Web Analytics Made Easy - Statcounter

جهان > اروپا - همشهری آنلاین:
تارنمای خبری انگلیسی دیلی میل نوشت: پاپ المقدس">فرانسیس رهبر کاتولیک‌های جهان در واکنش به تصمیم ترامپ برای شناسایی قدس به عنوان اتحادیه_عرب_شنبه_آینده_نشست_اضطراری_تشکیل_می_دهد">پایتخت رژیم صهیونیستی؛ خواستار محترم شمردن وضعیت کنونی بیت القمدس بنا بر عقلانیت و هوشیاری و به منظور دوری جستن از مناقشات بیشتر شد.

به گزارش ايرنا، دیلی میل افزود: رهبر کاتولیک های جهان این سخنان را در جریان نطق هفتگی خود و در حالی بیان کرد که قرار است اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

com/15922117/آیا_رئیس_جمهور_اسرائیل_از_تصمیم_ترامپ">آمریکا_استیضاح_می_شود">دونالد ترامپ رئیس فلسطین">فلسطین_است">جمهوری آمریکا، بیت المقدس را بعنوان پایتخت اسرائیل (رژیم صهیونیستی) به رسمیت بشناسد.

پاپ فرانسیس گفت که وی 'عمیقا نگران' اوضاع اخیر است و اعلام کرد که بیت المقدس مکانی است منحصربه فرد و مقدس برای مسیحیان، یهودیان و مسلمانان و 'جایگاه خاص صلح و آرامش' است.

وی خواستار آن شد که بنابر قطعنامه های سازمان ملل متحد، 'هر فردی وضعیت کنونی این شهر را محترم شمارد.'

رهبر کاتولیک های جهان گفت که از درگاه خداوند می خواهد تا سرزمین مقدس، خاورمیانه و تمامی جهان را مصون نگهدارد و عقلانیت و درایت مانع از بروز عوامل جدید تنش شود تا بر بسیاری از مناقشات خشونت بار دیگر جهان، افزوده نگردد.

به گزارش ایرنا، 'سارا سندرز' سخنگوی کاخ سفید در کنفرانس خبری روز سه شنبه خود گفت: «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا قرار است روز چهارشنبه تصمیم خود را در خصوص انتقال مکان سفارتخانه آمریکا_هرگز_مثل_سابق_نمی_شود">آمریکا در سرزمین‌های اشغالی اعلام کند. انتقال سفارتخانه آمریکا از تل‌آویو به بیت المقدس، یکی از وعده‌های انتخاباتی رئیس آمریکا_استیضاح_می_شود">جمهوری آمریکا_هرگز_مثل_سابق_نمی_شود">آمریکا_هرگز_مثل_سابق_نمی_شود">آمریکا بوده است.

با وجود اینکه دولت آمریکا مطابق با قانون مصوب 1995 کنگره این کشور موظف به انتقال سفارت خود به بیت‌المقدس (اورشلیم) بوده است، با این حال تمامی رئیسان آمریکا_استیضاح_می_شود">جمهوری پیشین این کشور اجرای این قانون را هر 6 ماه یکبار معلق کرده‌ بودند. ترامپ نیز در ماه ژوئن با تعلیق مجدد روند اجرای قانون مربوطه، تصمیم‌گیری در این رابطه را به ابتدای ماه دسامبر (10 آذر ماه) موکول کرده بود که این مهلت زمانی بدون اعلام تصمیم نهایی پایان یافت.

رئیس جمهوری آمریکا در نهایت روز سه شنبه در تماس تلفنی با سران برخی کشورهای منطقه از جمله مصر و اردن و همچنین «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین، تصمیم خود را برای انتقال سفارتخانه کشورش به قدس علنی کرد.

این در شرایطی است که هم زمان برخی دولت‌های منطقه نسبت به این اقدام واکنش تندی نشان و نسبت به پیامدهای آن هشدار دادند. «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهوری ترکیه قدس را «خط قرمز» دانست و گفت که چنانچه این شهر به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی معرفی شود، روابط خود را با آن قطع می‌کند.

عبدالله دوم پادشاه اردن نیز در واکنش به این تصمیم رئیس جمهوری آمریکا یادآور شد: این گونه تصمیم ها می تواند پیامدهای وخیمی بر امنیت و ثبات در خاورمیانه داشته باشد.

سید عمار الحکیم رهبر جریان حکمت ملی عراق نیز گفت: انتقال سفارتخانه آمریکا به بیت المقدس، به منزله از بین بردن فلسطین و اهانت و هتک حرمت به همه اعراب و مسلمانان است.

در همین زمینه: هشدار محافل اسلامی و عربی درباره اعلام بیت‌المقدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی اتحادیه عرب درباره قدس نشست فوق‌العاده برگزار می‌کند داماد ترامپ: رئیس‌ جمهور هنوز تصمیمی درباره قدس نگرفته است تشکیلات خودگردان فلسطینی روابط دیپلماتیک با ایالات متحده را تعلیق کرد

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۲۲۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کره‌شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشری در جهان را در آمریکا داریم

سخنگوی وزارت خارجه کره شمالی در واکنش به گزارش وضعیت حقوق بشری وزارت خارجه آمریکا درباره این کشور گفت: بدترین وضعیت حقوق بشری را در جهان در ایالات متحده داریم که با سرکوب سیستماتیک، رویارویی قومی و مذهبی در آنجا ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، سخنگوی وزارت خارجه کره شمالی در بیانیه‌ای که در رسانه دولتی این کشور منتشر شد، گفته است: «وزارت امور خارجه کره شمالی انتشار گزارش حقوق بشر توسط وزارت امور خارجه آمریکا بر اساس دروغ، جعل، تعصب و خصومت را قاطعانه محکوم و رد می‌کند و آن را اقدامات مداخله جویانه واشنگتن در امور داخلی کره شمالی می‌داند.»

به نقل از خبرگزاری تاس، در ادامه این بیانیه همچنین آمده است: «آیا در ایالات متحده نقض جدی حقوق بشر از جمله سرکوب سیستماتیک مردم خود، رویارویی قومی و مذهبی و جنایات مختلف خشونت آمیز را شاهد نیستیم؟»

وی همچنین به ادعای مقام‌های آمریکایی درباره ضرورت نفوذ اطلاعاتی در کره اشاره کرد و ادامه داد: این نمایش یک دسیسه سیاسی بسیار بدخواهانه و یک چالش سیاسی خطرناک است که هدف آن تخریب نظام ما از درون است. واکنش پیونگ یانگ به این اقدامات هیچ محدودیتی ندارد.»

۲۳ آوریل سال جاری میلادی، وزارت امور خارجه آمریکا گزارشی درباره وضعیت حقوق بشر در جهان منتشر کرد که نارضایتی تعدادی از کشورها از جمله مجارستان، ویتنام، مکزیک، پاکستان و ترکیه را برانگیخت.

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه نیز خاطرنشان کرد که این گزارش صرفا نمایش استانداردهای دوگانه نیست، بلکه یک تبعیض نژادی آشکار است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واکنش ایران به تحریم‌های آمریکا، انگلیس و کانادا
  • واکنش خلجی به کنایه رسانه‌ها با عبارت «دولت کجاست؟»
  • کره شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشر در جهان را در آمریکا داریم
  • واکنش به استعفای سیاوش: او استقلالی است
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • کره شمالی : بدترین وضعیت حقوق بشر در جهان را در آمریکا داریم
  • کره‌شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشری در جهان را در آمریکا داریم
  • بیانیه ستاد حقوق بشر در واکنش به اقدام متزورانه آمریکا در انتشار گزارش موهوم وضعیت حقوق بشر
  • واکنش رئیس لالیگا به ماندن ژاوی
  • جو بایدن به زودی می‌میرد | دلیل پیروزی احتمالی ترامپ مشخص شد