Web Analytics Made Easy - Statcounter

«ضیف الله الشامی» تاکید کرد که سعودی ها و امارات برای ایجاد شکاف در صفوف داخلی یمن توافق کرده اند تا بدین صورت شکست های میدانی خود طی سال های اخیر را جبران کنند.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر آنا، طی روزهای اخیر درگیری های داخلی در صنعا پایتخت یمن میان نیروهای انصارالله و کنگره ملی رخ داد و علی عبدالله صالح اقداماتی را علیه انصارالله صورت داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همزمان یگان موشکی یمن نیز در پاسخ به سه سال حملات شبانه روزی جنگنده های سعودی به این کشور، امارات را هدف حمله موشکی خود قرار داد.

در همین زمینه با «ضیف الله الشامی» عضو دفتر سیاسی انصارالله یمن گفتگو کردیم که از نظر می گذرد.

*علت گرایش علی عبدالله صالح به سمت سعودیها و پشت کردن به انصارالله یمن چه بود؟

این اقدام علی عبدالله صالح به هیچ وجه ناگهانی نبود و ما انتظار آن را داشتیم اما منتظر زمان وقوعش بودیم. وی از ابتدای تجاوز، با این حملات ارتباط داشت. کشورهای ائتلاف، علی عبدالله صالح را به عنوان آخرین برگه خود نگه داشته بودند تا به وسیله او، علیه جبهه داخلی یمن اقداماتی انجام دهند و اختلال در آن ایجاد کنند اما دستگاه های امنیتی و ارتش و کمیته های مردمی نسبت به این خطر هوشیار بودند و علی عبدالله صالح و عناصرش، تحت نظارت ما قرار داشتند.

*نقش سعودی ها و امارات را در اختلافات داخلی یمن چگونه ارزیابی می کنید؟ آیا سعودی ها و امارات با صالح معامله کرده اند؟

سعودی ها و امارات برای ایجاد شکاف در صفوف داخلی یمن توافق کرده اند تا بدین صورت شکست های میدانی خود طی سال های اخیر را جبران کنند. صالح آخرین برگه ای بود که ائتلاف متجاوزان بر روی آن حساب کرده بود اما به لطف خدا از بین رفت. از ۳ سال قبل تاکنون تسلیحات و ذخایر نظامی از طریق عناصر موجود در استان های جنوبی به گروه های عبدالله صالح داده می شد و این عناصر توسط دستگاه های ناظر و امنیتی رصد می شدند. اظهارات اخیر علی عبدالله صالح، نشان داد که موضع وی از نقشه قبلی نشأت می گیرد؛ طبق آن نقشه، وی باید در ۲۴ آگوست این موضوع را اعلام می کرد اما شکست خورد و در نوبت دوم آن را اعلام کرد که به معنای پایان حیات سیاسی او است.

*برخی اخبار از تسلط حوثی ها بر صنعا حکایت دارد. در این خصوص توضیح دهید.

این اخبار کاملا درست است. برخی از پادگان ها وجود دارند که از ۲۱ سپتامبر تاکنون وارد آن نشده ایم و در کنترل عناصر علی عبدالله صالح قرار دارند. عناصر صالح از حفاظت از این پادگان ها سخن گفتند و این پادگان ها وابسته به وزارت دفاع است. روز شنبه در زمانی که عناصر صالح در این پادگان ها حضور داشته و در حال آموزش برخی عناصر بودند که مستقیما به متجاوزان خدمت می کنند، به صورت کامل بر آن پادگان ها مسلط شدیم و سلاح ها را در اختیار گرفتیم. فروپاشی های زیادی صورت گرفته است ولی افراد شرافتمند زیادی از رهبران کنگره مردمی یمن وارد این توطئه نشدند. زیرا می دانستند که از سوی علی عبدالله صالح مورد فریب قرار گرفته اند؛ صالح ادعای مقابله با تجاوز را دارد اما اخیرا مشخص شد که ابزار متجاوزان است و تجاوزگران هر زمان که بخواهند، وی را حرکت می دهند و همچنین مجبور به سخن گفتن و سکوت می کنند.

*پیام شلیک موشک کروز به تاسیسات هسته ای امارات چه بود؟

شلیک موشک در راستای واکنش قانونی صورت گرفت. پیشتر عبدالملک الحوثی هشدار داده بود که پایتخت های ائتلاف متجاوز در تیررس یگان موشکی یمن است و شلیک موشک ها نیز خیلی دور نیست. در آگوست گذشته ما تجربه هدف قرار دادن ابوظبی پایتخت امارات را داشتیم و این تجربه روز به روز تقویت شد تا اینکه رآکتور ابوظبی با دقت هدف قرار گرفت. این اقدام یک پیام را به پایتخت های کشورهای متجاوز دارد مبنی بر اینکه حوثی ها که پیشتر یک مرتبه ریاض و دو مرتبه ابوظبی در امارات را هدف قرار داده اند، می توانند پایتخت هرکشور دیگری که در ائتلاف متجاوزان قرار دارد و اقدام به جنگ و اشغال یمن می کند، هدف قرار دهند. همچنین با این اقدام یک پاسخ مستقیم نیز به امارات به عنوان اصلی ترین حامی شبه نظامیان عبدالله صالح دادیم. زیرا صالح به دلیل اینکه اموال و اولادش در امارات هستند، با این کشور ارتباط محکمی دارد. میان صالح و امارات هماهنگی کاملی وجود دارد که در نهایت رسوا شدند و حقیقت آنها آشکار گردید.

*چه پیامدی را برای شلیک این موشک به رآکتور هسته ای امارات انتظار دارید؟

زمانی که اقدام به کاری می کنی باید درباره عاقبتش نیز تدبیر کنی. اقدامات حوثی ها نیز بر این اساس صورت می گیرد. هر عملیاتی که انجام می دهیم، معادلات را محاسبه می کنیم و می دانیم که این اقدام نیز با واکنش هایی روبرو خواهد شد که جدید نیست. نمی توانند اقدام جدیدی انجام دهند و هر کاری که می توانستند، انجام داده اند. طی سه سال گذشته هر نوع تسلیحات و قدرتی که داشتند، تجربه کردند. اماراتی ها مدعی هستند که پیروزی هایی کسب می کنند اما امروز می بینیم که قدرت موشکی به آنها و پایتخت هایشان می رسد و امارات و سعودی ها و هم پیمانانشان را از سلطه گری نهی می کند به ویژه پس از سقوط آخرین برگشان یعنی عبدالله صالح. انصارالله می داند که چه زمانی و چه مکانی را هدف قرار دهد و مناطق حساس و راهبردی را برای هدف قرار دادن می شناسد.

منبع: مهر

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۹۸۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان ملل: بازسازی غزه به ۸۰ سال زمان نیاز دارد

سازمان ملل اعلام کرد غزه به ۴۰ سال قبل بازگشته است و بازسازی آن در بهترین شرایط ۸۰ سال طول می‌کشد.

به گزارش ایسنا، سازمان ملل هزینه بازسازی نوار غزه را حدود ۴۰ میلیارد دلار تخمین زد و تاکید کرد بازسازی ویرانی‌های عظیم و بی‌سابقه‌ای که در اثر تجاوز طولانی مدت رژیم صهیونیستی به نوار غزه وارد شده، ممکن است ۸۰ سال به طول انجامد.

به گزارش الجزیره، عبدالله الدردری، دستیار دبیرکل سازمان ملل متحد و مدیر دفتر منطقه‌ای کشورهای عربی در برنامه توسعه سازمان ملل متحد، در کنفرانسی خبری در امان پایتخت اردن اعلام کرد، بازسازی نوار غزه یک کار بسیار هزینه بر و زمان بر خواهد بود. بر اساس تصاویر ماهواره‌ای برآورد هزینه‌ها حدود ۱۸ میلیارد دلار است اما روی زمین و در عمل وضعیت بسیار متفاوت است و این برآورد نهایی نیست.

وی افزود: برآورد اولیه برنامه توسعه سازمان ملل متحد برای بازسازی همه چیزهایی که در غزه ویران شده، حدود ۴۰ میلیارد دلار است و این ماموریتی است که جامعه بین‌الملل از جنگ جهانی دوم تاکنون هرگز با آن برخورد نکرده است.

وی با اشاره به بحث و بررسی بازسازی غزه با برخی کشورهای عربی و وجود نشانه‌های مثبت در این زمینه، افزود: اتکا به چارچوب‌های سنتی برای بازسازی به این معناست که ممکن است این کار دهه‌ها طول بکشد و مردم فلسطین چند دهه از رفاه بهره مند نباشند. بنابراین مهم است که مردم را به سرعت در خانه‌های مناسب اسکان دهیم و به حالت عادی اقتصادی و اجتماعی بازگردانیم .

در همین حال، ارزیابی ساخت‌وسازها نشان می‌دهد غزه نزدیک به ۸۰ سال برای بازسازی تمام واحدهای مسکونی تخریب‌شده به زمان نیاز دارد و این در صورتی است که سرعت بازسازی معقول باشد.

الدردری تاکید کرد کل آواری که تاکنون در غزه انباشته شده است به ۳۷ میلیون تن می‌رسد و با توجه به افزایش بسیار زیاد و روزانه آن، آخرین داده‌ها نشان می‌دهد این آوارها تقریبا ۴۰ میلیون تُن است.

وی با اشاره به اینکه ۷۲ درصد ساختمان‌های مسکونی به طور کامل یا جزئی تخریب شده است، خاطرنشان کرد: توسعه انسانی غزه با تمام مولفه‌های آن اعم از بهداشت، آموزش، اقتصاد و زیرساخت‌ها حدود ۴۰ سال به عقب رفته‌اند و این به معنای آن است که ۴۰ سال تلاش و کوشش و سرمایه گذاری‌ها در نوار غزه بر باد رفته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صالح آبادی‌ها در سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) به سوگ نشستند + فیلم و تصاویر
  • سازمان ملل: بازسازی غزه به ۸۰ سال زمان نیاز دارد
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • سجده شکر، پاسخ ساسان به حاشیه‌سازان(عکس)
  • ورود سیلاب به جاده ارتباطی صالح آباد-ایلام
  • صالح، ستاره‌ای برای تمام خطوط استقلال!
  • برنامه عمران ملل متحد: بازسازی غزه ۸۰ سال طول می‌کشد
  • برگزاری مراسم عزاداری شهادت امام جعفر صادق در ۱۵ امامزاده گلستان
  • هشدار به پیمانکاران پسماند پایتخت درمورد بکارگیری کارگران زیر ۱۸ سال
  • برپایی نمایشگاه هفته مشاغل در هنرستان دخترانه فاطمه الزهرا (س) صالح آباد + تصاویر