Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@21:28:59 GMT

دکتر غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم شد

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۰۳۶۱۰

دکتر غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم شد

دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری روز سه شنبه در حکمی دکتر غلامرضا غفاری را به سمت "معاون فرهنگی و اجتماعی" این وزارتخانه منصوب کرد.

به گزارش ایسنا، متن کامل حکم انتصاب دکتر غفاری به شرح زیر است:

«جناب آقای دکتر غلامرضا غفاری

سلام علیکم،

احتراماً، با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و تجارب جناب عالی به سمت «معاون فرهنگی و اجتماعی» وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منصوب می شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جنابعالی انتظار می رود با تأکید و اهتمام تام به مبانی فرهنگی و دینی و گسترش فعالیت های فرهنگی و اجتماعی به ویژه افزایش شادابی و نشاط سیاسی براساس اصول اخلاقی و در راستای حفظ مصالح عمومی و منافع ملی با الهام از آموزه های اسلامی و راهبردهای دولت تدبیر و امید در پیشبرد برنامه های تقدیمی به مجلس شورای اسلامی در انجام مسئولیت های محول نقش شایسته ای ایفاد نمایید.

امید است با استعانت از خداوند متعال و همکاری و هماهنگی با سایر معاونان و مدیران و همکاران محترم حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی و دانشگاهیان و اتخاذ رویکرد توام با عقلانیت و اعتدال و با رعایت منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید در انجام وظایف محوله موفق باشید.»

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر غلامرضا غفاری، متولد سال ۱۳۴۴ در شهرستان کاشان، فارغ التحصیل رشته جامعه شناسی از دانشگاه تهران و دانشیار پایه ۲۳ دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران است.

وی به مدت ۱۰ ماه سابقه حضور در جبهه های جنگ تحمیلی را داشته و در دوره دانشجویی عضو انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی و عضو افتخاری جهاد دانشگاهی بوده است.

دکتر غفاری، راهنمایی و مشاوره بیش از ۵۰ رساله و پایان نامه دکتری و کارشناسی ارشد را تاکنون عهده دار بوده است. چاپ نزدیک به ۴۰ مقاله علمی- پژوهشی در مجلات معتبر علمی، شرکت در سمینارها و همایش های متعدد داخلی و بین المللی، تألیف و ترجمه ۱۵ اثر علمی در زمینه توسعه اجتماعی، تغییرات اجتماعی، جامعه شناسی تحولات نسلی، مشارکت های اجتماعی، کیفیت زندگی، سرمایه اجتماعی و اعتماد از فعالیت های علمی ارزنده او به شمار می رود.

وی همچنین عضو انجمن های علمی جامعه شناسی ایران، مطالعات فرهنگی و ارتباطات، رفاه اجتماعی و نیز انجمن بین المللی جامعه شناسی است و دو دوره عضویت در هیأت مدیره و نایب رئیسی انجمن جامعه شناسی را هم در کارنامه فعالیت های علمی خود دارد.

در حوزه پژوهش نیز دکتر غفاری مجری پیمایش ملی «سرمایه اجتماعی» در سال های ۱۳۸۳ و ۱۳۹۳ (شامل ۳۱ گزارش استانی، یک گزارش ملی، ۱۸ گزارش دستگاهی)، مجری طرح ملی «گزارش وضعیت اجتماعی کشور» با مشارکت بیش از یکصد نفر از صاحبنظران علوم اجتماعی، مدیر اجرایی موج سوم پیمایش ملی «ارزش ها و نگرش های ایرانیان» در سال ۱۳۹۴ (شامل ۳۱ گزارش استانی و یک گزارش ملی) و مجری پیمایش ملی «سنجش وضعیت اجتماعی، فرهنگی و اخلاقی جامعه ایران» (شامل ۴۲۶ گزارش شهرستانی، ۳۱ گزارش استانی و سه گزارش ملی) بوده است. او همچنین برش دانشجویی پیمایش های ملی سرمایه اجتماعی و موج سوم پیمایش ارزش ها و نگرش های ایرانیان را هم انجام داده است.

دکتر غفاری افزون بر فعالیت های آموزشی و پژوهشی از سوابق اجرایی ارزنده ای نیز برخوردار است. مسئولیت های معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده و رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران از پیشینه و تجربه های ارزنده او در کارهای اجرایی است. وی از سال ۱۳۹۳ تاکنون نماینده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در هیأت نظارت بر تشکل های اسلامی دانشگاه تهران بوده است.

تعهد، تخصص و توانایی های علمی و فرهنگی دکتر غفاری همراه با تجربه موفق در مسئولیت های اجرایی و توانایی برقراری ارتباط و تعامل موثر با نخبگان و فعالان عرصه فرهنگی و دانشجویی پشتوانه مهمی برای توفیق وی در ایفای نقش و مسئولیت در جایگاه معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به شمار می رود.

پیش از این و از ابتدای فعالیت دولت دوازدهم، دکتر حسین میرزایی، رییس پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با حفظ سمت، مسئولیت سرپرستی معاونت فرهنگی و اجتماعی را عهده دار بود.

دکتر میرزایی که روز گذشته به منظور تمرکز بر فعالیت های اجرایی، علمی و پژوهشی در پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، از سمت معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارتخانه استعفا کرد، اکنون ریاست این پژوهشکده مهم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را برعهده دارد.

دکتر میرزایی امروز در گفت وگویی با خبرگزاری ایسنا در این خصوص اظهار داشت: از ابتدا قرار بر این بود که در دوره گذار با حفظ سمت، سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم باشم و در حال حاضر با توجه به اینکه مقدمات و ثبات لازم برای انتصاب معاون جدید فراهم شده است از این سمت استعفا می‌دهم و در پژوهشکده تمرکز خواهم کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۰۳۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه‌های مختلف مردمی و فرهنگی در انتخابات همکاری داشتند

ایسنا/تهران معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تهران گفت: دستگاه‌های مردمی و فرهنگی در حوزه مشارکت در انتخابات همکاری داشتند و این باعث شد تا انتخاباتی باشکوه در استان برگزار شود.

سید عباس جوهری در آیین تجلیل از عوامل برگزاری انتخابات شهرستان ملارد اظهار کرد: افزایش میزان مشارکت مردم و همکاری ائمه جمعه ارزشمند است و این موفقیت‌ها ثمره تلاش‌های شبانه‌روزی است. در استان تهران بیش از ۱۴۰ برنامه برای رای اولی‌ها برگزار شد و اقشار مختلف مردم مانند هنرمندان، ورزشکاران، دانشجویان و اصناف پای کار انتخابات بودند. 

وی در ادامه افزود: انتخابات بدون حاشیه برگزار شد و این نتیجه برنامه‌ریزی‌ و اصلاح قانون انتخابات است.

رئیس ستاد انتخابات استان تهران تصریح کرد: دور دوم انتخابات در ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات و پردیس به‌صورت کاملا الکترونیک و در حوزه ورامین، قرچک و پیشوا نیمه الکترونیک برگزار خواهد شد.

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تهران در پایان خاطر نشان کرد: سطح تعامل بین دستگاه‌های مختلف به‌ خصوص در شورای نگهبان و هیات نظارت در سطح استان و شهرستان قابل تقدیر بود. چرا که هر کسی در خطوط وظایف خود حرکت کرد و وظیفه خود را انجام داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دستگاه‌های مختلف مردمی و فرهنگی در انتخابات همکاری داشتند
  • رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشور عراق منصوب شد
  • معرفی برگزیدگان نخستین جشنواره ملی کیش بهشت خانواده‌ها
  • تعهدات وزارت نفت در بخش درمان بوشهر نیازمند بازنگری جدی است
  • لغو محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیات علمی
  • مخبردزفولی: استقرار اقتصاد دانش پایه شرط مهم تحقق مرجعیت علمی است
  • چرا خیلی ها تمایلی به تحصیل در مقطع کارشناسی علوم انسانی ندارند؟
  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم‌ پزشکی شیراز
  • جزئیاتی از پرداخت وام‌های دانشجویان علوم پزشکی / برگزاری ۷ طرح ملی دانشجویی
  • بازنگری تعهدات وزارت نفت نسبت به طرح‌های درمانی بوشهر