Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-04-29@05:39:51 GMT

بهترین راه‌های طبیعی برای رشد مو

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۰۸۸۹۵

بهترین راه‌های طبیعی برای رشد مو

رویداد۲۴-بسیاری از افراد از رشد کم مو‌های خود ناراضی هستند برای حل این مشکل راهکار‌هایی عالی به منظور افزیش سرعت رشد مو وجود دارد.
 
داشتن مو‌های زیبا و سالم برای افراد به ویژه خانم‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است. ریزش مو، کندی رشد، وجود موخوره و شوره می‌تواند سبب آسیب رسیدن به مو‌ها و افت اعتماد به نفس افراد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
برخی از بانوان پس از رنگ آمیزی و دکلره کردن مو‌ها دچار سوختگی انتهای ساقه مو‌ها شده و به اجبارمو‌های خود را کوتاه می‌کنند، برخی دیگر نیز به دلایل متفاوت از جمله پایان شیمی درمانی و رشد دوباره مو‌ها تمایل به بلند کردن مو‌های خود را دارند.
 
کندی رشد مو دلایل مختلفی دارد، اما می‌توان با راهکار‌هایی سرعت رشد مو‌ها را افزایش داد.
 
رشد مو سه مرحله دارد: آناژن (زمانی که مو در حال رشد است)، کاتاژن (زمانی که رشد مو شروع به توقف می‌کند) و تلوژن (زمانی که رشد متوقف می‌شود و مو‌ها از بین می‌روند) که با انجام راهکار‌هایی می‌توان مرحله آناژن را افزایش داد.
 
درگام اول اصلاح رژیم غذایی و مصرف خوراک‌های سالم و سرشار از ویتامین و املاح معدنی می‌تواند نقش به سزایی در افزایش رشد مو‌ها داشته باشد.
 
تخم مرغ، ماست پروبیوتیک و مرغ از جمله خوراکی‌های مفید برای افزایش سرعت رشد مو هستند. 
 
خوردن مواد غذایی یا مکمل‌های خوراکی حاوی آهن و روی (با نظارت پزشک و به میزان استاندارد) می‌تواند سبب تولید پروتئین در ریشه مو و افزایش طول عمر آن‌ها شود.
 
کم خونی یکی از اصلی‌ترین دلیل‌های ریزش و کم پشتی مو‌ها است.
 
خوردن مواد غذایی حاوی ویتامین‌های D و C مانند پرتقال، گریپ فروت، لیموترش، ماهی‌های روغنی و شیر کامل نیز می‌تواند سبب تقویت ریشه و ساقه مو‌ها شود. 
 
خوراکی‌های حاوی گروه ویتامین B که به نام بیوتین شناخته می‌شود نیز در حفظ سلامت بدن، تقویت و کمک به بلند شدن مو‌ها بسیار موثر است.
 
از جمله خوراکی‌های حاوی بیوتین می‌توان تخم مرغ، پنیر، قارچ، بادام، گل کلم، ماهی، گوشت، تخم مرغ، لبنیات، سبزیجات برگ، نخود فرنگی و لوبیا را نام برد که همگی منبع‌های خوب بیوتین هستند. 
 
برخی رفتار‌های اشتباه نیز سبب ریزش مو، شکنندگی ساقه و درنهایت کندی رشد آن‌ها می‌شوند که از آن جمله می‌توان شانه کردن مو با شانه‌های دندانه ریز یا برس را نام برد. همچنین شانه زدن بیش از حد موها، استفاده از خشک کن یا صاف کننده‌های حرارتی نیز می‌تواند سبب شکنندگی ساقه مو‌ها شود.
 
 استفاده از روبالشی از جنس ابریشم یا سیلک نیز می‌تواند سبب جلوگیری از بروز اصطکاک بین ساقه مو و بالش در زمان خواب و شکنندگی در ساقه مو‌ها شود.  
پس از اتمام حمام مو‌های خود را درون حوله نپیچید، زیرا سبب گره خوردن و شکنندگی مو‌ها می‌شود، خشک شدن مو‌ها به طور طبیعی در جریان هوا سبب سلامت و جلوگیری از بروز موخوره و کندی در رشد می‌شود.
 
شستشوی روزانه مو‌ها با شامپو نیز می‌تواند سبب آسیب دیدن ساقه موها، از بین رفتن چربی طبیعی موجود در کف سر وکندی رشد مو‌ها شود. 
 
برای تحریک رشد مو و فولیکول سازی استفاده از ماساژ کف سر و ساقه‌های مو با روغن‌های گیاهی از جمله روغن‌های نارگیل، بادام، زیتون، اسطوخدوس و رزماری نیز بسیار مفید است. 
 
در مرحله آخر شستشو مو‌های خود را با آب سرد انجام دهید این کار سبب تقویت فولیکول مو و جلوگیری از ریزش پس از شستشو با آب می‌شود.
 
بستن مو‌ها به صورت دم اسبی درخانم‌ها سبب افزایش قدرت جاذبه زمین بر مو‌ها و سرعت رشد آن‌ها می‌شود؛ و درنهایت ماساژ کف سر، کوتاه کردن مو‌ها هر سه الی چهار ماه به میزان یک سانتی متر، پرهیز از استفاده از رنگ‌های شیمیایی برای رنگ آمیزی مو‌ها همگی می‌تواند در عرض مدت کوتاهی سبب رشد باورنکردنی مو‌ها شود.
 
البته سرعت رشد مو‌ها و کیفیت آن‌ها به ژنتیک، جنسیت، سن، سابقه بیماری، میزان استرس و مواردی از این دست نیز بستگی دارد.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۰۸۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت چرخش مچ پا چیست؟

چرخش مچ پا به سمت داخل زمانی که پا روی زمین قرار می‌گیرد و وزن بدن روی آن تمرکز می‌کند به طور طبیعی رخ می‌دهد.

به گزارش جام جم، در واقع، چرخش مچ پا حالت طبیعی است و مزایایی دارد، اما چرخش بیش از حد مچ پا که به عنوان عارضه چرخش مچ پا به داخل شناخته می‌شود، زمانی رخ می‌دهد که میزان چرخش مچ پا به سمت داخل بیش از حد طبیعی باشد و مچ پا بیش از حد معمول به سمت داخل منحرف شود.

در افرادی که این عارضه را تجربه می‌کنند، مشاهده می‌شود که مچ پا به سمت داخل منحرف شده است و افزایش چرخش مچ پا به داخل، باعث بر هم خوردن راستای مفاصل می‌شود در نتیجه درد یا آسیب‌دیدگی قوزک پا، زانو و حتی مفاصل ران و پایین کمر را به همراه دارد و چرخش مچ پا در صورت عدم درمان مشکلات متعددی را به دنبال خواهد داشت و اهمیت این موضوع به خصوص برای کودکان بسیار زیاد است.

علت چرخش مچ پا چیست؟

علت چرخش مچ پا شامل ژنتیک یا نقص مادرزادی، کف پای صاف، افزایش سن و تضعیف عضلات، استفاده از کفش‌های پاشنه بلند و کفش نامناسب و... است.

راه‌های تشخیص چرخش بیش از حد و غیرطبیعی مچ پا

زمانی که فرد به صورت عادی ایستاده، استخوان مچ پا دقیقا در بالای پاشنه قرار گرفته است و پزشک متخصص می‌تواند با انجام آنالیز حرکت و گام برداری، بیماری چرخش مچ پا را تشخیص دهد و علاوه بر معاینه بالینی، اسکن کف پا، اسکن مچ و زانو روش‌های دیگری هستند که برای تشخیص این بیماری وجود دارد.

چند تمرین ورزشی اصلاحی برای این عارضه وجود دارد که شامل حرکت پای کوتاه، حرکت اردک ایستاده و کشش ساق پا با حرکت زنجیره باز از جمله تمرینات ورزشی اصلاحی است.

حرکت پای کوتاه

کفش‌های خود را در بیاورید و پا‌های خود ر به اندازه عرض لگن از هم باز کنید. در حالی که انگشتان پای شما هنوز روی زمین است و وزن بدن خود را روی قسمت بیرونی کف پا بیندازید تا قوس کف پای شما از زمین فاصله بگیرد. این حالت را برای چند ثانیه حفظ کنید و سپس به حالت اولیه بازگردید. شما باید به تدریج عادت کنید که این حالت را در حین انجام کار‌های روزانه حفظ کنید.

حرکت اردک ایستاده

بایستید و پاشنه پا‌های خود را به هم بچسبانید و پنجه پا‌های خود را از هم باز کنید به حالتی که پا‌های شما مشابه پای اردک شود. سعی کنید که ران پا‌های خود را به سمت خارج بچرخانید و از عضلات گلوتس خود کمک بگیرید تا لگن خود را بچرخانید. ممکن است حس کنید که با چرخش ران پای شما، گودی کف پا به سمت بالا می‌آید و چرخش مچ پا به داخل برطرف می‌شود. این حالت را برای ۳۰ ثانیه حفظ کنید.

کشش ساق پا با حرکت زنجیره باز

حرکت زنجیره باز در حالت نشسته انجام می‌شود. روی زمین بنشینید و پا‌های خود را کاملا دراز کنید. پا‌های خود را در حالتی خنثی و طبیعی نگه دارید. به آرامی به سمت جلو خم شوید و انگشتان پای خود را با دست بگیرید و آن را به سمت خودتان بکشید. این کار موجب کشش ساق پا می‌شود. این حالت را برای ۱۰ تا ۲۰ ثانیه حفظ کنید و سپس به حالت عادی بازگردید. این کشش را چند بار تکرار کنید.

دیگر خبرها

  • تعداد جان‌باختگان سیل در افغانستان افزایش یافت
  • ذخایر شکلات جهان در خطر است
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران / بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می‌دهد؟
  • فصل رویش گیاه کوهی با مصرف خوراکی و دارویی
  • شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان + عکس
  • شکار یک پلنگ ایرانی در توسط یک تبعه پاکستان + عکس
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران | بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می دهد؟ | ۹۵ درصد حریق ها عامل انسانی دارد
  • خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟
  • معرفی بهترین مرکز کاشت ابروی طبیعی در تهران
  • علت چرخش مچ پا چیست؟