Web Analytics Made Easy - Statcounter

گناباد- سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: امروزه توسعه علمی، صنعتی، فرهنگی و اقتصادی هر کشوری در گرو پژوهش‌های مدون، سیستماتیک و برنامه‌ریزی شده است که منجر به هدف خاصی می‌شود.

 به گزارش قدس انلاین، دکتر جواد باذلی در آئین افتتاحیه دوازدهمین کنگره پژوهشی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی شرق کشور در سالن همایش‌های کوثر دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه پژوهش موتور محرک و عامل توسعه پایدار هر کشوری است، اظهار کرد: با توجه به اینکه پژوهش مبنای توسعه پایدار است، باید پژوهش‌ها و تحقیقات کاربردی به اندازه‌ای گسترش یابد که منجر به توسعه پایدار گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، میزان اعتبار اختصاص یافته به پژوهش را شاخصی از میزان توجه هر کشور به امر پژوهش دانست و تصریح کرد: در حالی که در کشورهای توسعه یافته حدود ۲/۵ تا ۴ درصد از اعتبارات به بخش پژوهش اختصاص می‌یابد، متاسفانه این میزان در کشور ما بین ۰/۷ –۰/۲ درصد است.

دکتر باذلی، نرم‌افزار، سخت‌افزار و نیروی انسانی را سه عامل موثر در توسعه پژوهش عنوان و ابراز کرد: فضاهای فیزیکی مناسب همچون آزمایشگاه‌ها در کنار تجهیزات به روز و دقیق، بستر سخت‌افزاری لازم برای پژوهش را فراهم می‌کند.

وی با اشاره به اینکه امکانات نرم‌افزاری اجازه مبادله دانش‌های تولید شده را فراهم می‌کند، افزود: پژوهشگران و محققان به عنوان نیروی انسانی یکی از مهمترین عوامل انجام پژوهش و تولید علم هستند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گناباد با تاکید بر اینکه تولید علم به تنهایی کفایت نمی‌کند، خاطرنشان کرد: امروز دیگر صحبت از دانشگاه‌های نسل اول و دوم که تنها به آموزش و تحقیقات می‌پردازند، نیست بلکه دانشگاه‌ها باید به سمت دانشگاه‌های نسل سوم که دانشگاهای کارآفرین هستند، حرکت کنند. معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و دبیر  دوازدهمین کنگره پژوهشی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی شرق کشور درگناباد برگزارشد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و دبیر  دوازدهمین کنگره پژوهشی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی شرق کشور گفت: بیش از ۵۰۰ مقاله از دانشجویان دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی شرق کشور به دیبرخانه این کنگره علمی رسید ه است. که پس از داوری‌های صورت گرفته، بیش از ۲۰۰ مقاله پذیرفته شد که ۱۸۵ مقاله به صورت پوستر و ۵۰ مقاله در قالب پنج پنل تخصصی به صورت سخنرانی ارائه شد. .

دکتر محمدپور با اشاره به اهمیت انجام پژوهش‌های کاربردی در دانشگاه‌ها، گفت: ظرفیت دانشجویی پتانسیل خوبی برای انجام پژوهش و حرکت در مسیر دانشگاه کارآفرین است.

وی ادامه داد: گرچه دانشگاه علوم پزشکی گناباد از نظر تعداد و تعدد رشته‌ها با دانشگاه‌های بزرگ قابل مقایسه نیست ولی خوشبختانه با تلاش دانشجویان، حمایت‌های انجام شده و راهنمایی‌های ارزشمند اساتید، کمیته تحقیقات دانشجویی این دانشگاه از سال ۹۲ تا کنون، همواره جزء چهار دانشگاه برتر در بین دانشگاه‌های هم‌تراز بوده است.

امام جمعه گناباد هم در دوازدهمین کنگره پژوهشی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی شرق کشور گفت: دین اسلام، کسب علم و دانش و انجام پژوهش و تحقیق را عبادت می‌داند. .

 حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب با بیان اینکه علم و پژوهش از مباحث دینی توصیه شده در قرآن و روایات است، اظهار کرد: در اولین آیات نازل شده قرآن کریم، به تعلیم، تربیت و نوشتن توصیه و از آن‌ها تجلیل شده است.

وی با بیان اینکه در روایات دینی، یک ساعت فکر کردن از عبادت مستحبی یک سال بالاتر است، تصریح کرد: فکر کردن یعنی چیزهایی را که می‌دانیم و دانش‌هایی که کسب می‌کنیم، کنار هم بگذاریم و به نتایجی در زمینه مجهولات مختلف برسیم.

دوازدهمین کنگره پژوهشی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی شرق کشورروزهای ۸ ونهم اذر ماه در گناباد برگزار شد

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۸۱۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند

به گزارش قدس خراسان به نقل از روابط عمومی منطقه پدافند هوایی شمال شرق امام رضا (ع)، امیر سرتیپ دوم ستاد علی خلیل آبادی در همایش تجلیل از بهورزان نمونه دانشگاه علوم پزشکی مشهد که در مجتمع شهدای سلامت مشهد برگزار شد، با اشاره به جایگاه بهورزان در سطح جامعه، اظهار کرد: با شروع به کار بهورزان، کشور در زمینه شاخصه‌های ارتقاء سطح سلامت به مؤلفه‌های چشمگیری رسید و فعالیت‌های تنظیم خانواده نیز به صورت گسترده در کشور انجام شد.

جانشین منطقه پدافند هوایی شمال شرق بهورزان را رکن اصلی شبکه های بهداشت و درمان دانست و افزود: همه کارکنان این سیستم با فداکاری، ایثار، صبر و جدیت برای پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و اجرای برنامه های وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی مشهد، از خود گذشتگی نشان می دهند که این جای تقدیر و تشکر دارد.

وی تصریح کرد: بهورزان از شریف ترین طبقه در نظام سلامت کشور هستند که با زحمت فراوان سبب چرخش چرخه‌های سلامت و زندگی می‌شوند.

خلیل آبادی با تقدیر از زحمات کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: خدمات خوبی از سوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شده و باید بدانیم این موهبت بزرگی است که مسئولان خدمت کنند، تا ملت راحتی را احساس نمایند، زیرا مسئولین تکیه گاه مردم هستند.

جانشین منطقه پدافند هوایی شمال شرق کشور با اشاره به زحمات کادر درمان و پرستاران در ایام شیوع بیماری کرونا خاطرنشان کرد: در ایام شیوع بیماری کرونا پرستاران سراسر کشور صبر، حوصله، فداکاری، از خود گذشتگی و ایثار را به نمایش گذاشتند و با جانفشانی در کنار مردم و بیماران بودند که تقدیر از آنان شاید بخش کوچکی از زحمات این عزیزان را جبران کند.

در این مراسم از بیش از ۱۰۰ مربی بهورزی که به افتخار بازنشستگی نائل شدند و همچنین بیش از  ۵۰ نفر مربیان نمونه شاغل در این حوزه تقدیر به عمل آمد.

دیگر خبرها

  • مدال‌آوری دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقه ریاضی کشوری
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است
  • نامه ۴۸ دفتر اتحادیه مستقل به دانشجویان آزادی‌خواه آمریکا
  • داستان شکستن مارپیچ سکوت را برای نوه‌هایتان تعریف خواهید کرد
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • رشد اقتصادی اردبیل بالاتر از میانگین کشوری است
  • تغییر رئیس مرکز آمار ایران