Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-03@13:05:04 GMT

ضرغامی: حصر برای حفظ امنیت کشور است

تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۸۳۸۲۶

رئیس اسبق رسانه ملی گفت: در شورای عالی امنیت ملی اخیر به ریاست روحانی هم برداشتن حصر سران فتنه به تصویب نرسید چراکه این حصر برای حفظ امنیت کشور به تصویب رسیده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، سید عزت‌الله ضرغامی دیشب در آستانه روز دانشجو در همایش «دانشجو بیدار است» که به همت بسیج دانشجویی در تالار شهید شایان مهر دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد، با اشاره به اینکه یونسکو گزارشی را در 2016 منتشر کرده که به زودی منتشر می‌شود، اظهار کرد: این گزارش شاخص توسعه انسانی کشور (اچ.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دی.آی) است.

وی با اشاره به اینکه این گزارش شاخصی معرفی کرده که ترکیبی از سه محور است که این شاخصِ ترکیبی، منجر به نمره شده و براساس این نمره کشورها را رتبه‌بندی کرده است، افزود: سه شاخص «امید به زندگی، بهداشت، درمان و سلامت»، «آموزش همگانی، دسترسی عمومی آموزش، امکان آموزش حوزه‌های مختلف و...» و «میزان درآمد سرانه مردم ایران که حدود 16 هزار دلار است» مورد ارزیابی قرار گرفته است.

رئیس اسبق رسانه ملی با اشاره به اینکه در ترکیب این سه شاخص از نمره 100، نمره 80 به بالا به عنوان کشورهای برخوردار و توسعه یافته رتبه‌بندی می‌شود، گفت: رتبه‌های بعدی سطح بالا، متوسط و ضعیف رتبه‌بندی شد که ایران در این رتبه‌بندی با نمره 78 است و در مرز کشورهای توسعه یافته قرار دارد.

ضرغامی با بیان اینکه این گزارش از دیدگاه کارشناسان خارجی و نه کارشناسان داخلی جمع‌بندی شده است، تاکید کرد: طبق آن جمع‌بندی ایران جزو کشورهای بسیار بالا رتبه‌بندی شده است و در حد کشورهای توسعه یافته است.

سردار سلیمانی سمبل اقتدار جهانی است

عضو شورای عالی فضای مجازی با تاکید بر اینکه با وجود مشکلات زیادی که در کشور داریم، امید به زندگی که مسئله مهمی در کشور است، بالا ارزیابی شده، ابراز داشت: درست است که به لحاظ اقتصادی و معیشتی مشکلاتی داریم ولی در بسیاری از حوزه‌ها موفق بوده و در سطح جهانی اثرگذار هستیم که سردار سلیمانی سمبل این اقتدار است.

وی با اشاره به اینکه کشوری که روزی در شهریور 20 سرکرده متفقین آمدند و در ایران جلسه گذاشتند در حالی که شاه مملکت خبردار نبود، اظهار کرد: شاه کاره‌ای نبود و این سه نفر از سران متفقین به ایران آمدند و اعلام همبستگی با هم کردند، در این بین شاه تقاضای ملاقات داشت و به التماس افتاده بود و حالا از آن ذلت به این اقتدار رسیدیم.

نگاه اصلاح‌گرایانه دارم

ضرغامی با بیان اینکه من نگاه اصلاح‌گرایانه دارم، خط قرمزی ندارم و تذکرات را صریح می‌گویم که آخرین بار آن عذرخواهی وزیر اطلاعات به خاطر تذکرم بود، اضافه کرد: من خودم منتقد هستم ولی می‌بینم که در فضای مجازی از ناآگاهی و جهل جوانان استفاده می‌کنند و برخی عکس‌های شاه را منتشر می‌کنند که ما آن زمان فلان اقتدار را داشتیم.

وی با تاکید بر اینکه در «فاجعه منا» دولت و وزارت خارجه ما بسیار ضعیف عمل کرد، خاطرنشان کرد: رئیس جمهور هم در سازمان ملل بود و دیر موضع‌گیری کرد، سفیر عربستان هم وقت نمی‌داد و آقای ظریف در کنار امیر کویت آنگونه نشست که عربستان جواب ما را بدهد و تصویر آن منتشر شد چرا که حاضر نبود جنازه‌ها را تحویل بدهد بعد از تذکر رهبری مجبور شدند درخواست ایران را بپذیرند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه شاه در دیدار با استالین که از وسط جلسه متفقین در ایران، بیرون آمد، گفته بود که جای پدر من خوب نیست از فلان جا به فلان جا تبعید کنید که آب و هوای خوبی داشته باشد، تصریح کرد: پوتین امروز یکی از مقتدرترین رهبران دنیاست ولی وقتی به ایران می‌آید ابتدا به دیدار مقام معظم رهبری می‌رود که این نشان از اقتدار ایران در دنیاست.

با بی‌عرضه‌گی برخی مدیران نمی‌توانیم اقتصاد را درست مدیریت کنیم

وی، جایگاه عزت و اقتدار ایران را در دنیا مثال‌زدنی دانست و گفت: اگر امروز با بی‌عرضه‌گی برخی مدیران نمی‌توانیم اقتصاد را درست مدیریت کنیم، مشکل از ماست ولی ایران بسیار مقتدر است. داعش را برای ما ساختند و گفتند که اسد باید برود ولی ایران ایستاد، برخی سردمداران مخالف رفتند و اسد ماند.

ضرغامی در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به سوال دانشجویان در مورد تصمیمات شورای عالی امنیت ملی در مورد حصر و فتنه 88 ابراز داشت: بعد از انتخابات 88 و ناآرامی‌ها بحث‌های این حوزه در شورای عالی امنیت ملی مورد بررسی قرار گرفت که این موضوع به مدت 20 ماه تا بهمن 89 ادامه داشت.

وی افزود: سال 89 همزمان با بیداری اسلامی جریانی راه افتاد که این می‌توانست حکومت سوریه و ایران را هم ساقط کند، از این رو در مورد ایران کار را آغاز کردند و سران فتنه فراخوان دادند، آقای خاتمی زیر بار بیانیه نرفت و آن را امضا نکرد ولی موسوی و کروبی امضا کردند و مردم را به کف خیابان فراخواندند.

رئیس اسبق رسانه ملی با اشاره به اینکه در 25 بهمن 89 در شورای عالی امنیت ملی به اتفاق آراء برای جمع کردن کف خیابان که ناامنی و کشته نداشته باشیم، تصمیم بر این شد تا حصر صورت گیرد و امنیت مردم حفظ شود، ادامه داد: این مصوبه مورد تایید همه قرار گرفت، آقای روحانی هم در بحث مخالفتی نداشت و بعد از جمع‌بندی این حصر به تصویب رسید.

حصر سران فتنه برای حفظ امنیت کشور است

وی خاطر نشان کرد: در شورای عالی امنیت ملی اخیر به ریاست روحانی هم برداشتن حصر به تصویب نرسید چراکه این حصر برای حفظ امنیت کشور به تصویب رسیده است.

این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس اسبق سازمان صداوسیما در ادامه در پاسخ به پرسش دانشجویان در مورد گزارش 100 روزه روحانی در دوره یازدهم ریاست جمهوری، خاطره‌ای از گزارش 100 روزه اول بیان کرد و گفت: در این گزارش مجری را دفتر رئیس جمهور آورد که من زیر بار نرفتم چرا که باید مجری را صداوسیما انتخاب کند تا استقلال صداوسیما زیر سال نرود.

وی با یادآوری اینکه آقایان فریدون، آشنا و... اصرار کردند ولی نپذیرفتم، ابراز داشت: بعد از یک ساعت که مردم منتظر گفت وگو بودند، مصاحبه را برگزار کردیم ولی برای برنامه‌های بعدی نظر شورای عالی نظارت را خواستیم که حق را به صداوسیما دادند.

رئیس اسبق سازمان صداوسیما اظهار کرد: گزارش 100 روزه دیشب را علاقه‌مند بودم ببینم ولی 20 دقیقه اول را گوش دادم، حرف جدیدی نداشتند، روند اصلی گزارش هنوز این بود که چه باید کرد و گزارشات تکراری بیان شد که بعد از 20 دقیقه به کار دیگری مشغول شدم و توفیق نیافتم ادامه آن را گوش دهم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: به رغم مشکلات فراوان در کشور، بررسی‌های کارشناسان یونسکو مدعی است که ایران در شاخص توسعه انسانی رشد فزآینده داشته است که این امر عامل افزایش امید به زندگی شده است.

ضرغامی افزود: براساس گزارش منتشر شده از سوی سازمان علمی - فرهنگی ملل متحد "یونسکو"، کشورمان در رتبه‌بندی‌های اخیر در گروه نزدیک به کشورهای بسیار بالا و پیشرفته قرار گرفته است و این امر نشانگر روند روبه رشد ایران اسلامی است .

عضو شورای عالی فضای مجازی کشور در ادامه سخنان خود به مقایسه اقتدار و عظمت ایران اسلامی در عصر حاضر و قبل از پیروزی انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: ایران اسلامی در حال حاضر در موضع قدرت و عزت قرار دارد و تحولات موجود در منطقه دلیل این ادعاست.

ضرغامی افزود : نظام اسلامی نگاهی درست و منطقی در منطقه دارد و به رغم به وجود آمدن گروه تروریستی داعش از سوی استکبار جهانی، فرزندان این مرز و بوم آنان را از منطقه بیرون راندند و اقتدار خود را به رخ دشمنان اسلام کشیدند.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۸۳۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل سازمان ملل: متعهد به صلح بر اساس پایان اشغال هستیم

به گزارش قدس آنلاین، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد روز چهارشنبه به وقت محلی مجددا بر "امید" این سازمان برای راه کار دو کشوری تاکید کرد و آن را تنها راه طولانی مدت صلح برای اسرائیل و فلسطین و کل منطقه خواند.

گوترش تصریح کرد: «سازمان ملل متحد کاملا متعهد به حمایت از مسیر صلح مبتنی بر پایان اشغالگری و ایجاد یک کشور فلسطینی کاملاً مستقل، دموکراتیک، پایدار، پیوسته و مستقل با غزه به عنوان بخشی جدایی ناپذیر آن است».

پیش از این، سفیر و نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین در سازمان ملل از کشورهایی که کشور فلسطین را به رسمیت نشناخته‌اند، خواست این کار را انجام دهند و گفت: اکنون زمان به رسمیت شناختن کشور فلسطین فرا رسیده است.

«ریاض منصور» نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین در سازمان ملل متحد روز چهارشنبه به وقت محلی در نشست مجمع عمومی سازمان ملل افزود: از شورای امنیت سازمان ملل متحد می‌خواهیم که درخواست ما برای دستیابی به عضویت کامل در این سازمان را مورد بررسی مجدد قرار بدهد.

باربادوس و جامائیکا جدیدترین کشورهایی هستند که فلسطین را به رسمیت شناختند و به ۱۴۰ کشور دیگر پیوستند.

منصور در سخنرانی خود در مقر سازمان ملل در نیویورک گفت: به کسانی که هنوز کشور فلسطین را به رسمیت نشناخته اند، می گوییم که هیچ دلیلی برای تاخیر بیشتر وجود ندارد. کسانی که می خواهند یک کشور فلسطینی را نابود کنند و به همراه آن، فرصتی برای صلح را از بین ببرند، منتظر نخواهند نشست.

این دیپلمات فلسطینی تصریح کرد: اگر تعجب می‌کنید که آیا در سمت درست تاریخ هستید، از خود یک سوال بپرسید: «آیا کاری که من انجام می‌دهم حامی آزادی و صلح است یا امکان ادامه ظلم و درگیری؟» باید این سؤال را از خود بپرسید.»

نماینده فلسطین در سازمان ملل ادامه داد: پذیرش عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل متحد به این اشاره می‌کند که موضوع برپایی کشور فلسطین در گرو امیال تندروها در اسرائیل نیست.

قطعنامه پیشنهادی الجزایر برای عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل ۳۰ فروردین ماه ۱۴۰۳ برابر با ۱۸ آوریل ۲۰۲۴ در نشست شورای امنیت سازمان ملل به رای گذاشته شد که با مخالفت آمریکا و وتوی این کشور به تصویب نرسید.

این قطعنامه ۱۲ رای مثبت، دو رای ممتنع و یک رای مخالف از شورای امنیت ۱۵ عضوی کسب کرد.
تصویب یک قطعنامه در شورای امنیت سازمان ملل مستلزم آن است که حداقل ۹ رأی مثبت را بدون مخالفت یا همان وتوی پنج عضو دائم شورای امنیت یعنی آمریکا، انگلیس، روسیه، فرانسه و چین به دست آورد .

وزارت خارجه آمریکا همان روز پیش از رای گیری اعلام کرد که واشنگتن به این قطعنامه رای مثبت نخواهد داد.

فلسطین اکنون ناظر دائمی در سازمان ملل است. در سال ۲۰۱۱، فلسطین برای عضویت دائمی در سازمان ملل درخواست داده بود، اما بعداً تصمیم گرفت برای مدتی به عنوان ناظر دائمی باقی بماند.

در ماه آوریل، فلسطین نامه ای به شورای امنیت سازمان ملل ارسال و درخواست کرد که پیوستن آن به سازمان ملل متحد به عنوان یک عضو دائمی را دوباره بررسی کند.

کشورهای دارای این وضعیت می توانند در اکثر جلسات شرکت کنند و تقریباً به تمام اسناد مربوطه دسترسی داشته باشند، اما حق رای ندارند. به جز فلسطین، واتیکان نیز دارای وضعیت ناظر دائمی در سازمان ملل است.

کشورها با تصمیم مجمع عمومی سازمان ملل بنا به توصیه شورای امنیت در این نهاد بین المللی پذیرفته می شوند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • حمایت از ایرانیان خارج از کشور از دغدغه‌های مهم دولت است
  • مصوبات شوراها باید پشتوانه قانونی و شرعی داشته باشند
  • دبیرکل سازمان ملل: متعهد به صلح بر اساس پایان اشغال هستیم
  • پیام دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به مناسبت گرامیداشت روز معلم و استاد
  • انتخاب عاطفه خادمی به عنوان دبیر جدید شورای فرهنگ عمومی کشور
  • ۱۲ حکم رئیس دانشگاه تهران برای بزرگداشت سنت دانشگاهی ایران صادر شد
  • برگزاری بیست و دومین نشست شورای عالی اتحادیه دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی
  • تعیین مشخصات خودرو برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی
  • مشخصات خودرو برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی تعیین شد
  • نسبت به تنش‌زایی آمریکا علیه امنیت و ثبات یمن هشدار می‌دهیم