Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جهاددانشگاهی واحد استان قم گفت: جهاد دانشگاهی به عنوان بازوی اجرایی دستگاههای دولتی توان مهندسی، فنی، معماری و تخصصی برای اجرای طرح‌ها را دارد.

به گزارش خبرنگار ایسنا، دکتر محمد حیدری در دیدار با محسن بهشتی معاون هماهنگی و امور عمرانی استانداری قم عنوان کرد: ما برآنیم فازهای جدیدی را در جهاد مطابق با فعالیت‌های کشور آغاز نمائیم و همچون بازوان اجرایی مدیران، پروژه‌های بر زمین مانده را به سرانجام برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جهاددانشگاهی واحد استان قم افزود: در قم خلاء هایی وجود دارد که با نیازسنجی آنها را شناسایی کردیم و می‌توانیم با توان و تخصص موجود در جهاد زمینه‌ای برای اشتغال و توسعه اقتصادی فراهم سازیم.

وی تصریح کرد: در قم بافت‌های فرسوده زیادی وجود دارد، قم می‌تواند در عرصه معماری نیز الگویی برای کشور باشد؛ در این راستا جهاد دانشگاهی پیشینه مهندسی و فنی و معماری داشته و توفیقاتی را نیز به دست آورده است.

حیدری با بیان این‌که توانمندی‌های زیادی با حضور نیروهای متخصص در جهاد دانشگاهی وجود دارد، گفت: ما توانسته‌ایم اعتماد بسیاری از مراکز را در بسیج نیروها و امکانات جلب کنیم و این ظرفیتی بالنده است که دستگاه‌های دولتی می‌توانند از آن استفاده نمایند.

حیدری افزود: جهاددانشگاهی می‌تواند زمینه اشتغال فارغ‌التحصیلان را مطابق با توانمندی‌ها ایجاد نماید.

وی افزود: در بسیاری از استان‌های کشور ظرفیت‌های کشاورزی با استفاده از توان جهاد دانشگاهی به روش‌های نوین و تکنولوژی روز مجهز شده‌اند و روش‌های پیشرفته‌ای در کشاورزی جایگزین روش‌های سنتی کرده‌ایم.

رئیس جهاددانشگاهی واحد استان قم یادآور شد: هم‌چنین در زمینه گردشگری ایده‌های اقتصادی بزرگ با رویکرد زیارتی در قم وجود دارد که می‌تواند تحقق یابد.

آب، محیط زیست و اشتغال مشکلات اصلی در قم/ظرفیت علمی جهاد دانشگاهی در رفع مشکلات سهیم باشد

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم با بیان این‌که در حال حاضر آب، محیط زیست، اشتغال و آسیب‌های اجتماعی، 4 مشکل اصلی در قم است، تصریح کرد: ظرفیت برای حضور جهاد دانشگاهی در رفع آسیب‌ها و خلاء ها وجود دارد، جهاد دانشگاهی با ظرفیت‌های علمی خود می‌تواند در رفع مشکلات قم سهیم باشد.

به گزارش خبرنگار ایسنا، محسن بهشتی در دیدار رئیس جهاددانشگاهی واحد استان قم به همراه جمعی از معاونین و مدیران این واحد با ابراز خرسندی از هدف گذاری‌های جدید جهاد دانشگاهی، عنوان کرد: این نهاد انقلابی دارای تخصص‌های زیادی است که با توجه به نیازسنجی در استان قم می‌توان از این قابلیت‌ها بهره برد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم افزود: جهاد دانشگاهی عمده این توانمندی‌ها و قابلیت‌ها و ظرفیت‌های خود را در زمینه معماری نشان داده است.

وی خاطرنشان کرد: ایجاد ظرفیت‌های جدید در جهاد دانشگاهی امری ضروری است، به طور کلی هدف گذاری برای پویایی بیشتر می‌تواند بسترهای مناسبی را در بهره گیری از قابلیت‌های موجود فراهم سازد.

بهشتی اظهار داشت: جهاد دانشگاهی با نگاه تخصصی خود نسبت به نیازهای روز در استان شناخت دارد و این امر خدمت گذاری بهتری را در روند توسعه و عمران استان رقم می‌زند.

وی بیان کرد: امید است با دیدگاه جدید جهاد دانشگاهی فعالیت‌های این نهاد غنای بیشتری به دست آورد و با گردآوری متخصصین حرکت‌های بهتری را از سوی جهاد دانشگاهی شاهد باشیم.

** آب، محیط زیست، اشتغال و آسیب‌های اجتماعی 4 مشکل اصلی در قم است

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم تصریح کرد: از دغدغه‌های جدی، وجود کشاورزی، باغداری و دامداری بیش از ظرفیت‌های لازم در قم است که موجب از بین رفتن سفره‌های زیرزمینی شده و این مساله موجب فرونشست سالانه شده است.

بهشتی گفت: بحث‌های علمی می‌تواند بخش زیادی از این مشکلات را رفع کند، هر چند اصلاح کار دشوار است اما می‌توان با نگاه تخصصی از بروز مشکلات جلوگیری کرد.

وی ادامه داد: با توجه به ظرفیت جهاد دانشگاهی می‌توان در کارگروه عمرانی از این توان استفاده کرد و جهاد به کارگروه ورود یابد و نمایندگان تخصصی جهاد مشکلات استان را رصد نمایند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم عنوان کرد: یکی از دغدغه‌های جدی در اجرای پروژه‌های مهندسی، فنی، عمرانی و اجرایی در قم، فقدان مهندس مشاور بومی است، در این ارتباط ظرفیت‌های خوبی در جهاد دانشگاهی فراهم است.

وی گفت: جهاد دانشگاهی دارای پشتوانه علمی و پژوهشی در بحث‌های معماری، آب، محیط زیست، مسائل اجتماعی و... است، یکی از ظرفیت‌های مهم در قم وجود 2 هزار بافت فرسوده است که در این زمینه مشاور نداریم، این در حالی است که مشاورین بومی با آشنایی با شرایط اقلیمی و مشکلات، کارایی بیشتری نیز دارند.

وی افزود: با حضور مشاورین بومی زمان کمتری در اجرای پروژه‌ها صرف می‌شود هر طرحی نیز باید با مشاوره‌های کارشناسی و علمی تحقق یابد. در این باره با توجه به رشد غیرطبیعی قم در سال‌های اخیر می‌توان از ظرفیت‌های مهندسی و فنی جهاد دانشگاهی استفاده کرد و با نگاه علمی و تخصصی بسیاری از معضلات را رفع کرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم در خصوص دیگر ظرفیت‌های موجود در قم تصریح کرد: محور توسعه قم گردشگری مذهبی است، در این ارتباط در گردشگری مذهبی و روستایی ظرفیت‌های خوبی در قم وجود دارد، به ویژه این‌که در قم روستاهای زیبایی وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: اگر گردشگری روستایی با برنامه انجام شود به بستر زمین آسیب وارد نخواهد شد، ضمن آن که در سال 93 آمایش سرزمین مصوب شده که باید در مطالعات مورد توجه قرار گیرد.

بهشتی یادآور شد: وجود بافت‌های ناکارآمد و تراکم بالای جمعیت و وجود بحران‌های مختلف و ضعف در مدیریت بحران، نیازها را بیشتر می‌کند، در کشورهای پیشرفته مجامع دانشگاهی و پژوهشی ورود یافته است و تجربه‌های خوبی در مدیریت بحران‌ها دارند.

وی اظهار داشت: جهاد دانشگاهی در مدیریت بحران، بازآفرینی، کشاورزی و تغییر الگوی کشت نیز می‌تواند طرح‌های خود را ارائه نماید.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم در پایان متذکر شد: بسیاری از آسیب‌ها را می‌توان با نگاهی جهادی و تخصصی رفع کرد، قطعا جهاددانشگاهی با ظرفیت‌های علمی خود و حضور در ستادهای مختلف در استانداری به ویژه ستاد اقتصاد مقاومتی می‌تواند در رفع مشکلات قم سهیم باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۰۰۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۲۱ هزار و ۱۶۹ داوطلب استان کرمان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش

ایسنا/کرمان رئیس جهاددانشگاهی استان کرمان از برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت ‌بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط مرکز آزمون جهاد دانشگاهی خبر داد و گفت: این آزمون در استان کرمان با حضور ۲۱ هزار و ۱۶۹ داوطلب، روز جمعه(۱۴ اردیبهشت ماه) برگزار خواهد شد.

دکترمهدی بازمانده امروز ۱۲ اردیبهشت ماه با اعلام این خبر اظهار کرد: این آزمون با شرکت ۱۷ هزار و ۳۱۷ داوطلب زن و ۳۸۵۲ داوطلب مرد در استان کرمان برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: این آزمون به منظور استخدام مربی امور تربیتی و سبک زندگی، مربی امور تربیتی و مشاوره، مربی تربیتی بدنی و سلامت و مشاور تخصصی در استان کرمان است.

رئیس جهاد دانشگاهی استان کرمان گفت: با توجه به بعد مسافت داوطلبان تا مرکز استان و در راستای ارائه خدمات مناسب‌ تر، این آزمون در شهرستان‌های کرمان، زرند، سیرجان، بم، جیرفت، کهنوج و رودبار جنوب برگزار می‌شود.

وی اظهار کرد: آزمون استخدامی مشاغل کیفیت ‌بخشی وزارت آموزش و پرورش با شرکت ۷۸۶۲ نفر در مرکز استان کرمان، ۳۹۳۲ نفر داوطلب در شهرستان جیرفت، ۸۶۲ نفر در شهرستان رودبار جنوب، ۱۶۳۶ نفر در کهنوج، ۱۷۹۵ نفر در زرند، ۲۳۰۰ نفر در شهرستان بم و ۲۷۶۰ نفر داوطلب در شهرستان سیرجان برگزار می‌شود.

بازمانده بیان کرد: مرکز آزمون سازمان جهاددانشگاهی استان کرمان با بیش از ۲۱ هزار داوطلب جزء یکی از بزرگترین مراکز این آزمون در کشور است.

رئیس جهاد دانشگاهی استان کرمان با اشاره به اینکه داوطلبان از روز گذشته می‌توانند کارت ورود به جلسه آزمون خود را از پایگاه hrtc.ir  مرکز آزمون جهاددانشگاهی بگیرند، افزود: باجه رفع نقص احتمالی کارت ورود به جلسه داوطلبان آزمون در مرکز شهرستان‌های برگزارکننده آزمون در استان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شرکت بیش از ۱۵ هزار داوطلب سیستان و بلوچستان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • رقابت ۲۱ هزار و ۱۶۹ داوطلب استان کرمان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • رئیس جهاد دانشگاهی کشور وارد گلستان شد
  • طرح «پایش و ارتقای سلامت» اعضای جهاد دانشگاهی سلامت محور است
  • شرکت ۱۲۳۵۶ نفر کردستانی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • تخصیص تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی برای سازندگان شهر هوشمند
  • «بمب‌های شهری» را برای کاهش ریسک زلزله شناسایی کنیم
  • استفاده از توان جهاد دانشگاهی زنجان برای خدمت به جوانان ضروری است
  • انتشار کتاب ساختار سؤال‌های پژوهش در معماری
  • انتشار کتاب «ساختار سؤال‌های پژوهش در معماری» در چهارمحال و بختیاری