Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-29@05:07:44 GMT

لرستان نیازمند جراحی و تغییر و تحول اساسی است

تاریخ انتشار: ۸ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۶۳۸۶۶

لرستان نیازمند جراحی و تغییر و تحول اساسی است

در ادامه این مطلب آمده است: لرستانی‌ها ضمن تشکر از برخی از خدمات و اقدامات مؤثر استاندار قبل هم‌اکنون این تغییر مدیریت کلان استان را به فال نیک می‌گیرند و برای موفقیت شما در این عرصه‌ی جدید آرزوی موفقیت می‌کنند.
اما شاید برای هرکس این پرسش وجود داشته باشد که آیا یک جابجایی و تغییر یک مدیر می‌تواند لزوماً به معنای تغییر و تحول مطلوب در وضعیت یک حوزه‌ی مدیریتی باشد؟
اگر گذشته چراغ راه آینده است، چگونه می‌توان از گذشته برای ترسیم مسیر آینده و سیر تحول آن بهره گرفت؟ آیا در مدیریت جدید بعضاً باز هم شاهد انفعال و تداوم پاره‌ای از روند و رویکردهای گذشته خواهیم بود؟
آیا با توجه به انباشت مطالبات، نقشه راه جدیدی برای توسعه و تحول استان لرستان ترسیم خواهد شد، یا اینکه چون سابق عمل خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استان لرستان با داشتن بسیاری از مواهب طبیعی و قابلیت‌های اقتصادی که می‌توانست نقش تعین کننده‌ای در توسعه و پیشرفت کشور ایفاء کند، متأسفانه در طول چهار دهه‌ی گذشته پس از انقلاب اسلامی، هنوز نتوانسته به جایگاه رفیع و درخور و متناسب بااستعدادها و ظرفیت‌های بالفعل و بالقوه‌ی خود دست یابد!
دلایل این جاماندگی یا عقب‌افتادگی در فرآیند توسعه‌ی کشور را می‌توان در موارد عدیده‌ای بازجست که مهم‌ترین آن ضعف یا قصور برخی مدیران پیشین در روش‌های مدیریتی، بی‌برنامگی، نداشتن راهبردها و برنامه‌های قوی و روشن، عدم انطباق فعالیت‌ها با سند چشم‌انداز و برنامه‌های توسعه کشور و سیاست‌های اقتصادی و فرهنگی و عمرانی است.

آقای دکتر!
شما پیش از این استانداری کهکیلویه و بویراحمد را به مدت چهار سال در کارنامه‌ی مدیریتی خوددارید.
فارغ از اینکه این دو اقلیم نزدیک به هم از جهت هویت فرهنگی، شرایط، دغدغه‌ها، ویژگی‌های اقتصادی و اقلیمی و غیره تفاوت‌هایی دارند، انشاء الله رویکردها و برنامه‌های مناسب و کارآمدی برای ایجاد تغییر و تحول در وضعیت اقتصادی، سیاسی اجتماعی و فرهنگی ارائه خواهید کرد، هر چند این تغییر مستلزم تلاش حداکثری همه‌ی دست‌اندرکاران و مسئولان همه‌ی سازمان‌ها و نهادهای استان است؛
امید آن می‌رود مدیریت شما منجر به ایجاد یک همگرایی و تشریک‌مساعی همگان برای ایجاد تحولی اساسی و سازنده در ابعاد مختلف گردد.

آقای استاندار!
امروز مردم لرستان جنابعالی را نماد و نماینده‌ی دولت اعتدال و بر مشی تدبیر و امید می‌بینند. آنان تحقق وعده‌های دولت تدبیر و امید در استان را در گروی مساعی و تلاش و عملکرد شما می‌دانند.
شاید بسیاری که همچنان برای چهار سال دیگر به دولت دکتر روحانی اعتماد کردند، امیدوارند انتخاب استانداری جدید برآمده از این دولت بتواند منجر به افزایش اعتماد و رضایت عمومی و پایان دادن به نارضایتی‌ها و انتقادها شود!

آقای خادمی!
انتظار مردم لرستان در دوره دولت یازدهم این بود که بیش از این شاهد تغییرات جدی و اساسی در مدیریت سیاسی و اجتماعی در استان باشند؛ اما متأسفانه در بخش مدیریت استان چنین نشد و بسیاری از مدیران ضعیف پیشین استان که از بقایای دولت دهم بوده و همدلی و همراهی لازم با دولت اعتدال را نداشتند، همچنان در مناصب کلیدی خود حتی در درون استانداری باقی ماندند!
بسیاری از نخبگان و فعالان سیاسی اجتماعی استان مورد بی‌مهری و بی‌توجهی قرار گرفتند و فعالیت و نشاط سیاسی در استان به رکود و سردی گرایید!

جناب استاندار!
رئیس‌جمهور محترم طی سخنانی در جلسه انتخاب استانداران، استانداران را بنابر وظیفه خطیر آنان در جای‌جای کشور نماینده ارشد دولت دانستند که وظیفه باروری استعدادها و پتانسیل‌های خاص هر استان بر عهده آنان است.
این وظیفه با توجه به اهمیت و نقش هر استان و نیز ویژگی‌های متفاوت هر استان در راستای توسعه متوازن بسیار حائز اهمیت است. مضاف بر اینکه عملکرد استانداری، آیینه تمام نمای دولت در هر استان است و شهروندان دولت را در او می‌بینند.
رعایت حقوق اقوام و مذاهب و پراهمیت دانستن حق شهروندی آنان، رعایت حرمت کرامت انسانی، تقویت فضای امن و تلاش برای بده بستان‌های فرهنگی و سیاسی و ایجاد تعامل بین نحله‌های فکری و گروه‌ها و جناح‌های سیاسی، جذب سرمایه و تولید و اشتغال متناسب با ظرفیت‌های اقتصادی گوناگون در هر استان، بهره‌گیری از تجارب و دانش متخصصان بومی هر استان، استفاده صحیح و ایجاد و رعایت عدالت در شایسته‌سالاری در استفاده از نیروهای جوان و بانوان تحصیل‌کرده و شایسته ...
متأسفانه در طول چهار سال گذشته، اکثر مقامات عالی استانداری و برخی از مدیران میانی در سطح شهرها و بخش‌های استان با سوءاستفاده از موقعیت به بایکوت کردن نیروهای اعتدال و خوش‌فکر در اتاق خود خزیدند و خود را ملزم به پاسخگویی به انتقادات و پرسش‌ها ندیدند!
هیچ گزارش مستندی از این حضرات نااهل به جامعه داده نشد، لرستانی‌ها هنوز نمی‌دانند که در فرآیند رشد و توسعه، اکنون در کدام مرحله قرارگرفته‌اند و اولویت‌های آنان کدام است؟ یا محور اصلی توسعه استان چیست؟! کسی نمی‌داند که آیا تصمیم‌گیری‌ها و برنامه‌های سیاسی و اجتماعی و عمرانی و اقتصادی و توسعه منابع و امنیتی در استان، منطبق با رویکردها و مشی دولت اعتدالی بوده است یا خیر؟
کسی پاسخ نمی‌دهد که چرا تاکنون برای ارتقای فضای سیاسی استان، (جز جذب شماری معدود) از جذب مشارکت حداکثری نخبگان و فعالان سیاسی و رسانه‌ها و بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و نظرات راهبردی ظرفیت‌های علمی و سیاسی استان اقدامی صورت نگرفته است؟
چرا علی‌رغم نظر رئیس‌جمهور محترم مبنی بر کنار گذاشتن مدیرانی که همدلی و اعتقاد به سیاست‌های دولت اعتدال و اصلاحات ندارند، اقدامی صورت نگرفته است؟

آقای استاندار!
متأسفانه امروز استان لرستان، علی‌رغم برخورداری از بسیاری مواهب طبیعی و اقلیمی و انسانی؛ باز در سطوحی قابل‌توجه از فقر، اعتیاد، بیکاری، مهاجرت روستاییان به شهرها، مهاجرت نیروهای تحصیل‌کرده و جویای کار به نقاط دیگر کشور، آمار طلاق و کاهش ازدواج، آمار جرائم و بزه‌ها، میزان افسردگی، خودکشی‌ها، وضعیت نابسامان ساخت‌وسازها و تخریب منابع طبیعی، محجوریت و انزوای نخبگان و شخصیت‌های ذی‌نفوذ مذهبی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی استان و ده‌ها پدیده و مشکلات آسیب‌زای دیگر رنج می‌برد!
مدیران ضعیف و ناکارآمد و بی تعهد به دولت تا چه وقت شناسایی و برکنار خواهند شد؟
آیا با روند کنونی می‌توان به همدلی و همراهی مردم استان با جریان اعتدال و اصلاحات و مهم‌تر از آن با اهداف و برنامه‌های نظام اسلامی پس از چهار سال پیش رو امیدوار بود؟

نماینده عالی دولت در لرستان!
با شفافیت و صداقت و همدلی و دلسوزی اعلام می‌کنیم که استان لرستان بیماری است که نیاز به یک درمان و جراحی اساسی دارد! انتظار همگان این است که استان باید به جایگاه بایسته و شایسته‌ی خود ارتقا یابد و به رکود و نابسامانی‌ها در بسیاری زمینه‌ها پایان داده شود.

آقای استاندار!
مردم لرستان با انتخاب آگاهانه و معنادار خود نوع و جهت مدیریت اجرایی در چهار سال آینده کشور را رقم‌زده‌اند و انتظار دارند که آثار این انتخاب را در استان خود شاهد باشند. لرستانی‌ها چشم‌به‌راه ظهور تغییرات و تحولاتی جدی در فرآیند رشد و توسعه‌ی استان خود هستند. بدیهی است که به تأخیر افتادن این تغییر و تحولات حتی به مدتی اندک می‌تواند آثار و عواقب سوء و جبران‌ناپذیری را در پی داشته باشد. تحقق مطالبات و انتظارات مردم استان نیازمند عزم قاطع و جدّی و بی‌تعارف شما با این جاخوش کنندگان در مناصب حساس استان است.
در این مسیر همه‌ی دلسوزان و علاقه‌مندان عزت و اقتدار ایران اسلامی، أعمّ از فعالان سیاسی اجتماعی، نخبگان، فرهنگیان، اهالی قلم و رسانه و آحاد مردم به‌ویژه جوانان استان همراه و همگام با شما خواهند بود.
منبع: پایگاه خبری یافته
7274/6060
خبرنگار:مریم نریمانی**انتشاردهنده:محمد علیدوستی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۶۳۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحول در هوش مصنوعی در کشور با ایجاد اپراتور اختصاصی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، روح الله دهقانی فیروزآبادی امروز در نخستین نشست خبری با خبرنگاران در سال ۱۴۰۳ گفت : توسعه فناوری در کشور وظیفه اصلی معاونت علمی ریاست جمهوری است و در این راستا؛ برنامه ستاد توسعه هوش مصنوعی این معاونت کمک به دانشگاه ها، محققان و شرکت‌های دانش بنیان برای توسعه فناوری‌ها و کاربست هوش مصنوعی در ایران با استفاده از ابزار اپراتور است. معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با اعلام اینکه اساسنامه مرکز ملی هوش مصنوعی در شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال تدوین است، افزود : پیش بینی می‌شود امسال جریان اکوسیستمی هوش مصنوعی در کشور راه می‌افتد و به صد‌ها جی پی یو (GPU واحد‌های پردازش گرافیک) دست پیدا می‌کنیم. رئیس بنیاد ملی نخبگان به رایزنی با رئیس جمهور و بسیاری دستگاه‌ها از جمله سازمان برنامه و بودجه برای راه اندازی مرکز توسعه هوش مصنوعی در کشور و در کنار آن شورای راهبری هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت : برای این کار مدل‌های مختلف در بسیاری کشور‌ها بررسی شد. دهقانی فیروزآبادی افزود : بررسی‌ها نشان داد که بعضا برخی کشور‌ها ، وزارتخانه و برخی هم شورای راهبری برای هوش مصنوعی ذیل ریاست جمهوری ایجاد کرده اند. وی گفت : با ساعت‌ها رایزنی و مشورت با متخصصان و صاحب‌نظران هوش مصنوعی و شبکه‌ها به این جمع بندی رسیدیم که در کشور باید یک مرکز تحت عنوان مرکز ملی هوش مصنوعی داشته باشیم تا وظیفه کلانی را در این حوزه از جمله نظارت و تنظیم گری و همچنین توسعه زیرساخت‌های کلان عهده دار شود و شورایی هم به عنوان راهبر و هیات امنا بالا سر این مجموعه شکل بگیرد. معاون علمی رئیس جمهور افزود: اسفند ماه ۱۴۰۲ مرکز ملی هوش مصنوعی تاسیس شد و حکم ریاست آن نیز توسط رئیس جمهور صادر شد و اعضای شورای راهبری این مرکز نیز معرفی شدند، اساسنامه مرکز ملی هوش مصنوعی د رحال حاضر در شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال تنظیم آست. دهقانی فیروزآبادی تاکید کرد : این مرکز در حوزه هوش مصنوعی فراتر از معاونت علمی ریاست جمهوری است و همه دستگاه‌ها در قبال این مرکز از یک ماموریت اختصاصی برخوردار هستند. وی از برگزاری جلسات مختلف با طرف‌های تاثیرگذار در حوزه هوش مصنوعی همچون سرمایه گذاران مختلف، بخش‌های دولتی و صندوق‌ها خبر داد و افزود : در این راستا صندوق پژوهش و فناوری توسعه هوش مصنوعی نیز تصویب و دایر شد. رئیس بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه این صندوق با سرمایه ۱۰ هزار میلیارد تومانی برای فعالیت برنامه ریزی شده است، افزود: بخش خوبی از این سرمایه را نهاد‌هایی مثل صندوق توسعه ملی و چندین مودی مالیاتی بزرگ در حوزه اپراتور‌ها تقبل کرده اند که پرداخت کنند بنابراین اقدامات عملیاتی بسیار خوب پیش رفته است و برنامه ریزی‌ها این است که مرکز ملی هوش مصنوعی در اولین گام یک کاربر هوش مصنوعی یا اصطلاحا یک اپراتور هوش مصنوعی در کشور راه اندازی کند. دهقانی فیروزآبادی گفت : طبق برنامه ریزی انجام شده این اپراتور هوش مصنوعی سه خدمت اصلی را عرضه می‌کند: یک مزرعه پردازشی بزرگ که چگونگی ابعاد و اندازه آن در حال بحث است. یک مرکز داده یا دیتا سنتر بزرگ برای تولید داده‌ها و همچنین کتابخانه بزرگ زبانی و تصویری که اینها مجموعه‌هایی هستند که قرار است در اپراتور اصلی مدیریت شوند.  

دیگر خبرها

  • اصلاح شیوه آبیاری نخیلات آب‌پخش نیازمند اجماع استانی است
  • نیازمند تحول در نگرش عمومی جامعه در حوزه وقف هستیم
  • تیتر خاص رسانه عربی درباره ایران/ تحلیل وضعیت اقتصادی پس از «آغاز عصر تحول»
  • تیغ جراحی بر طرح ترافیک تهران/ پلیس و شهرداری به توافق می‌رسند؟
  • استحکام‌بخشی فلک‌الافلاک نیازمند ۲۰ میلیارد/ طرحی که ۱۴ساله شد!
  • استحکام‌بخشی «فلک‌الافلاک» نیازمند ۲۰ میلیارد/طرحی که ۱۴ساله شد!
  • توسعه صنعت نوغانداری، نیازمند تغییر الگوی مصرف 
  • تحول در هوش مصنوعی در کشور با ایجاد اپراتور اختصاصی
  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است