Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام خمینی(ره) با بیان اینکه عده‌ای با اسم اسلام راستین جنایت‌ می‌کنند، فرمود: اگردر دنیا پیدا کردید یک لفظی مطابق معنایش معنا و عمل می‌‌شود، به من هم اطلاع بدهید من هم استفاده کنم، ولی مطمئن باشید در قوطی هیچ عطاری این چیزهایی که اینها می‌‌گویند نیس

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا از آغازین روزهای نهادینه شدن دین اسلام توسط پیامبر(ص) و گسترش آن در سایر نقاط جهان، همواره افراد یا گروه‌هایی خواسته و یا ناخواسته به نام دیانت تحریفاتی را در دین وارد کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر عده‌ای از عالم‌نماها برداشت‌های شخصی خود را بر قرآن و آموزه‌های دین تحمیل می‌کردند و موجبات انحراف و بعد اغتشاش و دو دستگی در جهان اسلام را فراهم می‌کردند. این موضوع در تمام فرقه‌هایی که پس از اسلام ایجاد شد به وفور دیده می‌شود.

در عصر حاضر نیز به دلیل تعدد افکار و نگاه‌هایی که بین متفکران و روشنفکران جامعه اسلامی نسبت به آموزه‌های قرآن و عترت(ع) وجود دارد، شاهد این دست از چالش‌های هستیم. هر کدام از این گروه‌ها و دسته‌جات سیاسی و مذهبی با رویکرد اسلام‌مآبانه آموزه‌های دین را دستخوش اهداف سیاسی و جناحی خود قرار می‌دهند و به تعبیر قرآن  بر حق لباس باطل می‌پوشانند و حق را با آنکه می‌دانند کتمان می‌کنند؛ «وَ لَا تَلْبِسُوا الْحَقَّ بِالْبَاطِلِ وَتَکْتُمُوا الْحَقَّ وَأَنْتُمْ تَعْلَمُونَ؛ حق لباس باطل نپوشانید و حقیقت را با آنکه خود می‌دانید کتمان نکنید»   لذا با تداوم این رفتار باعث انحراف افکار عمومی و به دنبال آن، کشتار مردم مظلوم در سراسر دنیا می‌شوند.

امام خمینی(ره) در بیانات خویش با اشاره به همین چالش اشاره داشتند:

«آن که می‌‌گوید من مسلمانم یک معنای دیگری از اسلام برداشت می‌کند. آنی که می‌گوید «اسلام راستین»، یک مسأله دیگری می‌خواهد بگوید غیر اسلام. آن که اسلام‌شناس است یک چیز دیگر را می‌شناسد غیر اسلام. آن که طرفدار حقوق بشر است یک مسئله دیگر را می‌گوید غیر حقوق بشر. اصلاً الفاظ به کلی از محتوای خودش خالی شده. شما خودتان بروید دنبالش، ببینید کجا یک لفظی از قبیل این الفاظی که متعارف بوده، عدالت، عدالت اجتماعی - نمی‌دانم - طرفداری از حقوق بشر، سازمان امنیت کذا، سازمان کذا، شما دنبال بروید، تعقیب کنید، ببینید کدام یک از اینها محتوای خودش را دارد. کدام یک از اینها، آن معنایی که هست، آن معنا اراده از او می‌شود.»

امام(ره) در این بیانات اشاره دارند شعارهای افراد و گروه‌هایی که به اسم دیانت و یا شعارهای دینی مثل حقوق بشر و ... روی کار هستند، تا چه حد با عملکرد آن‌ها همخوانی دارد. یعنی کسانی که به اسم اسلام ریختن خون هم‌کیش خود را واجب می‌داند در کدام برگ از آموزه‌های اسلام یافت می‌شود. امام خمینی(ره) در ادامه با اشاره به اینکه گروه‌هایی به اسم اسلام راستین در منطقه جنایت می‌کنند، فرمود:

«اسلام وقتی گفته می‌شود، این اسلامی که ما می‌گوییم، اصل‌ نیست؛ آن که اسلام راستین می‌گوید، بر خلاف همۀ مقررات اسلام، این جنایت را دارد می‌کند. آن که تروریست است، می‌‌گوید که ما قوای مسلّحه هستیم، ما قیام مسلحانه کردیم. قیام مسلّحانه این است که بچه‌هایی را بکشند و آتش بزنند؟! این قیام مسلّحانه است؟! این الفاظ عوض شده. معلوم می‌‌شود قیام مسلّحانه عبارت از این است و تروریسم عبارت از یک چیز دیگر است! همه چیز این طور است. حالا من اصل مطلبش را القا کردم، شما دنبالش بکنید. اگر پیدا کردید در دنیا یک لفظی را که مطابق معنایش الآن معنا می‌شود و عمل می‌‌شود، به من هم اطلاع بدهید تا من هم استفاده کنم، ولی مطمئن باشید که در قوطی هیچ عطاری این چیزهایی که اینها می‌گویند نیست و هر چه اینها می‌گویند و هر چه اینها می‌‌کنند، بر خلاف آن مسائلی است که می‌گویند. حرفش را می‌زنند، عملشان، کارشان برخلاف اوست. آن که می‌‌گوید اسلام، می‌گوید اسلام، اسلام راستین باید باشد، این اسلامی که اینها می‌‌گویند، اسلام راستین نیست، آن وقت یک همچون جنایتی را می‌کنند به اسم اسلام راستین! آن که دم از حقوق بشر می‌زند، پایمال می‌‌کند ممالکی را که بیچاره هستند؛ ممالکی که زیر پای اینها دارد پامال می‌‌شود و اسمش را می‌‌گذارند کذا.» (صحیفه امام خمینی » جلد 16 » صفحه 433)

 

انتهای‌پیام/

 

R1392/P1397/S4,36,37/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۰۰۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از سکته گوش چه می‌دانید؟

آفتاب‌‌نیوز :

محمد اجل لوئیان با بیان اینکه سکته گوش یک نامگذاری غلط است، افزود: همین بیماری برای چشم هم وجود دارد، یعنی سکته چشم هم داریم. آنچه که مردم را نگران می‌کند و ناراحت کننده است سکته مغز یا قلب است. این کلمه، سکته گوش با سکته مغز و قلب، خیلی فاصله دارد. سکته مغز و قلب مغایر حیاتی دارد؛ اما سکته گوش خیلی ترسناک و نگران کننده نیست. ولی واقعیت امر این است که بنا بر دلایلی گوش به یک مرتبه شنوایی را ازدست دهد که این اصطلاح را سکته گوش می‌گویند.

وی ادامه داد: وقتی این اتفاق افتاد، بیمار باید در ظرف یک الی دو هفته اول به پزشک مراجعه کند. پزشک متخصص ارزیابی می‌کند و اگر به طور ناگهانی شنوایی، از دست رفته باشد و به اصطلاح سکته گوش رخ داده باشد که البته سکته گوش هم ممکن است نصف نیمه و ناقص باشد، اگر زود مراجعه کنند، درمان‌ها جواب می‌دهد و نصف بیمار‌ها خوب می‌شوند و شنوایی بر می‌گردد.

به گزارش مهر، این متخصص گوش و حلق و بینی افزود: در مورد کسی که بعد از سکته گوش، سوت گوشی پیدا کرده است، پزشک باید ارزیابی‌ها و درمان‌ها را کرده باشد، شنوایی سنجی می‌خواهد. حتماً ام آر آی می‌خواهد. اگر این آزمایش‌ها انجام شده و مشخص شده است که عارضه جدی نیست؛ بنابراین این عارضه خیلی مهم نیست. سوت ممکن است خوب شود و ممکن است ادامه داشته باشد، آن سوت را می‌شود برایش کاری کرد. سوت گوش ممکن است به رغم درمان‌ها بهبود پیدا نکند و یا ممکن است خوب شود بنابراین اگر سوت کشیدن برای فرد ناراحت کننده است باید مجدداً به پزشک متخصص مراجعه کند تا درمان پیدا کند.

وی در پاسخ به این پرسش که سطح شنوایی که بعد از سکته گوش کاهش پیدا می‌کند ممکن است باعث از دست رفتن کامل شنوایی شود و آیا سمعک تنها راه درمان است، گفت: ممکن است نیاز به سمعک نباشد. تعریف‌های علمی برای سکته ناقص گوش وجود دارد. اگر احیاناً سکته گوش در حدی باشد که مریض نتواند زندگی عادی اش را داشته باشد می‌تواند از سمعک استفاده کند و شنوایی بهبود پیدا کند. باید یک شنوایی شناس ارزیابی کند که آیا این فرد با سمعک بهبود پیدا می‌کند یا خیر.

عجلوییان با بیان اینکه تأثیر استفاده از هندزفری به مدت طولانی در گوش بر روی سکته گوش از نظر علمی ثابت نشده است، افزود:، ولی اصولاً صدا‌های بلند و طولانی مدت روی شنیداری تأثیر می‌گذارد. افرادی که در محیط‌های شلوغ صدایی کار می‌کنند، در معرض کاهش شنوایی قرار دارند. اگر هندزفری را با صدای ملایم در مدت کوتاه‌تری بشنویم مشکلی ایجاد نمی‌کند، اما بعد از مدتی باید به گوش استراحت دهیم. گذاشتن هندزفری در طولانی مدت با صدای بلند، کاهش شنوایی ممکن است ایجاد شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • محمد مهاجری به مهدی نصیری: آخر شما را با شاهزاده چکار؟ /یک موی گندیده تاجزاده به همه هیکل شاهزاده کثیف شرف دارد /از این راه برگردید
  • شگرد جدید صهیونیست‌ها برای کودک‌کشی در غزه
  • خباثت جدید صهیونیست‌ها علیه کودکان غزه/انفجار قوطی‌های شبیه کنسرو
  • دلایل «پاریس» برای انتخاب اسلام + فیلم
  • نقش محوری کارگران در تحقق شعار سال
  • «حشاشین» روایتگر حسن صباح تروریست یا کلیددار بهشت؟
  • از سکته گوش چه می‌دانید؟
  • دهه کرامت فرصت معرفی الگوهای برتر جهان اسلام به دختران است
  • عاقبت رؤیافروشی؛ واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به ابراز ندامت اشکان خطیبی
  • ببینید | بانیان فرقه بهائیت آغازگر کشف حجاب در ایران