Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس اسلامی کارشناس بیمه در گفتگو با خبرنگاربورس،بانک و بیمه  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،درمورد دلایل محدودیت ضریب نفوذ صنعت بیمه در کشور گفت: ضریب نفود بیمه و بیمه عمر در ایران پایین است و این  امر به چند عامل برمی‌گردد.

اسلامی افزود: به عنوان مثال شاخص نفوذ بیمه به شدت تابعی از GDP یا درآمد ناخالص داخلی است و هر وقت که این شاخص بالا برود، ضریب نفوذ بیمه هم بیشتر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارشناس بیمه درمورد متغیرهای تاثیرگذار بر ضریب گسترش صنعت بیمه اضافه کرد: متغیرهای درونی از جمله طراحی محصولات، نحوه خدمت رسانی به مشتریان و نیزمتغیرهای بیرونی چون سیاست‌های اقتصادی کلان در گسترش صنعت بیمه تاثیر زیادی دارد.

وی توضیح داد: باید روی متغیرهای درون صنعت بیمه کار کنیم تا این صنعت به شکوفایی لازم برسد.

اسلامی درمورد ضرورت رفع موانع فعالیت بیمه‌های خصوصی بیان کرد:تجربه جهان به ما می‌گوید که رفع موانع اقتصاد رقابتی باعث پیشرفت خدمات‌رسانی و افزایش رشد و توسعه اقتصادی خواهد شد.

این کارشناس بیمه گفت: عمر صنعت بیمه و بیمه‌های دولتی در کشور 80سال است ولی بخش خصوصی با کمتر از 15سال سابقه، توانسته خدمات بهتر و بالاتری به مردم ارائه دهد.

وی درمورد ضریب نفوذ بیمه‌های عمر هم گفت: ضریب نفوذ بیمه عمر از 5درصد به 13.5رسید که از رشد سایر حوزه‌های بیمه بیشتر است.

اسلامی درمورد ثمرات آزادسازی‌‌های اقتصادی بیمه مرکزی گفت: بیمه مرکزی با آزادگذاشتن دست بخش خصوصی باعث تربیت یافتن کارشناسان بیمه و افزایش سطح تکنولوژی در این بخش شد.

این کارشناس بیمه با بیان اینکه کم بودن ضریب نفوذ بیمه حاصل ضعف فرهنگی نیست، گفت: بنده به متغیرهای درون صنعت بیمه بیشتر توجه دارم و معتقدم متغیرهای بیرونی هم تحت تاثیر متغیرهای داخلی و ویژگی های صنعت بیمه قرار دارد.

اسلامی گفت: گسترش صنعت بیمه باعث می‌شود که فشارها از بودجه ملی برداشته شود.

وی گفت: بیمه‌های بازرگانی و عمر توان این امر را دارند که در بحران‌هایی مهمی چون زلزله نقش ایفا کرده و استانداردهای مالی را تامین نمایند.

اسلامی با تاکید بر ضرورت مهیا کردن شرایط فعالیت صنعت بیمه گفت: 45درصد از بازار بیمه کشور، دولتی است و به نظرم هرچه این صنعت را به سمت بخش خصوصی ببریم بیشتر جواب خواهیم گرفت.

وی گفت: بخش دولتی به رضایت مشتریان توجه ندارد و اگربازار بیمه را رقابتی کنیم، شرکتها برای افزایش سود خود و تامین رضایت مشتری بهره‌وری خود را افزایش خواهند دارد.

اسلامی در پایان افزود: ما اگر مدیریان باانگیزه، محصولات جدید و طرح‌های مهندسی و سایر متغیرهای بخش بیمه را درست نکنیم، نمی‌توانیم در بحران‌ها نقش درست خود را به انجام برسانیم.

انتهای پیام/

موانع پیش روی گسترش صنعت بیمه در کشور

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۸۸۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت حل مشکلات بیمه ای بیماران تالاسمی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مریم خوش‌اخلاق با اشاره به ۸ ماه می‌روز جهانی تالاسمی اظهار کرد: انجمن تالاسمی خوزستان ۲ هزار و ۲۰۰ عضو دارد که ۵۰۰ نفر از این افراد، بیمار سیکل سل هستند. بعد از مازندران، خوزستان دارای بیشترین آمار مبتلایان تالاسمی است.

وی در خصوص مشکلات فعلی بیماران تالاسمی افزود: داروی هیدروکسی اوره برای تعدادی از بیماران تالاسمی به عنوان جایگزین خون استفاده می‌شود، اما متاسفانه حدود سه ماه است که این دارو وارد نشده است.

خوش‌اخلاق با اشاره به تاثیر تحریم‌ها در کمبود داروی بیماران تالاسمی تصریح کرد: در حال حاضر داروی هیدروکسی اوره موجود نیست، در حالی که این قرص جایگزین خون برای برخی بیماران است و این بیماران بدون مصرف این قرص نمی‌توانند حتی فعالیت‌های روزانه خود را انجام دهند. هر چند داروی ایرانی و هندی مشابه این دارو نیز وجود دارد، اما برای بسیاری از بیماران سازگار نیست و به آن حساسیت دارند.

وی بیان کرد: یکی دیگر از معضلات بیماران تالاسمی در خوزستان این است که دستگاه ام آر آی T ۲ star بیمارستان گلستان اهواز که تقریبا مختص بیماران تالاسمی است و میزان آهن قلب و کبد را نشان می‌دهد، حدود چهار ماه است که مشکل دارد و هیچ مرکز دیگری در اهواز وجود ندارد که با بیماران خاص قرارداد داشته باشد تا بتوانند بررسی‌ها را انجام دهند، بنابراین بیماران این بررسی‌ها را انجام نمی‌دهند یا با هزینه‌های زیاد به تهران مراجعه می‌کنند تا این بررسی‌ها را انجام دهند.

مدیرعامل انجمن تالاسمی خوزستان گفت: بدون این بررسی‌ها اگر بیماران دچار عارضه شده باشند، دیر متوجه آن می‌شوند. این بررسی‌ها جزو چکاپ‌های سالیانه بیماران تالاسمی است. اگر این بیماران میزان آهن موجود در قلب و کبدشان را نسنجند، متوجه میزان بار آهن در این اندام‌ها نمی‌شوند و در نتیجه آهن دور قلب و کبد را فرا می‌گیرد و دچار عارضه قلبی و کبدی می‌شوند و دو عضو حیاتی بدن درگیر خواهند شد.

وی با اشاره به مشکلات بیمه‌ای تالاسمی عنوان کرد: یکی دیگر از مشکلات بیماران تالاسمی این است که یکی دو سال است روز به روز تعداد بیشتری از آزمایش‌ها و دارو‌ها از بسته خدمتی بیماران تالاسمی خارج می‌شود و این بسته خدمتی، هم در سازمان تامین اجتماعی و هم بیمه سلامت در حال کوچکتر شدن است. مثلا قبلا چکاپ‌های سالیانه کاملا تحت پوشش بسته خدمتی بود، اما اکنون برخی آزمایش‌ها مانند تراکم استخوان هر دو سال یک بار باید انجام شود.

خوش‌اخلاق گفت: قبلا در بیمارستان بقایی اهواز همه هزینه‌های بیماران سیکل سل رایگان بود، اما اکنون بیمارستان از این بیماران پول دریافت می‌کند و بعد بیماران باید فاکتور‌ها را به بیمه خدمات درمانی ارسال کنند و مشخص نیست درصدی از آن پردخت می‌شود یا نه. بیمار تالاسمی حال خوشی ندارد، اما باید هزینه رفت و آمد را بدهد و پیگیری‌ها را انجام دهد تا ببیند بیمه پول هزینه‌شده را پرداخت می‌کند یا نه.

وی بیان کرد: سال گذشته از خردادماه سقف بسته خدمتی تمام شده بود و گفتند دیگر پول نداریم بنابراین بیماران باید پول پرداخت می‌کردند. بعد گفتند آبان‌ماه به بعد می‌توانیم هزینه فاکتور‌ها را پرداخت کنیم، اما بیماری که در روستا است چگونه با بی‌حالی و سختی خود را به شهر برساند؟ هزینه رفت و آمد را هم باید بدهد تا ببیند فاکتور‌ها را پرداخت می‌کنند یا نه.

دیگر خبرها

  • تولید ۳.۶ میلیون نهال در خراسان شمالی طی سال جاری
  • برنامه وزارت علوم برای افزایش ضریب نفوذ فناوری در صنایع سنتی
  • شهرداری قم در مسیر تغییر ریل / کیفی‌سازی فضای شهری در اولویت قرار گرفت
  • به رییس سازمان خصوصی‌سازی گفتم جزء فرهیخته‌ترین‌ها هستی بین افرادی که از کشتارگاه، بهشت‌زهرا و... آمده‌اند
  • ضرورت حل مشکلات بیمه ای بیماران تالاسمی
  • عملکرد مطلوب صنعت گاز در عملیات برگشت‌پذیری زیرساخت و مدیریت بحران رسانه در حمله تروریستی
  • هوش مصنوعی ربات‌ها را بهتر از انسان‌ آموزش می‌دهد
  • تعامل‌های با آژانس نباید متاثر از تهمت‌ها و پرونده سازی ها باشد
  • اریک تن هاخ: قطعا سرمربی مناسبی برای منچستریونایتد هستم
  • نمایشگاه نفت راهی برای اتصال بخش خصوصی به دولتی