Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشهد – ایرنا – استاندار خراسان رضوی در تشریح عملکرد 100 روزه دولت دوازدهم در این استان، بهره برداری از یکهزار و 316 پروژه عمرانی، رشد 13 درصدی صادرات و ارتقای 20 پله ای شاخص بهبود فضای کسب و کار را از مهمترین دستاوردهای دولت در این مدت برشمرد.

به گزارش ایرنا، علیرضا رشیدیان دوشنبه شب در برنامه تلویزیونی 'اشاره' که از شبکه سیمای خراسان رضوی پخش شد، گفت: بزرگترین دغدغه دولت، اجرایی کردن سیاست های اقتصاد مقاومتی، توسعه و ثبات اقتصادی کشور، استفاده از ظرفیت های بالقوه در کشور بویژه در استان خراسان رضوی، همراه کردن بخش خصوصی و تعاونی با بخش دولتی و استفاده از ظرفیت های بالقوه آن می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: هدفگذاری و الزاماتی برای اجرایی کردن برنامه ششم توسعه در کشور انجام گرفته است که براساس آن باید رشد سرمایه گذاری در استان به 8.7 درصد سالیانه و رسیدن به 62 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در پایان برنامه، کاهش نرخ بیکاری تا هفت درصد و 430 هزار فرصت شغلی در طول برنامه ششم، رسیدن صادرات به سقف بالای سه میلیارد و 340 میلیون دلار محقق شود.
وی اظهار کرد: برای تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در مجموع 67 برنامه عملیاتی مشخص شده است و در شورای برنامه ریزی، برنامه اجرایی استان برای رسیدن به اهداف مذکور تدوین شد.

*ارتقای 20 پله ای شاخص بهبود فضای کسب و کار خراسان رضوی
استاندار خراسان رضوی گفت: اقدامات خوبی در استان انجام گرفت که باعث افزایش شاخص های تولید در استان شد به طوری که مصرف گاز و برق صنعتی افزایش یافت، نرخ مشارکت اقتصادی در استان در تابستان امسال به 45.1 درصد و نرخ بیکاری در آخر تابستان امسال به 10.1 درصد رسید.
وی ادامه داد: از تابستان سال 95 تا آخر تابستان 96، 184 هزار فرصت شغلی در استان ایجاد شد که معادل تحقق 23 درصد از اشتغال ایجاد شده در کشور در این مدت بود.
رشیدیان اظهار کرد: در بهار امسال ارتقای شاخص بهبود فضای کسب و کار خراسان رضوی به میزان 20 پله انجام شد به طوری که رتبه استان در این شاخص از 23 به رتبه سوم در کشور ارتقا یافت.
وی افزود: در هفت ماهه امسال نیز در ارزش صادرات خراسان رضوی 13 درصد رشد وجود داشت که در این مدت یکهزار و 14 میلیون دلار صادرات از گمرکات و بازارچه های مرزی استان انجام گرفت.
وی بیان کرد: در هفت ماهه امسال ارزش واردات کالا به میزان 107 میلیون دلار به خراسان رضوی در مقایسه با مدت مشابه سال قبل چهار درصد کاهش داشت که تراز بازرگانی استان را به 817 میلیون دلار رساند.
استاندار خراسان رضوی گفت: در هفت ماهه امسال بانکهای استان 12 هزار میلیارد تومان تسهیلات به بخش تولید دادند که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل میزان پرداخت تسهیلات 10 درصد رشد داشت.
رشیدیان اظهار کرد: در سال گذشته حدود 77 هزار فقره تسهیلات ازدواج در خراسان رضوی پرداخت شده است اما در 6 ماهه ابتدای امسال 78 هزار فقره تسهیلات ازدواج به میزان 819 میلیارد تومان در استان پرداخت شد که یکهزار فقره از کل سال گذشته بیشتر بود.
وی افزود: اکنون بیش از 100 طرح صنعتی با سرمایه گذاری 2 هزار و 600 میلیارد تومان در خراسان رضوی آماده افتتاح است.
وی اظهار کرد: در آغاز کار دولت تدبیر و امید در سال 1392 فقط یک واحد تولیدی با ظرفیت اسمی سالانه 2.5 میلیون تومان در استان وجود داشت که 900 هزار تن تولید کنسانتره داشت.
استاندار خراسان رضوی گفت: اکنون 12.5 میلیون تن گندله و 11.2 میلیون تن کنسانتره در استان تولید می شود که با بهره برداری از واحدهای تولیدی در حال ساخت تا پایان امسال این میزان افزایش چشمگیری خواهد داشت.
وی افزود: در آغاز کار دولت تدبیر و امید 13 هزار تن کنسانتره مس در سال در استان تولید می شود که این میزان در حال حاضر به 26 هزار تن در سال رسیده است.
وی اظهار کرد: در 100 روزه کار دولت دوازدهم، 167 فقره پروانه بهره برداری از واحد تولیدی با سرمایه گذاری یکهزار و 744 نفر و اشتغالزایی برای 2 هزار و 398 نفر در استان صادر شده است.

*اشتغالزایی برای 536 نفر در صنایع تبدیلی غذایی
استاندار خراسان رضوی گفت: در حوزه کشاورزی امسال خرید تضمینی گندم و پرداخت مطالبات کشاورزان انجام گرفت، خرید تضمینی شیر به 10 هزار تن و خرید تضمینی مرغ به یکهزار و 200 تن در استان افزایش یافت و همچنین خرید تضمینی زعفران در 10 مرکز در استان انجام گرفت.
وی افزود: در 100 روز نخست فعالیت دولت دوازدهم، اجرای 206 کیلومتر انتقال آب با لوله، اجرای سیستم های نوین آبیاری در سه هزار و 800 هکتار زمین زراعی، صدور 35 فقره مجور با 536 نفر اشتغال برای صنایع تبدیلی غذایی در استان انجام گرفت.
رشیدیان اظهار کرد: امسال به دلیل دشواری رونق تولید با تسهیلات بانکی، 24 میلیارد تومان کمکهای فنی و اعتباری برای بخش تولید در نظر گرفته شد که از محل این اعتبارات برای تسهیلات در گردش سه درصد یارانه و برای تسهیلات ویژه سرمایه ثابت پنج درصد یارانه اختصاص یافت.
وی افزود: برای تولیدکنندگان در مناطق محروم و روستایی و شهرهای زیر 10 هزار نفر جمعیت در خراسان رضوی پرداخت تسهیلات با نرخ سود 6 درصد در نظر گرفته شده است.

*شرکت های دانش بنیان
استاندار خراسان رضوی گفت: اکنون در حوزه شرکت های دانش بنیان استان، 163 شرکت با 350 محصول و چهار هزار نفر اشتغال در استان فعال است که این شرکتها در سال گذشته 10 میلیون دلار صادرات به کشورهای همسایه، اروپایی و شرق آسیا داشتند.
وی افزود: برنامه هایی برای توسعه محیط ها و ظرفیت های مکانی برای شرکت های دانش بنیان در خراسان رضوی تدوین شد.
رشیدیان پرداخت تسهیلات ارزان قیمت، حمایت از دانشجویان فارغ التحصیل و اشتغال آنها از طریق راه اندازی یک کمیته با همکاری جهاد دانشگاهی و هدفگذاری برای حمایت از 10 هزار نفر از دانش آموختگان از جمله این برنامه ها برشمرد.

*پروژه های عمرانی
استاندار خراسان رضوی گفت: برای توسعه عمرانی باید برنامه ای مطابق با سند توسعه چشم انداز 20 سال کشور تدوین می شد که در این راستا سند توسعه ای در چارچوب سند آمایش سرزمینی با چشم انداز 25 سال (1420) در استان شکل گرفت که براساس آن باید امور عمرانی در بخشهای زیربنایی، روبنایی و بخشهای دیگر با آن هماهنگ شود.
رشیدیان اظهار کرد: به عنوان مثال در حوزه آب، یک برنامه در سه بخش کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت تدوین شده است، که در بخش بلندمدت انتقال اب از دریای عمان برنامه ریزی شده که در سفر اخیر رئیس سازمان برنامه و بودجه به استان ردیف اعتباری برای این بخش از سال 97 اختصاص یافت.
وی افزود: در حوزه برنامه میان مدت انتقال آب از مناطق جدید مانند کوه های هزار مسجد و در بخش برنامه کوتاه مدت، مدیریت مصرف و بازچرخانی آب در نظر گرفته شده است.
وی بیان کرد: از اول شهریور ماه امسال و طی 100 روز عملکرد دولت دوازدهم، یکهزار و 316 پروژه با اعتبار یکهزار و 449 میلیارد تومان در استان به بهره برداری رسیده است که این پروژه ها در حوزه های مسکن مهر، مسکن روستایی، گاز و برق، مخابرات، عمران و توسعه شهری، حمل و نقل و بخش آموزشی است.
استاندار خراسان رضوی گفت: در حوزه آموزشی فقط 35 پروژه عمرانی با اعتبار 19 میلیارد تومان در 100 روز گذشته در استان به بهره برداری رسید و دهها طرح درمانی، گازرسانی و کشاورزی نیز با اعتبار یکهزار و 500 تومان در استان آماده افتتاح است.
وی خاطر نشان کرد: در سال جاری اعتبارات تملک دارایی و سرمایه ای خراسان رضوی یکهزار و 344 میلیارد تومان بودکه در مقایسه با سال گذشته این اعتبارات رشد مطلوبی داشت که تاکنون برای اجرای چهار هزار و 302 پروژه این اعتبارات توزیع شده است.
استاندار خراسان رضوی با اشاره به دیگر پروژه های عمرانی در استان گفت: پروژه های مختلفی در حوزه آبرسانی، فاضلاب، تصفیه خانه، برقی شدن راه آهن مشهد – تهران، راه آهن خواف به افغانستان، باند دوم سه راهی شادمهر به کاشمر، باند دوم جاده ای خواف به تربت حیدریه، بزرگراه مشهد- فریمان – تربت جام، محور مشهد – سرخس، جاده جدید دوغایی به درگز، آزادراه مشهد – چناران – قوچان در حال انجام است.
وی افزود: در حوزه بهداشت، تکمیل بیمارستان 320 تختخوابی شهید هاشمی نژاد مشهد، بهره برداری از بیمارستان 32 تختخوابی صالح آباد و 22 تختخوابی باخرز، اجرای طرح توسعه دانشکده دندانپزشکی مشهد و افزایش ظرفیت آن به دو برابر، تکمیل ساخت مرکز پروژهشی و همایشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این 100 روز گذشته در استان انجام گرفت.
استاندار خراسان رضوی گفت: با فعالیت های انجام گرفته در حوزه گازرسانی استان، میزان پوشش گازرسانی در استان از 56 درصد در ابتدای کار دولت تدبیر و امید به 76.1 درصد در حال حاضر رسیده و گازرسانی به 441 روستا در دست اجراست که با اتمام آنها میزان پوشش گازرسانی در استان به 90 درصد خواهد رسید.

* افزایش جمعیت روستایی استان
رشیدیان اظهار کرد: برای کاهش مهاجرت روستاییان به شهرها، با همکاری بنیاد مستضعفان، بانک سینا و معاونت روستایی حوزه معاون اول ریاست جمهوری 50 میلیارد تومان اعتبار در قالب تسهیلات برای طرحهای عمران روستایی استان اختصاص یافت که تاکنون برای 36 میلیارد تومان از این اعتبارات، پروژه ها مشخص شده و بخشی از آن پرداخت شده است.
وی اظهار کرد: اجرای طرحهای مربوط به دولت الکترونیک در روستاهای خراسان رضوی آغاز شده است و حدود یکهزار و 300 دهیاری استان به شبکه الکترونیک دولت متصل شده و قرار است 150 خدمت از طریق 32 دستگاه اجرایی در این دهیاری ها به روستاییان داده شود.
وی افزود: به رغم همه مشکلاتی که در روستاهای خراسان رضوی وجود داشت و سالانه (از سال 1390 تا 1395) در کشور جمعیت روستایی حدود هفت دهم درصد کاهش داشت اما در این مدت سالانه جمعیت روستایی استان 6 دهم درصد افزایش داشت.
رشیدیان خاطر نشان کرد: در شروع کار دولت تدبیر و امید، 15 هزار خانوار روستایی در تعاونی های مرزنشین استان ثبت نام کرده بودند که هم اینک این میزان به 18 هزار و 800 خانوار رسیده است و نشان دهنده تمایل روستاییان به زندگی در روستاهای خود هستند به شرط اینکه شرایط مطلوب زندگی برای آنان فراهم شود.
استاندار خراسان رضوی گفت: امسال در دوره پنجم انتخابات شوراهای اسلامی، تعداد اعضای شوراهای روستایی استان 2.4 درصد رشد داشت و اکنون به جز سه شهر، همه شهرداران در شهرهای استان مستقر شده اند.

*شرکت پدیده و تبدیل مناطق ویژه اقتصادی استان به مناطق آزاد
استاندار خراسان رضوی گفت: با تشکیل یک کنسرسیوم، 500 میلیارد تومان تسهیلات برای شروع مجدد ساخت و ساز در پدیده شاندیز مصوب شد و پیش قسط اول این تسهیلات را گرفته شد و با این اقدام پیمانکاران مبلغ اولیه خود را دریافت کردند و فردا شروع کار عملیاتی این پیمانکاران است.
وی اظهار کرد: با شروع کار ساخت و ساز در پدیده، تحولی در قیمت سهام پدیده بوجود آید و امیدواریم بعد از این مرحله، خرید سهام های خرد توسط سهامداران عمده انجام شود زیرا معتقدیم شرکت پدیده با 130 هزار سهامدار قابل ساماندهی نیست و باید سهام های خرد توسط سهامداران عمده خریداری و تجمیع شود.
استاندار خراسان رضوی اظهار امیدواری کرد، در سال آینده مجمع شرکت پدیده شکل بگیرد و بتواند هیات مدیره جدید پدیده را انتخاب کند و براساس قانون تجارت بتواند فعالت خود را ادامه دهد.
رشیدیان در مورد طرح تبدیل مناطق ویژه اقتصادی سرخس و دوغارون به مناطق آزاد تجاری گفت: مصوبه شورای عالی مناطق آزاد برای تبدیل دو منطقه مذکور در استان گرفته و مطالعات آن انجام شده است.
وی اظهار کرد: اکنون طرح تبدیل هفت منطقه ویژه اقتصادی به منطقه آزاد در کشور توسط هیات دولت به مجلس شورای اسلامی ارجاع شده است که پس از تعیین تکلیف شدن این طرحها، دو منطقه ویژه اقتصادی خراسان رضوی در اولویت کار دولت قرار خواهد گرفت.
استاندار خراسان رضوی گفت: تبدیل دو منطقه ویژه اقتصادی دوغارون و سرخس به مناطق آزاد، آنها را تبدیل به دروازه صادراتی کشور خواهد کرد و از ظرفیت های بالقوه این دو منطقه برای توسعه و تولید و صادرات به نحو مطلوب بهره گرفته خواهد شد.

*بازسازی خانه های خسارت دیده از زلزله و سیل
استاندار خراسان رضوی گفت: در زلزله فروردین ماه امسال فقط یک نفر در استان جان خود را از دست داد و تقریبا به 2 هزار واحد مسکونی خسارت وارد شد.
رشیدیان اظهار کرد: با اقدامات انجام گرفته و پرداخت تسهیلات طرح ویژه مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و کمکهای بالاعوض از بخشهای مختلف، قرارداد برای بازسازی یکهزار و 736 واحد مسکونی منعقد شد که در 100 روز گذشته یکهزار و 477 واحد به متقاضیان تحویل شده و ساخت باقی آنها در مراحل پایانی کار قرار دارد.
وی افزود: تسهیلات 10 میلیون تومانی برای بازسازی دامداری های روستاییان در نظر گرفته شد.
استاندار خراسان رضوی گفت: در سیل مرداد ماه امسال نیز بیشترین خسارت به خانه های مسکونی روستای ژرف از شهرستان کلات وارد شد که تاکنون صاحبان 19 واحد با بانک قرارداد منعقد کرده اند و برای ساخت آنها تاکنون پی کنی در 17 واحد، اجرای فونداسیون در 16 واحد، اجرای اسکلت در 12 واحد و اجرای سقف در 10 واحد انجام شده است.
استاندار خراسان رضوی گفت: از آنجا که بخشی از گستره استان روی گسل ها قرار گرفته و همچنین بخشی از مساحت آن در برابر سیل آسیب زاست لازم است که خانه ها بویژه خانه های روستایی با بهره گیری از تسهیلات ارزان قیمت بنیاد مسکن بازسازی شوند.
به گزارش ایرنا، خراسان رضوی پنج گمرک در لطف آباد، سرخس، باجگیران، دوغارون و مشهد و 2 بازارچه مرزی در تایباد در مرز افغانستان و باجگیران در مرز ترکمنستان دارد. کشورهای هدف صادراتی خراسان رضوی به ترتیب افغانستان، ترکمنستان، تاجیکستان و کشورهای آسیای میانه هستند و مواد غذایی و زعفران عمده ترین کالاهای صادراتی این استان را تشکیل می دهد.
در خراسان رضوی پنج هزار و 616 واحد صنعتی با حجم سرمایه گذاری 120 هزار میلیارد ریال و اشتغالزایی 184 هزار نفر وجود دارد که 10 درصد از این واحدها، معادل 650 واحد، به عنوان تعطیل شناسایی شده اند.
در خراسان رضوی صنایع کوچک (بالای 50 نفر اشتغال) 91 درصد از واحدهای صنعتی و 41 درصد از سرمایه گذاری صنعتی و 55 درصد از اشتغال استان، صنایع متوسط (بین 50 تا 100 نفر اشتغال) پنج درصد از واحدهای صنعتی و هشت درصد از سرمایه گذاری صنعتی و 11 درصد از اشتغال استان، صنایع بزرگ (دارای بیش از 100 نفر اشتغال) چهار درصد از واحدهای صنعتی، 49 درصد از سرمایه گذاری و 34 درصد از اشتغال استان را شامل می شوند.
استان خراسان رضوی با وسعت 118 هزار و 851 کیلومترمربع (11 میلیون و 740 هزار و 659 هکتار) معادل هفت درصد مساحت کل کشور، متشکل از 28 شهرستان، 70 بخش، 72 شهر، 164 دهستان و سه هزار و 340 روستا است.
حدود یک میلیون و 680 هزار نفر از جمعیت شش میلیون نفری خراسان رضوی ساکن روستاهای این استان هستند.
بخش کشاورزی استان خراسان رضوی از یک میلون و 200 هزار هکتار سطح زیرکشت و بیش از 14 میلون واحد دامی برخوردار است. 83 نوع محصول کشاورزی شامل 45 نوع محصول زراعی و 38 نوع محصول باغی دراین استان تولید می شود.
7489
خبرنگار: میترا عبداللهی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۹۵۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ پروژه درمانی امروز در خراسان شمالی به بهره‌برداری رسید

در مراسمی با حضور معاونان درمان و اقتصادی وزارت بهدشات ۱۰ طرح درمانی در شهرهای مختلف استان خراسان شمالی افتتاح و عملیات احداث چند طرح بزرگ در استان آغاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد، امروز در مراسمی بهرام بنده‌یزدانی با حضور امور اقتصادی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی، مرکز vip بیمارستان امام خمینی شیروان افتتاح شد. این مرکز با هزینه بیش از 30 میلیارد ریال و در مساحتی بالغ بر 120 متر مربع با امکانات کامل و مجهز به بهره‌برداری رسید.

همچنین عملیات اجرایی مجتمع آموزشی بیمارستان خاتم الانبیا شیروان با حضور معاون وزیر بهداشت آغاز شد. این مجتمع با زیربنای 4211 متر مربع و با اعتبار اولیه 50 میلیارد ریال کلنگ‌زنی شد.

بنده‌یزدانی در حاشیه این مراسم، اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی رتبه سوم جذب اعتبارات در کشور را از آن خود کرده است که این موضوع نشان می‌دهد مدیران دانشگاه عزمی جدی برای خدمت به مردم دارند.

وی افتتاح دستگاه ام آر ای در شیروان را یکی از اقدامات مهم این دانشگاه برشمرد و افزود: شاهد رشد خدمات درمانی در خراسان شمالی هستیم.

به گزارش تسنیم، امروز با حضور معاون درمانی وزیر بهداشت همراه سرای خیرساز و مرکز تصویربرداری دیجیتال بیمارستان امام علی (ع) با حضور کریمی، معاون وزیر بهداشت، پاکهر، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و جمعی از مسئولان و مدیران به بهره‌برداری رسید.

همراه‌سرای خیرساز بیمارستان امام علی (ع) بجنورد در زمینی به مساحت 80 مترمربع و اعتباری بیش از 10 میلیارد ریال، توسط خیرین سلامت استان، احداث و تجهیز شده است، همچنین رادیولوژی دیجیتال این بیمارستان نیز در زیربنایی به مساحت 60 متر مربع به عنوان یکی از پیشرفته‌ترین تجهیزات تصویربرداری افتتاح و راه‌اندازی شد.

احداث همراه‌سرای بیمار و یا ایجاد امکاناتی در بیمارستان برای سکونت همراهان بیمار یکی از برنامه‌های دانشگاه علوم پزشکی در راستای افزایش، رضایت‌ مندی مردم و عدالت در سلامت است. همواره یکی از مهم‌‌ترین دغدغه‌ها و مشکلات بیماران و همراهان آن‌ها در طول دوره درمان، موضوع اسکان و دسترسی راحت به خدمات درمانی و حمایتی است، که این نیاز در بیمارستان امام علی (ع) بجنورد با مشارکت خیران نیک‌اندیش محقق شده است.

به گزارش تسنیم، قرار است امروز با حضور معاونان وزیر بهداشت چندین طرح بهداشت و درمانی در شهرهای مختلف استان کلنگ‌زنی و یا افتتاح شود.  این طرح‌ها شامل مرکز دیالیز فاروج، بخش ویژه بیمارستان امام خمینی شیروان و مرکز درمانی، خوابگاه دانشجویی و مرکز آموزشی و درمانی  بیمارستان خاتم الانبیای این شهرستان با 4500 متر مربع مساحت است. طرح‌های ام آر آی، دستگاه سی تی اسکن و آنژیوگرافی بیمارستان امام حسن، بیمارستان مادر و کودک، چهار همراه سرای بیمارستان امام علی و همچنین رادیولوژی دیجیتال بیمارستان امام علی با حضور معاونان وزیر بهداشت افتتاح خواهد شد.

گفتنی است، بیش از 70 پروژه حوزه سلامت خراسان شمالی قابل افتتاح و راه‌اندازی است که افتتاح بخشی از این پروژه‌ها که نقش مهمی در رشد شاخص‌های حوزه سلامت دارند.

انتهای پیام/311/

دیگر خبرها

  • بهره برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن مددجویی کمیته امداد خراسان رضوی شد
  • ۱۰ پروژه درمانی امروز در خراسان شمالی به بهره‌برداری رسید
  • بهره برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن مددجویی کمیته امداد خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن کمیته امداد خراسان رضوی‌
  • بهره‌برداری از تقاطع غیرمسطح تندگویان در مردادماه امسال
  • چند پروژه عمرانی دانشگاه یاسوج با حضور وزیر علوم افتتاح شد
  • بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی بزرگراه آزادگان در یکصد و هجدهمین پویش امید و افتخار
  • بیش از ۷۰ پروژه سلامت در خراسان شمالی آماده راه اندازی است‌
  • ۱۴ همت پروژه اقتصادی و عمرانی گیلان در سفر رئیس جمهور به بهره‌برداری می‌رسد
  • ‌ بهره‌برداری از ۳۶ پروژه عمرانی سلامت‌محور در فارس