Web Analytics Made Easy - Statcounter

ارومیه- دبیر حزب اعتدال و توسعه در آذربایجان غربی گفت: در آذربایجان غربی نیاز به آرامش، امنیت و وحدت داریم و باید از افراطی گری دوری کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدفتاح حسینی ظهر پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران با تشریح فعالیت های حزب اعتدال و توسعه در سه سال گذشته در آذربایجان غربی با بیان اینکه دشمنان کشور آگاه هستند که ایران، امن‌ترین کشور در منطقه است افزود: نظام جمهوری اسلامی ایران کیلومترها بیرون مرز، از مرزهایش دفاع می کند درحالیکه سردمداران غرب از آن عاجزند و در سایه وحدت، یگانگی و یکدلی، سرافرازترین کشور جهان هستیم و باید در راستای خدمت به نظام و همکاری با دولت اعتدال تلاش کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نابودی داعش در منطقه گفت:رشادت های سردار سلیمانی در عراق و سوریه قابل تقدیر است، در آن سوی مرز بسیجیان و رزمندگانی که هزاران کیلومتر آن طرف‌تر از شرف و حیثیت ایران زمین و اسلام دفاع می‌کنند نباید فراموش شوند و باید تکریمشان کرد.

فتاح با بیان اینکه حزب اعتدال و توسعه به عنوان یکی از احزاب میانه رو و معتدل در بین مردم ایران و حتی خارج از مرز هاست عنوان کرد: پی ریزی این حزب در استان دور چهارم مجلس شروع و در سال ۱۳۷۸ رسما آغاز به کار کرد.

دبیر حزب اعتدال و توسعه در آذربایجان غربی با اشاره به تلاش های اعضای حزب و اعتدال توسعه در انتخابات ریاست جمهوری افزود: برخلاف نگرانی از احتمال کمرنگ بودن استقبال از رییس جمهور در سفر انتخاباتی اردیبهشت ماه امسال به استان، فعالیت دست اندرکاران این حزب در استان برای تهییج مردم و حضورشان در سفر انتخاباتی به ثمر نشست و شاهد حضور طیف‌های مختلف مردم در سالن ۶هزار نفری بودیم.

وی گفت: اخیرا دو بار استعفای خود را از سمت دبیری حزب واعتدال آذربایجان غربی تقدیم دبیرکل حزب کردم، زیرا نمیخواستم بخاطر وجود فضای ناسالم، حتی کوچکترین دلخوری و کینه ای در تشکیلات مان رخ بدهد، اما وی استعفای بنده را نپذیرفته است. شاید روزی با کناره گیری من از دبیری حزب موافقت شود، ولی از فعالیت در چارچوب نظام و به نفع اعتدال هیچ گاه کناره گیری نخواهم کرد.

حسینی خاطرنشان کرد:حزب اعتدال و توسعه حزب در قدرت است، حزب در قدرت هم براساس قوانین تشکیلاتی دولت را در اختیار دارد، با تعصب حزبی نباید شایسته‌سالاری را نادیده بگیرد،همه هموطن و ایرانی هستند و اختلاف سلیقه دو حزب نباید به معنای استفاده از افراد ناکارآمد باشد، شکست ۸ ساله دوران یخ زده دولت های نهم و ودهم بخاطر همین نگاه متعصبانه حزبی و جناحی بود.

دبیر حزب اعتدال و توسعه در آذربایجان غربی گفت: ما لیستی بالغ بر ۲۲۰ نفر را در حزب اعتدال و توسعه که مدرک دکترا دارند را برای تصدی پست‌های مختلف پیشنهاد دادیم. گفتیم این‌ها افراد لایقی هستند اما اگر افراد لایق‌تر از آنها وجود دارد، حتما برای پست‌های مدیریتی استان منصوب شوند.

وی با بیان اینکه شهریاری استاندار آذربایجان غربی یکی از نیروهای باتجربه و کارآمد است که از وزارت خارجه به استان آمده است افزود: در راستای اعتماد به جوانان، بیتا اسدی را از حزب اعتدال و توسعه به عنوان مشاور بین الملل خودشان کردند، تا هر موقع که ایشان و هر کس دیگری تایید نظام و دولت را داشته باشد ما موظف به همکاری و حمایت با او هستیم و قطعا با شهریاری هم نهایت همکاری را خواهیم داشت.

حسینی با تاکید بر اینکه در انتخاب استاندار جدید آذربایجان‌غربی هیچ نقشی نداشتیم ولی شهریاری یک استاندار، مدیر و مناسب برای استان است، گفت: جمعی از بزرگان استان برای انتخابم به‌ عنوان " مشاور امور اقوام و مذاهب رئیس جمهور" امضا جمع‌آوری و به دولت داده اند و در این راستا برای رایزنی با حزب به تهران خواهم رفت.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۸۵۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، منوچهر متکی سخنگوی شورای وحدت، از برنامه شورای وحدت در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: شورای وحدت دو ماموریت اساسی دارد. نخست کمک به کشورداری بر اساس نظام مسائل است. یعنی موضوعات اساسی کشورداری شناسایی و حوزه‌هایی که مورد اجماع نیست به بحث گذاشته شود تا به نظر واحدی دست یابیم و آن را در اختیار دولت قرار دهیم که این جزو ماموریت اصلی شورای وحدت است.

وی در گفتگو با ایرنا، دومین ماموریت شورای متبوعش را حضور در مناسبت‌ها و رویدادهای مهم سیاسی بیان کرد و افزود: یکی از این مناسبت ها، انتخابات است که شورای وحدت در عمر چهارساله خود در انتخابات ریاست‌جمهوری و مجلس دوازدهم و مجلس خبرگان رهبری حضور فعال و مسئولانه داشت، البته در انتخابات مجلس در حوزه تهران انتظار ما برآورده نشد.

سخنگوی شورای وحدت با بیان اینکه در سطح کشور با تلاش شورای وحدت ۶۰ نماینده اختصاصی و ۳۰ نماینده مشترک با جریان های دیگر راهی بهارستان شدند، اعلام کرد: در مرحله دوم انتخابات هم نامزد داریم که معرفی می‌‍شوند و ممکن است تصمیم بگیریم از فهرست‌های دیگر لیست را تکمیل و به مردم تهران معرفی کنیم. در استان‌ها هم بررسی‌ها انجام و نامزدها مشخص شدند که در زمان خود اعلام می‌کنیم.

متکی همچنین مهمترین برنامه مجلس دوازدهم را نظارت عنوان کرد و گفت: دستگاه‌های حکمرانی در کشور نیاز دارند هر چند وقت یکبار خود را در معرض قضاوت مردم قرار دهند که در حکمرانی نوین در دنیا به آن سنجش مقبولیت می‌گویند. تلقی بر این است که مردم نسبت به مجلس یک ارزیابی بسیار مثبتی ندارند و انتقادات و مطالبات برزمین مانده دارند که فکر می‌کنند مجلس به آن رسیدگی نکرده است.

وی با بیان اینکه بر این اساس ما ضرورت تحول در رویکردها و کاردکردهای مجلس دوازدهم را مطرح کردیم، افزود: در مجلس در حوزه های شکلی و سخت افزای کار نیاز به تحول داریم.

منتخب مجلس داوزدهم از دیگر حوزه هایی که نیاز به تحول دارد را حوزه مدیریت مجلس عنوان کرد و گفت: رئیس مجلس قبل از ورود به دستور صحن علنی باید موضوعات را بررسی کرده باشد و در عین حال باید گروه‌های مشاوره‌ای تشکیل دهد تا موضوعات را بررسی کنند که این مشاوران می‌تواند روسای کمیسیون‌ها، استادان دانشگاه و نخبگان باشند و از طرفی تعامل باید برآمده از نگاه نمایندگان باشد.

متکی در بیان ویژگی‌های رئیس مجلس دوازدهم نیز، اظهار کرد: اشراف به حوزه داخلی و خارجی و دیپلماتیک می‌تواند نقاط قوت یک نامزد ریاست مجلس باشد تا بتواند مدیریت شکلی و محتوایی موفقی را در مجلس داشته باشد. یا می تواند خودش متخصص باشد و یا از مشاوران استفاده کند. اما باید نسبت به مسائل کلان کشور داری اشراف داشته باشد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899368

دیگر خبرها

  • شهدا بهترین الگوی جامعه هستند/ برای ادامه راه انقلاب به یاد و راه شهدا نیاز داریم
  • توسعه همکاریهای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی و موسسه آموزشی- تحقیقاتی صنایع دفاعی
  • اختصاص ۸۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به حوزه راه و مسکن آذربایجان غربی
  • توجه ویژه برای توسعه راه های آذربایجان غربی
  • بررسی طرحهای اجرایی بهره برداری و توسعه آب شرب شهر های تکاب و سلماس
  • ساخت ۵۰۰ کیلومتر راه درآذربایجان غربی دردولت سیزدهم
  • توجه ویژه دولت سیزدهم برای توسعه راههای آذربایجان‌غربی
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • معرفی مدیرکل جدید راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی
  • رمزگشایی از حمله اسرائیل به کنسولگری ایران در جلسه حزب اعتدال و توسعه /پیش بینی می شود دولت نتانیاهو سقوط کند