Web Analytics Made Easy - Statcounter

زنجان- معاون سیاسی و امنیتی استانداری زنجان گفت: نباید وجود آسیب‌های اجتماعی را در جامعه کتمان کرد و برای رفع این آسیب‌ها باید برنامه‌ریزی جامع صورت گیرد.

به گزارش امتداد نیوز، سید بیوک موسوی عصر سه‌شنبه در جلسه کارگروه بانوان و خانواده در محل استانداری زنجان، با اشاره به اینکه فرهنگ مشاوره در جامعه وجود ندارد، اظهار کرد: متأسفانه برخی از مشاوران مشکل‌آفرین هستند و با نسخه‌پیچی که دارند ثبات خانواده را متزلزل می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون سیاسی و امنیتی استانداری زنجان بابیان این‌که بازگو  نکردن آسیب‌های اجتماعی در جامعه باعث افزایش مشکلات بسیاری در جامعه می‌شود، افزود: باید برای کاهش آسیب‌های اجتماعی چاره‌اندیشی شود و نگذاریم زخم‌ها بیشتر شود.

موسوی افزود: رفع زخم‌ها و آسیب‌های اجتماعی مهم‌تر از اجرای پروژه‌های عمرانی است چراکه اگر این زخم‌ها بیشتر شود جامعه با بحران جدی روبه‌رو می‌شود و تبعات بدی را به دنبال دارد. 

وی تصریح کرد: توجه‌نکردن به بی‌اخلاقی‌ها و آسیب‌های اجتماعی در جامعه تبعات سختی را به دنبال دارد که خیلی سخت می‌شود این مشکل را درمان کرد. 

معاون سیاسی و امنیتی استانداری زنجان افزود: برای کاهش آسیب‌های اجتماعی و مسائل، علما و روان شناسان با جدیت وارد کار شوند و تدابیر لازم را اتخاذ کنند. 

موسوی  ابراز کرد: نباید وجود آسیب‌های اجتماعی را در جامعه کتمان کرد و برای رفع این آسیب‌ها باید برنامه‌ریزی جامع صورت بگیرد.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری زنجان افزود: مطرح کردن آسیب‌های اجتماعی طلاق، اعتیاد، بی اخلاقی‌ها سیاه نمایی نیست و باید جامعه این آسیب‌ها را بشناسد. 

موسوی افزود: زخم‌ها و آسیب های اجتماعی در جامعه به خوبی نشان داده شود و این زخم‌ها را با تدبیر، برنامه و راهکارها باید مداوا کنیم تا دشمن از این زخم‌ها سوءاستفاده نکند.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری زنجان با بیان اینکه بحث علوم اجتماعی  مورد توجه قرار گیرد، گفت: بی‌توجهی به علوم اجتماعی آفت مهمی است. 

موسوی با بیان اینکه در جامعه گفتگو و گوش کردن فرهنگ سازی شود، افزود: گفت‌وگو نباید با جدال همراه باشد و باید گفتگو خروجی داشته باشد.

وی بیان کرد: زنجان در بحث ضرب و جرح در سطح کشور رتبه اول را دارد و این نشان می‌دهد که در جامعه درست گفت‌وگو کردن را بلد نیستیم.

true برچسب ها : استانداری زنجان خانواده سید بیوک موسوی true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۱۲۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۴۰ درصد متکدیان مشهدی معتاد هستند

معاون اجتماعی و مشارکت‌های شهرداری مشهد گفت: براساس آمارهای سال گذشته، تست اعتیاد بیش از ۴۰ درصد متکدیان جمع‌آوری شده، مثبت بوده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌رضوی و به نقل از روابط عمومی شهرداری مشهد، مهدی ابراهیمی با بیان اینکه تکدی‌گری به عنوان یک آسیب اجتماعی شناخته می‌شود، اظهار کرد: برهمین اساس، طبق قانون، شناسایی و جمع‌آوری متکدیان در معابر شهری، با همکاری نیروی انتظامی را در دستورکار خود داریم.

وی با بیان اینکه در سال گذشته بیش از ۴۷۰۰ نفر متکدی در سطح شهر شناسایی و به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شده‌اند، گفت: ۷۵ درصد این افراد «آقا»، ۱۹ درصد «بانوان» و شش درصد هم کودکان زیر ۱۸ سال هستند.

معاون اجتماعی و مشارکت‌های شهرداری مشهد افزود: متاسفانه تست اعتیاد بیش از ۱۸۹۰ نفر از متکدیان، مثبت بوده است که با هماهنگی مقام قضایی و همکاری بهزیستی به کمپ‌های درمان اعتیاد رایگان و دولتی تحویل شده‌اند.

ابراهیمی تصریح کرد: علاوه بر این، ساماندهی متکدیان اطراف حرم مطهر رضوی نیز با همکاری مسئولین مربوطه صورت گرفته است و در همین قالب، بیش از ۷۹۰ نفر به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شدند.

ابراهیمی اظهارکرد: متاسفانه شایع‌ترین موضوع در پدیده تکدی‌گری، سوءاستفاده از احساسات زائرین و مجاوران است که متکدیان حرفه‌ای با شیوه‌های متنوع و مختلفی همچون استفاده از عروسک به‌جای نوزاد و تغییر ظاهر از مرد به زن، به تکدی‌گری می‌پردازند.

وی گفت: سالمندان و زنان، بیش از سایر گروه‌های سنی در معابر و چهارراه‌ها حضور دارند و دلیل آن هم، کمک بیشتر مردم به این گروه‌های سنی است.

کد خبر 749308

دیگر خبرها

  • تفاهم نامه ارائه خدمات رونشناختی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کارگران امضا شد
  • نسل کنونی جامعه در جنگ تمام عیار رسانه ای قرار دارند
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند
  • خراسان جنوبی از بالاترین ضریب‌های امنیتی برخوردار است
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان مشهدی معتاد هستند
  • واکنش علی ربیعی به حملات دولت به مرکز پژوهش های مجلس /نتایج سنجش‌ها را نه کتمان و نه با آن بازی کنید!
  • طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ادامه دارد
  • فرج‌الله شوشتری به‌عنوان سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان منصوب شد
  • از ظرفیت های موجود در جامعه هنرمندان مهاجر استقبال می کنیم
  • فاز نخست موزه دفاع مقدس زنجان سوم خرداد افتتاح می‌شود