Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-28@23:04:33 GMT

۶ وسیله ممنوعه که نباید در چمدان جا بدهیم

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۹۰۴۲۷

۶ وسیله ممنوعه که نباید در چمدان جا بدهیم

بسیاری از مسافران وقتی تصمیم به اقامت در هتل می‌گیرند سعی می‌کنند حداکثر استفاده را از اقامت خود در هتل داشته باشند و از لوازم بهداشتی موجود در هتل استفاده کنند. سعی کنید فقط چیز‌هایی را با خود بردارید که ضروری است و هر جایی نمی‌توانید پیدا کنید؛ چیز‌هایی مثل عطر و کرم ضدآفتاب.

سرویس سبک زندگی فردا: اگر قصد سفر دارید، داخلی یا خارجی فرقی نمی‌کند، یادتان باشد که برخی از اقلام یا وسایل هستند که شما نباید به هیچ عنوان آن‌ها را در کوله‌بار خود گذاشته و همراه خودتان ببرید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه این مطلب را به نقل از سایت فوت و فن می‌خوانیم.

لوازم بهداشتی

هنگام بسته‌بندی کیسه لوازم بهداشتی همیشه عاقلانه‌ترین انتخاب را داشته باشید.

شاید فکر کنید کمی غیرمنطقی یا اصلاً غیرعقلانی به نظر برسد که حتی چنین پیشنهادی به شما شود، اما حقیقت این است که بسیاری از ما کلی لوازم بهداشتی با خود حمل می‌کنیم بدون این که تا پایان سفر حتی کوچک‌ترین استفاده‌ای از آن‌ها کرده باشیم؛ بطری‌های بزرگ لوسیون، شامپو، نرم‌کننده، شامپوی بدن و شامپو برای انواع مختلف مو! بسیاری از مسافران وقتی تصمیم به اقامت در هتل می‌گیرند سعی می‌کنند حداکثر استفاده را از اقامت خود در هتل داشته باشند و از لوازم بهداشتی موجود در هتل استفاده کنند. سعی کنید فقط چیز‌هایی را با خود بردارید که ضروری است و هر جایی نمی‌توانید پیدا کنید؛ چیز‌هایی مثل عطر و کرم ضدآفتاب.

تنقلات، هله‌هوله و غذا

بسیاری از ما شنیده و دیده‌ایم که مسافران مقادیر زیادی غذا را در جعبه‌های کلمن و سبد‌های بزرگ حمل می‌کنند به بهانه این که غذای خانگی بخورند و در طول سفر خودشان را با غذا‌های نامناسب رستوران‌های بین راهی بیمار نکنند بار سنگینی را این طرف و آن طرف می‌کشند. برخی هم میان‌وعده‌ها، تنقلات و هله‌هوله‌های مورد علاقه خودشان را همراه می‌برند. با این که به سختی می‌توان در برابر یک تکه شکلات یا یک جعبه بیسکوییت مقاومت کرد، اما سعی کنید غذا‌ها را در همان خانه بگذارید بمانند. بخشی از سفر به کشف مزه‌ها و بو‌های جدید غذا‌ها اختصاص دارد. لذت چشیدن غذا‌های جدید و خوشمزه را از دست ندهید.

اقلام و کالا‌های با ارزش و قیمتی

هتل‌ها اغلب گجت‌های الکترونیک را در اختیار شما قرار می‌دهند و لازم نیست همراه خودتان کلی لوازم الکترونیک بیاورید.

بسیاری از مسافران گجت‌ها و لوازم الکترونیک غیرضروری که شاید اصلاً لازم نداشته باشند را همراه خود به سفر می‌برند و در نهایت به گردش می‌روند و کیف خود را با تمام لوازم الکترونیکش در اتاق هتل باقی می‌گذارند یا به بهانه اینکه جایش در هل امن‌تر است با خود بیرون نمی‌برند. بیشتر هتل‌ها لپ‌تاپ و رایانه دارند و میهمانان می‌توانند در طول اقامت خود از آن در صورت نیاز استفاده کنند.

اتو؛ با بخار یا بی‌بخار

می‌دانیم کمی عجیب به نظر می‌رسد، اما بیشتر مسافران در چمدان خود اتو دارند؛ از ترس این که مبادا چنین چیزی در هتل یا محل اقامتشان پیدا نشود. سعی کنید لباس‌هایتان را قبل از چیدن در چمدان اتو کنید. با این کار، نه تنها در وقت خود صرفه‌جویی می‌کنید بلکه در زمانی که اتو هم در دسترستان نیست حداقل کمی صاف و مرتب خواهید بود.

اقلام ممنوعه!

چه با هواپیما سفر می‌کنید، قطار، اتوبوس، کشتی یا خودروی شخصی، سعی کنید چیز‌هایی که فکر می‌کنید یا اطمینان دارید که جزو لوازم ممنوعه هستند را با خودتان حمل نکنید تا به دردسر نیفتید.

بسیاری از مردم به محض این که پایشان به گیت بازرسی فرودگاه می‌رسد، بازداشت می‌شوند، زیرا بر ضد قوانین و سیاست‌های خطوط هواپیمایی یا مسافربری عمل کرده‌اند و کالا‌های ممنوعه با خود دارند. سعی کنید موادی مانند مواد مخدر، مشروبات الکلی، سلاح سرد یا گرم، دارو‌های غیرمجاز یا غیرقانونی هنگام بازرسی در فرودگاه، ایستگاه‌های بین راهی و بازرسی در سفر با اتوبوس، قطار یا خودروی شخصی همراهتان نباشد.

حوله

همراه داشتن حوله فقط فضای ساک یا چمدانتان را می‌گیرد. بیشتر اقامتگاه‌ها یا هتل‌ها حوله نو و تمیز را نیز به پکیج تسهیلاتی خود اضافه می‌کنند.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۹۰۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز مزایده فروش ۱۳۰۰ دستگاه وسیله نقلیه توقیفی در هرمزگان

رئیس کل دادگستری هرمزگان از آغاز مزایده فروش بیش از یک هزار و سیصد دستگاه وسیله نقلیه توقیفی در این استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، مجتبی قهرمانی اعلام کرد: در راستای اجرای دستورالعمل رئیس قوه قضاییه در خصوص ساماندهی فرآیند توقیف، انتقال نگهداری و ترخیص وسایل‌نقلیه و تأکید ایشان بر لزوم تعیین‌تکلیف وسایل نقلیه توقیفی در پارکینگ‌های سراسر کشور با هدف حفظ حقوق شهروندی و حمایت از اموال و مالکیت شهروندان و بیت‌المال، مزایده فروش یکهزار و 366 دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در پارکینگ‌های استان هرمزگان برگزار می‌شود. علاوه بر خودروها و موتورسیکلت‌های توقیفی، تعداد قابل توجهی انواع کالاهای دیگر نیز در این مزایده فروخته خواهد شد.

وی تصریح کرد: این مزایده در خصوص وسایل نقلیه موجود در پارکینگ‌های زرون، نود، قائم، یاسر، دریا و گامبرون شهر بندرعباس، پارکینگ شهرداری فین، پارکینگ بندرلنگه، پارکینگ‌های آنامیس و مکران شهرستان میناب، پارکینگ المهدی شهرستان جاسک و پارکینگ طاها شهرستان حاجی آباد به صورت حراج حضوری انجام می شود و عموم مردم می توانند، امروز و فردا، نهم و دهم اردیبهشت ماه 1403 از ساعت 8:30 تا 12 با مراجعه به این پارکینگ‌ها از جزئیات مزایده مطلع شوند و از وسایل نقلیه موجود بازدید کنند. در خصوص وسایل نقلیه موضوع این مزایده پس از طی مراحل قانونی، حکم قطعی قضایی صادر شده است.

رئیس کل دادگستری هرمزگان در پایان با اشاره به تمهیدات اندیشیده شده برای جلوگیری از تخریب و تضییع اموال توقیفی موجود در پارکینگ‌های استان تأکید کرد: دستگاه قضایی از هیچ کوششی برای حفاظت از اموال عمومی و خصوصی، فروگذار نخواهد کرد.

انتهای پیام/864

دیگر خبرها

  • اجرای طرح تشدید برخورد با خودروهای هنجارشکن در آذربایجان‌غربی
  • آغاز مزایده فروش بیش از یک هزار و سیصد دستگاه وسیله نقلیه توقیفی در استان هرمزگان
  • دریافت تسهیلات درجاسازی واحد‌های فرسوده روستایی واقع در حریم ممنوعه میراث فرهنگی
  • آغاز مزایده فروش ۱۳۰۰ دستگاه وسیله نقلیه توقیفی در هرمزگان
  • دستگیری صیاد غیر مجاز ماهی توسط یگان حفاظت محیط‌ زیست مسجدسلیمان
  • نحوه ساخت لیفتراک در کارخانه + فیلم
  • آشنایی با نحوه محاسبه هزینه بیمه شخص ثالث
  • رفع توقیف بیش از ۲۴ هزار وسیله نقلیه در قم
  • رفع ۲۱۲ نقطه حادثه خیز در تهران
  • از درشکه تا اتومبیل؛ یک قرن فرهنگسازیِ ناتمام