Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مشاور رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به ساماندهی بیمه سلامت در بودجه سال آینده گفت: روش مدیریت بیمه سلامت قطعاً تغییر خواهد کرد و وضعیت درصدها،‌ سهم بیمارستان‌ و بیماران بازتعریف خواهد شد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، با توجه زمزمه های مسئولین در هفته های اخیر در خصوص تغییرات بودجه سال 97، شاهد تغییرات چندانی در بخش حامل های انرژی نخواهیم داشت و در این بین نیز دولت برنامه ای برای ساماندهی یارانه بگیران در نظر گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به علاوه در تامین بیمه سلامت اقشار جامعه وضعیت درصدها،‌ سهم بیمارستان‌ و بیماران بازتعریف خواهد.

در این رابطه ابوذر ندیمی مشاور رئیس کل سازمان برنامه و بودجه کشور در گفت وگو با خبرگزاری میزان بیان کرد: پرداخت منابع در بودجه سال 97، با تغییر رویکردها نگاه به بودجه عملیاتی و عملکردی باز تعریف خواهد شد.

وی در ادامه افزود: دولت برنامه‌ای برای افزایش حامل‌های انرژی ندارد و پیشنهاد افزایش یارانه نیازمندان ارائه شده است.

مشاور رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در توضیح تغییرات بودجه هدفمندی یارانه ها در سال آینده اظهار کرد: دولت با نگاه مدیریت منابع هدفمندی و نفی فقر مطلق در بودجه سال آینده در تلاش است تا از طریق تجمیع و هدایت منابع هدفمندی انجام خواهد شد بنابراین پیشنهاد شده تا یارانه دهک‌های پایین مانند مددجویان و افراد شناخته‌شده تحت پوشش سازمان‌های حمایتی افزایش یابد.

ندیمی یادآور شد: احتمالا صندوقی برای منابع هدفمندی یارانه‌ها پیش‌بینی شود تا یارانه نقدی از محل این صندوق به صورت متمرکز هزینه شود؛ در حقیقت به‌جای اینکه بگوییم چه میزان ثروتمند یا غیرنیازمند باید حذف شوند، آنهایی که احراز شده‌اند مشمول دریافت یارانه خواهند بود. بنابراین پیشنهاد مدیریت پرداخت یارانه نقدی در دولت مطرح است و باید منتظر ماند که چه پیشنهاد‌ی تصویب می‌شود.

وی در خصوص افزایش حامل‌های انرژی در بودجه سال آینده گفت: سازمان برنامه و بودجه هیچ تصمیمی در مورد افزایش حامل‌های انرژی ندارد و با مدیریت منابع از محل نفت، مالیات به دنبال پوشش مصارف بودجه است اما این احتمال وجود دارد که در مجلس برای این موضوع تصمیم‌گیری شود.

مشاور رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در توضیح تغییر رویکرد بودجه سال 97 در خصوص بیمه سلامت تصریح کرد: روش مدیریت بیمه سلامت قطعاً تغییر خواهد کرد و وضعیت درصدها،‌ سهم بیمارستان‌ و بیماران بازتعریف خواهد شد. یک پیشنهاد این است که درآمد اختصاصی بیمارستان‌ها نیز به خزانه واریز و با نظارت بیشتری تخصیص یابد. اکنون درآمد اختصاصی آنها خود هزینه‌ای است و بدون نظام نظارتی به خزانه واریز نمی‌شود.

به گفته ندیمی برای توسعه اشتغال و طرح‌های عمرانی توأمان از منابع یارانه،‌ تسهیلات، درآمد بودجه و ردیف‌های رونق تولید استفاده خواهد شد و موضوع واگذاری طرح‌های عمرانی به بخش خصوصی را دنبال خواهیم کرد.

وی در ادامه عنوان کردک یکی دیگر از رویکردهای بودجه‌ای را تمرکز بیشتر روی ردیف‌های بودجه دانست و به‌جای آنکه به درآمد ردیف اختصاص دهیم، بر دستگاه‌ها و نهادهای مختلف در فصل و بخش‌های بودجه تمرکز خواهیم کرد و برابر کار انجام‌شده ردیف اختصاص خواهد یافت.

مشاور رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در انتها خاطر نشان کرد: سهم نفت در بودجه عمومی کشور 10 درصد کاهش خواهد یافت و افزایش درآمدهای بودجه سال 96 در مجلس، دولت را با دشواری روبرو کرده اما با این حال برای جلوگیری از کسری بودجه با مدیریت و جابه‌جایی منابع و مصارف و همچنین بهره‌گیری از میزان تخصیص آن را مدیریت خواهیم کرد، همچنین در ماه‌های پایانی درآمدها افزایش می‌یابد تا کمبودها جبران شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۱۶۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس با یارانه نان، دارو و شیرخشک موافقت کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ادامه رسیدگی به بخش دوم لایحه بودجه (جداول) سال ۱۴۰۳ که از روز گذشته در دستور کار مجلس قرار گرفته بود در دستورکار وکلای ملت در جلسه نوبت صبح امروز، سه‌شنبه، نیز قرار دارد.

آنگونه که تسنیم روایت کرده، وکلای‌ ملت پس از استماع نظرات موافقان و مخالفان با کلیات گزارش کمیسیون تلفیق در مورد جدول ۱۴ درباره هدفمندی یارانه‌ها از مجموع ۲۱۳ نماینده حاضر با ۱۵۶ رأی موافق، ۱۹ رأی مخالف و ۸ رأی ممتنع، موافقت کردند.

رحیم زارع سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۳ در این جلسه علنی در توضیح جزئیات بخش درآمدی جدول ۱۴ لایحه بودجه ۱۴۰۳ گفت: همان مبلغی که دولت در نظر گرفته بود کمیسیون تلفیق و صحن علنی آن را تأیید کردند که ۳۱۵همت برای یارانه نقدی و معیشتی در نظر گرفته شد، کار مهمی که مجلس انجام داد ۱۰ درصد به مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی اضافه کرد که در لایحه ۲۰ درصد بود و به ۳۰ درصد افزایش پیدا کرد.

وی افزود: ۴۲همت برای کمیته امداد، ۲۳همت برای بهزیستی، ۱۴۳همت برای یارانه نان و یارانه دارو و شیرخشک و ملزومات مصرفی برای وزارت بهداشت ۷۴ هزار و ۹۰۰ میلیارد در نظر گرفته شد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه اضافه کرد: مواردی همچون هزینه سرمایه‌گذاری در شرکت ملی نفت و شرکت پخش و پالایش فرآورده‌های نفتی و همچنین شرکت گاز را مصوب کردیم و مبالغی را که دولت برای بحث واردات بنزین و گازوئیل نیاز داشت، تأمین کردیم که این موارد کلیات جدول ۱۴ است که آنچه دولت در لایحه گنجانده بود در کمیسیون تلفیق نیز به تصویب رسید.

در ادامه جلسه حاجی‌بابایی رئیس کمیسیون تلفیق بودجه در توضیح جزئیات جدول ۱۴، گفت: هدفمندی یارانه‌ها حدود ۷۵۸همت در بخش درآمدها و ۷۵۸همت نیز در بخش هزینه‌ها است به‌دلیل اینکه توازن این جدول به هم نخورد ریالی در آن کم و زیاد نشده است حتی ریالی از هزینه‌های نفت نیز کم نشده است. قرار بود دولت ۶۳همت از محل فروش مشتقات به دست آورد که حذف شده است این ۶۳همت از طریق مدیریت منابع صورت می‌پذیرد بنابراین این جدول بدون هیچ تغییری ۱۰۰درصدی نظر دولت است. هرگونه تغییر در این جدول موجب تغییرات کلی می‌شود. در بحث صیادان و ملوانان نیز باید اصلاح شود، صیادان را نیز به آن اضافه می‌کنیم.

همچنین داوود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه که در جلسه علنی حضور دارد درباره جدول ۱۴ یادآور شد: این جدول مربوط به هدفمندی یارانه‌ها است، سعی شده است با توجه به منابع و محدودیت‌ها تنظیم شود تا هدفمندی یارانه‌ها محقق شود، ۲ موضوع در آن مورد بررسی قرار گرفت؛ یکی کالابرگ‌ها که از محل سایر درآمدها باید تعیین می‌شد همچنین در خصوص عنوان صرفه‌جویی انرژی که در این جدول آورده شده است، این عنوان با نظر کمیسیون تلفیق تبدیل به درآمدها شده است که مورد قبول دولت نیست. پیشنهاد می‌شود همان سایر درآمدها عنوان شود از طرفی کالابرگ‌ها باید به‌صورت نقدی و در جدول جداگانه‌ای مطرح شود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901361

دیگر خبرها

  • کاهش معافیت‌های مالیاتی بودجه برمبنای احکام برنامه هفتم بود
  • بانک مسکن: در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم
  • لزوم ایجاد بسترهای مناسب برای کسب درآمد پایدار در کردستان
  • بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی رشت از مطالبات نظام سلامت است
  • بارش های تهران چقدر کاهش داشته است؟ | برنامه های آبفا برای جلوگیری از هدررفت آب
  • مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی: مطالبات کلیه داروخانه‌ها پرداخت شد
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌‌ریزی کشور
  • تصمیم نهایی مجلس درباره یارانه‌ ها در سال ۱۴۰۳
  • مجلس با یارانه نان، دارو و شیرخشک موافقت کرد
  • یارانه‌بگیران بخوانند/ یارانه‌ها و مستمری‌ها در بودجه ۱۴۰۳ چقدر افزایش پیدا می‌کند؟ + عکس