Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز،

کمیته عربستان_در_زمین_بی_طرف_برگزار_می_شود">برگزاری مسابقات AFC اواخر ماه ژانویه اعلام کرد که چنانچه وضعیت سیاسی دو کشور ایران و عربستان به حالت عادی بازنگردد در تاریخ 15 مارس (۲۵ اسفند) نسبت به ایرانی_ها_با_تیم_های_عربستانی_همچنان_در_زمین_بی_طرف">برگزاری دیدار تیم‌های این دو کشور تصمیم‌گیری خواهد کرد.

در نامه‌ای که کنفدراسیون فوتبال آسیا به دو فدراسیون فوتبال ایران و عربستان ارسال کرده، با بیان اینکه برای ای اف سی نوشتن چنین نامه ای، مطلوب نیست آورده است که دولت عربستان هنوز محدودیت سفر به کشور ایران را برنداشته است که این محدودیت شامل تیم‌های فوتبال این کشور هم می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نامه همچنین آمده است: علاوه بر این هیچ پیشرفت مشخصی در روابط بین دو کشور ایران و عربستان مشاهده نشده که این اصلی‌ترین دلیل برای کنفدراسیون فوتبال آسیاست که در تاریخ 25 ژانویه به آن اشاره کرده بود.

در ماه ژانویه، کمیته برگزار_می_شود">برگزاری مسابقات کنفدراسیون فوتبال آسیا زمان برگزاری بازی تیم‌های ایرانی و عربستانی حاضر در این رقابت‌ها را جابه‌جا کرد تا بتواند یک ارزیابی آزاد نسبت به مسائل سیاسی و امنیتی دو کشور تا تاریخ 15 مارس داشته باشد.

در این نامه به منظور اینکه درک عمیقی از مسائل امنیتی دوطرفه بین ایران و عربستان ارائه شود، ای اف سی چند مورد را به شرح زیر ارائه کرده است:

۱- «مرکز بین‌المللی امنیت برای ورزش» از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا مسئول بود تا یک ارزیابی آزاد نسبت به مسائل امنیتی دو کشور داشته باشد.

۲- اعضای کمیته برگزاری، مسابقات تیم‌های ایرانی و اماراتی حاضر در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا در تاریخ های 23 و 24 فوریه را مشاهده کردند و بر آن نظارت داشتند.

۳- به منظور در نظر گرفتن تمام مسائل امنیتی در برگزار_می_شود">برگزاری آرام مسابقات، از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا برای مسابقات خانگی تیم های ایرانی افسران امنیتی منصوب شدند.

۴- افسران مسابقات AFC در مسابقاتی که بین تیم های ایران و اماراتی در تاریخ‌های 23 و 24 فوریه برگزار شد گزارش تکمیلی امنیتی خود را در خصوص باشگاه‌های میزبان ارائه کردند.

۵- هم از فدراسیون فوتبال عربستان و هم از فدراسیون فوتبال ایران درخواست شده بود تا تاریخ 9 مارس گزارشی در ارتباط با وضعیت دوطرفه روابط دولت های خود را ارائه کنند.

به دو فدراسیون فوتبال ایران و هم فدراسیون فوتبال عربستان تا تاریخ 25 مارس (۶ فروردین) فرصت داده شده تا در خصوص زمین بیطرف نظر خود را اعلام کنند.

43257

منبع: پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۲۲۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین هدف جشنواره اقوام ایران زمین پر کردن شکاف بین نسلی است

ایسنا/لرستان مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان گفت: مهم‌ترین هدف از برگزاری چهارمین جشنواره اقوام ایران زمین پر کردن گسست و شکاف‌های بین نسلی است.

محمدکریم خورشیدوند در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به برگزاری چهارمین جشنواره اقوام ایران زمین، اظهار کرد: جشنواره ملی اقوام ایران زمین رویدادی فراملی است و ماهیت فرهنگی دارد و هدف آن نیز حفظ میراث فرهنگی اقوام ایرانی و نمایش وحدت و انسجام ملی است.

وی ادامه داد: این جشنواره در سال ۱۳۸۴ برای اولین بار در استان گلستان به همت بنیاد ایران‌شناسی برگزار شد و در فهرست رویدادهای سازمان گردشگری جهانی نیز به ثبت رسیده است.

خورشیدوند بیان کرد: لیست برخی برنامه‌های اجراشده در آن زمان نمایشگاه صنایع دستی، هنرهای سنتی و سوغات، اجرای موسیقی سنتی و آیینی و بخش‌های روستایی بود که سیاه‌چادرهای مختلف از اقوام مختلف برپا شد، چون به رسم و رسوم و تاریخ و تمدن اقوام مختلف ایران زمین اشاره داشت.

او تأکید کرد: برگزاری این رویداد فرهنگی باعث می‌شود مطالعه ما نسبت به اقوام ایران زمین و تاریخ سرزمین‌مان بیشتر شود.

وی افزود: اگر بخواهیم تعریف اقوام ایران زمین را بگوییم به مردمی می‌گویند که در زمان باستان در حیطه قلمرو شاهنشاهی در زمان‌های مختلف زندگی می‌کردند و دارای حکومت و تمدن بودند، چه در دوره هخامنشی، اشکانیان و ساسانیان که تاکنون تغییرات و رویکردهای مختلفی داشتند؛ اما آنچه از تاریخ مطالعه می‌کنیم وجه اشتراک بین این اقوام مختلف است که در دولت‌های حکومت‌های مختلف زندگی می‌کردند.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان بیان کرد: اقوام ایران زمین در عصر هخامنشیان به ایران و انیران تقسیم شدند که لقب‌های دوران هخامنشی و ساسانی بودند، امیران به غیر آریایی‌ها می‌گفتند و ایران نیز به کسانی که اصالتاً آریایی بودند، فهرستی از اقوام مختلف در این قلمرو هخامنشی در سنگ‌نوشته‌های تخت جمشید و دیگر جاها آمده است.

وی گفت: زبان محاوره‌ای اقوام ایران زمین در ایران باستان، پهلوی یا همان پارسی میانه بوده که این قلمرو باعث نزدیکی بیشتر زبانی در اقوام شده است، شاید امروزه بیش‌ از ۳۲۰ میلیون نفر وجه اشتراک زبانی با ما دارند و جزء اقوام ایرانی محسوب می‌شوند و اقوامی در طول تاریخ کشورهای مختلفی بودند که از ایران جدا شدند.

خورشیدوند با اشاره به اینکه در تعریف خانواده داریم که خانواده‌ها اجزای سازنده یک جامعه هستند، ادامه داد: یعنی کودک در خانواده و کانون آن هم جامعه‌پذیر و هم تربیت می‌شود، این جامعه‌پذیری و تربیت انسان درون کانون خانواده متأثر از قومیت است و همین تنوع قومیت‌ها باعث شده خرده‌فرهنگ‌ها به‌عنوان رنگین‌کمان فرهنگی در ایران شکل بگیرد.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان گفت: مهم‌ترین هدف برگزاری این رویداد فرهنگی هنری پر کردن گسست و شکاف‌های بین نسلی است و پیدا کردن هویت واقعی ملی که امروزه تحت عنوان فرهنگ غنی ایرانی اسلامی می‌شود از آن یاد کرد. همچنین معرفی ظرفیت‌های موجود و جاذبه‌های گردشگری به‌ویژه در لرستان از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره است.

وی بیان کرد: جهاد دانشگاهی لرستان چهارمین جشنواره اقوام ایران زمین را در سه بخش علمی، فرهنگی و هنری به همت همه دستگاه‌های فرهنگی برگزار خواهد کرد که از همین جا از همه دستگاه‌های فرهنگی از جمله میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، فرهنگ و ارشاد اسلامی، حوزه هنری، دانشگاه لرستان، بنیاد ایران شناسی، دانشگاه‎های استان، علوم پزشکی، فنی و حرفه‌ای، مرکز لرستان‌شناسی دانشگاه لرستان، شهرداری، شورای اسلامی شهر خرم‌آباد و همه دستگاه‌های فرهنگی انتظار داریم کمک کنند تا بتوانیم به واسطه وجود این جشنواره لرستان را بیشتر از پیش معرفی کنیم.

او گفت: لرستان ظرفیت‌های خوبی دارد و مهمتر از همه اینکه ما سرزمین فراوانی بوده‌ایم و هستیم و این فراوانی بیشتر غنای فرهنگی ماست ولی آن‌طور که باید تبلیغ نکردیم و می‌توانیم از ظرفیت این جشنواره استفاده کنیم تا رابطه بین اقتصاد و فرهنگ نیز در این‌گونه جشنواره‌ها تبلور پیدا کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عدم صدور ویزا همچنان مشکل جدی ماست/ المپیک را قطعی شده می‌دانم
  • «جنجال» کلیدواژه دیدارهای پرسپولیس و سپاهان؛ مارادونا، آب‌های آلوده، غش کردن و سرباز احمدی!
  • حساسیت ایرانی‌ها به مسایل اخلاقی قابل تحسین است
  • بردن گیاهان دارویی و مواد اسیدی به عربستان ممنوع است
  • برزگر: بعضی هواداران با سلاح سرد بازی‌ها را تماشا می‌کنند!
  • شرط آمریکا برای توافق امنیتی با عربستان ؛ پای اسرائیل در میان است
  • نگاهی به توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا/ واشنگتن و ریاض در انتظار چراغ سبز اسرائیل
  • داوری بی‌نقص یک ایرانی در بازی ژاپن و ازبکستان
  • مهم‌ترین هدف جشنواره اقوام ایران زمین پر کردن شکاف بین نسلی است
  • توصیه تاریخی پادشاه عربستان به صدام حسین درباره جنگ با ایرانی‌ها (فیلم)