارس، دریای عمان و دریای خزر، پیگیری مستمر وظایف جاری سازمان حفاظت محیط زیست برای انجام آنالیز فلزات سنگین در محیط های صنعتی، رودخانه ها و نمونه برداری های رایج در هوای شهر تهران، کلانشهرها و اطلاع رسانی آن به مردم، برگزاری کارگاه های آموزشی در استان ها در حوزه های تخصصی مختلف همچون آلاینده های زیست محیطی و حفظ زیست بوم های دریایی برای اعضای شوراهای شهر و روستا، تهیه و تدوین بانک اطلاعات مناطق چهارگانه سازمان و تهیه طرح ایجاد "رصدخانه اطلاعات ملی و اطلس ملی محیط زیست ایران" نیز در صد روز نخست فعالیت دولت دوازدهم صورت گرفته است.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۵۸۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل زاد و ولد حیات وحش؛ به محیط زیست آنها نزدیک نشوید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ عبدالرحمن زحمتی در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما گفت: هر سال با شروع فصل بهار، زاد و ولد حیوانات وحشی آغاز می‌شود و زیر چتر حمایت و حفاظت محیط‌بانان حفاظت محیط زیست به زندگی خود ادامه می‌دهند و زنده‌گیری نوزادان حیات‌وحش پیگرد قانونی دارد.
معاون حفاظت محیط زیست خراسان شمالی هم در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما با اشاره به آغاز فصل زایش وحوش گفت: محیط بانان پارک‌های ملی سالوک و ساریگل در شهرستان اسفراین نخستین بره‌های متولد شده‌ی امسال را مشاهده کرده اند.
روح الله لایق افزود: بارندگی‌های مناسب اسفند و فروردین ماه سبب رویش گیاهان و پوشش مناسب گیاهان در مراتع شده وشرایط برای زیست گونه‌های علفخوار همچون قوچ و میش اوریال، آهو و کل و بز مناسب است.
وی در ادامه گفت: فصل بهار گردشگران بیشتردر طبیعت حضور می‌یابند که توصیه می‌شود در صورت مشاهده نوزادان حیات وحش در طبیعت از لمس آنها خودداری کنند، زیرا موجب جدا کردن این نوزاد از چرخه طبیعی خواهد شد.

به علت نبود آگاهی ،بسیاری از نوزادان وحوش از چرخه طبیعت خارج می‌شوند
معاون حفاظت محیط زیست استان اضافه کرد: هر ساله در فصل بهار و زمان زادآوری حیات وحش، به علت نبود آگاهی بسیاری از مردم نسبت به برخورد صحیح هنگام مشاهده نوزادان حیات وحش در طبیعت، بسیاری از نوزادان از چرخه طبیعت خارج می‌شوند.
لایق از طبیعت گردان خواست از نزدیک شدن و نوازش بره‌ها و نوزاد وحوش خودداری کنند، چون نوزادان حیواناتی که با لمس و نوازش کردن و یا در آغوش گرفتن بوی انسان به خود گرفته اند، تلف می‌شوند.
در طبیعت و مناطق حفاظت شده‌ی خراسان شمالی ۶۵ گونه پستانداران زیست می‌کنند.

دیگر خبرها

  • درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • حفاظت از لاک‌پشت‌های دریایی در بوشهر/برداشت بارناکل غیرقانونی است
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله | مقاومت محیط‌ بانی در برابر اقدام غیر قانونی میراث فرهنگی | توضیحات فرمانده یگان محافت محیط زیست
  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • فصل زاد و ولد حیات وحش؛ به محیط زیست آنها نزدیک نشوید
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • سفر رئیس سازمان اورژانس کشور به کهگیلویه و بویراحمد
  • رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است
  • تبدیل منطقه حفاظت شده به گردشگری/ واگذاری بهشت گمشده در فارس