Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدتی بعد نسل جدیدی از نوه‌های حسنی مبارک هم برای تحصیل وارد مدرسه‌ی آمریکایی در منطقه‌ المعادی شدند. این مدرسه که فعالیت خود را از سال 1945 در مصر آغاز کرده بود، در طول چند دهه همواره بهترین مدرسه برای تحصیل فرزندان طبقه‌ی ثروتمند مصر و همچنین خارجی‌های ثروتمندی مصر محسوب می‌شد.به گزارش بلاغ،به گزارش شریان نیوز، به نقل از فردا نیوز، فرزندان اغلب پادشاهان و روسای جمهور عرب، دوران نخست تحصیلشان را در مدارسی در داخل کشورهایشان می‌گذرانند که البته رنگ روی «اختصاصی» داشته و هزینه‌ی تحصیل در آنها بسیار بالاست و همین بالا بودن هزینه‌ی تحصیلی نشانه‌ای بر «بالا بودن کیفیت آموزشی» آنها تلقی می‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در ادامه هم اکثر این آقازاده‌ها برای تحصیلات تکمیلی به اروپا و آمریکا نقل مکان می‌کنند.ساسة پست دراین باره نوشته است.  
*«البراعم المشرقة» و «مدارس ریاض»، محل تحصیل محمد بن سلمان و بردارانش   چندی پیش در یوتیوب ویدئوی پخش شد که خیلی‌ها آن را دیده‌اند و مربوط می‌شود به مراسم فارغ‌التحصیلی ولی عهد فعلی عربستان سعودی محمد بن سلمان. بن سلمان که در این ویدئو در سنین نوجوانی و پایان دوران ابتدایی به نظر می‌رسد، در حضور پدرش سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه فعلی سعودی و امیر وقت منطقه‌ی ریاض، از تاریخ کشورش تعریف و تمجید می‌نماید.   با توجه به این ویدئو مشخص می‌شود که محمد بن سلمان بخشی از تحصیلات ابتدایی‌اش را در مدارس البراعم المشرقة (شکوفه‌های روشن) گذرانده است که یک سری مدارس خصوصی در پایتخت عربستان هستند.

پس از آن، بن سلمان برای ادامه‌ی تحصیل به «مدارس ریاض» می‌رود. مدارس ریاض، نام مدرسه‌ای است خصوصی که دو بخش «ملی» و «بین‌المللی» دارد و ساختمان‌های آن در نزدیکی پایتخت عربستان قرار دارد.

جالب آنکه رئیس هیئت مدیره‌ی مدرسه در حال حاضر خود محمد بن سلمان است و رئیس افتخاری آن هم پادشاه فعلی، سلمان بن عبدالعزیز است.   محمد بن سلمان   مدارس ریاض در همین سال تحصیلی جاری دو طرح جالب توجه داشت که یکی از آنها عبارت بود از اعطای «بورس تحصیلی شاهزاده محمد بن سلمان به نخبگان». طبق این طرح، مدارس ریاض 100 صندلی رایگان تحصیلی در اختیار نخبگانی که در مدارس دولتی تحصیل می‌کنند قرار می‌دهد.

قرار است این نخبگان را «موسسه‌ی حمایت از نخبگانِ ملک عبدالعزیز» طبق ملاک‌های خود انتخاب کند.

طبق این طرح، «مدارس ریاض»، تحصیل رایگان و «ثروتمندانه» این نخبگان را در مدارس ریاض تا زمان فارغ‌التحصیلی‌شان تضمین خواهد کرد و طبیعتا نسلی «مطلوب آل سعود» از نخبگان کشور پرورش خواهد داد.   ملک سلمان هم به حضور دائمی در جشن‌های فارغ‌التحصیلی این مدرسه اهتمام دارد. البته سال گذشته، ملک سلمان به عنوان پدر یکی از فارغ‌التحصیلان یعنی شاهزاده راکان بن سلمان در جشن فارغ‌التحصیلی دوره 41 مدرسه شرکت نموده بود که در انتهای مراسم هم فیلمی با عنوان «سلمان و المدارس» پخش گردید.   ملک سلمان در جشن فارغ التحصیلی پسرش راکان
بنا بر آنچه در پایگاه اینترنتی رسمی این مدرسه درج شده، هدف اصلی این مدرسه عبارت است از آماده‌سازی فکری و اخلاقی و روحی دانش‌آموزان برای محقق کردن آرزوهایشان و مشارکت در خدمت به «جامعه» که طبیعتا معنای آن مشخص است.
 
*شربورن انگلیس، محل تحصیل امیر قطر   شیخ تمیم بن حمد آل خلیفه، امیر قطر، در یک مدرسه‌ی خصوصی و پرسابقه‌ی انگلیسی، یعنی مدرسه‌ی شربورن تحصیل کرده و پس از آن، مثل پدرش، وارد آکادمی نظامی سلطنتی سندهِرست شده و در سال 1998 از آنجا فارغ‌التحصیل گردید.   تمیم بن حمد
برادر کوچک‌تر او جوعان بن حمد هم تحصیلات ابتدایی و دبیرستان خود را در یکی از مدارس بین‌المللی در خود قطر سپری کرده و پس از آن برای تحصیلی سه ساله راهی دانشکده‌ی نظامی پرسابقه‌ی سن سیر فرانسه شد.

البته درباره‌ی محل تحصیل برادر بزرگ‌تر او مشعل بن حمد نیز (که در حال حاضر به عنوان سفیر قطر در آمریکا فعالیت می‌کند) اطلاعاتی در دست نیست چون در پایگاه‌های اینترنتی رسمی سفارت قطر در عربستان هم درباره‌ی تحصیل او مطلبی درج نشده است.   جوعان بن حمد   فارغ التحصیلی جوعان بن حمد از سن سیر
مدرسه‌ی شربورن که امیر فعلی قطر در آن تحصیل کرده، شامل مقاطع راهنمایی و دبیرستان می‌شود و دروس آن به زبان انگلیسی تدریس می‌گردد و به همین جهت کسانی که می‌خواهند وارد این مدارس شوند باید سطح بالایی در نوشتن و خواندن انگلیسی داشته باشند.
 
*«مدرسه المولوی»، معبد آموزشی‌ای که ملک محمد ششم و پسرش را تعلیم داد   موسسه المولوی در رباط، پایتخت مغرب، که مدرسه‌ای است وابسته به دربار پادشاهی، بسیاری از کسانی که از زمان ملک محمد پنجم جزو تصمیم‌سازان این کشور بوده‌اند را در خود آموزش داده است، که درمیان آنها می‌توان به مشهورترینشان یعنی ملک محمد ششم (پادشاه فعلی) و فرزندش حسن (ولیعهد فعلی) اشاره کرد. ملک محمد ششم و پسرش شاهزاده حسن   پادشاه فعلی مغرب بعد از پایان دوران مدرسه در این موسسه آموزشی، برای ادامه‌ی تحصیل وارد دانشگاه ملک محمد پنجم در رباط شده و توانست در دو رشته‌ی علوم سیاسی و حقوق عمومی فارغ‌التحصیل شود.

وی سپس وارد دانشگاه «نیس صوفیا آنتیپولیس» فرانسه شده و از آنجا در رشته‌ی حقوق دکترا گرفت.

موضوع پایان‌نامه‌ی دکترای او عبارت بود از : «همکاری بین بازار مشترک اروپا و اتحادیه‌ی مغرب عربی».   در موسسه المولوی دو دسته استاد حضور دارند: دسته‌ی اول از اساتید زبان‌ (عربی، فرانسوی، انگلیسی و اسپانیایی) و ریاضیات و دینی و دیگر مواد تکمیلی تشکیل شده است.

و دسته‌ی دوم هم مامورند بر فعالیت‌های موازی، که قرار است ولیعهد و همراهانش بعدها از آن سود ببرند، نظارت داشته باشند.   مدرسه المولوی توسط ملک محمد پنجم تاسیس شد تا اساسا مدرسه‌ی شاهزاده‌ها و شاهزاده‌خانم‌ها باشد و پادشاه و نخبگانی که قرار است بر کشور حکومت کنند را تربیت نماید.

در حال حاضر برای دانش‌آموزان این مدرسه، از جمله پسر پادشاه، ساعاتی برای تربیت بدنی در نظر گرفته شده که ارائه‌ی برخی از آنها بر عهده‌ی مربیان و کارشناسان ویژه‌ای از «نیروهای مسلح پادشاهی» است.

داخل این موسسه یک رستوران هم تعبیه شده است. در کنار پسر پادشاه، یک مربی هم وجود دارد که به امور شخصی او در داخل مدرسه رسیدگی می نماید.   هفته‌ی درسی شاهزاده حسن، ولیعهد فعلی، در این مدرسه از دوشنبه آغاز و شنبه پایان می‌پذیرد و مجموع ساعات درسی آن جمعا به 45 ساعت بالغ می‌شود که شامل ساعت‌های پشتیبانی و مرور نیز می‌گردد.

روز شنبه، روز برخی از فعالیت‌های مافوق برنامه است که از جمله‌ی آنها می‌توان به ساعت فیلم دیدن اشاره کرد.

این فیلم با دقت فراوان انتخاب و در سالن سینمایی که داخل همان مدرسه قرار دارد پخش می‌گردد.
 
*مدارس بین‌المللی آمریکایی، محل تحصیل پسرها و نوه‌های حسنی مبارک   علاء مبارک، پسر بزرگ رئیس جمهور مخلوع مصر، دوران تحصیلات مقدماتی خود را در «مدرسه‌ی سن جورج» سپری کرده و سپس وارد دانشگاه آمریکایی قاهره شد. پسر دیگر مبارک، جمال، دوران تحصیلات ابتدایی را در مدرسه‌ی «میسیز وودلی» در منطقه‌ی مصر الجدیده‌ی قاهره سپری کرده و برای گذراندن دوران راهنمایی و دبیرستان وارد همان مدرسه‌ی سن جورج شد و توانست در سال 1980 در رشته‌ی زبان انگلیسی از آن مدرسه فارغ التحصیل شود.   دانشگاه قاهره آمریکا
جمال، که در سال‌های آخر حکومت مبارک برای «به ارث بردن تاج و تخت پدر» آماده می‌شد و همگان او را به عنوان جانشین مبارک می‌شناختند سپس در رشته‌ی بازرگانی در دانشگاه آمریکایی قاهره مشغول تحصیل شد و توانست در این رشته مدرک کارشناسی بگیرد.   از سمت راست؛ جمال و علاء مبارک   مدتی بعد نسل جدیدی از نوه‌های حسنی مبارک هم برای تحصیل وارد مدرسه‌ی آمریکایی در منطقه‌ی المعادی شدند.

این مدرسه که فعالیت خود را از سال 1945 در مصر آغاز کرده بود، در طول چند دهه همواره بهترین مدرسه برای تحصیل فرزندان طبقه‌ی ثروتمند مصر و همچنین خارجی‌های ثروتمندی که در مصر زندگی می‌کردند محسوب می‌شد.
نکته‌ی شایان توجه آنکه مدرسه‌ی آمریکایی المعادی تحت اشراف وزارت آموزش مصر قرار ندارد و به صورت مستقیم زیر نظر سفارت آمریکا در قاهره اداره می شود.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۹۴۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: پروژه ساخت ۱۶ نیروگاه خورشیدی پشت بامی مدارس کشور در ۱۶ مدرسه در حال بهره برداری است، که از این تعداد ۷ نیروگاه در استان های اصفهان، قم، گلستان، آذربایجان شرقی، کهگیلویه و بویراحمد و خراسان جنوبی امروز به صورت همزمان به بهره برداری رسیده است.

به گزارش ایسنا و بنابر اعلام مرکزاطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش؛ حمیدرضا خان محمدی معاون وزیرآموزش و پرورش و رئیس این سازمان، در آیین بهره برداری همزمان از ۷ نیروگاه خورشیدی پشت بام مدارس در ۶ استان کشور، که با افتتاح دبیرستان خیرساز زیرک پردیسان قم مجهز با این فناوری برگزار شد، اظهار داشت: ساخت این نیروگاه ها ضمن ایجاد اقتصاد و درآمد پایدار و صرفه جویی در هزینه های مدارس سبب افزایش خودآگاهی و تربیت اقتصادی دانش آموزان درجهت استفاده از انرژی های پاک برای کشور و حفظ محیط زیست با جلوگیری از بکارگیری سوخت‌های فسیلی در مدارس می‌شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش، اذعان داشت: از آنجا که سرانه های تخصیص یافته به مدارس پایین هستند و در فصل های فعال مجبورند از سوخت های فسیلی استفاده کنند، استفاده از نیروگاه های خورشیدی ضمن صرفه جویی در هزینه های جاری، سبب کاهش انتشار آلاینده های زیست محیطی می شود.

وی با اشاره به این که بسیاری از مدارس در موضوع سرانه دانش آموزی دچار مشکل هستند، یادآورشد: خوشبختانه در برنامه هفتم توسعه کشور، اختیار کسب درآمد اختصاصی برای همه مدارس از مسیرهایی مانند تولید انرژی پاک توسط سلول‌های خورشیدی یا تعبیه فضای تجاری گذاشته شده تا هر مدرسه بتواند اقتصاد خود را پیش ببرد.

این مقام مسئول با بیان اینکه دو هزار و ۵۰۰ طرح برای اجرای نیروگاه‌های خورشیدی هدف‌گذاری شده است، گفت: در یک برنامه کوتاه مدت با همکاری دستگاه‌های متولی ۲۰هزار مدرسه به سلول‌های خورشیدی مجهز می‌شوند. در حال حاضر ۱۶ نیروگاه خورشیدی به بهره برداری رسیده و ۵۶ پروژه در سطح کشور در حال اجراست.

وی تصریح کرد: تاکنون نیروگاه‌های خورشیدی ۱۱ مدرسه در استان قم با ظرفیت ۲۲۰ کیلووات به مرحله اجرا رسیده اند که از این تعداد نیروگاه‌های ۵ مدرسه با مجموع ظرفیت مجموع ۱۰۰ کیلووات به شبکه سراسری برق متصل شده‌اند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، عنوان کرد: برای تولید انرژی از سلول‌های خورشیدی و استفاده از فضای مدارس در این امر، با خیرین و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی وارد مذاکره شده‌ایم تا ان شاء الله این موضوع در همه مدارس جدیدالاحداث محقق شود.

خان محمدی در پایان خاطرنشان کرد: با تولید هر کیلووات ساعت نیروگاه خورشیدی ۵۶۰ گرم از انتشار گاز دی اکسید کربن جلوگیری می‌شود و سبب صرفه جویی ۰.۲۷ مترمکعب مصرف گاز طبیعی و ۰.۲۲ لیتر مصرف آب می‌شود.

محمود کمانی، معاون وزیر و رئیس سازمان انرژی‌های تجدید پذیر و بهره‌وری انرژی برق نیز در این مراسم با اشاره به تفاهم‌نامه مشترک این وزارتخانه با آموزش و پرورش و نوسازی مدارس برای تجهیز مدارس خیرساز به نیروگاه‌های برق خورشیدی، گفت: استان قم با ۱۱ مدرسه مجهز به سلول‌های خورشیدی در این زمینه پیشتاز است.

وی افزود: سازمان انرژی‌های تجدید پذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) برق تولیدی این مراکز را به قیمت مناسب خریداری می‌کند که علاوه بر فرهنگ‌سازی برای نسل آینده در تامین هزینه‌های جاری و نگهداری مدارس نیز موثر است.

گفتنی است همزمان با بهره برداری از این نیروگاه، آیین افتتاح مدرسه خیرساز حاج غلامرضا زیرک در پردیسان قم برگزار شد. این مدرسه خیّری به همت حاج حبیب الله زیرک و به یاد پدر مرحومش، حاج غلامرضا زیرک با مشارکت اداره کل نوسازی مدارس استان و از محل اعتبارات ملی، استانی و طرح شهید سلیمانی (ره) به ثمر نشسته است.

مدرسه زیرک در زمینی به مساحت پنج هزار و ۲۳ مترمربع و با زیربنای ۳هزار و ۱۵۹ مترمربع در سه طبقه و بر اساس آخرین استانداردهای روز ساخته شده و دارای ۱۸ کلاس درس، ۱۱ اتاق اداری و جنبی، سه کارگاه و آزمایشگاه و همچنین نمازخانه‌ای به مساحت ۲۸۰ مترمربع است. در کنار این مدرسه، یک سالن ورزشی ۶۱۵ مترمربعی نیز احداث گردیده تا علاوه بر ارائه خدمت به دانش آموزان عزیز، در غیر ساعات آموزشی نیز پذیرای مردم باشد.

بر اساس ظرفیت‌های موجود، مدرسه حاج غلامرضا زیرک به سه سامانه ۲۰ کیلوواتی تولید برق از انرژی پاک خورشیدی نیز مجهز است که این سامانه‌ها بر اساس نرخ مصوب سال ۱۴۰۲ می‌توانند در هر ماه مبلغ ۲۷۰ میلیون ریال برای این مدرسه مُعظم ایجاد درآمد کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • مدارس، صاحب نیروگاه های خورشیدی می شوند
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان
  • ۴۲ مدرسه در شهرستان گناباد بازسازی شد
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • تجمع حافظان نور در حرم حضرت معصومه (س)
  • واکنش صحرایی به گزارش مهر/ ۱۰ امتیاز در رتبه بندی دانشجو معملمان
  • ساخت ۵۰ مدارس تخریب شده در زلزله‌های خوی