Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام بیمارستان فوق تخصصی سرطان جنوب کشور گفت: خیران از ابتدا تاکنون بیش از ۱۶ میلیارد تومان برای ساخت بیمارستان سرطان جنوب کشور کمک کردند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، «اگر هر نفر در فارس ماهانه هزار تومان برای ساخت بیمارستان فوق تخصصی سرطان جنوب کشور کمک و یا اوراق مشارکت وقفی خریداری کند، این بیمارستان در کمتر از 3 سال به بهره‌برداری می‌رسد» این موضوعی بود که دو سال پیش از طریق  رسانه‌ها مطرح  و قرار شد اداره کل اوقاف و امور خیریه استان فارس در این امر مهم سهیم باشد و دانشگاه علوم پزشکی شیراز را یاری دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

منوچهر باقری قائم مقام بیمارستان فوق تخصصی سرطان جنوب سید الشهدا «سرطان جنوب کشور» در گفت‌وگو با تسنیم به بدعهدی مسئولان اداره اوقاف و امور خیریه استان  فارس اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به اینکه قرار بود این مهم با حمایت و فروش اوراق وقف مشارکتی صورت بگیرید ولی تاکنون این سازمان نتوانسته به تعهدات خود عمل کند. 

وی با بیان اینکه این بیمارستان تنها یک مرکز درمانی نیست بلکه به مرکز تحقیقاتی و آموزشی در زمینه سرطان تبدیل می‌شود، افزود: مدت‌زمان ساخت و تجهیز این بیمارستان حدود 5 سال است که امیدواریم با کمک‌های مردم و مسئولان این بیمارستان هر چه سریع‌تر ساخته شود و با راه‌اندازی آن‌ یکی از نیازهای اساسی و مهم منطقه جنوب کشور برطرف شود. 

باقری بیان کرد: این بیمارستان به همت و تلاش مردم خیر از سراسر کشور در پنج بلوک هفت‌ تا 10 طبقه در حال ساخت است که مرحله اسکلت فلزی بلوک اول به پایان رسیده و اسکلت فلزی بلوک دوم آغاز شده است.

قائم مقام بیمارستان فوق تخصصی سرطان جنوب سیدالشهدا با بیان اینکه از ابتدای احداث این بیمارستان تاکنون، خیرین برای مشارکت در ساخت این بیمارستان بیش از 16 میلیارد تومان  کمک کرده‌اند، عنوان کرد: با گذشت کمتر از سه  سال از اجرای طرح، مبلغی از طریق فروش اوراق وقف جمعی یا واریز نقدی به شماره حساب‌های بانک عامل جمع‌آوری شده است.

باقری افزود: اگر بتوانیم خیران بیشتری را در ساخت این بیمارستان سهیم کنیم، این پروژه براساس برنامه زمان‌بندی شده در مدت پنج سال بهره‌برداری می‌شود. 

وی گفت: بر اساس نقشه‌های تهیه شده، این بیمارستان در کنار بیمارستان فوق تخصصی پیوند اعضای ابوعلی سینا (شهرک صدرا) با گنجایش 1000 تخت در مساحتی بالغ بر 20هزار متر مربع ساخته می‌شود.

قائم مقام بیمارستان فوق تخصصی سرطان جنوب سید الشهدا خاطرنشان کرد: خیرانی از دیگر استان‌های کشور نیز در این طرح شرکت داشته‌اند و برخی از پزشکان فارس نیز با کمک‌های قابل توجه در اجرای این طرح خداپسندانه مشارکت کرده‌اند. 

باقری با اشاره به اینکه برای مشارکت بیشتر خیرین 20 هزار قلک و 500 صندوق ساخته شده  که تلاش داریم با مشارکت بیشتر خانواده‌ها بتوانیم این بیمارستان را هرچه سریعتر بنا کنیم گفت: خیران درگروه سنی خاصی قرار نمی‌گیرند، برخی از دانش‌آموزان با اهدای هزار تومان در این طرح مشارکت کرده‌اند. 

وی به شیوع بیماری سرطان به دلیل فقر اطلاعات توده مردم اشاره می‌کند و از آنها می‌خواهد با غربالگری به موقع نسبت به ریشه‌کن کردن این بیماری اقدام کنند. 

قائم مقام بیمارستان فوق تخصصی سرطان جنوب عنوان کرد: با یک ضرب و تقسیم بسیار ساده متوجه می‌شویم که اگر4.5 میلیون نفر از جمعیت فارس در ساخت این بیمارستان مشارکت کنند، با همان کمک هزار تومانی در ماه، مبلغ 450 میلیارد ریال برای ساخت این بیمارستان فوق تخصصی جمع‌آوری می‌شود.

انتهای پیام/ 

R41382/P1357/S6,61/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۰۸۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۹۵۰۰ واحد مسکونی در ۳ منطقه پایتخت

به گزارش خبرگزاری مهر، نوید خاصه‌باف، مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران در خصوص ساخت پروژه‌های مسکونی توسط شهرداری تهران اظهار کرد: پروژه های مسکونی در مناطق ۱۸ «پروژه الغدیر» و ۱۹ و همچنین پروژه «مریم» در منطقه ۲۲ در قالب شهرک‌های الگو (مجموعاً ۹۵۰۰و احد) است که قرارداد آنها منعقد خواهد شد.

وی افزود: زمان تحویل پروژه‌ها حداقل سه ساله خواهد بود. البته این موارد از پروژه های احداث محلات الگو که در دستور کار سازمان نوسازی شهر تهران قرار دارد، مجزاست.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران در ادامه با اشاره به اینکه سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران در موضوع فروش واحدها دخالتی ندارد، ادامه داد: تا زمانی که این پروژه ها تا ۷۰ درصد پیشرفت نداشته باشد، سرمایه گذار و شهرداری تهران حق فروش نخواهند داشت.

خاصه‌باف گفت: قراردادهایی که امروز بسته می‌شود، بهره‌برداری آن برای آینده شهرداری خواهد بود. این قراردادها درواقع سرمایه گذاری و ایجاد ارزش افزوده برای آینده شهر خواهد بود.

کد خبر 6093101 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • حمایت انجمن‌های تخصصی از کنگره کنسرژنومیکس
  • استاپ‌موشن عرصه نوظهور در بازاریابی است/ نقش موشن‌گرافی در رونق تجارت
  • ساخت ۹۵۰۰ واحد مسکونی در ۳ منطقه پایتخت
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • بیمارستان ۶۴ تختخوابی بعثت گچساران سال جاری به بهره برداری می رسد
  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • آغاز به کار مرحله دوم ساخت بیمارستان سی سخت
  • بیمارستان نیایش خرم‌آباد ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • ساخت بیمارستان بهارستان از محل مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب
  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت