Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا علی همتی، سه شنبه در بازدید از خطوط تولید و روند فعالیت کارخانه کاشی و سرامیک حافظ شیراز، افزود: با توجه به پیشرفت هایی که در بخش تولید کاشی و سرامیک در جهان حاصل شده، و این محصول با افزایش کمی و کیفی و در بسته بندی های مناسب به بازار مصرف عرضه می شود ما نیز باید ضمن بهره گیری از مجهزترین دستگاه ها، ماشین آلات و فناوری های روز دنیا، سطح دانش فنی خود را در این زمینه افزایش دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: توجه به حفظ کیفیت و ارتقای محصولات تولیدی، بهره گرفتن از دانش و تجربه به موازات یکدیگر، برخورداری از دانش فنی و نیروی متخصص متناسب با ورود فناوری های جدید، داشتن خلاقیت، شناخت از بازارهای جدید و سیاست های ورود به آنها و توجه به سلیقه مشتری، لازمه دستیابی به موفقیت در عرصه توسعه صنعت کاشی و سرامیک استان فارس و کشور است.
همتی افزود: با توسعه صنعت کاشی و سرامیک، علاوه بر فعال شدن بسیاری از معادن خاک استان فارس، صنایع جانبی دیگر مانند، صنایع بسته‌بندی، لعاب‌ سازی، قالب سازی، ساخت قطعات و ماشین آلات، گلوله‌های سرامیکی و به ویژه صنعت حمل و نقل از رونق قابل توجهی برخوردار می شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس همچنین بیان کرد: نصب کاشی و سرامیک در بسیاری از کشورهای جهان هم اکنون با شیوه جدید و پیشرفته انجام می شود لیکن در کشور ما این کار هنوز به شیوه سنتی و با استفاده از ملات ساختمان صورت می گیرد زیرا نحوه استفاده از فناوری نوین در این زمینه را فرا نگرفته ایم و امیدواریم با آموزش های لازم این امر محقق شود.
همتی، در بخش دیگری از سخنان خود گفت: بخش خصوصی در دنیا جایگاه ویژه و ممتازی دارد ما نیز باید این بخش را باور کنیم و به آن به عنوان بازوی قوی فعالیت های اقتصادی، تولیدی، صنعتی، معدنی و تجاری اهتمام ویژه ای داشته باشیم. این مقام مسئول افزود: بخش خصوصی یکی از ابزارهای اصلی رشد و توسعه اقتصادی به شمار می آید، باید از قابلیت ها و ظرفیت های این بخش برای توسعه فعالیت های صنعتی و تولیدی و نصب پیشرفته ترین تجهیزات و ماشین آلات در کارخانه ها و واحدهای تولیدی بهره گرفت.
همتی، همچنین در مورد وضعیت و عملکرد کارخانه کاشی و سرامیک حافظ شیراز، اظهار داشت: ظرفیت تولید سالانه این مجموعه صنعتی 7.5 میلیون متر مربع انواع کاشی در سال است و هم اکنون در قالب چندین خط تولید مشغول فعالیت است.
او گفت: در این کارخانه زمینه اشتغال 300 نفر نیروی کار مجرب و آموزش دیده در بخش‌های مختلف و در چند خط تولید انواع کاشی و سرامیک کف و دیوار فراهم شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس افزود: در مجموع چهار واحد تولید انواع کاشی و سرامیک در استان فارس فعال هستند که سالانه بیش از 42.3 میلیون متر مربع انواع کاشی و سرامیک تولید می کنند و 2 هزار و 219 نفر به صورت مستقیم و 20 هزار نفر به صورت غیر مستقیم به کار اشتغال دارند.
همتی بیان داشت: در این واحدهای تولیدی، طیف گسترده‌ای از محصولات با کیفیت، متنوع و زیبا با تکیه بر فناوری‌های جدید، پاسخگوی نیازها و سلایق بخش وسیعی از مصرف کنندگان در داخل و خارج کشور است.
کارخانه کاشی و سرامیک حافظ که در سال 1355خورشیدی در زمینی به وسعت 41 هکتار آغاز به کار کرد، در 25 کیلومتری شمال شیراز و در ورودی شهر زرقان در محور ارتباطی بزرگراه شیراز – اصفهان واقع شده است.
6122 /6118
خبرنگار: سارنگ عبداللهی ** انتشار دهنده: پرویندخت پاردسویی شیرازی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۱۱۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاکستان: سفر آیت‌الله رئیسی موفقیت‌آمیز بود/ مخالفت‌های خارجی اهمیتی ندارد

به گزارش قدس آنلاین، خواجه محمد آصف درباره سفر اخیر آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی به اسلام‌آباد و دیدار با مقام‌های بلندپایه پاکستانی گفت: این یک سفر بسیار موفقیت آمیز بود و ما به دستاوردهای آن اطمینان داریم.

وزیر دفاع پاکستان با اشاره تلویحی به آمریکا که اخیرا نسبت به تقویت همکاری‌های تهران و اسلام‌آباد ابراز نگرانی کرده است، افزود: "ما اهمیتی به مخالفت‌های خارجی نمی دهیم، لذا اگر کسی در پی سفر آیت‌الله رئیسی دچار دردی شده، ما دوایی برای درد آنان نداریم."

وی آینده خط لوله انتقال گاز ایران به پاکستان را روشن توصیف و اضافه کرد: معتقدیم که راهی برای پیشبرد پروژه مشترک گازی پیدا خواهیم کرد و آن را به مرحله بهره‌برداری خواهیم رساند.

خواجه محمد آصف در بخشی دیگر از اظهاراتش، خواستار وحدت کشورهای منطقه برای مقابله با چالش‌های مشترک شد و گفت: متاسفانه رویکرد دوگانه غرب و حمایت مستمر آنان از اسرائیل منطقه را به شدت آسیب پذیر کرده است.

وزیر دفاع پاکستان اظهار داشت: منطقه ما شاهد افزایش مداخله قدرت‌های بزرگ است، لذا ما باید برای دفاع از منافع خود در یک جبهه حضور داشته باشیم. در چنین اوضاعی سفر رئیس جمهور ایران به پاکستان بسیار حائز اهمیت است.

وی تروریسم را تهدید مشترک اسلام‌آباد و تهران دانست و افزود: غلبه بر تهدید تروریسم اجتناب ناپذیر است، از این رو هر دو کشور برادر مصمم به افزایش همکاری‌های خود در این حوزه هستند.

خواجه محمد آصف با اشاره به حمایت جبهه غرب از رژیم اسرائیل نیز گفت: حمایت از فلسطین مسوولیت و وظیفه پاکستان است و معتقدیم نسل کشی مردم غزه جنایتی است که مانند آن را در تاریخ مشاهده نمی کنیم.

جمهوری اسلامی ایران و پاکستان در بیانیه مشترک خود پس از پایان سفر رسمی آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، خواستار آتش بس فوری و بی قید و شرط در غزه، دسترسی بلامانع مردم این منطقه به کمک های بشردوستانه و بازگشت آوارگان فلسطینی شدند.

آیت الله رئیسی در اولین سفر خارجی خود در سال جدید، صبح روز دوشنبه وارد اسلام‌آباد شد.

وی در اسلام‌آباد روز پرکار و فشرده‌ای داشت. محمد اسحاق دار وزیر خارجه پاکستان با حضور در هتل محل اقامت رئیس جمهور، با وی دیدار و سپس آیت‌الله رئیسی راهی کاخ نخست وزیری شد؛ جایی که محمد شهباز شریف نخست وزیر پاکستان رسما از وی استقبال کرد. پس از آن دیدارهای دوجانبه و سپس رایزنی میان هیات‌های بلندپایه به ریاست سران دو کشور برگزار شد.

مقامات ایران و پاکستان همچنین در حضور آیت الله رئیسی و شهباز شریف ۸ تفاهم نامه همکاری نیز امضا کردند.

آیت الله رئیسی سپس با آصف علی زرداری همتای پاکستانی خود دیدار کرد و طرفین طیف گسترده‌ای از موضوعات مهم دوجانبه، تحولات منطقه و بین المللی به ویژه جنایات رژیم غاصب اسرائیل علیه نوار غزه و فلسطین را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • عملکرد بخش تعاون در کاشان موفقیت‌آمیز نبوده است
  • بروکراسی فلج‌کننده اداری مانع ورود تولیدکنندگان به اقتصاد می‌شود
  • انجام موفقیت آمیز عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور
  • شبکه تولید برق آماده ورود به روز‌های اوج مصرف
  • لزوم حمایت از تولیدکنندگان برای تحقق جهش تولید
  • آثار مثبت احیای واحد های تعطیل بیش از سرمایه‌گذاری‌ های جدید است
  • پاکستان: سفر آیت‌الله رئیسی موفقیت‌آمیز بود/ مخالفت‌های خارجی اهمیتی ندارد
  • 5 تفاوت اساسی در کاشی و سرامیک - کاویان سرام
  • دستگاه‌های اجرایی قم از تولیدکنندگان حمایت کنند
  • حضور واحدهای تولیدی استان اردبیل در نمایشگاه ایران «اکسپو»