Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- با اعتراف مایکل فلین، مشاور پیشین امنیت ملی دونالد ترامپ، به ارتباط با مقامات روسیه اتهام‌های مندرج در پرونده دخالت ادعایی روسیه در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا جدی‌تر شده و حتی احتمال استیضاح رئیس‌جمهور آمریکا بسیار بالا رفته است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری میزان، مایکل فلین، مشاور پیشین امنیت ملی دونالد ترامپ، اخیرا اعتراف کرده که در جریان بازجویی‌ها در خصوص پرونده دخالت روسیه در انتخابات آمریکا به مأموران پلیس فدرال دروغ گفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


زمزمه‌های دخالت روسیه در انتخابات آمریکا


در ماه‌های پایانی تبلیغات ریاست‌جمهوری آمریکا هنگامی که جدال دونالد ترامپ و هیلاری کلینتون برای ورود به اتاق بیضی‌شکل کاخ‌سفید شدت گرفته بود، به ناگهان وب‌سایت افشاگر ویکی‌لیکس حجم عظیمی از ایمیل‌های خصوصی و محرمانه هیلاری کلینتون و مشاوران ارشد ستاد تبلیغاتی‌اش با مقامات ارشد آمریکا و دیگر کشور‌ها درباره مهمترین موضوع‌های کلان ملی و بین‌المللی را منتشر کرد.


دموکرات‌ها فرصت را غنیمت شمردند و از همان ابتدا اعلام کردند که روسیه وب‌سایت کمیته ملی حزب دموکرات و ایمیل‌های شخصی هیلاری کلینتون را هک کرده و اطلاعات محرمانه را در اختیار ویکی‌لیکس قرار داده تا موجب رسوایی هیلاری کلینتون و دموکرات‌ها شود تا پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا تضمین شود. در آن زمان کسی این داستان را جدی نمی‌گرفت و طبیعتا هر ناظری این حرکت دموکرات‌ها را در چارچوب رقابت‌های انتخاباتی و برای بدنام کردن رقیب تحلیل می‌کردند.


پیروزی ترامپ و تحقیر دموکرات‌ها


با پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری ۸ نوامبر ۲۰۱۶ دموکرات‌ها و سازمان‌های امنیتی آمریکا که گویا نزدیکی بیشتری با حزب دموکرات دارند روزبه‌روز ابعاد جدیدی از ماجرای دخالت روسیه در انتخابات آمریکا رونمایی می‌کردند.

دونالد ترامپ در روز‌های نخست ریاست‌جمهوری‌اش در فضای هیجانی پس از پیروزی با توییتربازی دموکرات‌ها را تحقیر می‌کرد که توان تحمل شکست مفتضحانه را ندارند و به علت عصبانیت و خشم داستان دخالت روسیه در انتخابات ریاست‌جمهوری به نفع وی را بافته‌اند، اما هرچه از روز‌های خوش پیروزی دورتر می‌شد بیشتر گرفتار این داستان می‌شد.


اخراج مایکل فلین و جیمز کومی


با جدی‌ شدن دخالت روسیه در انتخابات آمریکا و همچنین اتهام تبانی مقامات تیم انتخاباتی دونالد ترامپ با مقامات روسیه، مایکل فلین، مشاور امنیت ملی ترامپ، مجبور شد پس از تنها سه هفته از ورود به کاخ سفید، استعفا دهد.


مقامات دولت آمریکا اعلام کردند که دونالد ترامپ، مایکل فلین را به علت تماس با مقامات روسیه در دوران تبلیغات انتخابات ریاست‌جمهوری در راستای رفع تحریم‌های آمریکا علیه مسکو و همچنین دروغ‌گویی به مایک پنس، معاون دونالد ترامپ، در این رابطه مجبور به استعفا کرده‌ است.


پس از استعفای مایکل فلین، دونالد ترامپ به شکل تحقیرآمیزی جیمز کومی، رئیس سازمان FBI را اخراج کرد، اخراجی که پرونده دخالت روسیه در انتخابات آمریکا و همچنین تبانی مقامات مسکو با نزدیکان ترامپ برای اثرگذاری بر نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری را وارد مرحله جدیدی کرد.


افشاگری رئیس FBI علیه دونالد ترامپ


جیمزکومی که نخست وانمود می‌کرد بدون دلیل اخراج شده پس از بگو مگو‌هایی با دونالد ترامپ اعلام کرد به خاطر پرونده دخالت روسیه در انتخابات ریاست‌جمهوری اخراج شده و قصد دارد در اقدامی تلافی‌جویانه به کمیته اطلاعات مجلس سنا برود تا شهادت دهد که روسیه در انتخابات آمریکا دخالت داشته است.

مهمترین افشاگری‌های جیمز کومی علیه دونالد ترامپ در کمیته اطلاعات مجلس سنا به قرار زیر است:


•ترامپ بار‌ها از کارنامه جیمز کومی ابراز رضایت کرده. اما پس از برکناری، دولت ترامپ درباره او و اف‌بی‌آی دورغ گفته است.


•ترامپ پیش از برکناری مایکل فلین، مشاور امنیت ملی دولت خود، از جیمز کومی خواسته است که پرونده رابطه فلین با سفیر روسیه در واشنگتن پیگیری نشود.


•ترامپ درخواست‌اش مبنی بر پایان دادن به تحقیقات پیرامون تماس‌اعضای تیم انتخاباتی خود با مقامات روس را در ماه مارس بار دیگر تکرار کرده است.

•با آنکه اف‌بی‌آی هزاران پرونده تحقیقاتی را دنبال می‌کند، اما ترامپ در هیچ مورد دیگر از جیمز کومی درخواست پایان دادن به تحقیقات در پرونده‌ای را نکرده است.


•مدارک و اسناد دخالت مقامات روسی و هکر‌های آن کشور در انتخابات آمریکا وجود دارد و صد‌ها نهاد دولتی و غیر دولتی در جریان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا توسط هکر‌های روسی هک شده‌اند.

در خلال این جلسه جیمز کومی با قاطعیت تکرار می‌کرد که درباره دخالت روسیه در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا هیچ شکی وجود ندارد.

اعتراف مایکل فلین به دروغ‌گویی


پس از افشاگری جیمز کومی به یک‌باره خبر‌های مربوط به پرونده دخالت ادعایی روسیه در نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا فروکش کرد و تنها گهگاهی خبر‌هایی از جدی‌شدن این اتهام منتشر می‌شد به گونه‌ای که حتی برخی رسانه‌های آمریکا از استعفای قریب‌الوقوع دونالد ترامپ برای فرار از بدنامی این رسوایی خبر می‌دادند.

در تمام ماه‌های گذشته مقامات روسیه ادعای دستگاه‌های امنیتی آمریکا مبنی بر دخالت مسکو در انتخابات آمریکا را مضحک خوانده و به‌شدت رد کرده‌اند.


در روز هشتم آبان ماه رسانه‌های آمریکا گزارش دادند که در پی اثبات اتهام تبانی برخی از نزدیکان رئیس‌جمهور کنونی با دولت روسیه در زمان انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۱۶، مدیر ستاد انتخابات دونالد ترامپ به جرم توطئه علیه آمریکا خود را به FBI تسلیم کرد.


«پال مانافورت» مدیر ستاد مبارزات انتخاباتی دونالد ترامپ و «ریک گیتس» شریک تجاری‌اش متهم به توطئه علیه آمریکا و دیگر اتهام‌های جنایی شدند.


مایکل فلین مشاور مستعفی امنیت ملی ترامپ روز جمعه هفته جاری اعتراف کرد که پیش از این در ارائه اطلاعات به پلیس فدرال آمریکا «FBI» در خصوص ارتباط با مقامات روسیه در دوران رقابت‌های انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا دروغ گرفته است و به دستور یک «مقام ارشد» دولت ترامپ با مقامات روسیه تماس داشته است.


مایکل فلین پس از این لب به اعتراف گشود که «رابرت مولر» بازپرس ویژه کمیته تحقیق درباره دخالت روسیه در انتخابات هشتم نوامبر ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶، در ۱۵ آبان اعلام کرد مدارک کافی برای متهم کردن ژنرال مایکل فلین مشاور سابق و مستعفی امنیت ملی کاخ سفید و پسرش را در اختیار دارد.


بسیاری از رسانه‌های آمریکا اعتقاد دارند که اعتراف‌های مایکل فلین دخالت روسیه در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا بسیار جدی شده و تحقیقات از این پس به حلقه یاران نزدیک دونالد ترامپ نیز کشیده می‌شود و حتی برخی نیز از احتمال استیضاح ترامپ به علت پیشگیری از اجرای عدالت و کارشنکی در مسیر دست‌یابی به حقیقت در خصوص پرونده دخالت روسیه در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، خبر می‌دهند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۱۵۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار رئیس جمهور فرانسه به اروپا: نباید دست نشانده آمریکا باشیم

به گزارش جماران به نقل از یورونیوز، امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه از رهبران اروپا خواست تا کشورهای تحت رهبری خود را در برابر چالش‌های یک جهان تغییر و تحول یافته بیش از پیش تقویت کنند.

رئیس جمهوری فرانسه که در دانشگاه سوربن در حضور ۵۰۰ میهمان از جمله سفرای بیست و شش کشور دیگر عضو اتحادیه اروپا سخن می‌گفت در این خصوص هشدار داد: «اروپای امروز ما فانی است و ممکن است از بین برود.»

وی در این مراسم که در آن دانشجویان، محققان و اعضای دولت فرانسه حضور داشتند خواستار تقویت دفاع قوی و یکپارچه اروپا در برابر تهدید‌ها و چالش‌های جدید شد.

رئیس جمهوری فرانسه با تاکید بر «فانی بودن اروپا و هویت اروپایی و این که چنین سرنوشتی فقط به انتخاب‌های ما بستگی دارد»، هشدار داد که اروپا در دنیایی که قوانین و قواعد آن تغییر کرده، برای مقابله با «خطرات پیش روی خود» به اندازه کافی مجهز نیست.

آقای ماکرون ضمن ترسیم چشم‌انداز خود از یک اتحادیه اروپای قوی و با رویکردی قاطعانه‌تر در عرصه جهانی تاکید کرد که این قاره نباید به دست نشانده‌ای برای ایالات متحده تبدیل شود.

وی خطاب به حاضران در رویدادی که از آن به عنوان چشم‌انداز رئیس جمهوری فرانسه برای آینده اروپا یاد شده بود، هشدار داد: «طیِ دهه‌ی آینده ... خطر تضعیف [اروپا] یا حتی تنزل آن، بسیار زیاد است.»

به اعتقاد امانوئل ماکرون، اروپا باید خود را از وابستگی بیش از حد به روسیه در بخش انرژی و نیز در زمینه تامین امنیت، رها کند. 

او رفتار روسیه را پس از حمله به اوکراین «رها و غیرقابل مهار» توصیف کرد و هشدار داد که دیگر مشخص نیست مرزهای تحرکات مسکو تا کجاست.

تهدید حیاتی

رئیس جمهوری فرانسه سپس تاکید کرد شرط لازم برای امنیت اروپا این است که «روسیه در جنگ تجاوزگرانه علیه اوکراین پیروز نشود.»

آقای ماکرون ضمن هشدار نسبت به این نکته که اروپا با تهدید حیاتی ناشی از تجاوز روسیه مواجه است، از رهبران اروپایی خواست تا یک استراتژی دفاعی «معتبرو یکپارچه» را در پیش گیرند که کمتر به ایالات متحده وابسته باشد؛ وی در این خصوص تاکید کرد که اروپا نمی تواند «دست‌نشانده» ایالات متحده باشد.

وی همچنین زنگ خطر را در خصوص آنچه «بی‌توجهی روسیه و چین به قوانین تجارت جهانی» خواند به صدا درآورد و از اتحادیه اروپا خواست تا در راهبرد تجاری خود تجدید نظر کند.

امانوئل ماکرون در همین راستا خواستار «بازنگری» در سیاست تجاری اتحادیه اروپا برای دفاع از منافع کشورهای عضو شد و چین و ایالات متحده را متهم کرد که دیگر برای قوانین تجارت جهانی احترام قائل نیستند.

او بدین ترتیب بار دیگر به همان مضامین سخنرانی سوربن خود در سپتامبر ۲۰۱۷، چندین‌ ماه پس از به دست گرفتن قدرت در کشورش بازگشت.

این در حالیست که هفت سال بعد، جهان با برگسیت، کووید-۱۹ و تهاجم نظامی روسیه به اوکراین به کلی متحول شده است.

آقای ماکرون گفت که در هفته‌های آینده از شرکای اروپایی درخواست خواهد کرد که پیشنهادات خود را برای چشم‌انداز آینده اروپا ارائه دهند.

وی در همین راستا افزود که اروپا همچنان نیاز دارد ظرفیت‌های دفاع و امنیت سایبری خود را بیش از پیش تقویت کند.

در همین حال، در خرید تجهیزات نظامی باید به تامین کنندگان اروپایی اولویت داده شود. ماکرون از ایده وام اروپایی برای تامین مالی این تلاش حمایت کرد.

«مانیفست چشم‌انداز آینده اروپا»

پس از برکسیت و کنار رفتن آنگلا مرکل، صدراعظم پیشین آلمان از قدرت، رئیس جمهوری ۴۶ ساله فرانسه اغلب توسط مفسران به عنوان رهبر شماره یک اروپا شناخته می شود.

با این حال، حزب تحت ریاست امانوئل ماکرون در انتخابات اروپایی ماه ژوئن بر اساس نظرسنجی‌ها وضعیت مناسبی ندارد و ممکن است با شکستی سنگین روبرو شود.

حزب «جمهوری به پیش» در نظرسنجی‌ها به طور قابل توجهی از احزاب راست افراطی عقب افتاده و حتی این احتمال وجود دارد که پس از سوسیالیست‌ها در رتبه سوم قرار گیرد.

امانوئل ماکرون در سخنرانی خود هیچ اشاره ای به انتخابات اتحادیه اروپا نکرد، اگرچه تحلیلگران نطق روز پنجشنبه او را در سوربن نوعی «مانیفست برای آینده اروپا» قلمداد می‌کنند و معتقدند که او نخستین گام‌ها را برای ورود با کارزار انتخاباتی برداشته است.

 

دیگر خبرها

  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • هشدار رئیس جمهور فرانسه به اروپا: نباید دست نشانده آمریکا باشیم
  • نگرانی مردم آمریکا از بایدن در دوره دوم ریاست‌جمهوری / او احتمالا می میرد!
  • نگرانی آمریکایی ها: بایدن در دوره دوم ریاست جمهوری می میرد
  • نگرانی آمریکایی‌ها: بایدن در دوره دوم ریاست‌جمهوری می‌میرد
  • رئیس جمهوری با حدود یکصد اتهام
  • کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید