Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@05:20:21 GMT

اتمام بازسـازی و مرمت مدارس دولتـی منطقه ۲

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۱۰۰۰۱

اتمام بازسـازی و مرمت مدارس دولتـی منطقه ۲

معاون فنی و عمرانی منطقه ۲ از مرمت و بازسازی مدارس سطح منطقه باتوجه به اهمیت مدرسه به عنوان یک نظام اجتماعی و نقش آن درتربیت دانش آموزان وتوجه به ایجاد محیطی سالم و ایمن خبر داد.

به گزارش ایسنا، یوسف متقی ضمن بیان اینکه طرح حمایت، بازسازی و مرمت مدارس دولتی با هدف ایجاد الگوی مدیریت واحد و عادلانه در توزیع خدمات به مدارس سطح منطقه اجرا شد، افزود: باتوجه به گستردگی کارها در ۳۳ مدرسه دولتی منتخب ، طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده درسه بخش آسفالت و ایزوگام ،ابنیه و تاسیسات  و مناسب سازی معابر منتهی به مدارس کلیه امورات در دستور کار قرار گرفت و انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متقی تصریح کرد : به منظور بهبود وضعیت فضاهای تحصیلی دانش آموزان، بهسازی مدارس در قالب فعالیت‌های عمرانی، تجهیزی و برنامه‌ای انجام شد. با توجه به معرفی ۳۳ مدرسه تعداد ۲۳ مدرسه نیاز به عملیات آسفالت حیاط و ایزوگام سقف داشته که دراین بخش به میزان ۲۸۲۹ تن آسفالت درسطحی به میزان ۲۴ هزار و ۳۳۲ متر مربع پخش شد همچنین با توجه به نیاز به ایزولاسیون سقف به میزان ۴۸۶۰ متر مربع ایزوگام اجرا شد. ازلیست مربوطه تعداد۲۲ مدرسه نیاز به عملیات ابنیه متفرقه و احداث و مرمت سرویسهای بهداشتی ، احداث بوفه، احداث سرایداری، رنگ آمیزی کلاسها و دیوارها و نازک کاری و کف پوش در راهروهای مدارس، تعمیر ومرمت موتورخانه احداث آبخوری- ساماندهی سیم ها و کابل های برق احداث راه پله تهیه و نصب نرده و حفاظ ، اجرای سایه بان ، تعویض در کلاس‌ها، ایزوگام سرویس ها و.... داشت که همگی اقدام شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۲ ، درطرح جهادی استقبال از مهر معابر منتهی به مدارس نیز در دستور کار قرار گرفت و اقدامات مناسب سازی در قالب عملیات لکه گیری همسطح سازی به تعداد۸۸۴ مورد و مرمت جداول و انهار به تعداد۲۳۷ مورد، ترمیم پیاده رو به تعداد۷۷ مورد ، همسطح سازی دریچه ها میزان۸ مورد و حذف زوائد فیزیکی پیاده رو به میزان ۹۳ مورد انجام شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۱۰۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش

به گزارش خبرنگار مهر، علی فرهادی سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در خصوص پیگیری املاک آموزش و پرورش گفت: با پیگیری‌های وزارت آموزش و پرورش ۶ هزار سند مالکیت برای املاک آموزش و پرورش صادر شده است. بیشترین اسناد صادر شده برای املاک استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی و کردستان بوده است که هر سه استان هم از استان‌های مرزی ما هستند.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: این موضوع نشان می‌دهد وزارت آموزش و پرورش در پیگیری ۶۰۰۰ سند مالکیت بیشتر به استان‌های مرزی و کمتر برخوردار توجه داشته است.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: در سال ۱۴۰۳ بسیاری از چالش‌هایی که به واسطه کمبود معلم داشتیم برطرف خواهد شد و مهر ۰۳ مهر ماه آرامی خواهیم داشت و به جای دغدغه کمبود معلم باید از این پس به دنبال رشد کیفیت معلم باشیم.

فرهادی با بیان اینکه به افزایش تعداد کلاس‌های درس و کاهش تراکم کلاس‌ها هم وزارت آموزش و پرورش توجه زیادی داشته است؛ گفت: با پیگیری‌ها و اقدامات جهادی سازمان نوسازی مدارس، ۸۰ درصد مدارس کشور تراکم کمتر از ۳۵ نفر و ۴۷ درصد مدارس تراکمی کمتر از ۲۶ نفر دارند؛ همچنین ۴۷ درصد از کلاس‌های مقطع ابتدایی کمتر از ۲۶ نفر دانش آموز دارند و این نشان می‌دهد در خصوص کاهش کلاس‌های با تراکم بالا وزارت آموزش و پرورش در سال گذشته به خوبی عمل کرده است.

فرهادی تاکید کرد: کمتر از ۲ درصد مدارس ابتدایی در مرز تراکم ۴۰ نفره هستند که امیدواریم با ادامه نهضت مدرسه سازی دیگر شاهد کلاس‌های درس بالای ۳۵ نفر نباشیم.

وی با اشاره به نهضت مدرسه سازی در مناطق کمتر برخوردار گفت ۲۴ هزار دانش آموز داریم که در مدارس عشایری درس می‌خوانند که با پیگیری دولت و شخص وزیر هیچ بازمانده از تحصیلی نداشته باشیم.

در حال تکمیل..

کد خبر 6090788 علی قدمی

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • نقاط حادثه‌خیز شهر قم اصلاح شود/ لزوم احداث پارکینگ مورد نیاز
  • مدارس نیمه‌تمام آذربایجان‌غربی تکمیل می‌شود
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • تکمیل مدارس نیمه تمام آذربایجان‌غربی با جذب ۱۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار
  • هویت بخشی به مدارس آذربایجان‌غربی در دستور کار است
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند